Prvi put snimljen Marek u šumama Češke
Page 1 of 1
Prvi put snimljen Marek u šumama Češke
[size=40][/size]
[size=40]VIDEO: TRAŽILI DIVLJE ŽIVOTINJE, A PRONAŠLI - MAREKA! Postavili skrivenu kameru u šumi, a ono što je snimljeno zaprepastilo je baš sve[/size]
Skrivena kamera postavljena u jednoj poljskoj šumi s namjerom da ulovi snimke životinja u divljini uhvatila je na snimci prilično neočekivanu "zvijer", piše tabloid Daily Mail.
Kamera je, naime, snimila golog 21-godišnjeg studenta iz Češka, čije se ime navodi samo kao Marek H, kako gol skakuće šumom u pokušaju da imitira sibirskog tigra. Neobična ideja Mareku je pala na pamet nakon što je uzeo LSD u želji da izliječi depresiju.
No, pod utjecajem LSD-a Marek je umislio da je rijetka zvijer iz Sibira pa je skinuo odjeću i gol odjurio u šumu. Možemo samo zamisliti kakav su šok doživjeli šumari kad su sljedeće jutro pregledavali snimke s kamere koje su odmah predali policiji, a oni su potom priveli Mareka.
http://www.jutarnji.hr/viral/bizarre/video-trazili-divlje-zivotinje-a-pronasli-mareka-postavili-skrivenu-kameru-u-sumi-a-ono-sto-je-snimljeno-zaprepastilo-je-bas-sve/5344743/
[size=40]VIDEO: TRAŽILI DIVLJE ŽIVOTINJE, A PRONAŠLI - MAREKA! Postavili skrivenu kameru u šumi, a ono što je snimljeno zaprepastilo je baš sve[/size]
Skrivena kamera postavljena u jednoj poljskoj šumi s namjerom da ulovi snimke životinja u divljini uhvatila je na snimci prilično neočekivanu "zvijer", piše tabloid Daily Mail.
VEZANE VIJESTI
[size=14]VIDEO: JE LI OVAJ ČOVJEK LUDO HRABAR ILI SAMO LUD? Indijac rukama i štapom ulovio ogromnu, smrtonosnu kraljevsku kobru dugu pet metara!
[/size]
Kamera je, naime, snimila golog 21-godišnjeg studenta iz Češka, čije se ime navodi samo kao Marek H, kako gol skakuće šumom u pokušaju da imitira sibirskog tigra. Neobična ideja Mareku je pala na pamet nakon što je uzeo LSD u želji da izliječi depresiju.
No, pod utjecajem LSD-a Marek je umislio da je rijetka zvijer iz Sibira pa je skinuo odjeću i gol odjurio u šumu. Možemo samo zamisliti kakav su šok doživjeli šumari kad su sljedeće jutro pregledavali snimke s kamere koje su odmah predali policiji, a oni su potom priveli Mareka.
http://www.jutarnji.hr/viral/bizarre/video-trazili-divlje-zivotinje-a-pronasli-mareka-postavili-skrivenu-kameru-u-sumi-a-ono-sto-je-snimljeno-zaprepastilo-je-bas-sve/5344743/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Prvi put snimljen Marek u šumama Češke
I onda rad oslobađa. Moš mislit. LSD oslobađa!
Trebalo bi to nabavit za Sabor pa ih odvesti na Velebit, podhitno.
Guest- Guest
Nekako mi Papuk više djeluje za izvođenje napada na prolaznike.Eva wrote:Trebalo bi to nabavit za Sabor pa ih odvesti na Velebit, podhitno.
Velebit je pust i rijetko nekoga ima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Velebit ima bolju klimu. Izazovniji je.jastreb wrote:Nekako mi Papuk više djeluje za izvođenje napada na prolaznike.Eva wrote:Trebalo bi to nabavit za Sabor pa ih odvesti na Velebit, podhitno.
Guest- Guest
Da,ali još ima mina.Eva wrote:Velebit ima bolju klimu. Izazovniji je.jastreb wrote:Nekako mi Papuk više djeluje za izvođenje napada na prolaznike.Eva wrote:Trebalo bi to nabavit za Sabor pa ih odvesti na Velebit, podhitno.
2014-04-22
Na Velebitu ne moraš nikoga napadati, sami se pobiju.
Odlično, tim bolje, jer će bit napeto do zadnjeg trena.jastreb wrote:Da,ali još ima mina.Eva wrote:Velebit ima bolju klimu. Izazovniji je.jastreb wrote:Nekako mi Papuk više djeluje za izvođenje napada na prolaznike.Eva wrote:Trebalo bi to nabavit za Sabor pa ih odvesti na Velebit, podhitno.
Guest- Guest
Velebit mi je najprivlačnija hrvatska planina. Ta planina spaja Primorje,Liku i Dalmaciju. Pun je puteva,staza,spomenika. Odakle god da kreneš imaš što vidjeti. Nakon Velebita,naravno,najviše volim Učku.Regoč wrote:Na Velebitu ne moraš nikoga napadati, sami se pobiju.
2014-04-22
Tako sam i ja sam umislio da se može biti Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Izvrsno okruženje za smještaj hrvatskog gospodara prstenah.jastreb wrote:Velebit mi je najprivlačnija hrvatska planina. Ta planina spaja Primorje,Liku i Dalmaciju. Pun je puteva,staza,spomenika. Odakle god da kreneš imaš što vidjeti. Nakon Velebita,naravno,najviše volim Učku.Regoč wrote:Na Velebitu ne moraš nikoga napadati, sami se pobiju.
Meni je isto Učka draga, a Vojak najbolji vidikovac.jastreb wrote:Velebit mi je najprivlačnija hrvatska planina. Ta planina spaja Primorje,Liku i Dalmaciju. Pun je puteva,staza,spomenika. Odakle god da kreneš imaš što vidjeti. Nakon Velebita,naravno,najviše volim Učku.Regoč wrote:Na Velebitu ne moraš nikoga napadati, sami se pobiju.
Guest- Guest
1995.bio sam na Velebitu na Ćelavcu,ponad Gračaca. Kakav pogled! Vidiš sve do mora. Na dlanu su i Bukovica i kotari i Primorje i bosanske planine.Eva wrote:Meni je isto Učka draga, a Vojak najbolji vidikovac.jastreb wrote:Velebit mi je najprivlačnija hrvatska planina. Ta planina spaja Primorje,Liku i Dalmaciju. Pun je puteva,staza,spomenika. Odakle god da kreneš imaš što vidjeti. Nakon Velebita,naravno,najviše volim Učku.Regoč wrote:Na Velebitu ne moraš nikoga napadati, sami se pobiju.
A zrak je ujutro zimi toliko oštar da grize za nos.
2014-04-22
Na Velebitu jš nisam bila zimi, u proljeće, ljeto i jesen da, no bu i zima jednom došla n red
Guest- Guest
A jesi kada bila na bosanskim planinama?Eva wrote:Na Velebitu jš nisam bila zimi, u proljeće, ljeto i jesen da, no bu i zima jednom došla n red
2014-04-22
glava mu ki pomidor
2014-04-14
Ne, tam još nismo planinarili, iako me Bazilija, naša forumašica s kultnih mamila lijepim slikicama. Nisam ni na Dinari bila.jastreb wrote:A jesi kada bila na bosanskim planinama?Eva wrote:Na Velebitu jš nisam bila zimi, u proljeće, ljeto i jesen da, no bu i zima jednom došla n red
Guest- Guest
Similar topics
» Otkriven misteriozni srpski bigfoot u šumama Češke
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» 'Po šumama i gorama..'
» po sumama i gorama
» vraćaju se bande u šumama oko puteva
» Kekin:'Moj Milutin će biti odličan prvi drug.. kh, kh prvi gospodin u Hrvatskoj'
» 'Po šumama i gorama..'
» po sumama i gorama
» vraćaju se bande u šumama oko puteva
Page 1 of 1