Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Jebote, kad čuješ pravu hrvatsku pjesmu, zgadi ti se život.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Unatoč negodovanju branitelja, večeras Bajaga nastupa u Pločama na gradskom festivalu
Nije ni čudo što volimo kad Srbi pjevaju.
crvenkasti-
2014-04-17
https://www.telegram.hr/price/i-dalje-vjerujete-da-postoje-umjereni-hadezeovci-evo-jedan-upravo-pregovara-o-thompsonovom-koncertu-na-rivi/
Evo,zasmetalo im je i Hladno pivo u Splitu.
Evo,zasmetalo im je i Hladno pivo u Splitu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hladno pivo su četnici. Nek pjevaju u Srbiji.
crvenkasti-
2014-04-17
Mile Kitić nesmetano pjeva po Lijepoj našoj,a imam dokaze da je 93. 94. i 95. više puta pjevao u okupiranom Doboju i Tesliću.crvenkasti wrote:Hladno pivo su četnici. Nek pjevaju u Srbiji.
2014-04-22
zar su doboj i teslic u hrvatskoj?jastreb wrote:Mile Kitić nesmetano pjeva po Lijepoj našoj, imam dokaze da je 93. 94. i 95. više puta pjevao u okupiranom Doboju i Tesliću.crvenkasti wrote:Hladno pivo su četnici. Nekome pjevaju u Srbiji.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
nema kruha za nase glazbene penzice ovdje a dolaze penzici iz srbije otimat ovo malo kruha..oni tamo valjda crkaju kad kod nas vide hleba
2015-09-08
Nisu,ali krovne udrge iz Hrvatske predbacuju Breni da je pjevala u okupiranom Brckom.vuksadinare wrote:zar su doboj i teslic u hrvatskoj?jastreb wrote:Mile Kitić nesmetano pjeva po Lijepoj našoj, imam dokaze da je 93. 94. i 95. više puta pjevao u okupiranom Doboju i Tesliću.crvenkasti wrote:Hladno pivo su četnici. Nekome pjevaju u Srbiji.
2014-04-22
crvenkasti wrote:
Jebote, kad čuješ pravu hrvatsku pjesmu, zgadi ti se život.
Čefurji to ne razumete :)
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
pa zar nije pjevala?..drugo pjevala je koji dan iza nakon pokolja hrvata i bosnjaka u brckom i kako rece jedan prezivjeli brcak bosnjak o breni 'isla je pjevat onima koji su nas klali i ubijali na brcanskoj malti niti dvjesto metara gdje je pjevala.Svuda krv,jauci i smrt i ne vjerujem da to nije vidjela ni cula'.jastreb wrote:Nisu, ali krovne udrge iz Hrvatske predbacuju Breni da je pjevala u okupiranom Brckom.vuksadinare wrote:zar su doboj i teslic u hrvatskoj?jastreb wrote:Mile Kitić nesmetano pjeva po Lijepoj našoj, imam dokaze da je 93. 94. i 95. više puta pjevao u okupiranom Doboju i Tesliću.crvenkasti wrote:Hladno pivo su četnici. Nekome pjevaju u Srbiji.
2015-09-08
nekad se znači i ti osvijestiš i spoznaš pravu vrijednostcrvenkasti wrote:Danas, otkad sam se probudio, osjećam se kao budala.
immortal-
2014-04-16
to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:Zimus smo poklali u Đakovu ono malo što je preostalo od Električnog orgazma, a Caneta i Partibrejkerse još držimo kao taoce.
Pa što niste obrnuto, draži mi je Električni orgazam....starčad tako
Jesu li to oni što pjevaju igra rokenrol cijela jugoslavija?
immortal-
2014-04-16
Bile su tu i kasete Lepe Brene,Rokera s Moravu, Zorice Brunclik,Tozovca i VIS Idola. Našli su se tu i ploče Ilidža 1981. ,Vajta,Kemal Malovčić,Louis i naravno Džej.mortal wrote:
to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon rata
2014-04-22
Pjevaci su jako slicni nounarima..bitna im je samo lova,jebe se njia za ideologiju..
tako je i Dražen Žanko pjevao bludnice,za nas budale od 18 pa navise,da odjenemo juniforme,stavimo glave u torbe i krenemo braniti Lijepu..Nečiju...
jeblo se njega za krv koju mladost prolijeva..
Isto tako i onaj nali kurcic iz Parnog vljaka..sto je pjevao da crverni karanfili odlaze...idjot..pa crveni karanfili su znak radničke klase,budaletina jedna neuka..
Nounari,opet pisu za onog tko bilje plati,pa makar bile i neistine...tako je to..ne treba se previse uzbudjivati..
tako je i Dražen Žanko pjevao bludnice,za nas budale od 18 pa navise,da odjenemo juniforme,stavimo glave u torbe i krenemo braniti Lijepu..Nečiju...
jeblo se njega za krv koju mladost prolijeva..
Isto tako i onaj nali kurcic iz Parnog vljaka..sto je pjevao da crverni karanfili odlaze...idjot..pa crveni karanfili su znak radničke klase,budaletina jedna neuka..
Nounari,opet pisu za onog tko bilje plati,pa makar bile i neistine...tako je to..ne treba se previse uzbudjivati..
Guest- Guest
mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:Zimus smo poklali u Đakovu ono malo što je preostalo od Električnog orgazma, a Caneta i Partibrejkerse još držimo kao taoce.
Koliko dugo nakon rata? Jel dok nisi bila sto posto sigurna?
crvenkasti-
2014-04-17
Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:Zimus smo poklali u Đakovu ono malo što je preostalo od Električnog orgazma, a Caneta i Partibrejkerse još držimo kao taoce.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Bezveze, to im je posao. Ljudi žive od tih tezgi. I oni bi radije da sede kući nego da tezgare po raznim pičkovcima.marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus wrote:da sam ja srbin ne bi nastupao u hrvatskoj jer bi to bilo pitanje časti na neki način
Glupost, prvo ima puno više ljudi koji nisu opterećeni ratom plus ovo je biznis.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Šta reć.....
vrh, himna...sve
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dzango wrote:Šteta za Orgazam. A šteta i za tebe. Ko pređe sa Orgazma na Tompsona, u ozbiljnom je psihičkom problemu.mortal wrote:to su jedni od onih čije sam glazbene kasete pokidala nakon ratacrvenkasti wrote:epikur37 wrote:kofein wrote:Zimus smo poklali u Đakovu ono malo što je preostalo od Električnog orgazma, a Caneta i Partibrejkerse još držimo kao taoce.
Tko je uopće slušao Električni orgazam i još ih uzimao za ozbiljno, u ozbiljnom je psihičkom problemu.
To doduše ne vrijedi za Ekaterinu veliku ili Partibrejkerse, a dalo bi se još toga nabrojati sa srpske scene popularne glazbe.
Guest- Guest
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
» Slaven Dobrović: Odustajemo od Plomina C i termoelektrane u Pločama
» U Gradskom kazalištu slavili svetog Savu, veterani se pobunili: Gospodo, malo ste pretjerali!
» Republika Srpska na SP-u nastupa kao samostalna država!?
» Velež se teškim porazom od Elfsborga oprostio od nastupa u Evropi
Page 6 of 9