Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
Page 1 of 1
Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
Spor između SAD-a i EU-a izbacio je iz tračnica poticanje ukrajinskog kredita od 50 milijardi dolara korištenjem ruske imovine
“Ono što Washington predlaže je: 'Mi [SAD] uzimamo zajam, Europa preuzima sav rizik, vi [Europa] plaćate kamate, a mi [SAD] koristimo novac za američko-ukrajinski fond', rekao je jedan visoki europski diplomat. “Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.”
https://www.politico.eu/article/us-eu-war-in-ukraine-loan-russian-assets-negotiations-g7-us-election-western-support-joe-biden-olaf-scholz-emmanuel-macron/
-------------------------------------
Jeste, jeste
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Možda smo glupi, ali nismo toliko glupi.
Ono mi smo kolonija Američke kolonije tako da se.to može popratiti samo uz kokice.
Što se događa kada članica EU ne provodi poredak temeljen na pravilima?
To se zove demokracija: Europski sud je dosudio da će Mađarska biti kažnjena jednokratnom novčanom kaznom od 200 milijuna eura plus 1 milijun eura dnevno jer ne dopušta ilegalnim migrantima da uđu u njihovu zemlju.
To se zove demokracija: Europski sud je dosudio da će Mađarska biti kažnjena jednokratnom novčanom kaznom od 200 milijuna eura plus 1 milijun eura dnevno jer ne dopušta ilegalnim migrantima da uđu u njihovu zemlju.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Njemački ministar poručio Kinezima: Jesmo otvoreno tržište, ali nismo glupi
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Glupi Arapi
» Glupi Srbi
» Berni iskreno Plenkiju koji mu se rugao na selfie sa kupusom:'Mozda sam glup,mozda sam anitalent za politiku ali bolje i to nego privatizacija,Fimi media,Agrokor...'
» Putin mozda zbog geostrategije i svoje politicke karizme mozda nece pasti ali bi mogao zbog - ekonomije
» Glupi Arapi
» Glupi Srbi
Page 1 of 1