'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Kakav kurac diplomski. EU će da kaže da to jeste govor mržnje. Po Evropi sklanjaju krstove iz crkvi a ti ćeš tu pedere da nazivaš bolesnicima. Odmah u ćošak da se stidiš.kaja_333 wrote:govor mržnje je isključivo i jedino pozivanje na uništenje, ubojstvo, jedne skupine (bio to jedan narod ili neka druga skupina npr. homoseksualci ). reći za nekoga da je bolestan nije nikakav govor mržnje i nitko ne može biti sankcioniran za to. onaj tko je uvrijeđen može jedino podići privatnu tužnu a i tu sud ne bi odlučio u njegovu korist jer po težini to nije neka teška uvreda a niti ima nekih posljedica. ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome i s tim su se složili svi relevantni za to. tako da su ovo pizdarije ove frustirane cure .
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Moramo cuvati nasu Kayu,da je ovi iz Brisela ili Kontre ne zgrabe i bace na sud..napred Kayo udri po Gejama..!!!dzango wrote:Kakav kurac diplomski. EU će da kaže da to jeste govor mržnje. Po Evropi sklanjaju krstove iz crkvi a ti ćeš tu pedere da nazivaš bolesnicima. Odmah u ćošak da se stidiš.kaja_333 wrote:govor mržnje je isključivo i jedino pozivanje na uništenje, ubojstvo, jedne skupine (bio to jedan narod ili neka druga skupina npr. homoseksualci ). reći za nekoga da je bolestan nije nikakav govor mržnje i nitko ne može biti sankcioniran za to. onaj tko je uvrijeđen može jedino podići privatnu tužnu a i tu sud ne bi odlučio u njegovu korist jer po težini to nije neka teška uvreda a niti ima nekih posljedica. ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome i s tim su se složili svi relevantni za to. tako da su ovo pizdarije ove frustirane cure .
Guest- Guest
Pa i Stanojko je deklarirani četnik,ali nikada ne govori jezikom mržnje.kaja_333 wrote:aha, pa da. moguće. pa nije to čak govor mržnje, on je četnik jednostavno i to je to.jastreb wrote:
da i to pod imenom Winter coming,ili tak nešto.
On je četnik sa francuskim manirima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja ću joj biti jatak ako počnu da je gone.bogomdani wrote:Moramo cuvati nasu Kayu,da je ovi iz Brisela ili Kontre ne zgrabe i bace na sud..napred Kayo udri po Gejama..!!!dzango wrote:Kakav kurac diplomski. EU će da kaže da to jeste govor mržnje. Po Evropi sklanjaju krstove iz crkvi a ti ćeš tu pedere da nazivaš bolesnicima. Odmah u ćošak da se stidiš.kaja_333 wrote:govor mržnje je isključivo i jedino pozivanje na uništenje, ubojstvo, jedne skupine (bio to jedan narod ili neka druga skupina npr. homoseksualci ). reći za nekoga da je bolestan nije nikakav govor mržnje i nitko ne može biti sankcioniran za to. onaj tko je uvrijeđen može jedino podići privatnu tužnu a i tu sud ne bi odlučio u njegovu korist jer po težini to nije neka teška uvreda a niti ima nekih posljedica. ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome i s tim su se složili svi relevantni za to. tako da su ovo pizdarije ove frustirane cure .
ja cu angazirati ovu dvojicu svojih odvjetnickih giliptera da ju branu...dzango wrote:Ja ću joj biti jatak ako počnu da je gone.bogomdani wrote:Moramo cuvati nasu Kayu,da je ovi iz Brisela ili Kontre ne zgrabe i bace na sud..napred Kayo udri po Gejama..!!!dzango wrote:Kakav kurac diplomski. EU će da kaže da to jeste govor mržnje. Po Evropi sklanjaju krstove iz crkvi a ti ćeš tu pedere da nazivaš bolesnicima. Odmah u ćošak da se stidiš.kaja_333 wrote:govor mržnje je isključivo i jedino pozivanje na uništenje, ubojstvo, jedne skupine (bio to jedan narod ili neka druga skupina npr. homoseksualci ). reći za nekoga da je bolestan nije nikakav govor mržnje i nitko ne može biti sankcioniran za to. onaj tko je uvrijeđen može jedino podići privatnu tužnu a i tu sud ne bi odlučio u njegovu korist jer po težini to nije neka teška uvreda a niti ima nekih posljedica. ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome i s tim su se složili svi relevantni za to. tako da su ovo pizdarije ove frustirane cure .
Guest- Guest
Vjeroučiteljica samom svojom profesijom zastupa ujedno i svoje, a djeca samom prisutnošću nastavi zastupaju svoje obitelji i poglede istih obitelji.maggie13 wrote:Ne vidim problem..vjerouciteljica zastupa stavove crkve za koju radi. Roditelji koji ne zele da njihovo dijete slusa takve stavove,ne salju dijete na vjeronauk.
Ovdje je problem što netko hoće nežigosanu stoku kojoj bi isti takvi terijeri zbog sebe(ili gazde koji ga je stvorio prije nekoliko desetljeća) zadovoljio bolesne potrebe i još bolesnije interese.
Ili nije dobila uopće batina kao dijete ili ih je previše dobila. Tu leži problem takvih. Jer kad pravo kmečanje osjetiš, e onda pravi život tek počinje.
Guest- Guest
Po meni bi trebalo tužiti one koji su prije par godina jednu vjeroučiteljicu otpustili s posla jer da je razvedena.
To je grubo zadiranje u ljudske slobode.
Osim toga puno se više vrijeđaju nacionalne i vjerske manjine,pa nikom ništa.
To je grubo zadiranje u ljudske slobode.
Osim toga puno se više vrijeđaju nacionalne i vjerske manjine,pa nikom ništa.
2014-04-22
eto,ti si nadopunio..meni se rijetkp pise vise od dvije recenice,ali to je to..građanski odgoj obavezno,vjeronauk izborno..;-)Fénix wrote:Vjeroučiteljica samom svojom profesijom zastupa ujedno i svoje, a djeca samom prisutnošću nastavi zastupaju svoje obitelji i poglede istih obitelji.maggie13 wrote:Ne vidim problem..vjerouciteljica zastupa stavove crkve za koju radi. Roditelji koji ne zele da njihovo dijete slusa takve stavove,ne salju dijete na vjeronauk.
Ovdje je problem što netko hoće nežigosanu stoku kojoj bi isti takvi terijeri zbog sebe(ili gazde koji ga je stvorio prije nekoliko desetljeća) zadovoljio bolesne potrebe i još bolesnije interese.
Ili nije dobila uopće batina kao dijete ili ih je previše dobila. Tu leži problem takvih. Jer kad pravo kmečanje osjetiš, e onda pravi život tek počinje.
2014-04-12
Osobno mislim da razvedene vjeroučiteljice puno bolje kuže svrhu života neg ove druge. Onak, iz religijskog aspekta ^^
Crkva je uvijek znala što radi. Uvijek kad država izgubi orjentir Crkva se pojavi kao korektor.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ti je brani a ja ću da je pazim.bogomdani wrote:ja cu angazirati ovu dvojicu svojih odvjetnickih giliptera da ju branu...dzango wrote:Ja ću joj biti jatak ako počnu da je gone.bogomdani wrote:Moramo cuvati nasu Kayu,da je ovi iz Brisela ili Kontre ne zgrabe i bace na sud..napred Kayo udri po Gejama..!!!dzango wrote:Kakav kurac diplomski. EU će da kaže da to jeste govor mržnje. Po Evropi sklanjaju krstove iz crkvi a ti ćeš tu pedere da nazivaš bolesnicima. Odmah u ćošak da se stidiš.kaja_333 wrote:govor mržnje je isključivo i jedino pozivanje na uništenje, ubojstvo, jedne skupine (bio to jedan narod ili neka druga skupina npr. homoseksualci ). reći za nekoga da je bolestan nije nikakav govor mržnje i nitko ne može biti sankcioniran za to. onaj tko je uvrijeđen može jedino podići privatnu tužnu a i tu sud ne bi odlučio u njegovu korist jer po težini to nije neka teška uvreda a niti ima nekih posljedica. ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome i s tim su se složili svi relevantni za to. tako da su ovo pizdarije ove frustirane cure .
Seljački odgoj što je prijašnjih godina znao @jastreb spominjati. Prvo moraš biti maksimalno pitom(za urbane debile nazadan) kako bi se onda lakše mogao nositi s ovakvim govedima iz NGO-vana i njihovih retardiranih zakona.maggie13 wrote:eto,ti si nadopunio..meni se rijetkp pise vise od dvije recenice,ali to je to..građanski odgoj obavezno,vjeronauk izborno..;-)Fénix wrote:Vjeroučiteljica samom svojom profesijom zastupa ujedno i svoje, a djeca samom prisutnošću nastavi zastupaju svoje obitelji i poglede istih obitelji.maggie13 wrote:Ne vidim problem..vjerouciteljica zastupa stavove crkve za koju radi. Roditelji koji ne zele da njihovo dijete slusa takve stavove,ne salju dijete na vjeronauk.
Guest- Guest
to se kaze moderan,prijamcljiv,liberalan,tolerantan...i nesklon osobnom stavu,naravno..;)Fénix wrote:Seljački odgoj što je prijašnjih godina znao @jastreb spominjati. Prvo moraš biti maksimalno pitom(za urbane debile nazadan) kako bi se onda lakše mogao nositi s ovakvim govedima iz NGO-vana i njihovih retardiranih zakona.maggie13 wrote:eto,ti si nadopunio..meni se rijetkp pise vise od dvije recenice,ali to je to..građanski odgoj obavezno,vjeronauk izborno..;-)Fénix wrote:Vjeroučiteljica samom svojom profesijom zastupa ujedno i svoje, a djeca samom prisutnošću nastavi zastupaju svoje obitelji i poglede istih obitelji.maggie13 wrote:Ne vidim problem..vjerouciteljica zastupa stavove crkve za koju radi. Roditelji koji ne zele da njihovo dijete slusa takve stavove,ne salju dijete na vjeronauk.
2014-04-12
Nedavno sretnem jednu poznanicu koja je jako liberalna. Rodila je dijete prije mjesec -dva. Sretnem je , dijete u kolicima, pogledam ga kao sta je i red, simpa klinjo i onda ono standardno, ziv i zdrav bio i bla,bala, bla. Problem je sta mi se cijelo vrijeme motalo po glavi da joj zazlim da mali bude homoseskualac. Nisam . Poslije razmisljam koji su svijet(ukljucujuci i mene) licemjeri i gadovi. Tko je to kome cestitao rodjenje dijeteta uz zelju da bude homo?? Zasto ne ako je sve to normalno i u redu??? Ne samo na brdovitom balkana vec opcenito. Svugdje n zemaljskoj kugli bi nkog takovog cestitara stjerali u tri pizde materine bolesn. Zasto?? Zasto ako je to normalno, zdravo i pozeljno???
2014-04-14
Mene nitko ne moze gonit , ja mogu pisati sto hocu jer imam na to pravo i znam granicu. Stanojko i dzangi su isto cetnici ali iskreno, ne mislim da nekoga mrze. Ne bi tu lajali s nama da nas mrze. A vjeroučiteljica kojoj su dali otkaz zbog rastave ima dobar argument za tužbu koju bi dobila 100 posto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Određene norme ponašanja su bile i ostale iste, tj. vječne. Otkako je svrgnuto kastinsko društvo i uvedena demokracija(posebno ova sad s ljudskim pravima) sve te norme su se počele gaziti i izokretati u zadnjih 50 godina. Ako ni oni sami koji su pripadali tom krugu se njih nisu držali, barem ih nisu javno veličali i promicati i ono najgore, nadmetali. Ovo danas je otpad najgore vrste i brutalni pad standarda i čovječnosti.maggie13 wrote:to se kaze moderan,prijamcljiv,liberalan,tolerantan...i nesklon osobnom stavu,naravno..;)Fénix wrote:Seljački odgoj što je prijašnjih godina znao @jastreb spominjati. Prvo moraš biti maksimalno pitom(za urbane debile nazadan) kako bi se onda lakše mogao nositi s ovakvim govedima iz NGO-vana i njihovih retardiranih zakona.maggie13 wrote:eto,ti si nadopunio..meni se rijetkp pise vise od dvije recenice,ali to je to..građanski odgoj obavezno,vjeronauk izborno..;-)Fénix wrote:Vjeroučiteljica samom svojom profesijom zastupa ujedno i svoje, a djeca samom prisutnošću nastavi zastupaju svoje obitelji i poglede istih obitelji.maggie13 wrote:Ne vidim problem..vjerouciteljica zastupa stavove crkve za koju radi. Roditelji koji ne zele da njihovo dijete slusa takve stavove,ne salju dijete na vjeronauk.
Za svaku nadmetnutu i prodanu laž ljudi će platiti n-terostruko.
Guest- Guest
Može,ajde daj,nekad zna biti zabavno čitat tako osebujan izričajni stil kao što je Henokov a i Janezov.jastreb wrote:A ne.Antif_No1 wrote:Pa ti i jesi školski primjer,,govora mržnje'' većina tvojih stavova i jesu čista mržnja prema nekome ili nečemu.kaja_333 wrote: ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome.
Govor mržnje je ovdje iskazivao Henok (ej,da li si bio na njegovom konzervativnom blogu???Oooo,da vidiš što sve ondje piše,ako oćeš dat ću ti link),a u pojedinim vremenima i Janez od kriza.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
I ja tebe volim Kajo.kaja_333 wrote:a ti si primjer komada budale, odjebi. tuži me za govor mržnje sad..Antif_No1 wrote:Pa ti i jesi školski primjer,,govora mržnje'' većina tvojih stavova i jesu čista mržnja prema nekome ili nečemu.kaja_333 wrote: ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
http://krugzemaljski.blogspot.hr/2015/09/ali-jahve-dovijeka-stoluje-postavi.htmlAntif_No1 wrote:Može,ajde daj,nekad zna biti zabavno čitat tako osebujan izričajni stil kao što je Henokov a i Janezov.
2014-04-22
Vjera u 90% slučajeva zatupljuje,tko hoće neka sam ide na vjeronauk kao do 1991
stenjalica-
2015-10-18
vis,mnogi termin "seljak,ili seljacki" uzimaju kao nesto nazadno,primitivno,.no...istina jest,da je zajednica na selu,prisnije,ljuckija,humanija,sklona pomoci,zrtvovanju i svemu u sustini onome,sto cini Kicmu,ljudskom bicu...Fénix wrote:Seljački odgoj što je prijašnjih godina znao @jastreb spominjati. Prvo moraš biti maksimalno pitom(za urbane debile nazadan) kako bi se onda lakše mogao nositi s ovakvim govedima iz NGO-vana i njihovih retardiranih zakona.maggie13 wrote:eto,ti si nadopunio..meni se rijetkp pise vise od dvije recenice,ali to je to..građanski odgoj obavezno,vjeronauk izborno..;-)Fénix wrote:Vjeroučiteljica samom svojom profesijom zastupa ujedno i svoje, a djeca samom prisutnošću nastavi zastupaju svoje obitelji i poglede istih obitelji.maggie13 wrote:Ne vidim problem..vjerouciteljica zastupa stavove crkve za koju radi. Roditelji koji ne zele da njihovo dijete slusa takve stavove,ne salju dijete na vjeronauk.
Tesko je u danasnje vrijeme ostati bez epiteta "seljak" ako dolazis u koliziju za hedonistickim,sebicnim,egocentricnim stavovima,koji prije svega proguravaju i preferiraju JA,kao centar svega,dakle, Me-My self and I... kao temelj ljudske svrhe..
U skladu sa time "modernima" naucavanjima,brak,obitelj sve manje imaju onu iskrenu notu zajednistva,a sve vise,interesnih sfera,proizislih iz hedonizma..
Tudey..mnogi su ponosni na svoj hedonizam,kao na nesto pozitivno...Mogu samo reci..mulj-muljeva..
Naravno,treba misliti na sebe,no u nekom braku,kojemu su prethodila snishodljiva i sladunjava upucavanja,velicanja "ljubavi",tone i tone manipulacija,nista drugo ne moze postojati osim neiskrenosti,hedonizma,materijalizma i nepozrtvovanosti...interesantno jest da se mnogi time ponose,kao nekim plemenititm osobinama...
Guest- Guest
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zbog Šupe Hrvatska prijavljena u Strasbourg
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
Page 3 of 10