ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Most ide SDP-u, kaže gazda

Page 4 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Go down

Most ide SDP-u, kaže gazda  - Page 4 Empty Re: Most ide SDP-u, kaže gazda

Post by marcellus Tue 10 Nov - 6:59

u svakom slučaju, udba se ne trudi bez razloga preoteti od karamarka hdz. I onda će reći da su ga spasili od udbaša karamarka. ko što je udbaš pavić uostalom instalirao milanovića u sdp  a prije toga imao udjela u instaliranju sanadera u hdz

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 7:00

da je karamarko udbaš, već bi davno bio premijer. Nitko neće skoro postati premijer u ovoj zemlji ako ga "strukture" ne odobre. Vlasnici medija. Tajkuni. Mesić, ekipa.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto Tue 10 Nov - 7:09

marcellus wrote:u svakom slučaju lustracije neće biti, što je po svoj prilici i bio  cilj, a umjesto karamarka će udba na čelo hdz-a postaviti nekog svog
a kao s karamarkom bi bilo...smijesno
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by vili40 Tue 10 Nov - 7:15

maggie13 wrote:Vesna je ministrica jednog od najvaznijih resora,s koliko ono..mandata i glasova..
eh megi kad se ti ne kužiš u politiku,kolko sam čuo Zokija,on je MOSTU ponudio ministarstvo uprave...alo...molim? :^0 časna mi riječ,ja da pregovaram sa njime i da mi nešto takvo bubne i to onako bahato kako on zna,ja se ne bih mogao suzdržati.Pa što je sve podijelio Čačiću radi 352 glasača?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by epikur37 Tue 10 Nov - 7:19

udba svuda, sve prati i upravlja :)
7
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 7:42

epikur37 wrote:udba svuda, sve prati i upravlja :)
7

ma ne. Događa se samo od sebe.
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 7:43

debotoijusto wrote:
marcellus wrote:u svakom slučaju lustracije neće biti, što je po svoj prilici i bio  cilj, a umjesto karamarka će udba na čelo hdz-a postaviti nekog svog
a kao s karamarkom bi bilo...smijesno

pa ne bi se toliko trudili da ga maknu i ne bi manolić govorio da je udbaš, da je.
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 7:54

u svakom slučaju jugoudba ostaje na vlasti. Uskoro će i HDZ dobiti novo vodstvo, tako da će se i oni pridružiti naprednim snagama i progresivnim i više neće biti krkani i partibrejkeri. I svi ćemo živjeti lijepo i u slozi. U najboljem od svih mogućih svjetova i najboljoj od svih mogućih hrvatskih. Lova će biti na sigurnom, kod roglića i njemu sličnih. To su divni ljudi, zamisli koji karakter, ima trideset jahti i nikad nije bio ni na jednoj! Eeeeej! Koji lik, a? Ima po medijima koliko hoćete panegirika liku. Humanist, dobrica. Najgora bi mu stvar u životu bila da mu radnik ne dobije na vrijeme plaću. Skroman, i tako dalje. Samo da još maknemo prokletog karamarka.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 10 Nov - 7:57

Župi Biokovskoj ste vjerni, svake subote ste tamo.
- Zimi nakon radnog tjedna moja žena i ja dođemo u Župu i tamo s prijateljima provedemo vikend, a ljeti Župu dijelimo s Makarskom zbog mog ribarenja.
Zanimljivo je i da nemate službenog vozača?
- Da, vozim sam, iako imam 1300 automobila u svim firmama. Ne vidim kad ću ga u dogledno vrijeme imati.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/138370/Default.aspx

Marcelius navali oda je Roglić UDBA i točka.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Tue 10 Nov - 7:59

marcellus wrote:u svakom slučaju jugoudba ostaje na vlasti. Uskoro će i HDZ dobiti novo vodstvo, tako da će se i oni pridružiti naprednim snagama i progresivnim i više neće biti krkani i partibrejkeri. I svi ćemo živjeti lijepo i u slozi. U najboljem od svih mogućih svjetova i najboljoj od svih mogućih hrvatskih. Lova će biti na sigurnom, kod roglića i njemu sličnih. To su divni ljudi, zamisli koji karakter, ima trideset jahti i nikad nije bio ni na jednoj! Eeeeej! Koji lik, a? Ima po medijima koliko hoćete panegirika liku. Humanist, dobrica. Najgora bi mu stvar u životu bila da mu radnik ne dobije na vrijeme plaću. Skroman, i tako dalje. Samo da još maknemo prokletog karamarka.
Pa skroman je.

Nema ovi veze sa UDBOM ....pa jel vidiš da je Josipovića odheba pa jadnik nije ima ni kune za predizbornu kampanju pa je snimija oni glupi spot di mu se cila Hrvatska smije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 8:00

RayMabus wrote:Župi Biokovskoj ste vjerni, svake subote ste tamo.
- Zimi nakon radnog tjedna moja žena i ja dođemo u Župu i tamo s prijateljima provedemo vikend, a ljeti Župu dijelimo s Makarskom zbog mog ribarenja.
Zanimljivo je i da nemate službenog vozača?
- Da, vozim sam, iako imam 1300 automobila u svim firmama. Ne vidim kad ću ga u dogledno vrijeme imati.

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/138370/Default.aspx

Marcelius navali oda je Roglić UDBA i točka.

a nije? 

Jer udbaška slobodna kaže da ide na misu? Ide na misu, da. Siguran sam da ide. Pol udbe ide na misu.
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 8:01

RayMabus wrote:
marcellus wrote:u svakom slučaju jugoudba ostaje na vlasti. Uskoro će i HDZ dobiti novo vodstvo, tako da će se i oni pridružiti naprednim snagama i progresivnim i više neće biti krkani i partibrejkeri. I svi ćemo živjeti lijepo i u slozi. U najboljem od svih mogućih svjetova i najboljoj od svih mogućih hrvatskih. Lova će biti na sigurnom, kod roglića i njemu sličnih. To su divni ljudi, zamisli koji karakter, ima trideset jahti i nikad nije bio ni na jednoj! Eeeeej! Koji lik, a? Ima po medijima koliko hoćete panegirika liku. Humanist, dobrica. Najgora bi mu stvar u životu bila da mu radnik ne dobije na vrijeme plaću. Skroman, i tako dalje. Samo da još maknemo prokletog karamarka.
Pa skroman je.

Nema ovi veze sa UDBOM ....pa jel vidiš da je Josipovića odheba pa jadnik nije ima ni kune za predizbornu kampanju pa je snimija oni glupi spot di mu se cila Hrvatska smije.

pa skroman je i kakve to veze ima s tim je li udba?
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 8:01

josipovića je odjebao jer je potrošen. Sad je vrijeme za neke nove. Region? Jašta bre region. Dobro je za biznis. Jaranu Miškoviću poslao kaže svojih vina i tako.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 10 Nov - 8:02

marcellus wrote:da je karamarko udbaš, već bi davno bio premijer. Nitko neće skoro postati premijer u ovoj zemlji ako ga "strukture" ne odobre. Vlasnici medija. Tajkuni. Mesić, ekipa.
Bi, da je IQ veći od 50. ČOvjek ne zna do 5 nabrojit. lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 10 Nov - 8:02

Most ide SDP-u, kaže gazda  - Page 4 12208311
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 10 Nov - 8:03

Marčelo, kaj si ti popušio na ovim izborima? Mjesto ministra športa i šexa?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 8:05

Eva wrote:Marčelo, kaj si ti popušio na ovim izborima? Mjesto ministra športa i šexa?

ja ništa. Mi podržavamo most.
marcellus
marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 8:06

i podržavamo da karamarka zamijeni netko pametniji na čelu stranke, netko kulturniji, netko poput plenkovića recimo.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Tue 10 Nov - 8:09

marcellus wrote:i podržavamo da karamarka zamijeni netko pametniji na čelu stranke, netko kulturniji, netko poput plenkovića recimo.
Andrej? To je onaj kaj je bil u Parizu? Njega znam.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 10 Nov - 8:10

Tutlek, Vaso, Kalmeta, ona pevaljka iz Knina i ostali seljoberi su im balast. Ne pašu nikak uz Plenkovića
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus Tue 10 Nov - 8:11

http://m.slobodnadalmacija.hr/Novosti/Najnovije/tabid/296/articleType/ArticleView/articleId/216359/Stipe-Petrina-ukinuo-Ulicu-dr-Tumana-.aspx

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics