Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Page 8 of 9
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
BMKjastreb wrote:Potpuno si u krivu. Ove mlade budale slušaju nekakvo srpsko smeće za koje ja nisam čuo. Nekakav Rasta,Vuk Mob,Mc Stojan i slični mediokriteti. Od starijih još se jedino drži Mile Kitić.vuksadinare wrote:Realno kad pomru ili se ostave glazbe ovi glazbenici penzici sa jedne i druge strane to je to..mozds badricka i cetinski jos se bude slusalo u srbiji i joksimovica u hrvatskoj a opet oni su tu vec oko pedeset godina..za ove mlade hrvatske ili srpske pjevace nitko cuo sa jedne i druge strane a i ove nove mladje generacije nisu realno ni nostalgicne jer nit se rodili u jugi a drugo njima je hrvatska ili srbija nesto kao finska ili slovacka
Slušaće oni to još 100 godina,a do tad će se opet stvoriti neki balkanski savez.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Ukusi su različiti i koliko ja upažam,među obožavateljima yu rocka imaš dvije skupine ljudi.epikur37 wrote:
mozda se i kuzi ali je idvalio posve bezveze za orgazam
Jedni više preferiraju Šarla,EKV,El.orgazam,Partibrejkerse i Disciplinu kičme,dočim drugu skupinu čine oni koji više vole Čorbu, Bijelo dugme,Zabranjeno pušenje,Bajagu... Azru vole obje skupine.
Ima i treća skupina,ali to nisu pravi,već razvodnjeni rockeri,koji više vole sentiše poput Prljavaca,Pilota,Đavola i Parnog valjka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I mene prst. Nek svak svoje rane liže.vuksadinare wrote:
BMK
2014-04-22
Branitelji su sto puta gori od partizana
Eto
I partizani su bili jos veci borci i za vece ciljeve se izborili
Ovo sad je s tim braniteljima ..bas degutantno nametanje u koji kurac im treba dirigirati ...ukus u glazbi
Eto
Ovo sad je s tim braniteljima ..bas degutantno nametanje u koji kurac im treba dirigirati ...ukus u glazbi
Evo stvarno bih trebalo jednu analizu imusporedbu branitelja i partizana
Ono
Svasta bi tu ispalo
Lose za branitelje ..
Ono
Svasta bi tu ispalo
Lose za branitelje ..
Sora wrote:Branitelji su sto puta gori od partizana
Eto
Borci i jedni i drugi..sto reci..???
Guest- Guest
Obiji smatraju da su iznad zakona,iznad prava drugih i da su posebna kasta..
Guest- Guest
epikur37 wrote:marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Glupost, prvo ima puno više ljudi koji nisu opterećeni ratom plus ovo je biznis.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:reci kolega , kao upucen u glazbeni izricaj , koja silikonka bi dobro legla ovim "bivsim braniteljima" , da nije skupa a srce razgalijastreb wrote:Opet ti fosili palamude i mijesaju se gdje im nije mjesto.
Ceca...?
Kojih principa? Adem Vuchiqi ide u Hrvatsku i liže se sa Kolindom, firme najvećih domoljuba nesmetano posluju sa drugom stranom i zarađuju pare a Gile i Orgazam, koji sa ratom i politikom nikada nisu imali nikakve veze, bi trebalo da isteruju neke principe?Serbia Strong wrote:dzango wrote:Bezveze, to im je posao. Ljudi žive od tih tezgi. I oni bi radije da sede kući nego da tezgare po raznim pičkovcima.marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Fala bogu. Od principa se ne živi...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Razumem ja da su oni koji su slušali Bijelo dugme posle prešli na Tompsona. Sasvim razumljiv razvojni put. Ali ne razumem da neko pokida kasetu ELORG i pređe na tako nešto. Ali razumem da ljubiteljima Tompsona na živce ide Orgazam i da ga apsolutno ne razumeju.Noor wrote:tocno sve do zadnjeg slova :)Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:
Jesu li to oni što pjevaju igra rokenrol cijela jugoslavija?
Tko je uopće slušao Električni orgazam i još ih uzimao za ozbiljno, u ozbiljnom je psihičkom problemu.
To doduše ne vrijedi za Ekaterinu veliku ili Partibrejkerse, a dalo bi se još toga nabrojati sa srpske scene popularne glazbe.
2014-04-19
Šta te muči džangodzango wrote:Razumem ja da su oni koji su slušali Bijelo dugme posle prešli na Tompsona. Sasvim razumljiv razvojni put. Ali ne razumem da neko pokida kasetu ELORG i pređe na tako nešto. Ali razumem da ljubiteljima Tompsona na živce ide Orgazam i da ga apsolutno ne razumeju.Noor wrote:tocno sve do zadnjeg slova :)Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:
to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon rata
Tko je uopće slušao Električni orgazam i još ih uzimao za ozbiljno, u ozbiljnom je psihičkom problemu.
To doduše ne vrijedi za Ekaterinu veliku ili Partibrejkerse, a dalo bi se još toga nabrojati sa srpske scene popularne glazbe.
pokidala el orgazam, riblju čorbu.... ne znam jesam li koga još imala od vaših
ne razumeš
da su ti oštetili kuću u kojoj živiš razumeo bi
a što se tiče mog glazbenog ukusa i izbora i prije i poslije rata nitko mi tu ne može ništa reći, niti vas se pita
možete se slikati pogotovo tuke koje se potvrdno nadovezuju na tuđi tekst
toliko
immortal-
2014-04-16
Muči me što si ostala bez Orgazma.mortal wrote:Šta te muči džangodzango wrote:Razumem ja da su oni koji su slušali Bijelo dugme posle prešli na Tompsona. Sasvim razumljiv razvojni put. Ali ne razumem da neko pokida kasetu ELORG i pređe na tako nešto. Ali razumem da ljubiteljima Tompsona na živce ide Orgazam i da ga apsolutno ne razumeju.Noor wrote:tocno sve do zadnjeg slova :)Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.
2014-04-19
prividnodzango wrote:Muči mešto si ostala bez Orgazma.mortal wrote:Šta te muči džangodzango wrote:Razumem ja da su oni koji su slušali Bijelo dugme posle prešli na Tompsona. Sasvim razumljiv razvojni put. Ali ne razumem da neko pokida kasetu ELORG i pređe na tako nešto. Ali razumem da ljubiteljima Tompsona na živce ide Orgazam i da ga apsolutno ne razumeju.Noor wrote:tocno sve do zadnjeg slova :)Speare Shaker wrote:
immortal-
2014-04-16
A oli je iz topa na kuću pucao Bora,ili Miša Aleksić,ili možda pijani Koja iz Kičme?mortal wrote:
Znači da ti sutra neki nadrogirani susjed Hrvat ošteti kuću ili tarabu,bacila bi sve CD-ove od Miše Kovača,Indire Kolonije iParnog valjka?
2014-04-22
Ono jest, imaš ga na Jutjubu.mortal wrote:prividnodzango wrote:Muči mešto si ostala bez Orgazma.mortal wrote:Šta te muči džangodzango wrote:Razumem ja da su oni koji su slušali Bijelo dugme posle prešli na Tompsona. Sasvim razumljiv razvojni put. Ali ne razumem da neko pokida kasetu ELORG i pređe na tako nešto. Ali razumem da ljubiteljima Tompsona na živce ide Orgazam i da ga apsolutno ne razumeju.Noor wrote:
tocno sve do zadnjeg slova :)
2014-04-19
Pucao je Gile i još nadrogiran.jastreb wrote:A oli je iz topa na kuću pucao Bora,ili Miša Aleksić,ili možda pijani Koja iz Kičme?mortal wrote:
Znači da ti sutra neki nadrogirani susjed Hrvat ošteti kuću ili tarabu,bacila bi sve CD-ove od Miše Kovača,Indire Kolonije iParnog valjka?
2014-04-19
dzango wrote:Orgazam je kultna grupa koja nikada nije imala nikakve veze sa nacijama i politikom. Bojkot Orgazma je neviđeba glupost. Ako se nekom ne sciđa, to je druga stvar. Ali je itakođe glupost negirati njihov kvalitet.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:
Činjenica da je Orgazam kultna grupa ne govori ama baš ništa o njihovoj tragikomičnoj nekvaliteti u smislu glazbenog sadržaja.
Na nekoj generalnoj sceni pop glazbe (da, sve je to zapravo samo pop glazba, nikakav rock and roll, što je samo prazna parola za prodaju maloumnih sadržaja onima posebno glupima koji nasjedaju na floskule o toj podvrsti glazbene scene s ambicijama da presraste u nekakav mistični kult) oni u smislu kvalitete kotiraju ekstremno nisko.
Glupost je doduše negirati njihov kultni status kod određenih fanatiziranih obožavatelja i grupa istih.
Bojkot Orgazma jeste neviđena glupost koju naravno nikada neću podržati.
Last edited by Speare Shaker on Mon 29 Jul - 9:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:
nisam znao da ti je glazba slabija strana :p
I nije nego je očito tebi.
Nebitno što sam više zaintereseiran za audio tehniku, posebno zvučničke konfiguracije, posebno one složene od dinamičkih zvučničkih jedinica.
Guest- Guest
marcellus wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:
EKV su bili stvarno dobri, droga ih je zela, šteta
i šarko akrobata kao prethodnik
EKV je stvarno bila senzacionalno dobra grupa.
Stvarno je velika šteta što su članovi imali tako nesretne sudbine.
O Šarlu radije ne bih.
Guest- Guest
Page 8 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
Page 8 of 9