Uz Kayu bi se i mnogi muskarci uhvatili kucanskih poslova
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Uz Kayu bi se i mnogi muskarci uhvatili kucanskih poslova
http://www.index.hr/hot/clanak/uz-kayu-bi-se-i-mnogi-muskarci-uhvatili-kucanskih-poslova/851737.aspx
Guest- Guest
Re: Uz Kayu bi se i mnogi muskarci uhvatili kucanskih poslova
Kayo,ebem te...uffff... ...e sad ,kucni poslovi.,..prvo se Kaya mora dozivjeti..
Guest- Guest
Meni je nasa kaja zakon:)
dijagram-
2015-08-09
Ti bi jebo i rupu u tarabi.bogomdani wrote:Kayo,ebem te...uffff... ...e sad ,kucni poslovi.,..prvo se Kaya mora dozivjeti..
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
supljak, poslije seksa pravac kafic kakvi kucanski poslovi, to zagoretine nude vise nego sto mogu i sto im je sudbina
2014-04-19
OVO nije taraba..marcus-t wrote:Ti bi jebo i rupu u tarabi.bogomdani wrote:Kayo,ebem te...uffff... ...e sad ,kucni poslovi.,..prvo se Kaya mora dozivjeti..
Guest- Guest
Ne znam, ja sam cuo da je forumska, domaca kaja bolja riba... :)
Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
Guest- Guest
Jeste..bogomdani je lelujao oko nje,ali su politikantski usranci zakuhali situaciju,pa se u svem metezu i Kaya nasla u baraznoj vatri...sve ostalo je povijest...Stanojko wrote:Ne znam, ja sam cuo da je forumska, domaca kaja bolja riba... :)
Guest- Guest
Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
Eh...ne znam detalje... ali tako kazu...bogomdani wrote:Jeste..bogomdani je lelujao oko nje,ali su politikantski usranci zakuhali situaciju,pa se u svem metezu i Kaya nasla u baraznoj vatri...sve ostalo je povijest...Stanojko wrote:Ne znam, ja sam cuo da je forumska, domaca kaja bolja riba... :)
Bi, dva puta, a godina ima 365 dana. Znam sve te vaše finte. I meni je moj muž, dok smo bili cura i dečko, lakiral nokte na nogama.Stanojko wrote:Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
Guest- Guest
Dobro kazu...onim hipernacionalistickima smradovima...pas im mtr eeeeboooo...izgubih Kayu radi njia...
Guest- Guest
Eva wrote:Bi, dva puta, a godina ima 365 dana. Znam sve te vaše finte. I meni je moj muž, dok smo bili cura i dečko, lakiral nokte na nogama.Stanojko wrote:Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
Sta bi? Da ne ponovim gresku...bogomdani wrote:Dobro kazu...onim hipernacionalistickima smradovima...pas im mtr eeeeboooo...izgubih Kayu radi njia...
aaa... Hustaski nakot vs. Zidovi..prilicno dobar fajt..5-6 smrdljivih pesova vs Moja malenkost...dobro sam im gaćove rastresao,no i Kaya se nasla u blizini,i ebi ga...malo se povela nacionalnim ponosom i eto Zla.. Bogomdani izgubi Djevu Casnu..Stanojko wrote:Sta bi? Da ne ponovim gresku...bogomdani wrote:Dobro kazu...onim hipernacionalistickima smradovima...pas im mtr eeeeboooo...izgubih Kayu radi njia...
Guest- Guest
E, pa moras da budes malo iskusniji...Daj mu ga malo po slalomu... :)bogomdani wrote:aaa... Hustaski nakot vs. Zidovi..prilicno dobar fajt..5-6 smrdljivih pesova vs Moja malenkost...dobro sam im gaćove rastresao,no i Kaya se nasla u blizini,i ebi ga...malo se povela nacionalnim ponosom i eto Zla.. Bogomdani izgubi Djevu Casnu..Stanojko wrote:Sta bi? Da ne ponovim gresku...bogomdani wrote:Dobro kazu...onim hipernacionalistickima smradovima...pas im mtr eeeeboooo...izgubih Kayu radi njia...
Dobro sad je kasno..ebi ga..
Guest- Guest
Nikad nije kasno da se ljubi strasno!
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
» Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
» Baš nezgodno! Hrvati uhvatili snajperistu, nije dobro prošao!
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
» Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
» Baš nezgodno! Hrvati uhvatili snajperistu, nije dobro prošao!
Page 1 of 4