Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
https://youtu.be/LqpyxcwbAK8
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
He,he...ma ovo je uspavanka kojom se 'nejac' uspavljuje...
2015-09-08
Re: Bajaga zvan 'ne secam se da sam koketirao sa pesmama nacionalistickog sadrzaja'...a ovo Bajaga..triling Bajaga,Bora Corba,Cukic pjevs pjesmu 'Samo sloga Srbina spasava'
vuce, cujem da ce riblja corba svirat u maksimiru za mjesec dana
a eto i bajaga u varazdinu imao koncert
pa dokle jebemu
pa dokle jebemu
pa dokle jebemu
2015-09-08
ma meni nije druga stvar jasna, ajd bajaga je ok lik, al bora corba je do jucer cetnikovao i sad bi u zg drzao koncertvuksadinare wrote:...dok je onih koji bi i mater za rostilj prodaliLeviathan2 wrote:vuce, cujem da ce riblja corba svirat u maksimiru za mjesec dana
pa dokle jebemu
mislim, nema coek srama ni karaktera
jebo takog cetnjaka
nemam niš protiv njega, mislim ko ga jebe i njega i instruktore... ali čovjek veli da je išao u banja luku pjevati humanitarno za djecu poginulih boraca republike srpske pa dobro ok to je legitimno... što nije onako usput navratio i u slavonski brod pa otpjevao humanitarni koncert za onih 28ero poginule djece koju su pobili ovi izginuli borci vojske republike srpske. za čiju ŽIVU djecu je dotični pevao.. i to bi bilo i OK i legitimno u svakom slučaju većina ljudi ne shvaća poantu cijele priče a ne samo tih seciranih segmenata tipa bajaga u varaždinu ojkanje u petrinji i tako to... danas sutra će zbog situacije da su svi manjinci (čitaj samo i jedino srbi i tu i tamo poneki rom) pozapošljavani po gradskim firmama i u državnim upravama i ustanovama i to samo i jedino zato jer su manjinci, te iste manjince to itekako koštati, jer sve to se već jednom ovdje u malo izmijenjenom kontekstu vremena i okolnosti događalo... a ljudi šute i čekaju vrijeme za nevrijeme...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
...inace bajaga na osjetljiva pitanja po njega ima odgovore tipa 'ne secam se...'...ili...'da jesam setio bih se'...dakle ako je sklerotican kako zna onda sve pjesme...zna in dobro...samo bolje izgubit sjecanje...naknadno...trziste je trzistemichaellcmacha wrote:nemam niš protiv njega, mislim ko ga jebe i njega i instruktore... ali čovjek veli da je išao u banja luku pjevati humanitarno za djecu poginulih boraca republike srpske pa dobro ok to je legitimno... što nije onako usput navratio i u slavonski brod pa otpjevao humanitarni koncert za onih 28ero poginule djece koju su pobili ovi izginuli borci vojske republike srpske. za čiju ŽIVU djecu je dotični pevao.. i to bi bilo i OK i legitimno u svakom slučaju većina ljudi ne shvaća poantu cijele priče a ne samo tih seciranih segmenata tipa bajaga u varaždinu ojkanje u petrinji i tako to... danas sutra će zbog situacije da su svi manjinci (čitaj samo i jedino srbi i tu i tamo poneki rom) pozapošljavani po gradskim firmama i u državnim upravama i ustanovama i to samo i jedino zato jer su manjinci, te iste manjince to itekako koštati, jer sve to se već jednom ovdje u malo izmijenjenom kontekstu vremena i okolnosti događalo... a ljudi šute i čekaju vrijeme za nevrijeme...
2015-09-08
Koja kuknjava od pjesme, ovakve placipicke tesko da postoje igdje na svijetu. Kakva Velika Srbija ovo je samo nesto kme kme, mrze nas, dokle tako, jojj, bombe drvlje i kamenje hahahaha u 3PM. Samo traktor Srbina spasava.vuksadinare wrote:https://youtu.be/LqpyxcwbAK8
omni-
2014-04-12
zbraniti sve na srpskom
U hrvatskoj
valjda bi se smirili
ali ne verujem
U hrvatskoj
valjda bi se smirili
ali ne verujem
Guest- Guest
pa corba bi pjevao ali zna da ne moze..pa vise to kod njega zvuci kao provokacija...ali corba se dobro svega sjeca a stariji je od bajage koji je u medjuvremenu putom izgubio pamcenje..kazu bajaga intelektualac navodno...pa da je intelektualac doista se onda ne bi spustio tako nisko i odpjevao ovu slobodne se moze reci turbo nacionalisticku pjesmu...Leviathan2 wrote:ma meni nije druga stvar jasna, ajd bajaga je ok lik, al bora corba je do jucer cetnikovao i sad bi u zg drzao koncertvuksadinare wrote:...dok je onih koji bi i mater za rostilj prodaliLeviathan2 wrote:vuce, cujem da ce riblja corba svirat u maksimiru za mjesec dana
pa dokle jebemu
jebo takog cetnjaka
2015-09-08
Jok necemo se smiriti do ne nestanete s lica zemlje :P Koji si ti komad budale,jbt. Uostalom Srbi u Hrvatskoj govore Hrvatski tako da....pizzon wrote:zbraniti sve na srpskom
U hrvatskoj
valjda bi se smirili
ali ne verujem
omni-
2014-04-12
Bajaga je foler...oduvijek bio...zna folerski prodat pricu...nekad je curice hvatao za dupe tim pricama...danas puni usi 'antifa' ekipi...
2015-09-08
Pesma iz ‘99 godine, za vreme nato agresije napravljena. Ako je svaka patriotska pesma ,,ćetnićka”, onda ste vi stvarno žešći retardi...
Guest- Guest
i cavoglave su patriotske napravljene '91 kad su po tomsonovoj kuci padale granate...ta nije svaka patriotska ustaska...ili to ne vazi kad padaju srpske granateSerbia Strong wrote:Pesma iz ‘99 godine, za vreme nato agresije napravljena. Ako je svaka patriotska pesma ,,ćetnićka”, onda ste vi stvarno žešći retardi...
2015-09-08
vuksadinare wrote:i cavoglave su patriotske napravljene '91 kad su po tomsonovoj kuci padale granate...ta nije svaka patriotska ustaska...ili to ne vazi kad padaju srpske granateSerbia Strong wrote:Pesma iz ‘99 godine, za vreme nato agresije napravljena. Ako je svaka patriotska pesma ,,ćetnićka”, onda ste vi stvarno žešći retardi...
Obojica ste u pravu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Preslusao sam ovo od pocetka do kraja.vuksadinare wrote:https://youtu.be/LqpyxcwbAK8
Ako je ovo zapomaganje sve sto je Bajaga zgrijesio od kraja osamedesetih naovamo onda to nije nista posebno.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
MA bezvezarija, ne znam za koji kurton ovaj vuksdinare ovo pateticno sranje ovdje navodi kao neki silan Bajagin grijeh.omni wrote:Koja kuknjava od pjesme, ovakve placipicke tesko da postoje igdje na svijetu. Kakva Velika Srbija ovo je samo nesto kme kme, mrze nas, dokle tako, jojj, bombe drvlje i kamenje hahahaha u 3PM. Samo traktor Srbina spasava.vuksadinare wrote:https://youtu.be/LqpyxcwbAK8
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Leviathan2 wrote:ma meni nije druga stvar jasna, ajd bajaga je ok lik, al bora corba je do jucer cetnikovao i sad bi u zg drzao koncertvuksadinare wrote:...dok je onih koji bi i mater za rostilj prodaliLeviathan2 wrote:vuce, cujem da ce riblja corba svirat u maksimiru za mjesec dana
pa dokle jebemu
jebo takog cetnjaka
bolji je bora od bajage. bajaga skriva svoje muljanje devedesetih k'o zmija nogice - ''nisam ja''. za boru znaš što je. i ako može bajaga u pleme mu se istresem, što ne bi bora đora ... u pleme se i njemu istresem.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Ringo10 wrote:MA bezvezarija, ne znam za koji kurton ovaj vuksdinare ovo pateticno sranje ovdje navodi kao neki silan Bajagin grijeh.omni wrote:Koja kuknjava od pjesme, ovakve placipicke tesko da postoje igdje na svijetu. Kakva Velika Srbija ovo je samo nesto kme kme, mrze nas, dokle tako, jojj, bombe drvlje i kamenje hahahaha u 3PM. Samo traktor Srbina spasava.vuksadinare wrote:https://youtu.be/LqpyxcwbAK8
čiji veterani, čiji asovi ... marš jeb'o te bajaga.
2017-10-12
čorba rula.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Samo da se vidi kakva je Bora Čorba budaletina .
» Umro Bora Čorba
» POTVRDIO DOLAZAK Bora Čorba ne odustaje od koncerta u Parizu! (VIDEO)
» Četnički vojvoda Bora čorba na respiratoru. Otkrio gdje želi biti sahranjen.
» HDZ spašava samo koalicija s SDP-om
» Umro Bora Čorba
» POTVRDIO DOLAZAK Bora Čorba ne odustaje od koncerta u Parizu! (VIDEO)
» Četnički vojvoda Bora čorba na respiratoru. Otkrio gdje želi biti sahranjen.
» HDZ spašava samo koalicija s SDP-om
Page 1 of 2