Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Page 1 of 25
Page 1 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
http://www.kurir.rs/crna-hronika/bia-uhapsila-spijuna-u-beogradu-pao-hrvatski-tajni-agent-clanak-2425957
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Re: Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
modni mačak...
2015-09-08
Ja sam majkemi iznenaden.....sta mi imamo tajne sluzbe jebote? :)
Guest- Guest
Srbi snimaju novu komediju..tragi-komediju, u standardnom stilu..;-)
2014-04-12
ne dirajte nam crvenkastog, on to iz uvjerenja a ne para!
Guest- Guest
zato ga nema danas na forumu..:-okolerik wrote:ne dirajte nam crvenkastog, on to iz uvjerenja a ne para!
Sad mi zao sto sam ga obrlatila, ubise ga njegovi.. 8-)
2014-04-12
Sad će sve da prizna:maggie13 wrote:Srbi snimaju novu komediju..tragi-komediju, u standardnom stilu..;-)
Preduhitrio si me :D
2014-04-12
Izgleda crvenkasti....ipak nije lagao da je u dusi hrvat...a mi ga jadnicka ismijavali...slava mu
2015-09-08
Jednom i ja tebe.maggie13 wrote:Preduhitrio si me :D
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2016&mm=09&dd=02&nav_category=11&nav_id=1172281
Tu treba tražit srpske probleme danas.
(Može, može, ali ne priko'reda)
Tu treba tražit srpske probleme danas.
(Može, može, ali ne priko'reda)
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
"Plava riba, kljukana dinastija, lokomotiva, pop, trt, trt, popadija, oklagija, sarma"
da nam isprica sve o miletu.
Ocekujem kontru !
Ocekujem kontru !
Guest- Guest
ne budi skroman 8-)dzango wrote:Jednom i ja tebe.maggie13 wrote:Preduhitrio si me :D
Nego, jesu li identitet obznanili..ili ce samo ovaj forumski?! :D
2014-04-12
Nece crvenkasti ni rijec progovoriti...povuci ce dim i jebati ce isljedniku majku. Ipak je to pocasni Rvat ;) :)vuksadinare wrote:Izgleda crvenkasti....ipak nije lagao da je u dusi hrvat...a mi ga jadnicka ismijavali...slava mu
Guest- Guest
Kokaindzija tuce zenu, ima izvanbracno dijete i barem dvije ljubavnice. Milanovic je nezgodan za difamaciju, sve su njegove mane dobro poznate.pizzon wrote:da nam isprica sve o miletu.
Ocekujem kontru !
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uhiceni-hrvat-radio-za-vojnu-sluzbu-bivsi-srpski-agent-upravo-je-poceo-spijunski-rat-na-balkanu/916983.aspx
Vojna špijunaža ....aj ok ....neš ti vojski s jednu i drugu stranu ....sve piše na wikipediji.
Vojna špijunaža ....aj ok ....neš ti vojski s jednu i drugu stranu ....sve piše na wikipediji.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
hr spijun, a ko zna za koga radi.
on je neka veca zverka nego se
pretpostavlja.
pretpostavlja.
Guest- Guest
pizzon sta ga ti ne ispitujes? Ajde onda ce mozda nesto i da kaze...pizzon wrote:hr spijun, a ko zna za koga radi.
pretpostavlja.
Pa ne znam, malo je ovo prezgodan tajming, ili vasi mediji izmisljaju ili je izvirio sa glavom malo previse pa strsi neko vrijeme, i to se zna. Sto vjerojatno znaci da nije bitan, pa su ga sad iskoristili, ili ga vec neko vrijeme hranite dezinformacijama, pa nam je beskoristan.
Netko je pitao imamo li obavjestajne sluzbe. Formalno, imamo ih tri: Sigurnosno-obavjestajnu agenciju (SOA), Protuobavjestajnu agenciju (POA) i Vojno sigurnosno obavjestajnu agenciju (VSOA). Hrvatska se oslanja i na prisluskivanje, kao sto je pokazala afera sa arbitrazom i agentima (vjerojatno u slucaju Srbije ili BiH malo vise nego inace, cisto zbog prisutnosti Hrvata i manjka jezicne barijere). Najveca snaga su tzv. prislusna polja, koja ulaze u obavjestajni sustav Hrvatske, ali inace nisu hrvatska, nego formalno NATO-ova, ali konkretno americka, i montirana su 1990-ih.
Ona mogu prisluskivati sve od Beca do Atene, a prisluskivala su i prisluskuju srbijansko vodstvo. Bili su telefonski transkripti na sudjenju Milosevicu.
Danas, kad god je neki mobitel pored subjekta koji se nadzire, mobitel, cak i kad je ugasen, i kad mu je izvadjena baterija, jos uvijek ima malu bateriju kojom se napaja SIM kartica. Mobitel uglavnom sluzi kao prijamnik, ali i kao prijenosnik, pa i kad je navodno ugasen, pa zapravo jest prisluskivac odredjenog dometa.
Ako je subjekt nadziran od strane NATO saveza i lociran preko satelita, a aktiviraju se uredjaji kao mobitel oko njega, ne trebaju prisluskivaci, njega se slusa non-stop, bio na telefonu ili ne bio.
Naravno, vrijedi i obratno, ali time se vec bavi POA, opet u suradnji sa sigurnosnim sluzbama zemalja clanica NATO saveza.
Guest- Guest
No shit da je tajming ekstra :D .Tako to bude...sad...da mi je znati sto to idemo mi kao spijunirati jbte...no ajd :)
Guest- Guest
Page 1 of 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Similar topics
» U Srbiji se hvale da ih zovu Arapi i čestitaju na dobro obavljenom poslu oko migranata
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Užas u Srbiji: Rusi u Srbiji proizvode cjepivo protiv korone
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Na pomolu novi sluaj "Fiat" u Srbiji?!Etihad u gubitku,otpuštanja u Er Srbiji
Page 1 of 25