Nedostatak radnika uzrokovao pad plaća
Page 13 of 13
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Re: Nedostatak radnika uzrokovao pad plaća
Ma ok, ja ti samo kazem da su to stare fore, isplatiti dio place kroz naknadu za odvojen zivot i fol koristenja privatnog auta u sluzbene svrhe. Te stavke nisu oporezive. Njima dobro jer im umanji bruto, vama isti dogovoreni iznos ali u biti manja placa , jer je umanjena za ovo navedeno .
Svim se sluze, a mi balkanci jelte...
Svim se sluze, a mi balkanci jelte...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
I jos nesto, mislim da bi se svabo prije ubio nego vam zaista dao auto da se vozite u privatne svrhe ili da idete kuci 1000 kilometara. Kada ides kuci jebe se njemu hoces vlakom, busom ili pjesice.
Odim ako se ne radi o nekim menagerima ili predstavnicima pa koriste auto 24 sata.
Odim ako se ne radi o nekim menagerima ili predstavnicima pa koriste auto 24 sata.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
je. u biti sam došao autostopom.
spavam u kontejneru.
hranim se u lidlu
a da bi došao na posao u 7:30 u 4:00 se budim kako bi ulovio prvi S-bahn u 4:32 za minken
spavam u kontejneru.
hranim se u lidlu
a da bi došao na posao u 7:30 u 4:00 se budim kako bi ulovio prvi S-bahn u 4:32 za minken
2014-12-30
aben wrote:ovako van to gre;
kad rodiš sun zo se, unda si nojmanje svoj gazda, jer si direktno pod svojin klijentima a oni su ti svi gazde.
ka rodiš za nekoga drugoga, unda isto nisi svoj gazda, ali baren imoš samo jednog gazdu.
tek ka se uhljebiš, postaješ sun svoj gazda
darth_vader-
2014-04-17
kaya wrote:Ne. Pa tu bi digla kedit, stavila montaznu kucu na more i zaradila 5 mjesecno . I otplatila ratu kredita.Triny wrote:Tisuću eura? A za 5 se ne bi spakirala?kaya wrote:Ne bi, pa tu mozes naci posao kakav hoces. Ako ne u struci sjednes na recepciju , i bongorno, guten tag, tisucu eura plus baksis.Triny wrote:Da dobije nemoralnu ponudu, spakirala bi se za dva dana, kao i svi.veber wrote:
kayo, bi. postoji uvijek neka granica. zato se i veli nikad ne reci nikad.
u biti ti, vjerovatno i ne bi, ali da ti gori pod petama. pitao bi te.
darth_vader-
2014-04-17
sve je lako sjedeći u hladu ljeti, zimi u toplom zamisliti i izreći, čak i natipkati.. da ali za tipkanje ipak treba mrvicu više trudajasambrend wrote:kaya wrote:Ne. Pa tu bi digla kedit, stavila montaznu kucu na more i zaradila 5 mjesecno . I otplatila ratu kredita.Triny wrote:Tisuću eura? A za 5 se ne bi spakirala?kaya wrote:Ne bi, pa tu mozes naci posao kakav hoces. Ako ne u struci sjednes na recepciju , i bongorno, guten tag, tisucu eura plus baksis.Triny wrote:
Da dobije nemoralnu ponudu, spakirala bi se za dva dana, kao i svi.
immortal-
2014-04-16
Page 13 of 13 • 1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Hrvatsku muči nedostatak radnika u poljoprivredi
» Ovakav nedostatak radnika u turizmu se nepamti u Hrvatskoj
» Nepostoji nedostatak radnika. Postoje samo premale plaće
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
» Ovakav nedostatak radnika u turizmu se nepamti u Hrvatskoj
» Nepostoji nedostatak radnika. Postoje samo premale plaće
» imovinski pokret u epizodi stitimo domaceg radnika prestankom uvoza stranih radnika
» Dok na Jadranu nedostaje deseci tisuća radnika.. u industriji počinje faliti radnika.. Čardak iz HDZa trpa 3000novih uhljeba
Page 13 of 13