'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Page 2 of 10
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: 'Zbog vjeronauka idemo na Ustavni sud pa ako treba i u Strasbourg'
Svaki uloženi dolar u "mir u svetu" se višestruko vraća. To je industrija poput Holivuda,Ero wrote:Upravo obrnuto.dzango wrote:Neće. Ameri će ih i dalje držati u vazalnom položaju, kao i do sada. Sprečiće svaki pokušaj vojne nezavisnosti od US. O nezavisnoj spoljnoj politici ne treba ni trošiti reči. Mora da se zna ko je tata a ko mentalno zaostalo dete.Ero wrote:Paradoksalno, ali to je itekako bilo potrebno. EU s 500 mio stanovnika poziva Amere da sredi BiH, ako treba i silom...Ameri će ih prisiliti da odriješe kesu i konačno počnu (i vojno) brinuti sami o sebi.dzango wrote:EU se davi u govnima.Ero wrote:Ameri imaju sve pod kontrolom, istina...Ostali se koprcaju, mlataraju rukama, prijete iz prazne puške...dzango wrote:Odlično funkcioniše sve. Ameri se potrudili da za koji mesec bude i milion više. Arapa.Ero wrote:Za države s pametnim vodstvo i ne baš. Trg od 500 mio stanovnika i dalje funkcionira. NATO također.dzango wrote:Do sada su se čalanice ponašale neprirodno? Valjda zato što EU nije prirodna tvorevina i protiv je nacionalnih interesa.Ero wrote: To je prilika da se članice EU počnu ponašati prirodno, u cilju zaštite nacionalnih interesa.
Ameri očigledno nisu više spremni trošiti na stotine milijardi dolara zbog mira u ostatku svijeta. To vidimo i na bliskom nam Istoku.
Povukli su se i promatraju razvoj situacije na terenu. Uskočit će kad se protivnici iscrpe, ili čak iskrvare. U ww2 su isto učinili.
Ne ulazi policija mirini masovnu tuču, već sačeka da se izmore akteri....Taktika koja uvijek pali...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ero:jastreb wrote:Mora da bi bio jako sretan da dođu ovamo.Ero wrote:Ameri imaju sve pod kontrolom, istina...Ostali se koprcaju, mlataraju rukama, prijete iz prazne puške...dzango wrote:Odlično funkcioniše sve. Ameri se potrudili da za koji mesec bude i milion više. Arapa.Ero wrote:Za države s pametnim vodstvo i ne baš. Trg od 500 mio stanovnika i dalje funkcionira. NATO također.dzango wrote:Do sada su se čalanice ponašale neprirodno? Valjda zato što EU nije prirodna tvorevina i protiv je nacionalnih interesa.Ero wrote: To je prilika da se članice EU počnu ponašati prirodno, u cilju zaštite nacionalnih interesa.
2014-04-19
Vjeronauku nije mjesto u školama,osim ukoliko katolibanska klika ne planira od Hrvatske napraviti katolčadsku verziju Saudijske Arabije,Irana,pa čak i katolčadske verzije ISIL-a.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
govor mržnje je isključivo i jedino pozivanje na uništenje, ubojstvo, jedne skupine (bio to jedan narod ili neka druga skupina npr. homoseksualci ). reći za nekoga da je bolestan nije nikakav govor mržnje i nitko ne može biti sankcioniran za to. onaj tko je uvrijeđen može jedino podići privatnu tužnu a i tu sud ne bi odlučio u njegovu korist jer po težini to nije neka teška uvreda a niti ima nekih posljedica. ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome i s tim su se složili svi relevantni za to. tako da su ovo pizdarije ove frustirane cure .
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Vidi se da joj dobra porcija Kite fali u zivotu..
Guest- Guest
Pa već su tu. Nisi primijetio?jastreb wrote:Mora da bi bio jako sretan da dođu ovamo.Ero wrote:Ameri imaju sve pod kontrolom, istina...Ostali se koprcaju, mlataraju rukama, prijete iz prazne puške...dzango wrote:Odlično funkcioniše sve. Ameri se potrudili da za koji mesec bude i milion više. Arapa.Ero wrote:Za države s pametnim vodstvo i ne baš. Trg od 500 mio stanovnika i dalje funkcionira. NATO također.dzango wrote:Do sada su se čalanice ponašale neprirodno? Valjda zato što EU nije prirodna tvorevina i protiv je nacionalnih interesa.Ero wrote: To je prilika da se članice EU počnu ponašati prirodno, u cilju zaštite nacionalnih interesa.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
ona je shvatila neke svoje osobne slobode kao sredstvo kojim može maltretirati i proganjati druge ili ih natjerati da misle da kao ona. a to je radio staljin.bogomdani wrote:Vidi se da joj dobra porcija Kite fali u zivotu..
2015-08-15
Pa ti i jesi školski primjer,,govora mržnje'' većina tvojih stavova i jesu čista mržnja prema nekome ili nečemu.kaja_333 wrote: ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ne.Antif_No1 wrote:Pa ti i jesi školski primjer,,govora mržnje'' većina tvojih stavova i jesu čista mržnja prema nekome ili nečemu.kaja_333 wrote: ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome.
Govor mržnje je ovdje iskazivao Henok (ej,da li si bio na njegovom konzervativnom blogu???Oooo,da vidiš što sve ondje piše,ako oćeš dat ću ti link),a u pojedinim vremenima i Janez od kriza.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ti si primjer komada budale, odjebi. tuži me za govor mržnje sad..Antif_No1 wrote:Pa ti i jesi školski primjer,,govora mržnje'' većina tvojih stavova i jesu čista mržnja prema nekome ili nečemu.kaja_333 wrote: ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome.
2015-08-15
ma ne. nitko od njih , nema tu nikakvog govora mržnje, to su uvrede.jastreb wrote:
A ne.
Govor mržnje je ovdje iskazivao Henok (ej,da li si bio na njegovom konzervativnom blogu???Oooo,da vidiš što sve ondje piše,ako oćeš dat ću ti link),a u pojedinim vremenima i Janez od kriza.
2015-08-15
Ma da se meni čini da ponekad govorom mržnje progovara Medolino.kaja_333 wrote:ma ne. nitko od njih , nema tu nikakvog govora mržnje, to su uvrede.jastreb wrote:
A ne.
2014-04-22
pa što on piše tu?jastreb wrote:Ma da se meni čini da ponekad govorom mržnje progovara Medolino.kaja_333 wrote:ma ne. nitko od njih , nema tu nikakvog govora mržnje, to su uvrede.jastreb wrote:
A ne.
2015-08-15
da i to pod imenom Winter coming,ili tak nešto.kaja_333 wrote:pa što on piše tu?jastreb wrote:Ma da se meni čini da ponekad govorom mržnje progovara Medolino.kaja_333 wrote:ma ne. nitko od njih , nema tu nikakvog govora mržnje, to su uvrede.jastreb wrote:
A ne.
2014-04-22
Jel ovdi problem to kaj je učiteljica uvrijedila homoseksualnost, ili to kaj je vjeronauk dio nastave? Uvijek jednu temu koriste za kanalisanje drugih pitanja, da ne kažem politiziranje...
Btw. kaj je homoseksualnost? Na stranu kaj misle religije, ali Pentagon koji izdvaja milijarde samo za proučavanje ljudske psihe, je na kraju konstatirao da je bolest.
Valjda bi ovdi trebalo biti pitanje - sve ak i jest bolest, treba li to promatrat u negativnom kontekstu? Ili ti ga iz vjerskog konteksta, ako je nekom bilo suđeno da bude homo, treba li ga odmah na lomaču?
Btw. kaj je homoseksualnost? Na stranu kaj misle religije, ali Pentagon koji izdvaja milijarde samo za proučavanje ljudske psihe, je na kraju konstatirao da je bolest.
Valjda bi ovdi trebalo biti pitanje - sve ak i jest bolest, treba li to promatrat u negativnom kontekstu? Ili ti ga iz vjerskog konteksta, ako je nekom bilo suđeno da bude homo, treba li ga odmah na lomaču?
U stvari jako opasno...s obzirom na stremnljenja drustva u ovom vremenu...kaja_333 wrote:ona je shvatila neke svoje osobne slobode kao sredstvo kojim može maltretirati i proganjati druge ili ih natjerati da misle da kao ona. a to je radio staljin.bogomdani wrote:Vidi se da joj dobra porcija Kite fali u zivotu..
Kayo,jel bi ti voljela vise jedan dobar fajt umjesto ovoga sto se dogadja u Europi?..
Guest- Guest
aha, pa da. moguće. pa nije to čak govor mržnje, on je četnik jednostavno i to je to.jastreb wrote:
da i to pod imenom Winter coming,ili tak nešto.
2015-08-15
ne bi ja fajt nikakav.bogomdani wrote:U stvari jako opasno...s obzirom na stremnljenja drustva u ovom vremenu...kaja_333 wrote:ona je shvatila neke svoje osobne slobode kao sredstvo kojim može maltretirati i proganjati druge ili ih natjerati da misle da kao ona. a to je radio staljin.bogomdani wrote:Vidi se da joj dobra porcija Kite fali u zivotu..
Kayo,jel bi ti voljela vise jedan dobar fajt umjesto ovoga sto se dogadja u Europi?..
2015-08-15
Ne vidim problem..vjerouciteljica zastupa stavove crkve za koju radi. Roditelji koji ne zele da njihovo dijete slusa takve stavove,ne salju dijete na vjeronauk.
2014-04-12
dobro...kaja_333 wrote:ne bi ja fajt nikakav.bogomdani wrote:U stvari jako opasno...s obzirom na stremnljenja drustva u ovom vremenu...kaja_333 wrote:ona je shvatila neke svoje osobne slobode kao sredstvo kojim može maltretirati i proganjati druge ili ih natjerati da misle da kao ona. a to je radio staljin.bogomdani wrote:Vidi se da joj dobra porcija Kite fali u zivotu..
Guest- Guest
Kakav kurac diplomski. EU će da kaže da to jeste govor mržnje. Po Evropi sklanjaju krstove iz crkvi a ti ćeš tu pedere da nazivaš bolesnicima. Odmah u ćošak da se stidiš.kaja_333 wrote:govor mržnje je isključivo i jedino pozivanje na uništenje, ubojstvo, jedne skupine (bio to jedan narod ili neka druga skupina npr. homoseksualci ). reći za nekoga da je bolestan nije nikakav govor mržnje i nitko ne može biti sankcioniran za to. onaj tko je uvrijeđen može jedino podići privatnu tužnu a i tu sud ne bi odlučio u njegovu korist jer po težini to nije neka teška uvreda a niti ima nekih posljedica. ja sam diplomski imala iz govora mržnje i nečega srodnog tome i s tim su se složili svi relevantni za to. tako da su ovo pizdarije ove frustirane cure .
2014-04-19
Page 2 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Zbog Šupe Hrvatska prijavljena u Strasbourg
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
» Ustavni udar: Demokrati dodaju 4 nova sudca u Američki ustavni sud
» Bijesni HDZ-ovci potpuno podivljali zbog Hasanbegovića:"Plenković je smeće,treba ga zatući"
» Vulin: Hrvatska se treba ispričati zbog zabrane ulaska delegaciji Vojske Srbije
» Dodik : BiH treba odbiti pomoć zbog koje bi bila obavezna primit imigrante
Page 2 of 10