'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Ne se rugati potrebitima...RayMabus wrote:Nisu bolesni nego su poremećeni.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I tomu je došlo vrieme.Starhemberg wrote:Zato popovi pedofili lete iz crkve bez daljnjeg...kako da ne.Regoč wrote:Za svaki posao imaš određeni kodeks ponašanja, s ovim je nespojiv život suprotan nauku Crkve.jastreb wrote:Po meni bi trebalo tužiti one koji su prije par godina jednu vjeroučiteljicu otpustili s posla jer da je razvedena. To je grubo zadiranje u ljudske slobode.
A ništa, uvijek se mogu zaposliti u školi, vrtiću, dječjem kazalištu...Regoč wrote:I tomu je došlo vrieme.Starhemberg wrote:Zato popovi pedofili lete iz crkve bez daljnjeg...kako da ne.Regoč wrote:Za svaki posao imaš određeni kodeks ponašanja, s ovim je nespojiv život suprotan nauku Crkve.jastreb wrote:Po meni bi trebalo tužiti one koji su prije par godina jednu vjeroučiteljicu otpustili s posla jer da je razvedena. To je grubo zadiranje u ljudske slobode.
Kako ide onaj vic: hodaju pedofil i nekrofil i reče pedofil: "Mogli bi svratiti do vrtića..." ,a nekrofil prihvati: "Pa da bacimo bombu...!"
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Meni nije grozno, ali njezinu poslodavcu jest. Recimo, u zajednici pedofila je sasvim u redu da pojebem osmogodišnjaka, ali moj poslodavac, recimo Dječji odjel Opće bolnice, na to neće gledati blagonaklono pa će mi dati otkaz. Potom će se još pedofilofobna država umiešati u moj seksualni život te me zatvoriti i poslati na prisilno psihijatrijsko liečenje. Kao vrhunac svega, konzervativna katotalibanska javnost će se zgroziti i izbegavati me.jastreb wrote:Da,i? Kakvo je to grozno ponašanje ako je žena razvedena???Regoč wrote:Za svaki posao imaš određeni kodeks ponašanja, s ovim je nespojiv život suprotan nauku Crkve.jastreb wrote:Po meni bi trebalo tužiti one koji su prije par godina jednu vjeroučiteljicu otpustili s posla jer da je razvedena. To je grubo zadiranje u ljudske slobode.
Možda joj je muž bio kurvar,kockar,pijanica...?
Gdje je ta žena povrijedila taj kodeks???
Ne bi pobila tezu, nego bi pobila one koji tezu zastupaju.RayMabus wrote:Baš me zanima kako bi ova iz Kontre pobila tezu da to nije poremećaj.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zbog Šupe Hrvatska prijavljena u Strasbourg
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
Page 10 of 10