'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Page 7 of 10
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Tiffany Alvord je zakon, a čak nema ni velike sise:melkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinumelkior wrote:Ljubav prema kuhanoj nogici...r_nevjesta wrote:hm. ovo izgeda emotivno kao reakcija razočaranog 'ljubavnika' prema predmetu svog bivšeg 'obožavanja' :D osim toga, sigurno nisi ni isprobao dovoljno Njemica za ovakav sud o njihovim sexualnim sposobnostima.melkior wrote:Da, Švabe imaju industrijski dizajn automobila, i to je jedino što im vrijedi! A i žene su im hladne, proračunate kučke bez stila i smisla za modu, ni jebat se ne znaju!
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2015-08-09
Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2015-08-09
Ako treba, i u stočnim vagonima.melkior wrote:Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2015-08-09
Ja bio ove godine. Ti?melkior wrote:Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
Guest- Guest
Ove godine ni pod razno.Starhemberg wrote:Ja bio ove godine. Ti?melkior wrote:Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2015-08-09
Jesi bio ikako onda?melkior wrote:Ove godine ni pod razno.Starhemberg wrote:Ja bio ove godine. Ti?melkior wrote:Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
Guest- Guest
tipičan ženomrzac, nikad nismo dovoljno dobre (Tiffany isključena, naravno), pametne, produhovljene, odlučne, kreativne, sposobne..nastavi niz. i da nema vas, umirale bi od gladi i hladnoće, pa sreća što nas hranite i oblačite, oh thanks a millionmelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2014-04-12
Ne. Bio sam u Švicarskoj.Starhemberg wrote:Jesi bio ikako onda?melkior wrote:Ove godine ni pod razno.Starhemberg wrote:Ja bio ove godine. Ti?melkior wrote:Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2015-08-09
Zato se r_nevjesta praši za 50 mil. Njemica.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Aha, a "rezimiraš" o Njemačkoj...melkior wrote:Ne. Bio sam u Švicarskoj.Starhemberg wrote:Jesi bio ikako onda?melkior wrote:Ove godine ni pod razno.Starhemberg wrote:Ja bio ove godine. Ti?melkior wrote:Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
Guest- Guest
Pa sad, Slavonke znaju pozitivno iznenaditi Ali, možda sam nepravedan, teško da Tiffany uopće iti jedna može konkuriratir_nevjesta wrote:tipičan ženomrzac, nikad nismo dovoljno dobre (Tiffany isključena, naravno), pametne, produhovljene, odlučne, kreativne, sposobne..nastavi niz. i da nema vas, umirale bi od gladi i hladnoće, pa sreća što nas hranite i oblačite, oh thanks a millionmelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2015-08-09
Da moram u svijet trbuhom za kruhom (na svu sreću, ne moram) Njemačka bi mi bila zadnji izbor.Starhemberg wrote:Aha, a "rezimiraš" o Njemačkoj...melkior wrote:Ne. Bio sam u Švicarskoj.Starhemberg wrote:Jesi bio ikako onda?melkior wrote:Ove godine ni pod razno.Starhemberg wrote:Ja bio ove godine. Ti?melkior wrote:Da rezimiramo, u Njemačku ide samo sirotinja, ciganlija i muslićimelkior wrote:Kako god.r_nevjesta wrote:ok, jedna ili dvije tvoje bile su takve, ali to ne znači da je isto i s ostalih 50 milijunamelkior wrote:...mlitava, smrznuta, ukočena...ko da jebeš napola odmrznutu hladetinu
2015-08-09
mhm ako vidiš oblak prašine na obzorju, to znači da ja dolazimmarcus-t wrote:Zato se r_nevjesta praši za 50 mil. Njemica.
2014-04-12
Treba vidjeti pa onda donositi sud.melkior wrote:
Da moram u svijet trbuhom za kruhom (na svu sreću, ne moram) Njemačka bi mi bila zadnji izbor.
Guest- Guest
da, one daleke, nedohvatljive i nepoznate uvijek su 100% bolje od onih bližih koje poznaješ. samo pustiš mašti na volju i imaš svoju idealnu gospu koju možeš obožavati i za kojom možeš na miru patiti :Dmelkior wrote:Pa sad, Slavonke znaju pozitivno iznenaditi Ali, možda sam nepravedan, teško da Tiffany uopće iti jedna može konkurirati
2014-04-12
Pa sad, u skoro vrijeme neću u Njemačku ni turistički.Starhemberg wrote:Treba vidjeti pa onda donositi sud.melkior wrote:
Da moram u svijet trbuhom za kruhom (na svu sreću, ne moram) Njemačka bi mi bila zadnji izbor.
2015-08-09
Pa nije da baš imam nedostižne kriterije: malo jednostavnosti, iskrenosti, autentičnosti i topline...r_nevjesta wrote:da, one daleke, nedohvatljive i nepoznate uvijek su 100% bolje od onih bližih koje poznaješ. samo pustiš mašti na volju i imaš svoju idealnu gospu koju možeš obožavati i za kojom možeš na miru patiti :Dmelkior wrote:Pa sad, Slavonke znaju pozitivno iznenaditi Ali, možda sam nepravedan, teško da Tiffany uopće iti jedna može konkurirati
2015-08-09
Tiffany je sve to, uz to još i talentirana Ugodna za oko, za uho i za dušumelkior wrote:Pa nije da baš imam nedostižne kriterije: malo jednostavnosti, iskrenosti, autentičnosti i topline...r_nevjesta wrote:da, one daleke, nedohvatljive i nepoznate uvijek su 100% bolje od onih bližih koje poznaješ. samo pustiš mašti na volju i imaš svoju idealnu gospu koju možeš obožavati i za kojom možeš na miru patiti :Dmelkior wrote:Pa sad, Slavonke znaju pozitivno iznenaditi Ali, možda sam nepravedan, teško da Tiffany uopće iti jedna može konkurirati
2015-08-09
Ovima je bolje da ckome,liberalizam im je u totalnoj definzivi i tu svatko o svojoj guzici bere brigu a ne jos da vode brigu o nekakvim tuzaljkama lezbaca iz hrvatske...ove lezbace iz kontre su ocito prespavali zadnje 2,3 godine
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 7 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zbog Šupe Hrvatska prijavljena u Strasbourg
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
Page 7 of 10