Nedostatak radnika uzrokovao pad plaća
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Nedostatak radnika uzrokovao pad plaća
pa šta nije, vidi vilija, on može raditi u njemačkoj ali drugi tu ne smiju.RayMabus wrote:Slažem se. U pravu si.kaya wrote:Jer svi imate dvostruke arsine, vi imate pravo ici vani ali tu ne smije nitko doci. I idete vani sli nakaceni ste i dalje na hzz i hzzo jer je jeftinije pa neka ovi ovdje izdvajaju i za vas. E pa jebiga..to bas i nije posteno
vidi prcka, on može u australiju a ovi bi tu država dovede nekoga, ne može...
ako ljudima treba 5000 radnika pusti ga , neka ih nađe i plati kako hoće. ako će malo otići će i stranac pa ga opet neće imati..
i onda ta izmišljanja, ništa oni ne koriste.. ali samo se ovi moraju pospajati sa stranim poreznim uprava iz hira valjda...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
naravno da ne moze, nisu oni drzava niti drzavni apparat da uvode u drzavu kaoga hoce I kad im se dignekaya wrote:Pa ne bi ljudi da im nitko dovodi radnike al ne bi ni da im zabranjuju to, jel pošteno? Ne mora im ih mama ili drzava dovesti ali ne moze ni branitiprckov wrote:vi bi ko debili da vam drzava vodi biznis i misli za vas I dovodi vam radnike jer jadni gazed hoce para pa placukaya wrote:Al sto ako ih nema, ispucane su kvote , domacih nema, on mora smanjiti posao.prckov wrote:onda radi male poslovekaya wrote:
Cuj poduzetnika, nema veze koliko radnika ima. Pa o broju radnika mu ovisi posao, nece raditi dvije zgrade sa deset radnika nego jedino garazu moze..
male gazde=mali poslovi
a velike obratno
ili nek mali gazda ugovori veliki poso I privuce puno radnika placom namigusom
nije ni cudo da ste tu di jeste
nemate pojma koliko ih ovdje bankrotira ako nisi sposobni
ili prebace na drugi biznis
u vas bi gazed bili gazed al da im drzava bude mama
a ne dovode ih samo sebi nego I drugima, zasto bi drugi imali sutra probleme ili njihova djeca da bi pojedinci punili dzepove
zato sto biznis bata nije sposoban da plati I time privuce radnike
nek ide u irsku ako ne moze poslovat tu di je
granice su I za njega otvorene
2014-04-19
Ma kog brige. Nek uvoze šta god oće. Jebe mi se za sve živo.kaya wrote:pa šta nije, vidi vilija, on može raditi u njemačkoj ali drugi tu ne smiju.RayMabus wrote:Slažem se. U pravu si.kaya wrote:Jer svi imate dvostruke arsine, vi imate pravo ici vani ali tu ne smije nitko doci. I idete vani sli nakaceni ste i dalje na hzz i hzzo jer je jeftinije pa neka ovi ovdje izdvajaju i za vas. E pa jebiga..to bas i nije posteno
vidi prcka, on može u australiju a ovi bi tu država dovede nekoga, ne može...
ako ljudima treba 5000 radnika pusti ga , neka ih nađe i plati kako hoće. ako će malo otići će i stranac pa ga opet neće imati..
i onda ta izmišljanja, ništa oni ne koriste.. ali samo se ovi moraju pospajati sa stranim poreznim uprava iz hira valjda...
Sad pratin Iran jer zna da če se Francuzi koji imaju vojnu bazu u UAE zakačit s njima uskoro
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa sto si ti onda otisao u drugu drzavu? Sto bi ti mogao u gdje god vec jesi a tu bi zabranjivao?prckov wrote:naravno da ne moze, nisu oni drzava niti drzavni apparat da uvode u drzavu kaoga hoce I kad im se dignekaya wrote:Pa ne bi ljudi da im nitko dovodi radnike al ne bi ni da im zabranjuju to, jel pošteno? Ne mora im ih mama ili drzava dovesti ali ne moze ni branitiprckov wrote:vi bi ko debili da vam drzava vodi biznis i misli za vas I dovodi vam radnike jer jadni gazed hoce para pa placukaya wrote:Al sto ako ih nema, ispucane su kvote , domacih nema, on mora smanjiti posao.prckov wrote:
onda radi male poslove
male gazde=mali poslovi
a velike obratno
a ne dovode ih samo sebi nego I drugima, zasto bi drugi imali sutra probleme ili njihova djeca da bi pojedinci punili dzepove
2015-08-15
Pa ima izbori svako četiri godine pa nek glasaju za HSP a ne za Plenkovica.prckov wrote:naravno da ne moze, nisu oni drzava niti drzavni apparat da uvode u drzavu kaoga hoce I kad im se dignekaya wrote:Pa ne bi ljudi da im nitko dovodi radnike al ne bi ni da im zabranjuju to, jel pošteno? Ne mora im ih mama ili drzava dovesti ali ne moze ni branitiprckov wrote:vi bi ko debili da vam drzava vodi biznis i misli za vas I dovodi vam radnike jer jadni gazed hoce para pa placukaya wrote:Al sto ako ih nema, ispucane su kvote , domacih nema, on mora smanjiti posao.prckov wrote:
onda radi male poslove
male gazde=mali poslovi
a velike obratno
2014-04-11
Nije ovo neki vas rezervat gastarbajterski pa ce ostati status 0 i kako je bilo kad ste otisli.
2015-08-15
Ne, oni bi tu rezervat, kad dodu u starosti da se mi tu kopljima gadamo i palimo vatru na kremen a njima cemo se diviti. Da ne isoadne da su kicmu ostavili vani bezveze..ma hajde..
2015-08-15
ne bi ja zabranjivo nista jer nisam tu, nego mislim da bi ako ih se pita vecina hrvata u hrvatskoj zabranilakaya wrote:Pa sto si ti onda otisao u drugu drzavu? Sto bi ti mogao u gdje god vec jesi a tu bi zabranjivao?prckov wrote:naravno da ne moze, nisu oni drzava niti drzavni apparat da uvode u drzavu kaoga hoce I kad im se dignekaya wrote:Pa ne bi ljudi da im nitko dovodi radnike al ne bi ni da im zabranjuju to, jel pošteno? Ne mora im ih mama ili drzava dovesti ali ne moze ni branitiprckov wrote:vi bi ko debili da vam drzava vodi biznis i misli za vas I dovodi vam radnike jer jadni gazed hoce para pa placukaya wrote:
Al sto ako ih nema, ispucane su kvote , domacih nema, on mora smanjiti posao.
a paralela samnom bi ti imala veze kad bi ja otvorio firmu ovdje I sebi uvezo radnike iz indije da ih platim kospicama a drzavu ko jebe
a doso sam po drzavnom programu a ne po pozivu I volji nekog biznis bate kojem je domaca radna snaga preskupa pa tako I nedostupna
I trece drugo je australija koja nije nacionalna drzava nego engleska prcija koju je trebalo naselit
ajd probaj u kini dovest radnike iz neke pripizdine
2014-04-19
Šta se zamarate. Pa vidiš da su to ( političari i poslodavci ) klošari obični. Nije stvar u useljavanju nego koga dovodiš a dovodi ljude koji su pripadnici naroda koji je prije manje od trideset godina puca po Hrvatskoj i dan danas drže djelove Hrvatske pod okupacijom.
To su dno dna ljudi a ode po Dalmaciji ćemo uskoro počet demolirat ugostiteljske objekte koji zapošljava Srbe.
To su dno dna ljudi a ode po Dalmaciji ćemo uskoro počet demolirat ugostiteljske objekte koji zapošljava Srbe.
2014-04-11
Zašto iz Ukrajine ne dovode ljude nego potrčali u Srbiju. Ma cigani obični. Vidit ćeš sad kad in počmemo demolirat ugostiteljske objekte po Dalmaciji koji zapošljavaju radnike iz Srbije.
2014-04-11
koji onikaya wrote:Ne, oni bi tu rezervat, kad dodu u starosti da se mi tu kopljima gadamo i palimo vatru na kremen a njima cemo se diviti. Da ne isoadne da su kicmu ostavili vani bezveze..ma hajde..
pa vecina tu u HR je protiv useljavanja osim ljevicarskih budala ko sto si ti
sta boli kurac nekog koji dode tamo sa lovom koga ste vi sebi uvalili, oni su obezbjedeni I uvjek mogu nazad
a dis ti ako zagusti
2014-04-19
On dovodi Srbe i priča Tko nas bre zavadi a oni drže djelove Hrvatske i dan danas pod okupacijon.
Plenkovica triba potirat ća na idućin parlamemtarnim izborima i to tako da glasaju za HSP i onda ovi neće moć kreirat vlast a neće ni SDP pa ćemo na nove izbore al bez Plenkovica.
A sad triba Kolindu potirat jer mu drži sviću.
Plenkovica triba potirat ća na idućin parlamemtarnim izborima i to tako da glasaju za HSP i onda ovi neće moć kreirat vlast a neće ni SDP pa ćemo na nove izbore al bez Plenkovica.
A sad triba Kolindu potirat jer mu drži sviću.
2014-04-11
Necu nigdje, od nicega nema zagustiti a kada bi i htjela odem.prckov wrote:koji onikaya wrote:Ne, oni bi tu rezervat, kad dodu u starosti da se mi tu kopljima gadamo i palimo vatru na kremen a njima cemo se diviti. Da ne isoadne da su kicmu ostavili vani bezveze..ma hajde..
sta boli kurac nekog koji dode tamo sa lovom koga ste vi sebi uvalili, oni su obezbjedeni I uvjek mogu nazad
a dis ti ako zagusti
Da ponovim, hr nije vas rezervat za ptice. Ako i kada se vratite nista nece biti isto ili ce ce biti isto kao i tamo od kuda ste dosli. Tako da se mi necemo diviti vasim sarenim perlicama, siguran budi.
2015-08-15
I konferencija za gasarbajtere je za danas zavrsila, mozete se vratiti na skelu.
Jbt..crni labudovi ce me fakat angazirati, sve ovo a besplatno..
Jbt..crni labudovi ce me fakat angazirati, sve ovo a besplatno..
2015-08-15
RayMabus wrote:Zašto iz Ukrajine ne dovode ljude nego potrčali u Srbiju. Ma cigani obični. Vidit ćeš sad kad in počmemo demolirat ugostiteljske objekte po Dalmaciji koji zapošljavaju radnike iz Srbije.
e! ukrajinci šprehaju rvacki i srbski za popizdit dobro. davaj davaj...
Guest- Guest
rezervat je za vas, to jest za hrvate koji tu zivekaya wrote:Necu nigdje, od nicega nema zagustiti a kada bi i htjela odem.prckov wrote:koji onikaya wrote:Ne, oni bi tu rezervat, kad dodu u starosti da se mi tu kopljima gadamo i palimo vatru na kremen a njima cemo se diviti. Da ne isoadne da su kicmu ostavili vani bezveze..ma hajde..
a dis ti ako zagusti
Da ponovim, hr nije vas rezervat za ptice. Ako i kada se vratite nista nece biti isto ili ce ce biti isto kao i tamo od kuda ste dosli. Tako da se mi necemo diviti vasim sarenim perlicama, siguran budi.
oni nisu za to, ostali nisu bitni
a ti ako hoces malo crnjeg kurca slobodno razguli preko grane, a nemoj drugima odlucivat kako ce im zemlja izgledat I ko ce dolazit
koji si ti sebi kurac umislila, nije ti to ostavstina od babe
ja se svakako tamo necu nikad vratit glupaco
2014-04-19
Šta to mene brige ? To nitko ne radi šta Hrvatska radi : pušta ljude iz nacije koja je do prije manje od trideset godina ode ubijala i radila veliku Srbiju i drži i dan danas djelove Hr pod okupacijom.Gnječ wrote:RayMabus wrote:Zašto iz Ukrajine ne dovode ljude nego potrčali u Srbiju. Ma cigani obični. Vidit ćeš sad kad in počmemo demolirat ugostiteljske objekte po Dalmaciji koji zapošljavaju radnike iz Srbije.
e! ukrajinci šprehaju rvacki i srbski za popizdit dobro. davaj davaj...
Čak in se i pustilo nešto al ovi oće oće još , sad će dobit batina al ne SrbSrbi nego gazde tih kafića i restora po Dalmaciji. Nisu Srbi ode krivi nego te gazde. Sad će in se demolirat kafići i rwstorani po obali
2014-04-11
jebite vi sva ta prepucavanja ali ja sam za uvoz. Osto sam sam u firmi, kru te jeba, a posla za popizdit.
More i srbe al samo ak ima kičmu da vuče, jebivjetri ne trebaju.
Ne može Srbe. Srbija je problem i okupator.danni1 wrote:jebite vi sva ta prepucavanja ali ja sam za uvoz. Osto sam sam u firmi, kru te jeba, a posla za popizdit.
2014-04-11
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatsku muči nedostatak radnika u poljoprivredi
» Ovakav nedostatak radnika u turizmu se nepamti u Hrvatskoj
» Nepostoji nedostatak radnika. Postoje samo premale plaće
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Ovakav nedostatak radnika u turizmu se nepamti u Hrvatskoj
» Nepostoji nedostatak radnika. Postoje samo premale plaće
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
Page 4 of 13