Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Iskra wrote:Totalno nebitan ... baš kao i svojoj obitelji. Zato i visiš tu 24/7.crvenkasti wrote:Iskra wrote:
E, da! Kad smo već kod sprdnje, idi popij nešto na zidiću pokraj trgovine, nakon toga odi servisiraj žene iz Srbije. Ti si živa sprdnja!
A ja?
Ali sam Hrvat. Kad nas se skupi više, ipak nešto vrijedimo.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Halo, dvolični čovječe! Koliko moraš biti jadan i poremećen pa pljuvati po Marku Perkoviću koji je nemalo* prihoda od koncerata dao za Vukovarsku bolnicu?jastreb wrote:Čekaj malo,koliko moraš biti poremećen pa prosvjedovati protiv koncerta Halida Bešlića,koji je duša od čovjeka i koji je nemalo prihoda od koncerata dao za bolesnu djecu u Hrvatskoj???mortal wrote:kod zaostalih komunističkih spodoba poput tebejastreb wrote:Srećom,pa se tebe (i takve) niš ne pita,a i kada na nečemu počnete tramakati,izazivate uglavnom podsmijeh i sprdnju.Iskra wrote:
Da se mene pita, sva ta srpska gamad ne bi nogom kročila u Hrvatsku (nakon krvavog pira koji su priredili na našem tlu). Ti i dalje sviraj ku.cu i glumi da nisi dvoličan i da nisi oberčetnik. Odjava!
Budale,koliko morate biti blesavi pa prekinuti festival ojkače,koja je dio i hrvatske baštine i kao takva uvrštena u popis UNESCO-a???
Ajde,recite? Gdje tu vidite komunizam???
Vi niste normalni i vama nema spasa.
Jesi sad skužio o čemu ti pišem? Jesi ku.rac!
Guest- Guest
Iskra wrote:Halo, dvolični čovječe! Koliko moraš biti jadan i poremećen pa pljuvati po Marku Perkoviću koji je nemalo* prihoda od koncerata dao za Vukovarsku bolnicu?jastreb wrote:Čekaj malo,koliko moraš biti poremećen pa prosvjedovati protiv koncerta Halida Bešlića,koji je duša od čovjeka i koji je nemalo prihoda od koncerata dao za bolesnu djecu u Hrvatskoj???mortal wrote:kod zaostalih komunističkih spodoba poput tebejastreb wrote:Srećom,pa se tebe (i takve) niš ne pita,a i kada na nečemu počnete tramakati,izazivate uglavnom podsmijeh i sprdnju.Iskra wrote:
Da se mene pita, sva ta srpska gamad ne bi nogom kročila u Hrvatsku (nakon krvavog pira koji su priredili na našem tlu). Ti i dalje sviraj ku.cu i glumi da nisi dvoličan i da nisi oberčetnik. Odjava!
Budale,koliko morate biti blesavi pa prekinuti festival ojkače,koja je dio i hrvatske baštine i kao takva uvrštena u popis UNESCO-a???
Nisam ni ja. Daj ponovi, pliz.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja po MPT ne pljujem. Niti bih mu zabranjivao koncerte. Čak mi se neke njegove pjesne i sviđaju,ali ne volim taj njegov nacionalizam i simpatiziranje ustaštva,ali mi je u drugu ruku čudan i smiješan,zbog neke preneglašene ozbiljnosti i vječite namrgođenosti. Uopće nema smisla za humor.Iskra wrote:
Halo, dvolični čovječe! Koliko moraš biti jadan i poremećen pa pljuvati po Marku Perkoviću koji je nemalo* prihoda od koncerata dao za Vukovarsku bolnicu?
Čudim se samo kako vam nije dojadiio,a već godinama niš novo nije snimio.
No,ponavljam,nikad mu ne bih zabranjivao koncerte,niti ih prekidao,kao vi u Petrinji festival ojkače.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Mhhhh..koji veceras dobar film pogledati uz veceru..???pitanje je sad..
Guest- Guest
Kad ne znam što bih,uvijek iznova rado pogledam Bijeg iz Allkatraza.pismejker wrote:Mhhhh..koji veceras dobar film pogledati uz veceru..???pitanje je sad..
2014-04-22
Trolčino, dizenterija je mala beba za tebe! Odabij!crvenkasti wrote:Iskra wrote:Halo, dvolični čovječe! Koliko moraš biti jadan i poremećen pa pljuvati po Marku Perkoviću koji je nemalo* prihoda od koncerata dao za Vukovarsku bolnicu?jastreb wrote:Čekaj malo,koliko moraš biti poremećen pa prosvjedovati protiv koncerta Halida Bešlića,koji je duša od čovjeka i koji je nemalo prihoda od koncerata dao za bolesnu djecu u Hrvatskoj???mortal wrote:kod zaostalih komunističkih spodoba poput tebejastreb wrote:
Srećom,pa se tebe (i takve) niš ne pita,a i kada na nečemu počnete tramakati,izazivate uglavnom podsmijeh i sprdnju.
Guest- Guest
Ma kako da ne, još da ti povjerujem. Postaješ senilan ...jastreb wrote:Ja po MPT ne pljujem. Niti bih mu zabranjivao koncerte. Čak mi se neke njegove pjesne i sviđaju,ali ne volim taj njegov nacionalizam i simpatiziranje ustaštva,ali mi je u drugu ruku čudan i smiješan,zbog neke preneglašene ozbiljnosti i vječite namrgođenosti. Uopće nema smisla za humor.Iskra wrote:
Halo, dvolični čovječe! Koliko moraš biti jadan i poremećen pa pljuvati po Marku Perkoviću koji je nemalo* prihoda od koncerata dao za Vukovarsku bolnicu?
No,ponavljam,nikad mu ne bih zabranjivao koncerte,niti ih prekidao,kao vi u Petrinji festival ojkače.
Guest- Guest
Iskra wrote:Trolčino, dizenterija je mala beba za tebe! Odabij!crvenkasti wrote:Iskra wrote:Halo, dvolični čovječe! Koliko moraš biti jadan i poremećen pa pljuvati po Marku Perkoviću koji je nemalo* prihoda od koncerata dao za Vukovarsku bolnicu?jastreb wrote:Čekaj malo,koliko moraš biti poremećen pa prosvjedovati protiv koncerta Halida Bešlića,koji je duša od čovjeka i koji je nemalo prihoda od koncerata dao za bolesnu djecu u Hrvatskoj???mortal wrote:
kod zaostalih komunističkih spodoba poput tebe
Dizenterija je mala beba?
crvenkasti-
2014-04-17
Ma ovo je klasa...
samo za Sparky..
samo za Sparky..
Guest- Guest
Treba Riblju Corbu poslati.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:Kad ne znam što bih,uvijek iznova rado pogledam Bijeg iz Allkatraza.pismejker wrote:Mhhhh..koji veceras dobar film pogledati uz veceru..???pitanje je sad..
Ne lajkam muvije gdje se velicaju otpadnici od drustva i njihovi bijeg...ne vidim tu nish ...kriminalci po meni ne bi postojali...kugel in kopf.,.
anything else..?Like Pitch Black or Pandora..
Guest- Guest
2014-08-25
Ti da imaš imalo obraza ... Petrinju ne bi spomenuo. Na ovu Petrinju misliš?jastreb wrote:Ja po MPT ne pljujem. Niti bih mu zabranjivao koncerte. Čak mi se neke njegove pjesne i sviđaju,ali ne volim taj njegov nacionalizam i simpatiziranje ustaštva,ali mi je u drugu ruku čudan i smiješan,zbog neke preneglašene ozbiljnosti i vječite namrgođenosti. Uopće nema smisla za humor.Iskra wrote:
Guest- Guest
Znam neke kriminalce,koji su u duši bolji ljudi od mnogih "uglednih" građana.pismejker wrote:
Ne lajkam muvije gdje se velicaju otpadnici od drustva i njihovi bijeg...ne vidim tu nish ...kriminalci po meni ne bi postojali..
2014-04-22
Kakve to veze ima sa ojkačom?????????Iskra wrote:
Ti da imaš imalo obraza ... Petrinju ne bi spomenuo. Na ovu Petrinju misliš?
2014-04-22
za vrhunsko opustanje...
Guest- Guest
Star is born. Samo nemoj plakati.pismejker wrote:Mhhhh..koji veceras dobar film pogledati uz veceru..???pitanje je sad..
Guest- Guest
za vrhunsko opustanje...
Guest- Guest
Ne preseravaj se!!!!!!!!!!!!!!!!!jastreb wrote:Kakve to veze ima sa ojkačom?????????Iskra wrote:
Ti da imaš imalo obraza ... Petrinju ne bi spomenuo. Na ovu Petrinju misliš?
Guest- Guest
Branitelji ovo ne bi blokirali.
2014-08-25
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
Page 3 of 9