Uz Kayu bi se i mnogi muskarci uhvatili kucanskih poslova
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Uz Kayu bi se i mnogi muskarci uhvatili kucanskih poslova
Nikad nije kasno da se ljubi strasno!
Guest- Guest
Papučar.Eva wrote:Bi, dva puta, a godina ima 365 dana. Znam sve te vaše finte. I meni je moj muž, dok smo bili cura i dečko, lakiral nokte na nogama.Stanojko wrote:Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Vid je vid je ,Effa Prpošna..naravno da joj nije mana..no potezi su mibrojni uskraceni..
Guest- Guest
Prije pediker, samo prestal je davnih dana s tom praksom. Sad veli, ružnijih nokata ni videl u životu.marcus-t wrote:Papučar.Eva wrote:Bi, dva puta, a godina ima 365 dana. Znam sve te vaše finte. I meni je moj muž, dok smo bili cura i dečko, lakiral nokte na nogama.Stanojko wrote:Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
Guest- Guest
Ti uopće nsi moderanbogomdani wrote:Vid je vid je ,Effa Prpošna..naravno da joj nije mana..no potezi su mibrojni uskraceni..
Guest- Guest
E ebi ga Effa,kad si ih pustila u duzinu pa su ti kao čaporci kao kod Orla..Eva wrote:Prije pediker, samo prestal je davnih dana s tom praksom. Sad veli, ružnijih nokata ni videl u životu.marcus-t wrote:Papučar.Eva wrote:Bi, dva puta, a godina ima 365 dana. Znam sve te vaše finte. I meni je moj muž, dok smo bili cura i dečko, lakiral nokte na nogama.Stanojko wrote:Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
Guest- Guest
Pa šta si se tako zapustila?Eva wrote:Prije pediker, samo prestal je davnih dana s tom praksom. Sad veli, ružnijih nokata ni videl u životu.marcus-t wrote:Papučar.Eva wrote:Bi, dva puta, a godina ima 365 dana. Znam sve te vaše finte. I meni je moj muž, dok smo bili cura i dečko, lakiral nokte na nogama.Stanojko wrote:Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
2015-10-07
Ma kakvi, nego ne voli french na nogamamarcus-t wrote:Pa šta si se tako zapustila?Eva wrote:Prije pediker, samo prestal je davnih dana s tom praksom. Sad veli, ružnijih nokata ni videl u životu.marcus-t wrote:Papučar.Eva wrote:Bi, dva puta, a godina ima 365 dana. Znam sve te vaše finte. I meni je moj muž, dok smo bili cura i dečko, lakiral nokte na nogama.Stanojko wrote:Vala, ako ce da mi se setka po kuci bez gacica ucinio bih napor... :)Eva wrote:Lažu! Nema ga koji voli kućanske poslove. Evo, ni moj klinac, iako sam mu autoritet u svemu, to eskvira kad god može.
Guest- Guest
Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
Upravo groteskno.
crvenkasti-
2014-04-17
Naravno,u sustini vrlo konvencionalan...Eva wrote:Ti uopće nsi moderanbogomdani wrote:Vid je vid je ,Effa Prpošna..naravno da joj nije mana..no potezi su mibrojni uskraceni..
Guest- Guest
Ako voli kuhati i spremati pa tko sam ja da stanem na put njenoj sreći ?
Guest- Guest
A čuj, Dedi se dopadaju anoreksičarke s umjetinim cicama broj 5 i pločicama na trbuhu, ne više od 170. Uvijek takve lijepicrvenkasti wrote:Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
Guest- Guest
Ma da užas je to ........ Baš katastrofa. Tko bi to htio ?Eva wrote:A čuj, Dedi se dopadaju anoreksičarke s umjetinim cicama broj 5 i pločicama na trbuhu, ne više od 170. Uvijek takve lijepicrvenkasti wrote:Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
Guest- Guest
Istina. Samo ja viševolim prirodno pa makr i trica ko kod Eve.Eva wrote:Svaka roba ima kupca!
2015-10-07
Ja bi se uhvatio za nešto drugo.
crveni ima dobar ukus,vidi se odmah..:Pcrvenkasti wrote:Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
2014-04-12
ja..sto fali..Mlatka,Slatka,sa lijepim zenskim atributima...zgdosada wrote:Ma da užas je to ........ Baš katastrofa. Tko bi to htio ?Eva wrote:A čuj, Dedi se dopadaju anoreksičarke s umjetinim cicama broj 5 i pločicama na trbuhu, ne više od 170. Uvijek takve lijepicrvenkasti wrote:Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
Ono krhke gradje mladjahne cure,a plodova bozanskih prave zene...
Guest- Guest
da..malo muskobanjaste..ali o ukusima se ne raspravlja..:DEva wrote:A čuj, Dedi se dopadaju anoreksičarke s umjetinim cicama broj 5 i pločicama na trbuhu, ne više od 170. Uvijek takve lijepicrvenkasti wrote:Kad vidim nešto ovako neprirodno mršavo s ogromnim sisama.
Upravo groteskno.
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
» Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
» Baš nezgodno! Hrvati uhvatili snajperistu, nije dobro prošao!
» Korčulanski ribari uhvatili rijetko viđenu morsku neman: Ne znamo koliko je teška, vaga se raspala
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
» Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
» Baš nezgodno! Hrvati uhvatili snajperistu, nije dobro prošao!
Page 2 of 4