'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Ovisi. Nikako ne onaj u kojem ne postoji hrvatski narod, već se spominje domovinska zajednica. Štoviše, bolje bi bilo uvesti Domovinski odgoj s naglaskom na nacionalnom ponosu.maggie13 wrote:građanski odgoj obavezno
Tako jest i tako treba ostati.maggie13 wrote:vjeronauk izborno..;-)
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Zato jer bi takvo liječenje diskriminiralo zdrave...Regoč wrote:Nitko ne promatra u negativnom kontekstu, no ako je nešto bolest, zašto se to ne bi smjelo i reći. I zašto ne ponuditi liečenje bolesnima?AlfaOmega wrote:Valjda bi ovdi trebalo biti pitanje - sve ak i jest bolest, treba li to promatrat u negativnom kontekstu? Ili ti ga iz vjerskog konteksta, ako je nekom bilo suđeno da bude homo, treba li ga odmah na lomaču?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Bome, imaš pravo. Vriedi razmisliti. Možda isprobam na nekom s kim nisam osobito dobar, a antifašist je.abraham wrote:Nedavno sretnem jednu poznanicu koja je jako liberalna. Rodila je dijete prije mjesec -dva. Sretnem je , dijete u kolicima, pogledam ga kao sta je i red, simpa klinjo i onda ono standardno, ziv i zdrav bio i bla,bala, bla. Problem je sta mi se cijelo vrijeme motalo po glavi da joj zazlim da mali bude homoseskualac. Nisam . Poslije razmisljam koji su svijet(ukljucujuci i mene) licemjeri i gadovi. Tko je to kome cestitao rodjenje dijeteta uz zelju da bude homo?? Zasto ne ako je sve to normalno i u redu??? Ne samo na brdovitom balkana vec opcenito. Svugdje n zemaljskoj kugli bi nkog takovog cestitara stjerali u tri pizde materine bolesn. Zasto?? Zasto ako je to normalno, zdravo i pozeljno???
Za razliku od antifašizma koji oslobađa.stenjalica wrote:Vjera u 90% slučajeva zatupljuje
Ne, vjeronauk treba biti dio školske ponude dokle god postoji interes. Kad ga ne bude, ukidaj.stenjalica wrote:tko hoće neka sam ide na vjeronauk kao do 1991
Da,i? Kakvo je to grozno ponašanje ako je žena razvedena???Regoč wrote:Za svaki posao imaš određeni kodeks ponašanja, s ovim je nespojiv život suprotan nauku Crkve.jastreb wrote:Po meni bi trebalo tužiti one koji su prije par godina jednu vjeroučiteljicu otpustili s posla jer da je razvedena. To je grubo zadiranje u ljudske slobode.
Možda joj je muž bio kurvar,kockar,pijanica...?
Gdje je ta žena povrijedila taj kodeks???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ili bludnici koji okolo ganjaju tuđe žene.Starhemberg wrote:Zato popovi pedofili lete iz crkve bez daljnjeg...kako da ne.Regoč wrote:Za svaki posao imaš određeni kodeks ponašanja, s ovim je nespojiv život suprotan nauku Crkve.jastreb wrote:Po meni bi trebalo tužiti one koji su prije par godina jednu vjeroučiteljicu otpustili s posla jer da je razvedena. To je grubo zadiranje u ljudske slobode.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Koju si stavio,horny? Ne mogu vidjeti..:D
2014-04-12
?maggie13 wrote:Koju si stavio,horny? Ne mogu vidjeti..:D
Guest- Guest
Stranica 12 :D
2014-04-12
Ova tema ili neka druga? Ne znam na što misliš...maggie13 wrote:Stranica 12 :D
Guest- Guest
Rezime teme je jednostavan i kratak: Njemačka je loša, Tiffany Alvord je dobra. Starhemberg ima priviđenja razgolićenih bijelih mi(š)ica...maggie13 wrote:Stranica 12 :D
2015-08-09
Ah to...meni je to stranica 11 :D Amy McDonalds...Starhemberg wrote:Ova tema ili neka druga? Ne znam na što misliš...maggie13 wrote:Stranica 12 :D
Guest- Guest
ok,hvala na rezimeu...cijenim trud :Dmelkior wrote:Rezime teme je jednostavan i kratak: Njemačka je loša, Tiffany Alvord je dobra. Starhemberg ima priviđenja razgolićenih bijelih mi(š)ica...maggie13 wrote:Stranica 12 :D
2014-04-12
Opet ti s rezimeimamelkior wrote:Rezime teme je jednostavan i kratak: Njemačka je loša, Tiffany Alvord je dobra. Starhemberg ima priviđenja razgolićenih bijelih mi(š)ica...maggie13 wrote:Stranica 12 :D
Guest- Guest
Koja glupa tema. Eto nije bolest nego poremečaj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Baš me zanima kako bi ova iz Kontre pobila tezu da to nije poremećaj.
2014-04-11
ok,hvala ;-)Starhemberg wrote:Ah to...meni je to stranica 11 :D Amy McDonalds...Starhemberg wrote:Ova tema ili neka druga? Ne znam na što misliš...maggie13 wrote:Stranica 12 :D
Ne vidim slike..
2014-04-12
Nisu bolesni nego su poremećeni.
2014-04-11
Sasvim je dovoljno uvesti predvojničku obuku i obvezno služenje vojnoga roka.melkior wrote:Treba djecu poslat u ISIL na preodgoj, pa će znati ako ništa drugo barem pospremiti krevet i oprat zube, o drugim korisnim vještinama da i ne pričamoRegoč wrote:Vjeronauku je mjesto u školama dokle god to žele roditelji učenikah. U svakom je slučaju vjeronauk korisniji od četvrtoga modula koji poistovjećuje seksualnost i poremećaj seksualnosti te Građanskoga odgoja u kojem ne postoji hrvatski narod.Antif_No1 wrote:Vjeronauku nije mjesto u školama,osim ukoliko katolibanska klika ne planira od Hrvatske napraviti katolčadsku verziju Saudijske Arabije,Irana,pa čak i katolčadske verzije ISIL-a.
Sukus...Starhemberg wrote:Opet ti s rezimeimamelkior wrote:Rezime teme je jednostavan i kratak: Njemačka je loša, Tiffany Alvord je dobra. Starhemberg ima priviđenja razgolićenih bijelih mi(š)ica...maggie13 wrote:Stranica 12 :D
2015-08-09
Ne se rugati potrebitima...RayMabus wrote:Nisu bolesni nego su poremećeni.
2015-08-09
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zbog Šupe Hrvatska prijavljena u Strasbourg
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
Page 9 of 10