Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:Zimus smo poklali u Đakovu ono malo što je preostalo od Električnog orgazma, a Caneta i Partibrejkerse još držimo kao taoce.
Pa što niste obrnuto, draži mi je Električni orgazam....starčad tako
Jesu li to oni što pjevaju igra rokenrol cijela jugoslavija?
Tko je uopće slušao Električni orgazam i još ih uzimao za ozbiljno, u ozbiljnom je psihičkom problemu.
To doduše ne vrijedi za Ekaterinu veliku ili Partibrejkerse, a dalo bi se još toga nabrojati sa srpske scene popularne glazbe.
Guest- Guest
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:
Tko je uopće slušao Električni orgazam i još ih uzimao za ozbiljno, u ozbiljnom je psihičkom problemu.
To doduše ne vrijedi za Ekaterinu veliku ili Partibrejkerse, a dalo bi se još toga nabrojati sa srpske scene popularne glazbe.
nisam znao da ti je glazba slabija strana :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:
EKV su bili stvarno dobri, droga ih je zela, šteta
i šarko akrobata kao prethodnik
epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:
nisi pratio
Orgazam je kultna grupa koja nikada nije imala nikakve veze sa nacijama i politikom. Bojkot Orgazma je neviđeba glupost. Ako se nekom ne sciđa, to je druga stvar. Ali je itakođe glupost negirati njihov kvalitet.Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:
marcellus wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:
to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon rata
nisi pratio
Možda, ali čini se da šejker ne kuži orgazam a vjerojatno i novi val...
ako sam u krivu ispravit će me
2015-08-06
dzango wrote:Bezveze, to im je posao. Ljudi žive od tih tezgi. I oni bi radije da sede kući nego da tezgare po raznim pičkovcima.marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Fala bogu. Od principa se ne živi...
Guest- Guest
Ma na koji način?marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Glumatati Mišu ili Olivera???
Glupost par ekselans.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zato ste vi iz principa u kragujevcu osnovali društvo američko srpskog prijateljstva, a da se još nisu ni ohladile rupe od nato bombardiranja
i kosovo ćete priznat, iz istog principa, mora se živjet, jebiga :)
i kosovo ćete priznat, iz istog principa, mora se živjet, jebiga :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
jastreb wrote:Ma na koji način?marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Glupost par ekselans.
pinokio, nemaju oni što glumatat, jednostavno oliver je rekao, mene to ne zanima
mišo ne znam je li netko i zvao, on je prolupao skroz...njemu su srbi krivi što mu je sin narkoman igrao ruski rulet
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Mislis na dezertere i 'minken bijnu'epikur37 wrote:marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Glupost, prvo ima puno više ljudi koji nisu opterećeni ratom plus ovo je biznis.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Tako nekako...ali pari mi fa je jastrebu krivo sto u hrvatskoj ne smije ali prije nece pjevati BMK on bi bio u prvom redu..to ga cese....ljubo1212 wrote:jastreb wrote:Ma na koji način?marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Glupost par ekselans.
pinokio, nemaju oni što glumatat, jednostavno oliver je rekao, mene to ne zanima
mišo ne znam je li netko i zvao, on je prolupao skroz...njemu su srbi krivi što mu je sin narkoman igrao ruski rulet
2015-09-08
Realno kad pomru ili se ostave glazbe ovi glazbenici penzici sa jedne i druge strane to je to..mozds badricka i cetinski jos se bude slusalo u srbiji i joksimovica u hrvatskoj a opet oni su tu vec oko pedeset godina..za ove mlade hrvatske ili srpske pjevace nitko cuo sa jedne i druge strane a i ove nove mladje generacije nisu realno ni nostalgicne jer nit se rodili u jugi a drugo njima je hrvatska ili srbija nesto kao finska ili slovacka
2015-09-08
vuksadinare wrote:Realno kad pomru ili se ostave glazbe ovi glazbenici penzici sa jedne i druge strane to je to..mozds badricka i cetinski jos se bude slusalo u srbiji i joksimovica u hrvatskoj a opet oni su tu vec oko pedeset godina..za ove mlade hrvatske ili srpske pjevace nitko cuo sa jedne i druge strane a i ove nove mladje generacije nisu realno ni nostalgicne jer nit se rodili u jugi a drugo njima je hrvatska ili srbija nesto kao finska ili slovacka
a što je sa Stojanom, Veljkom...
neki dan gledam po zadru plakati :D
cajke neke ...nikad čuo
2015-08-06
ali od novih recimo grupa Goribor je nesto ekstra
2015-08-06
Prolazno..sve manje..neki popularni narodnjacki klub u sinju nikad prazniji zadnju godinu..polupun..mjenjaju se trendovi..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:Realno kad pomru ili se ostave glazbe ovi glazbenici penzici sa jedne i druge strane to je to..mozds badricka i cetinski jos se bude slusalo u srbiji i joksimovica u hrvatskoj a opet oni su tu vec oko pedeset godina..za ove mlade hrvatske ili srpske pjevace nitko cuo sa jedne i druge strane a i ove nove mladje generacije nisu realno ni nostalgicne jer nit se rodili u jugi a drugo njima je hrvatska ili srbija nesto kao finska ili slovacka
a što je sa Stojanom, Veljkom...
neki dan gledam po zadru plakati :D
cajke neke ...nikad čuo
2015-09-08
Potpuno si u krivu. Ove mlade budale slušaju nekakvo srpsko smeće za koje ja nisam čuo. Nekakav Rasta,Vuk Mob,Mc Stojan i slični mediokriteti. Od starijih još se jedino drži Mile Kitić.vuksadinare wrote:Realno kad pomru ili se ostave glazbe ovi glazbenici penzici sa jedne i druge strane to je to..mozds badricka i cetinski jos se bude slusalo u srbiji i joksimovica u hrvatskoj a opet oni su tu vec oko pedeset godina..za ove mlade hrvatske ili srpske pjevace nitko cuo sa jedne i druge strane a i ove nove mladje generacije nisu realno ni nostalgicne jer nit se rodili u jugi a drugo njima je hrvatska ili srbija nesto kao finska ili slovacka
Slušaće oni to još 100 godina,a do tad će se opet stvoriti neki balkanski savez.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tocno sve do zadnjeg slova :)Speare Shaker wrote:dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:
evo, ja cu teepikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:dzango wrote:
Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.
nisi pratio
o, da...i te kako šejker kuži glazbu, ali tebe nema na tim temama, bit ce da ju ti ne kužiš :)
Noor wrote:evo, ja cu teepikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Speare Shaker wrote:
nisi pratio
o, da...i te kako šejker kuži glazbu, ali tebe nema na tim temama, bit ce da ju ti ne kužiš :)
mozda se i kuzi ali je idvalio posve bezveze za orgazam
2015-08-06
BMKjastreb wrote:Potpuno si u krivu. Ove mlade budale slušaju nekakvo srpsko smeće za koje ja nisam čuo. Nekakav Rasta,Vuk Mob,Mc Stojan i slični mediokriteti. Od starijih još se jedino drži Mile Kitić.vuksadinare wrote:Realno kad pomru ili se ostave glazbe ovi glazbenici penzici sa jedne i druge strane to je to..mozds badricka i cetinski jos se bude slusalo u srbiji i joksimovica u hrvatskoj a opet oni su tu vec oko pedeset godina..za ove mlade hrvatske ili srpske pjevace nitko cuo sa jedne i druge strane a i ove nove mladje generacije nisu realno ni nostalgicne jer nit se rodili u jugi a drugo njima je hrvatska ili srbija nesto kao finska ili slovacka
Slušaće oni to još 100 godina,a do tad će se opet stvoriti neki balkanski savez.
2015-09-08
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
Page 7 of 9