Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
Page 1 of 1
Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
MUŠKARAC u dobi od 38 godina iz Zaprešića osuđen je zbog posjedovanja 0,1 grama marihuane.
Na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Karlovcu dobio je kaznu od 5000 kuna jer je 24. veljače oko 17.00 sati na odmorištu autoceste A1 u Mrzljakima, odnosno Draganiću, neovlašteno posjedovao 0,1 gram ili 100 miligrama droge marihuane, javlja Kaportal.
Držao ju je u pretincu ispred suvozača u osobnom vozilu križevačkih registracijskih oznaka. Okrivljeniku je marihuana oduzeta te će biti uništena, a morat će platiti i 200 kuna sudskih troškova.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/muskarca-iz-zapresica-uhvatili-s-01-gramom-marihuane-osudjen-je/2088056.aspx
Na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Karlovcu dobio je kaznu od 5000 kuna jer je 24. veljače oko 17.00 sati na odmorištu autoceste A1 u Mrzljakima, odnosno Draganiću, neovlašteno posjedovao 0,1 gram ili 100 miligrama droge marihuane, javlja Kaportal.
Držao ju je u pretincu ispred suvozača u osobnom vozilu križevačkih registracijskih oznaka. Okrivljeniku je marihuana oduzeta te će biti uništena, a morat će platiti i 200 kuna sudskih troškova.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/muskarca-iz-zapresica-uhvatili-s-01-gramom-marihuane-osudjen-je/2088056.aspx
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Re: Muškarca iz Zaprešića uhvatili s 0,1 gramom marihuane. Osuđen je
smijesne li drzave
2014-04-12
čime se nasa vukojebina bavi
zamisli ti koliko sudskih troškova ima dok se nekoga uhiti dovede u stanicu, pa ga se razvlači po sudu, sve radi 0.1 grama trave.. kako su uopće našli i izmjerili 0.1gram trave? moga je list sa polja donjeti vitar u tvoje auto , i eto ti 5000kn kazne i par mjeseci razjebavanja po sudovima. koliko je tu radnih sati ulupano zakurac radi 0.1 grama trave
nema šanse da bi ja platio ovu kaznu. neka me gone u zatvor 20dana ili mjesec dana, i neka me hrane, niti zrna žita okupatoru
zamisli ti koliko sudskih troškova ima dok se nekoga uhiti dovede u stanicu, pa ga se razvlači po sudu, sve radi 0.1 grama trave.. kako su uopće našli i izmjerili 0.1gram trave? moga je list sa polja donjeti vitar u tvoje auto , i eto ti 5000kn kazne i par mjeseci razjebavanja po sudovima. koliko je tu radnih sati ulupano zakurac radi 0.1 grama trave
nema šanse da bi ja platio ovu kaznu. neka me gone u zatvor 20dana ili mjesec dana, i neka me hrane, niti zrna žita okupatoru
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
Je li taj muškarac Hrvat?
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:smijesne li drzave
reda mora biti.
Guest- Guest
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:smijesne li drzave
reda mora biti.
Samo se ti rugaj, smrade istarski!
Vidio bih tebe da si Hrvat!
crvenkasti-
2014-04-17
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:smijesne li drzave
reda mora biti.
dobar
2014-04-12
crvenkasti wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:smijesne li drzave
reda mora biti.
Samo se ti rugaj, smrade istarski!
Vidio bih tebe da si Hrvat!
istrijani su još gluplji od rvata.
Par kilograma marihuane djelatnici istarske policije pronašli su i pokupili s površine mora u nedjelju poslijepodne na pulskoj rivi, potvrdila je u ponedjeljak glasnogovornica istarske policije Suzana Sokač.
Dojavu o tom nesvakidašnjem događaju policija je zaprimila oko 16,25 sati kada je obaviještena da u moru kod rive pluta zelena materija nalik na marihuanu.
"Po dolasku na mjesto događaja policajci su izvadili iz mora još neutvrđenu količinu marihuane koju te treba osušiti i izvagati.
Dok se ne osuši, neće biti poznata količina marihuane, no zasigurno se radi o par kilograma mokre marihuane", rekla je Sokač.
Zasad nije poznato na koji je način marihuana dospjela u more.
Istraga je u tijeku.
ma pušite kurac sad.
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/599979/u-moru-na-pulskoj-rivi-pronaena-marihuana-nakon-susenja-ce-se-znati-kolika-je-kolicina-izvaena
-------
dojava. pazi neki totalni kreten zvao mobitelom drotove. ma tko je dojavio da mu majku jebem samo da saznam. pazi. vidiš pakete kako plutaju u moru uz rivu i zoveš drotove. pa glup, gluplji, glup u pičku materinu.
što nisam ja bio tog trena na rivi bog me jeba skočio bi u more i pokupio sve pakete doma.
Guest- Guest
by Gnječ Today at 14:37
što nisam ja bio tog trena na rivi bog me jeba skočio bi u more i pokupio sve pakete doma.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A sto ako su neki mudzosi zapakirali u neku plastiku kaku bombu..plus toga kako bi pushijo mokru travu...pa nije to pichka da se uspali a da postaje mokra::))
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
A sto ako su neki mudzosi zapakirali u neku plastiku kaku bombu..plus toga kako bi pushijo mokru travu...pa nije to pichka da se uspali a da postaje mokra::))
Guest- Guest
frka wrote:by Gnječ Today at 14:37
pa boli me kurac trebaju mi i bombe, ma sve eksploziv sve što može detonirat da je i atomska uzmem je doma pa makar kasnije svjetlio u mraku.
Guest- Guest
0.1 gram danas, sutra heroin
2014-04-16
Dilercina.
by Gnječ Today at 14:51
pa boli me kurac trebaju mi i bombe, ma sve eksploziv sve što može detonirat da je i atomska uzmem je doma pa makar kasnije svjetlio u mraku.
============================================
Boli te njonjo..barem bi ustedijo na struji...samo ima jedan zajeb murija bi te brzo zahaklala ..Dodushe i oni bi brzo prosvijetlili pa bi te onda pustili iz straha da ih ne prikljuchish na bojler.
============================================
Boli te njonjo..barem bi ustedijo na struji...samo ima jedan zajeb murija bi te brzo zahaklala ..Dodushe i oni bi brzo prosvijetlili pa bi te onda pustili iz straha da ih ne prikljuchish na bojler.
Guest- Guest
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:smijesne li drzave
reda mora biti.
dobar
Epi, vrati nick Escu/Debotu...jebala ih država...
Last edited by jasambrend on Fri 24 May - 21:13; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:smijesne li drzave
reda mora biti.
dobar
Epi, vrati nick Escu...
s pravom primijećeno...
reda mora biti
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
aben wrote:0.1 gram danas, sutra heroin
darth_vader-
2014-04-17
Similar topics
» Nije šala: HDZ-ov gradonačelnik Zaprešića ima sedam savjetnika za turizam
» KLER PROGOVORIO O ŽUPNIKU IZ ZAPREŠIĆA KOJI NAPUŠTA CRKVU I PLANIRA SE OŽENITI
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
» KLER PROGOVORIO O ŽUPNIKU IZ ZAPREŠIĆA KOJI NAPUŠTA CRKVU I PLANIRA SE OŽENITI
» "Joint" marihuane...opasan !!
» Mamac na koji su se mnogi uhvatili
» Hvale se da su uhvatili hrvatskog špijuna u Srbiji..
Page 1 of 1