Most ide SDP-u, kaže gazda
Page 4 of 14
Page 4 of 14 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 14
Re: Most ide SDP-u, kaže gazda
u svakom slučaju, udba se ne trudi bez razloga preoteti od karamarka hdz. I onda će reći da su ga spasili od udbaša karamarka. ko što je udbaš pavić uostalom instalirao milanovića u sdp a prije toga imao udjela u instaliranju sanadera u hdz
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
da je karamarko udbaš, već bi davno bio premijer. Nitko neće skoro postati premijer u ovoj zemlji ako ga "strukture" ne odobre. Vlasnici medija. Tajkuni. Mesić, ekipa.
a kao s karamarkom bi bilo...smijesnomarcellus wrote:u svakom slučaju lustracije neće biti, što je po svoj prilici i bio cilj, a umjesto karamarka će udba na čelo hdz-a postaviti nekog svog
debotoijusto- Posts : 31578
2014-04-12
eh megi kad se ti ne kužiš u politiku,kolko sam čuo Zokija,on je MOSTU ponudio ministarstvo uprave...alo...molim? časna mi riječ,ja da pregovaram sa njime i da mi nešto takvo bubne i to onako bahato kako on zna,ja se ne bih mogao suzdržati.Pa što je sve podijelio Čačiću radi 352 glasača?maggie13 wrote:Vesna je ministrica jednog od najvaznijih resora,s koliko ono..mandata i glasova..
vili40-
2015-08-02
epikur37 wrote:udba svuda, sve prati i upravlja :)
7
ma ne. Događa se samo od sebe.
2014-04-16
debotoijusto wrote:a kao s karamarkom bi bilo...smijesnomarcellus wrote:u svakom slučaju lustracije neće biti, što je po svoj prilici i bio cilj, a umjesto karamarka će udba na čelo hdz-a postaviti nekog svog
pa ne bi se toliko trudili da ga maknu i ne bi manolić govorio da je udbaš, da je.
2014-04-16
u svakom slučaju jugoudba ostaje na vlasti. Uskoro će i HDZ dobiti novo vodstvo, tako da će se i oni pridružiti naprednim snagama i progresivnim i više neće biti krkani i partibrejkeri. I svi ćemo živjeti lijepo i u slozi. U najboljem od svih mogućih svjetova i najboljoj od svih mogućih hrvatskih. Lova će biti na sigurnom, kod roglića i njemu sličnih. To su divni ljudi, zamisli koji karakter, ima trideset jahti i nikad nije bio ni na jednoj! Eeeeej! Koji lik, a? Ima po medijima koliko hoćete panegirika liku. Humanist, dobrica. Najgora bi mu stvar u životu bila da mu radnik ne dobije na vrijeme plaću. Skroman, i tako dalje. Samo da još maknemo prokletog karamarka.
Župi Biokovskoj ste vjerni, svake subote ste tamo.
- Zimi nakon radnog tjedna moja žena i ja dođemo u Župu i tamo s prijateljima provedemo vikend, a ljeti Župu dijelimo s Makarskom zbog mog ribarenja.
Zanimljivo je i da nemate službenog vozača?
- Da, vozim sam, iako imam 1300 automobila u svim firmama. Ne vidim kad ću ga u dogledno vrijeme imati.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/138370/Default.aspx
Marcelius navali oda je Roglić UDBA i točka.
- Zimi nakon radnog tjedna moja žena i ja dođemo u Župu i tamo s prijateljima provedemo vikend, a ljeti Župu dijelimo s Makarskom zbog mog ribarenja.
- Da, vozim sam, iako imam 1300 automobila u svim firmama. Ne vidim kad ću ga u dogledno vrijeme imati.
http://www.slobodnadalmacija.hr/Spektar/tabid/94/articleType/ArticleView/articleId/138370/Default.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa skroman je.marcellus wrote:u svakom slučaju jugoudba ostaje na vlasti. Uskoro će i HDZ dobiti novo vodstvo, tako da će se i oni pridružiti naprednim snagama i progresivnim i više neće biti krkani i partibrejkeri. I svi ćemo živjeti lijepo i u slozi. U najboljem od svih mogućih svjetova i najboljoj od svih mogućih hrvatskih. Lova će biti na sigurnom, kod roglića i njemu sličnih. To su divni ljudi, zamisli koji karakter, ima trideset jahti i nikad nije bio ni na jednoj! Eeeeej! Koji lik, a? Ima po medijima koliko hoćete panegirika liku. Humanist, dobrica. Najgora bi mu stvar u životu bila da mu radnik ne dobije na vrijeme plaću. Skroman, i tako dalje. Samo da još maknemo prokletog karamarka.
Nema ovi veze sa UDBOM ....pa jel vidiš da je Josipovića odheba pa jadnik nije ima ni kune za predizbornu kampanju pa je snimija oni glupi spot di mu se cila Hrvatska smije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Župi Biokovskoj ste vjerni, svake subote ste tamo.
a nije?
Jer udbaška slobodna kaže da ide na misu? Ide na misu, da. Siguran sam da ide. Pol udbe ide na misu.
2014-04-16
RayMabus wrote:Pa skroman je.marcellus wrote:u svakom slučaju jugoudba ostaje na vlasti. Uskoro će i HDZ dobiti novo vodstvo, tako da će se i oni pridružiti naprednim snagama i progresivnim i više neće biti krkani i partibrejkeri. I svi ćemo živjeti lijepo i u slozi. U najboljem od svih mogućih svjetova i najboljoj od svih mogućih hrvatskih. Lova će biti na sigurnom, kod roglića i njemu sličnih. To su divni ljudi, zamisli koji karakter, ima trideset jahti i nikad nije bio ni na jednoj! Eeeeej! Koji lik, a? Ima po medijima koliko hoćete panegirika liku. Humanist, dobrica. Najgora bi mu stvar u životu bila da mu radnik ne dobije na vrijeme plaću. Skroman, i tako dalje. Samo da još maknemo prokletog karamarka.
Nema ovi veze sa UDBOM ....pa jel vidiš da je Josipovića odheba pa jadnik nije ima ni kune za predizbornu kampanju pa je snimija oni glupi spot di mu se cila Hrvatska smije.
pa skroman je i kakve to veze ima s tim je li udba?
2014-04-16
josipovića je odjebao jer je potrošen. Sad je vrijeme za neke nove. Region? Jašta bre region. Dobro je za biznis. Jaranu Miškoviću poslao kaže svojih vina i tako.
Bi, da je IQ veći od 50. ČOvjek ne zna do 5 nabrojit.marcellus wrote:da je karamarko udbaš, već bi davno bio premijer. Nitko neće skoro postati premijer u ovoj zemlji ako ga "strukture" ne odobre. Vlasnici medija. Tajkuni. Mesić, ekipa.
Guest- Guest
Marčelo, kaj si ti popušio na ovim izborima? Mjesto ministra športa i šexa?
Guest- Guest
Eva wrote:Marčelo, kaj si ti popušio na ovim izborima? Mjesto ministra športa i šexa?
ja ništa. Mi podržavamo most.
2014-04-16
i podržavamo da karamarka zamijeni netko pametniji na čelu stranke, netko kulturniji, netko poput plenkovića recimo.
Andrej? To je onaj kaj je bil u Parizu? Njega znam.marcellus wrote:i podržavamo da karamarka zamijeni netko pametniji na čelu stranke, netko kulturniji, netko poput plenkovića recimo.
Guest- Guest
Tutlek, Vaso, Kalmeta, ona pevaljka iz Knina i ostali seljoberi su im balast. Ne pašu nikak uz Plenkovića
Guest- Guest
http://m.slobodnadalmacija.hr/Novosti/Najnovije/tabid/296/articleType/ArticleView/articleId/216359/Stipe-Petrina-ukinuo-Ulicu-dr-Tumana-.aspx
Similar topics
» Nek se vidi ko je gazda
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
» Gazda Srbin
» Gazda Todo podržao HDZ
» Turci pokazuju tko je gazda u Njemačkoj
» 'Ja sam gazda'.Ana Karamarko ne da suprugu da odstupi!
Page 4 of 14