Puko Živi Zid
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Puko Živi Zid
epikur37 wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Glupe su one koje misle da će in past mana s neba. Triba lovu i zaradit. Ženska je pametna.
Pa i tebe će neka za par godina...
Kad ti bude 60tak neka od 45 će te već ščepati...
Ray nece moc ni jebat a ova ce ga iskoristiti....
Pa varat će ga i sa poštarom :D
ray će imati zadatak da sve isfinancira :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Ja ne jeben ništa ima već 12 godina i nit me brige. Eto koliko me seks zanima.epikur37 wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Glupe su one koje misle da će in past mana s neba. Triba lovu i zaradit. Ženska je pametna.
Nek ona meni , kuva , pegla , čisti po kući , radi i zarađuje za sebe i meni je super s njon.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja ne jeben ništa ima već 12 godina i nit me brige. Eto koliko me seks zanima.epikur37 wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Nek ona meni , kuva , pegla , čisti po kući , radi i zarađuje za sebe i meni je super s njon.
:D
2018-04-10
zašto se ne zaputiš ovdjeRayMabus wrote:Ja ne jeben ništa ima već 12 godina i nit me brige. Eto koliko me seks zanima.epikur37 wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
https://wellcum.at/hr/fotogalerija/
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:zašto se ne zaputiš ovdjeRayMabus wrote:Ja ne jeben ništa ima već 12 godina i nit me brige. Eto koliko me seks zanima.epikur37 wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Ma ne mora niti to, nek ode u Niš :D
Odmah će ga uhvatit kad čuju za stanove na moru :D
2018-04-10
Pa ozbiljno. Kad san vidija matrijaharnu imperiju samo stavija kineski zid oko sebe. One navaljuju i lupaju glavon o to al nema odgovora. Drkica ruls. Nisan ti ja Sinčić.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ja ne jeben ništa ima već 12 godina i nit me brige. Eto koliko me seks zanima.epikur37 wrote:Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
:D
2014-04-11
I vikendica na BračuHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zašto se ne zaputiš ovdjeRayMabus wrote:Ja ne jeben ništa ima već 12 godina i nit me brige. Eto koliko me seks zanima.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
2014-04-11
ma je , pa da imaš posli problema sa njima. ovdje odeš svako pola godine, ptrošiš 500€ sa svim trškovima, isprazniš muda u 3 vrhunske kurabe i adio. iman frendova koji žive-rade u njemačkoj, pa im je ovo usputna stanica :DHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:zašto se ne zaputiš ovdjeRayMabus wrote:Ja ne jeben ništa ima već 12 godina i nit me brige. Eto koliko me seks zanima.epikur37 wrote:Hektorović wrote:
Hektorović wrote:
jel to sincic igra flipper a ovi gledaju
2014-04-19
Vladimira je pametna ženska. Ljudi se nešto čide al staviš dvi ženske jednu pored druge i objema pristupi lik koji ima love. Jedna usere a druga ga uvati. Zašto ? Pa zato šta je ova druga pametna a ova prva glupa.
Kraj priče.
Kraj priče.
Last edited by RayMabus on 5/6/2019, 13:12; edited 1 time in total
2014-04-11
dva totalna anonimusa, zanimljivo nema niti lukanića tu kraj njega, vjerojatno je tražio ljude da budu iza njega, počeli miševi bježati iz broda koji tone, naša dva zbunjena lika..Hektorović wrote:
e moj Vilibore šta napravi radi "polovnjače" bilo bi bolje da si ostao njufer do kraja.. sada bi bio borac a ne jebač, ratnik a ne foteljaš
Pa šta ga brige. Sad će pet godina bit u eu parlamentu s Pokretom pet zvjezdica rušit EU.AssadNaPodmornici wrote:dva totalna anonimusa, zanimljivo nema niti lukanića tu kraj njega, vjerojatno je tražio ljude da budu iza njega, počeli miševi bježati iz broda koji tone, naša dva zbunjena lika..Hektorović wrote:
e moj Vilibore šta napravi radi "polovnjače" bilo bi bolje da si ostao njufer do kraja.. sada bi bio borac a ne jebač, ratnik a ne foteljaš
2014-04-11
Muškarci nisu kao žeme. Žena gleda dicu i materijalnu sigurnost. Mk se zaljubimo i ako nije to onda fino uživaj i tamo u pedesetoj nešto oženiš da ti kuva i čisti po kući i to je to.
2014-04-11
A ženama je do 40 godine najviše reprodukcija. Ako ona nije nešto uvatila do tad posli neće ni imat dicu. A to vatanje to moraš imat zeru mozga u glavi.RayMabus wrote:Muškarci nisu kao žeme. Žena gleda dicu i materijalnu sigurnost. Mk se zaljubimo i ako nije to onda fino uživaj i tamo u pedesetoj nešto oženiš da ti kuva i čisti po kući i to je to.
To ti je tako. Pametne ženske se udaju dobro a glupe ne
2014-04-11
I još jedna stvar vezana uz njih. Muški izdrka i gotovo. Drkcia ruls. Ti nju jebeš i praktički masiraš. Odi ti na masaži pola sata pa će ti ispostavit račun od 150 kuna. One bi nama tribale plaćat za seks a ne mi njima. Zato ih ja ne jeben nula posto. Meni je propala opcija s srodna duša šema i ti planovi i ja san u penziji i guštan. Mene savršeno boli kurac za njih i njihove potrebe.
Ja sam mamin nežan cvet , ja sam Bog za ceo svet , ja sam dušo doista nepopravljiv egosita.
Ostani đubre do kraja.
Ja sam mamin nežan cvet , ja sam Bog za ceo svet , ja sam dušo doista nepopravljiv egosita.
Ostani đubre do kraja.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:dva totalna anonimusa, zanimljivo nema niti lukanića tu kraj njega, vjerojatno je tražio ljude da budu iza njega, počeli miševi bježati iz broda koji tone, naša dva zbunjena lika..Hektorović wrote:
Žene baš znaju totalno uništiti naivne muškarce.
Izoliraju ih, posvađaju sa ekipom, onda ih tako usamljene pretvore u lutke.
2018-04-10
U mom malom sebićnom srcu za tebe nema slobodno mesto.
Šta misliš kako ću se ja ponašat u tom braku sad kad nije šema srodna duša i to a koji neće biti ako ženska nije trudna s menom ? Ono boli me kurac za nju. Zavalit se na kauč i nastavit gledat tv. Idi radi , imaš di spavat.
Šta misliš kako ću se ja ponašat u tom braku sad kad nije šema srodna duša i to a koji neće biti ako ženska nije trudna s menom ? Ono boli me kurac za nju. Zavalit se na kauč i nastavit gledat tv. Idi radi , imaš di spavat.
2014-04-11
Kog briga ? Ja ionako glasan za Most na parlamentarnim izborima. Još bolje šta se raspadaju , veća šansa za Most.Hektorović wrote:
2014-04-11
a sad slag na tortu - to je tek pocetakHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:dva totalna anonimusa, zanimljivo nema niti lukanića tu kraj njega, vjerojatno je tražio ljude da budu iza njega, počeli miševi bježati iz broda koji tone, naša dva zbunjena lika..Hektorović wrote:
Žene baš znaju totalno uništiti naivne muškarce.
Izoliraju ih, posvađaju sa ekipom, onda ih tako usamljene pretvore u lutke.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
Page 5 of 13