Nedostatak radnika uzrokovao pad plaća
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Nedostatak radnika uzrokovao pad plaća
Krivom logikom se vodite- sto manje radnika, veca placa.
Obrnuto je u finalu. Zato ih i njemacka panicno trazi
Obrnuto je u finalu. Zato ih i njemacka panicno trazi
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ti si toliki protivnik odlaska u njemačku da bi te cijela ova hdz ekipa zaposlila kao glasnogovornicu.kaya wrote:Ili jednostavnije, ako hrvatska ne nade dovoljno radnikaza vas tu nema posla, svi cete u njemacku. 5 godina rada, 130 eura penzija, pa izvolite. Ovi mladi koji odrade 40 u njemackoj ce imati naravno vecu ali to niste vi koji idete na 5 godina.
ja sam kompletno odjavljen iz hrvatske što se tiče zdravstva i mirovinskog. ako ne zginem i doživim penziju nijemci mi nude njihovu ili hrvatsku. kao svi patrioti ja bum zel rvacku.
od tvoje plaće ne ide ni kuna za mene. niti za moju djecu jer su osigurana preko mene.
ljekove i sl šalje se ekipi koja je u hrvatskoj i prijavljena kod hrvatskog poslodavca.
2014-12-30
Tebi, jer si na burzi,RayMabus wrote:Hrvatsko tržište rada nije ni bitno.
Nece svi ljudi odseliti i njima je bitno
Ja prva ne bi nikad otisla.
2015-08-15
Ne nego mi nije bitno prvo jer iman stanove a drugo ja iman rodicu u Italiji čiji muž ima svoju vlastitu firmu za odvoz smeća i zapošljava na desetke ljudi a jezik i zemlju znam tako da mogu sutra otić tamo.kaya wrote:Tebi, jer si na burzi,RayMabus wrote:Hrvatsko tržište rada nije ni bitno.
Zato ti ja ode ništa ni tražin.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Građevina, poticanje bosanske a u zadnje vrime bliskoistočne ekonomije
Ima ona pisma od Riblje čorbe Ja sam svoju sreću našao u smeću.RayMabus wrote:Ne nego mi nije bitno prvo jer iman stanove a drugo ja iman rodicu u Italiji čiji muž ima svoju vlastitu firmu za odvoz smeća i zapošljava na desetke ljudi a jezik i zemlju znam tako da mogu sutra otić tamo.kaya wrote:Tebi, jer si na burzi,RayMabus wrote:Hrvatsko tržište rada nije ni bitno.
Položin C kategoriju i Hrvatska mi to plati priko biroa i onda oden ća u Italiju vozit kamion za odvoz smeća kod Franka ( muž od rodice ).
2014-04-11
Lijekove se salji ekipi koja tu placa dopunsko jer im je skupo u njemackoj a razliku placamo mi.u njemackoj bus dobio 130 eura ako izdrzis jos 4 godine, za 5 godina. U hrvatskoj bus dobio ostatak, odnosno za onoliko staza koliko vec imas.veber wrote:ti si toliki protivnik odlaska u njemačku da bi te cijela ova hdz ekipa zaposlila kao glasnogovornicu.kaya wrote:Ili jednostavnije, ako hrvatska ne nade dovoljno radnikaza vas tu nema posla, svi cete u njemacku. 5 godina rada, 130 eura penzija, pa izvolite. Ovi mladi koji odrade 40 u njemackoj ce imati naravno vecu ali to niste vi koji idete na 5 godina.
ja sam kompletno odjavljen iz hrvatske što se tiče zdravstva i mirovinskog. ako ne zginem i doživim penziju nijemci mi nude njihovu ili hrvatsku. kao svi patrioti ja bum zel rvacku.
od tvoje plaće ne ide ni kuna za mene. niti za moju djecu jer su osigurana preko mene.
ljekove i sl šalje se ekipi koja je u hrvatskoj i prijavljena kod hrvatskog poslodavca.
2015-08-15
kayo, bi. postoji uvijek neka granica. zato se i veli nikad ne reci nikad.kaya wrote:Tebi, jer si na burzi,RayMabus wrote:Hrvatsko tržište rada nije ni bitno.
u biti ti, vjerovatno i ne bi, ali da ti gori pod petama. pitao bi te.
2014-12-30
TekstPesme.com koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšali rad sajta. Saznaj više
[size=25][size=25]Riblja Corba Hocu, majko, hocu tekst pesme / lyrics[/size]
[/size]
[size]
Svi tekstovi pesama su u vlasništvu njihovih autora.
[/size]
Slažem se
[size=25][size=25]Riblja Corba Hocu, majko, hocu tekst pesme / lyrics[/size]
[/size]
- [url=https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://tekstpesme.com/tekstovi/riblja-corba/hocu-majko-hocu/&t=Hocu, majko, hocu]FACEBOOK[/url]
- [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=http://tekstpesme.com/tekstovi/riblja-corba/hocu-majko-hocu/&text=Riblja Corba - Hocu, majko, hocu&via=tekst_pesme]TWITTER[/url]
- GOOGLE+
- [url=http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http://tekstpesme.com/tekstovi/riblja-corba/hocu-majko-hocu/&media=http://tekstpesme.com/wp-content/themes/muusico/images/fb_post.jpg&description=Riblja Corba - Hocu, majko, hocu]PINTEREST[/url]
[size=28]Riblja CorbaHOCU, MAJKO, HOCU
Ref. 2x
Hocu, majko, hocu
u gradsku cistocu
spavam danju, radim nocu
za gradsku cistocu
Ko ulicu prlja ima da nadrlja
ja sam svoju srecu nasao u smecu
nosim zutu uniformu
ispunjavam radnu normu
mnogo mrzim zabusante
sto nece da nose kante, jer
Ref. 2x
Drugovi su zivi ljudi, pa i oni seru
tu su braca komunalci da za njima peru
prolaznik je pospan, zeva
kisa pada, grmi, seva
po ulici vucem creva
hor cistaca sa mnom peva
Ref. 4x
[/size]
Ref. 2x
Hocu, majko, hocu
u gradsku cistocu
spavam danju, radim nocu
za gradsku cistocu
Ko ulicu prlja ima da nadrlja
ja sam svoju srecu nasao u smecu
nosim zutu uniformu
ispunjavam radnu normu
mnogo mrzim zabusante
sto nece da nose kante, jer
Ref. 2x
Drugovi su zivi ljudi, pa i oni seru
tu su braca komunalci da za njima peru
prolaznik je pospan, zeva
kisa pada, grmi, seva
po ulici vucem creva
hor cistaca sa mnom peva
Ref. 4x
[/size]
- [url=https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=http://tekstpesme.com/tekstovi/riblja-corba/hocu-majko-hocu/&t=Hocu, majko, hocu]FACEBOOK[/url]
- [url=https://twitter.com/intent/tweet?url=http://tekstpesme.com/tekstovi/riblja-corba/hocu-majko-hocu/&text=Riblja Corba - Hocu, majko, hocu&via=tekst_pesme]TWITTER[/url]
- GOOGLE+
- [url=http://pinterest.com/pin/create/button/?url=http://tekstpesme.com/tekstovi/riblja-corba/hocu-majko-hocu/&media=http://tekstpesme.com/wp-content/themes/muusico/images/fb_post.jpg&description=Riblja Corba - Hocu, majko, hocu]PINTEREST[/url]
[size]
Svi tekstovi pesama su u vlasništvu njihovih autora.
[/size]
- Početna
- O nama
- Uslovi korišćenja
- Polisa privatnosti
- Kontakt
Created by Web.Refresh
2014-04-11
Ja san ti primazan svin mastima kad su pare u pitanju. Nemoš ti mene stavit pod kontrolu nikako.RayMabus wrote:Ima ona pisma od Riblje čorbe Ja sam svoju sreću našao u smeću.RayMabus wrote:Ne nego mi nije bitno prvo jer iman stanove a drugo ja iman rodicu u Italiji čiji muž ima svoju vlastitu firmu za odvoz smeća i zapošljava na desetke ljudi a jezik i zemlju znam tako da mogu sutra otić tamo.kaya wrote:Tebi, jer si na burzi,RayMabus wrote:Hrvatsko tržište rada nije ni bitno.
Položin C kategoriju i Hrvatska mi to plati priko biroa i onda oden ća u Italiju vozit kamion za odvoz smeća kod Franka ( muž od rodice ).
Ja sutra mogu otić tamo i bez te C kategorije.
2014-04-11
A boli nas kurac. Ić ćemo ća radit vanka il ćemo nastavit ležat doma. Odo se kupat. Jeba ti posal od tri miseca po najvećoj žegi a onda ostatak godine vataš zjake.catabbath wrote:Građevina, poticanje bosanske a u zadnje vrime bliskoistočne ekonomije
Ili bauštela u Hrvatskoj. Pa odi vanka.
2014-04-11
kajo! pak bumo se svadili. meni njemačko zdravstveno pokriva sve troškove, pokriva sve troškove moje djece dok su redovni u školstvu. moja mirovina ne bu 130€.kaya wrote:Lijekove se salji ekipi koja tu placa dopunsko jer im je skupo u njemackoj a razliku placamo mi.u njemackoj bus dobio 130 eura ako izdrzis jos 4 godine, za 5 godina. U hrvatskoj bus dobio ostatak, odnosno za onoliko staza koliko vec imas.veber wrote:ti si toliki protivnik odlaska u njemačku da bi te cijela ova hdz ekipa zaposlila kao glasnogovornicu.kaya wrote:Ili jednostavnije, ako hrvatska ne nade dovoljno radnikaza vas tu nema posla, svi cete u njemacku. 5 godina rada, 130 eura penzija, pa izvolite. Ovi mladi koji odrade 40 u njemackoj ce imati naravno vecu ali to niste vi koji idete na 5 godina.
bez obzira na sve, ja i dalje po trajnom nalogu plaćam dopunsko.
jebote, pa ti si barem pametna. ostavi animozitete sa strane i gledaj realo.
2014-12-30
Odo ja na more a vi se samo jebite s ovin poslodavcima. Ja san tri godine na birou uopće nentražin posal kod njih. Nisan debil.
Last edited by RayMabus on 19/6/2019, 16:09; edited 1 time in total
2014-04-11
Pa dobro, tvoja stvar.RayMabus wrote:Ne nego mi nije bitno prvo jer iman stanove a drugo ja iman rodicu u Italiji čiji muž ima svoju vlastitu firmu za odvoz smeća i zapošljava na desetke ljudi a jezik i zemlju znam tako da mogu sutra otić tamo.kaya wrote:Tebi, jer si na burzi,RayMabus wrote:Hrvatsko tržište rada nije ni bitno.
2015-08-15
Certo ( Naravno ).kaya wrote:Pa dobro, tvoja stvar.RayMabus wrote:Ne nego mi nije bitno prvo jer iman stanove a drugo ja iman rodicu u Italiji čiji muž ima svoju vlastitu firmu za odvoz smeća i zapošljava na desetke ljudi a jezik i zemlju znam tako da mogu sutra otić tamo.kaya wrote:Tebi, jer si na burzi,RayMabus wrote:Hrvatsko tržište rada nije ni bitno.
La bella Croatia. Dođen ode se kupat mi je Feratosto a ne radit tri miseca po najvwćoj žegi a onda ostatak ggodine vavatat zjzjake.
2014-04-11
Naravno da ti imas njemacko zdravstveno, imaju ga svi prijavljeni u njemackoj. Medutim ga ne koristis iz prostog razloga, tamo ces antibiotik nadoplatiti npr 50 eura a tu sa dopunskim nista ili par kuna. Zato ga i placas. Medutim i tome stize kraj jer ce povezati e putem zdravstvena pa ces ga koristiti tamo gdje placas porez.veber wrote:kajo! pak bumo se svadili. meni njemačko zdravstveno pokriva sve troškove, pokriva sve troškove moje djece dok su redovni u školstvu. moja mirovina ne bu 130€.kaya wrote:Lijekove se salji ekipi koja tu placa dopunsko jer im je skupo u njemackoj a razliku placamo mi.u njemackoj bus dobio 130 eura ako izdrzis jos 4 godine, za 5 godina. U hrvatskoj bus dobio ostatak, odnosno za onoliko staza koliko vec imas.veber wrote:ti si toliki protivnik odlaska u njemačku da bi te cijela ova hdz ekipa zaposlila kao glasnogovornicu.kaya wrote:Ili jednostavnije, ako hrvatska ne nade dovoljno radnikaza vas tu nema posla, svi cete u njemacku. 5 godina rada, 130 eura penzija, pa izvolite. Ovi mladi koji odrade 40 u njemackoj ce imati naravno vecu ali to niste vi koji idete na 5 godina.
bez obzira na sve, ja i dalje po trajnom nalogu plaćam dopunsko.
jebote, pa ti si barem pametna. ostavi animozitete sa strane i gledaj realo.
Mirovina za 5 godina staza je 130 eura.
Ova djeca koja idu i odraditi ce 40 godina u njemackoj mogu racunati na puno vecuvecu mirovinu , vi na 5 ne
Last edited by kaya on 19/6/2019, 16:17; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
placa za zadnje poslove uvjek padne kad se uveze vise radnika iz siromasnijih zemalja
to je ovdje kod mene redovno slucaj
radnici se placaju po satu, nema veze koliko radnika ima osim sto ce duze radit poso ako ih je manje, a profit je isti I gazdi I radnicima jer gazda je pogodio poso a radnici placu u satima
ako nema radnika nek gazda privuce radnike konkurentnom placom
radnici se placaju po satu, nema veze koliko radnika ima osim sto ce duze radit poso ako ih je manje, a profit je isti I gazdi I radnicima jer gazda je pogodio poso a radnici placu u satima
2014-04-19
Cuj poduzetnika, nema veze koliko radnika ima. Pa o broju radnika mu ovisi posao, nece raditi dvije zgrade sa deset radnika nego jedino garazu moze..prckov wrote:placa za zadnje poslove uvjek padne kad se uveze vise radnika iz siromasnijih zemalja
2015-08-15
onda radi male poslovekaya wrote:Cuj poduzetnika, nema veze koliko radnika ima. Pa o broju radnika mu ovisi posao, nece raditi dvije zgrade sa deset radnika nego jedino garazu moze..prckov wrote:placa za zadnje poslove uvjek padne kad se uveze vise radnika iz siromasnijih zemalja
male gazde=mali poslovi
a velike obratno
ili nek mali gazda ugovori veliki poso I privuce puno radnika placom namigusom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A i te doplatke za djecu koje cickate tamo u njemackoj su vam htjeli njemci smanjiti jer vas smatraju definitivno gradanima drugog reda pa je za njemce trebalo biti 100 na primjer za vas 50, ali ih ek uspjela malo zaustavi, do kada ne znam jer je to diskriminacija.
2015-08-15
Al sto ako ih nema, ispucane su kvote , domacih nema, on mora smanjiti posao.prckov wrote:onda radi male poslovekaya wrote:Cuj poduzetnika, nema veze koliko radnika ima. Pa o broju radnika mu ovisi posao, nece raditi dvije zgrade sa deset radnika nego jedino garazu moze..prckov wrote:placa za zadnje poslove uvjek padne kad se uveze vise radnika iz siromasnijih zemalja
male gazde=mali poslovi
a velike obratno
ili nek mali gazda ugovori veliki poso I privuce puno radnika placom namigusom
2015-08-15
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatsku muči nedostatak radnika u poljoprivredi
» Ovakav nedostatak radnika u turizmu se nepamti u Hrvatskoj
» Nepostoji nedostatak radnika. Postoje samo premale plaće
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Ovakav nedostatak radnika u turizmu se nepamti u Hrvatskoj
» Nepostoji nedostatak radnika. Postoje samo premale plaće
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
Page 2 of 13