Uz Kayu bi se i mnogi muskarci uhvatili kucanskih poslova
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uz Kayu bi se i mnogi muskarci uhvatili kucanskih poslova
Nije lepo tebi ali ne i njemu. Neko na primer voli nosate. Neko silikonke.kaja_333 wrote:pa je, mijenja se mjerilo ali danas to nisu debele žene. a što netko to voli njegova stvar ali nije lijepo.dzango wrote:I mera za lepo se menjala tokom istorije. Nekada su debele žene bile merilo za lepo. Neki i danas više vole takve od silikonki.kaja_333 wrote:pa dobro, ukusi su različiti ali zna se što lijepo a što nije.dzango wrote:Zavisi od ukusa.kaja_333 wrote:je, grozno, bolje debelu s malim zar ne?crvenkasti wrote:Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja ne volim silikonke ali ni debele.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a zašto bi ti uopće voljela ženske, bilo kakvekaja_333 wrote:ja ne volim silikonke ali ni debele.
Guest- Guest
a zašto ne bi smjela komentirati koje su lijepe koje nisu, ne volim ih u smislu da se mogu zaljubiti u njih ali mogu mi biti lijepe.ostrakon wrote:a zašto bi ti uopće voljela ženske, bilo kakvekaja_333 wrote:ja ne volim silikonke ali ni debele.
2015-08-15
mogu li onda i muški komentirati druge muške, davati ocjene koliko su im lijepi, zgodni, naočiti, stasiti... ?kaja_333 wrote:a zašto ne bi smjela komentirati koje su lijepe koje nisu, ne volim ih u smislu da se mogu zaljubiti u njih ali mogu mi biti lijepe.ostrakon wrote:a zašto bi ti uopće voljela ženske, bilo kakvekaja_333 wrote:ja ne volim silikonke ali ni debele.
Guest- Guest
Možda imaju dobru dušu.kaja_333 wrote:ja ne volim silikonke ali ni debele.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa dobro, imaju i oni svoje mišljenje o muškarcima, neki su im zgodni neki ne, ali ih je sram to komentirati tako, na taj način da ih ne proglase pederima.ostrakon wrote:mogu li onda i muški komentirati druge muške, davati ocjene koliko su im lijepi, zgodni, naočiti, stasiti... ?kaja_333 wrote:a zašto ne bi smjela komentirati koje su lijepe koje nisu, ne volim ih u smislu da se mogu zaljubiti u njih ali mogu mi biti lijepe.ostrakon wrote:a zašto bi ti uopće voljela ženske, bilo kakvekaja_333 wrote:ja ne volim silikonke ali ni debele.
2015-08-15
Jasna stvar..moram priznati da su i starke odlicne u krevetu,ali ako drze do sebe...no covjek pozeli Mladjahnu Piletinu da mu se zalijepi za prste onom njeznom tananom svilenkastom kozom..zgdosada wrote:Ma mala je avion. Kaj si lud. A babe su ljubomorne.bogomdani wrote:ja..sto fali..Mlatka,Slatka,sa lijepim zenskim atributima...zgdosada wrote:Ma da užas je to ........ Baš katastrofa. Tko bi to htio ?Eva wrote:A čuj, Dedi se dopadaju anoreksičarke s umjetinim cicama broj 5 i pločicama na trbuhu, ne više od 170. Uvijek takve lijepicrvenkasti wrote:Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
Ono krhke gradje mladjahne cure,a plodova bozanskih prave zene...
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
» Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
» Baš nezgodno! Hrvati uhvatili snajperistu, nije dobro prošao!
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
» Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
» Baš nezgodno! Hrvati uhvatili snajperistu, nije dobro prošao!
Page 4 of 4