Puko Živi Zid
Page 2 of 13
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Re: Puko Živi Zid
Hektorović wrote:epikur37 wrote:
S tim da je vladimira sjebala zivi zid
Žene dalje od politike.
ona ni nije u politici, svoj mandat koji je osvojila na prošlim izborima je prepustila Bunjcu
a taj pred kamerama prijeti smrću saborskom domaru koji radi za 4.000kn, i upravo on mimo stranačkog dogovora želi u EU parlament na plaću od 10.000 EUR, a dogovor je bio da ide trećeplasirani s liste tj. tajnik stranke, nije mu doivoljno što mu je Palfi poklonila Saborski mandat, sad bi još i da mu Sinčić pokloni stolicu u EU
Guest- Guest
pa dajte ljudi googlajte malo, informacije su vam udaljene 3-4 klika mišem, umjesto da izmišljate
ovo širenje alternativnih vijesti stvarno pravi probleme
Guest- Guest
Reci šta hoćeš? – galamio je Dominik Vuletić, novi međunarodni tajnik Živog zida, Branimiru Bunjcu koji mu se unio u lice i rekao "Nikad nećeš vidjeti EU parlament, niti jednu sekundu."
Snimka je navodno snimljena 30. svibnja na sastanku vrha stranke gdje se odlučivalo tko će ići u EU parlament. Predsjednik stranke Sinčić i tadašnji glavni tajnik stranke Lukanić nisu reagirali na njihov obračun.
Podsjetimo, Sinčić je na konferenciji rekao kako je suspendirao Bunjca jer ne želi prepustiti mandat u Europskom parlamentu Tihomiru Lukaniću.
Guest- Guest
slatkih 7000 ojrova mjesecno,plus troskovi... ..tko bi se toga odrekao...no svemu dojde kraj..
Guest- Guest
Sinčića pitali vodi li mu žena stranku. Evo što je rekao
PREDSJEDNIK Živog zida Ivan Vilibor Sinčić danas je objavio da odlazi u EU parlament i suspendirao Branimira Bunjca. U međuvremenu je objavljena snimka sukoba Bunjca i drugog člana stranke, a Pernar je, apelirajući na Vladimiru Palfi kao sivu eminenciju stranke, poručio da će napustiti Živi zid ako Bunjca izbace iz sabora.
Sinčić je gostovao u Dnevniku Nove TV. Prenosimo transkript njegovog razgovora s novinarkom.
Vidjeli smo neugodnu snimku koja ne ide na čast vašoj stranci. Znate li tko je to snimio?
To je snimka sa sastanka koji se odigrao prije nekoliko dana. Ne znam tko je snimio. Bilo je ondje mnogo ljudi, mogao ju je bilo tko snimiti. Snimka nažalost pokazuje problem koji se pojavio, a to je da gospodin Branimir Bunjac ne želi dati ostavku da bi Tihomir Lukanić ušao u Europski parlament. Nakon izbora, zbog preferencijalnih glasova, ja sam sa zadnjeg mjesta došao na prvo, kolega Branimir na drugo. Da bi kolega Tihomir išao u parlament, kako je bilo najavljeno, morao je dati ostavku.
Zar vas ne zanima tko medijima šalje ovakve snimke i čini se kao da radi protiv vas?
Gospodin Bunjac mora dati ostavku kako bi kolega Lukanić išao u EP. On je ne želi dati, nego želi sam ići u Europski parlament i time krši predizborni dogovor. Nama je predizborni dogovor svetinja. Radimo na temelju riječi. To je dogovoreno kod svih kandidata na listi da ćemo slati po jednu godinu svakog čovjeka s liste u Bruxelles da se profilira, da imamo nove ljude. Gospodina Bunjca to nažalost to ne zanima. On želi sam uzeti mandat. Ja ga pozivam i ovim putem da da ostavku.
Vi sad idete u Bruxelles i dolazi li onda vaša supruga u sabor? Je li to njezina ambicija?
Ako se ostavka ne da do kraja šestog mjeseca, automatizmom ja idem u Bruxelles. Ja to ne želim. Imam dvoje male djece ovdje.
Hoće li vaša supruga aktivirati mandat u saboru?
Potpredsjednica Palfi je dala tri godine gospodinu Bunjcu da bude u saboru. Ako tijela stranke nakon suspenzije odluče da on izlazi iz sabora, vjerojatno će ga ona mijenjati. To ide po inerciji.
Je li ovo bio razlog da ste interese stranke stavili sa strane pa vi odlazite u Bruxelles, a supruga dolazi u sabor?
Apsolutno ne, bože sačuvaj. Da smo doista takvi, moja supruga, potpredsjednica Palfi, ne bi dala gospodinu Bunjcu tri godine saborske plaće. Htjeli smo što više ljudi profilirati da imaju priliku za govornicom nešto kazati. Sad vidimo kako nam oni vraćaju. Ja ne želim ići u Bruxelles niti sam to najavljivao.
Ali otići ćete ukoliko gospodin Bunjac ne prepusti mandat gospodinu Lukaniću, a vaša supruga ulazi u sabor. Diktira li ona kadrovsku križaljku u vašoj stranci?
Apsolutno ne. Nitko u Živom zidu ne donosi odluke sam, pa tako ni potpredsjednica Palfi.
Gospodin Bunjac rekao je oglasiti se sutra. Jeste li vi uopće u kontaktu s njim?
U kontaktu smo stalno. Gospodin Bunjac namjerno radi to što radi. Ne želi ispoštovati predizborni dogovor. Postupa nečasno. Ne mogu vjerovati da se ovo događa.
Nedavno ste potpuno suprotno govorili o njemu kad je bilo da je podnio pa povukao ostavku. Tada ste ga zdušno branili. Ipak ste ga stavili na listu Europskog parlamenta.
Nisam mogao vjerovati da će ovako nešto strašno napraviti, izigrati povjerenje svih građana koji su nam dali glas.
Ali građani nisu dali glas gospodinu Lukaniću.
Dali su glas meni, ako ćemo tako. Mi smo u kampanji komunicirali da zastupnici nisu tu da idu u parlament, da neće nitko od zastupnika ići u parlament.
Na kraju možda ipak vi odete?
Ja ne želim tamo ići. Pozivam gospodina Bunjca da postupi časno, da ostavku, da kolega Tihomir Lukanić može ići u Europski parlament kako smo najavljivali, kako je i dogovoreno i kako su u nedjelju na sastanku svi šefovi svih županija Živog zida rekli da mora biti. Neka izvoli dati ostavku da ispunimo predizborni dogovor.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sincica-pitali-vodi-li-mu-zena-stranku-evo-sto-je-rekao/2090662.aspx
Guest- Guest
Meni ih je žao, ali izgleda da oni statutarno nisu riješili neke stvari, zato im se ovo događa. Vrlo je mali korak od demokracije do tiranije. Međutim, izgleda da je Vilibor izgubio kormilo, i da u tom Živom zidu sad svatko radi što hoće, sve je izmaklo kontroli. Možda su imali malo i nerealna očekivanja; da će rotirati zastupnike u Saboru i EU parlamentu kako se sjete i na neki način se poigravati političkim karijerama članova stranke. Pitanje jesu li oni uopće očekivali da će dobiti mandat u EU parlamentu, i pitanje je li ovaj Bunjac uopće uravnotežen. Da je Vladimira Palfi doista prava šefica Živog zida nisu glasine od jučer, to što je šefica u kući ne znači da joj to daje pravo da bude šefica i u stranci. Pada mi na pamet Jon Snow koji, usprkos tome što je bio do ušiju zaljubljen u Daenerys, ju je krknuo kad je shvatio da je postala opasni tiranin. Igre prijestolja u Živom zidu su specifične, da Vilibor (Jon Snow) doista politički krkne Daenerys (Vladimiru Palfi), upropastio bi si brak, a mi bi smo postali svjedoci nove obiteljske drame koja bi prerasla možda u meksičku sapunicu, a možda u nekontrolirano obiteljsko nasilje i možda novi slučaj Darka Daruvarca. I Živi zid bi zbog toga na sljedećim izborima doživio totalni poraz, a jelena Veljača kmečala medijima o zlostavljanju i nasilju nad ženama (osim ako ova ne bi ubila Vilibora...a lik baš izgleda nedužno kao Isus - idealna žrtva).
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Njihovih 5 minuta na političkoj sceni Hrvatske je jednostavno prošlo
Uskoro padaju ispod cenzusa... postaju povijesni kuriozitet.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Njihovih 5 minuta na političkoj sceni Hrvatske je jednostavno prošlo
Kako došli tako prošli, kadrovski i idejno nisu uspjeli sačuvati prostor koji im se otvorio i koji su zauzeli.
Ni prvi a jamačno ni posljednji.
Protestni glasovi su i dalje rasuti i bauljaju po periodičnim opcijama i neozbiljnim strankama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ivan-pernar-za-situaciju-u-zivom-zidu-okrivio-vladimiru-palfi---563480.html
I ovi dobivaju više od deset posto glasova na izborima...Katastrofa...
I ovi dobivaju više od deset posto glasova na izborima...Katastrofa...
red wolf-
2016-02-10
Zajebo ih SDP, kao i Amsterdamsku, kao i Pametno i ostalu karavanu...Neki su se radovali da će se SDP raspasti...heheheheheheheheheheheheheheheepikur37 wrote:Hektorović wrote:Njihovih 5 minuta na političkoj sceni Hrvatske je jednostavno prošlo
Kako došli tako prošli, kadrovski i idejno nisu uspjeli sačuvati prostor koji im se otvorio i koji su zauzeli.
Protestni glasovi su i dalje rasuti i bauljaju po periodičnim opcijama i neozbiljnim strankama.
red wolf-
2016-02-10
epikur37 wrote:Hektorović wrote:Njihovih 5 minuta na političkoj sceni Hrvatske je jednostavno prošlo
Jednostavno nisu imali kapacitet za dugoročni politički projekt.
SDP lakše diše.
2018-04-10
red wolf wrote:Zajebo ih SDP, kao i Amsterdamsku, kao i Pametno i ostalu karavanu...Neki su se radovali da će se SDP raspasti...hehehehehehehehehehehehehehehe
SDP jedno može na vlast velikom koalicijom.
2018-04-10
Ne. Nema više koalicija...hehehehehehehehehehe Vi s desna imate izbor...Pupovac (mi s njime nikada), MOST, HNS, Reformisti, Bandićeva stranka...Vjerojatno ćete pobjediti, ali to će zapravo biti Vaš kraj...Hektorović wrote:red wolf wrote:Zajebo ih SDP, kao i Amsterdamsku, kao i Pametno i ostalu karavanu...Neki su se radovali da će se SDP raspasti...hehehehehehehehehehehehehehehe
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Ne. Nema više koalicija...hehehehehehehehehehe Vi s desna imate izbor...Pupovac (mi s njime nikada), MOST, HNS, Reformisti, Bandićeva stranka...Vjerojatno ćete pobjediti, ali to će zapravo biti Vaš kraj...Hektorović wrote:red wolf wrote:Zajebo ih SDP, kao i Amsterdamsku, kao i Pametno i ostalu karavanu...Neki su se radovali da će se SDP raspasti...hehehehehehehehehehehehehehehe
Most je kao i Živi Zid, politički zombie, samo što to oni sami još nisu svjesni.
2018-04-10
To je Vaš problem...Ne naš...Sada smo s Vama išli jedan na jedan, i rezultat je izjednačen...Hektorović wrote:red wolf wrote:Ne. Nema više koalicija...hehehehehehehehehehe Vi s desna imate izbor...Pupovac (mi s njime nikada), MOST, HNS, Reformisti, Bandićeva stranka...Vjerojatno ćete pobjediti, ali to će zapravo biti Vaš kraj...Hektorović wrote:red wolf wrote:Zajebo ih SDP, kao i Amsterdamsku, kao i Pametno i ostalu karavanu...Neki su se radovali da će se SDP raspasti...hehehehehehehehehehehehehehehe
Most je kao i Živi Zid, politički zombie, samo što to oni sami još nisu svjesni.
red wolf-
2016-02-10
ma to su sve bitange..na kraju ispali pohlepniji i od hdz-a i sdp-a..sto se cinila do sad nemoguca misija
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Najviše 3 stranke, sve ostalo je balast, prevara, da ne kažem neku težu riječ...
Hektorović wrote:red wolf wrote:Ne. Nema više koalicija...hehehehehehehehehehe Vi s desna imate izbor...Pupovac (mi s njime nikada), MOST, HNS, Reformisti, Bandićeva stranka...Vjerojatno ćete pobjediti, ali to će zapravo biti Vaš kraj...Hektorović wrote:red wolf wrote:Zajebo ih SDP, kao i Amsterdamsku, kao i Pametno i ostalu karavanu...Neki su se radovali da će se SDP raspasti...hehehehehehehehehehehehehehehe
raja s dna kace ima novog klauna, kolakušića... to su te antiprotivne stranke koje ne traju dugo zbog same svoje prirode, oni nisu za nešto nego protiv nečeg
kako si ga mogao predati takvom zluAssadNaPodmornici wrote:ne samo to, nego je bila stara cura, a vilibor je bio predsjednik nekada treće najjače stranke, dakle lik je mogao jebavati okolo, a nije bio svjestan svoje moći.. stavio ga prvi put u ovu i gotovo.. pod njezinom je kontrolom.. iman takvog jednog frenda, sada mu žena diktira život, di će raditi, kako da provodi slobodno vrijeme, i sa kime se smije družiti.. a bio mi je najbolji frend..AssadNaPodmornici wrote:stara cura.. ubacila se u partiju.. nanjušila "njufera" vilibora.. ovaj se probio u leadera.. ona to nanjušila.brže bolje ga uhvatila.. a on jadan-neiskusan, dok se okrenuo već je ova bila trudna.. a tek onda je najebao.. a onda je cijela njezina politika bila da što više ovaj zarađuje a time zarađuje i ona..
najgore od svega ovaj jadan Vilibor bio idealist kao i Pernar, na kraju ih ova pragmatična ženska iskoristila..
kako sam rekao visoko -pozicionirani član ŽZ mi je još prije godinu dana rekao da je ona prava šefica u stranci
jednom ćeš o to tako.. možda
immortal-
2014-04-16
Page 2 of 13 • 1, 2, 3, ... 11, 12, 13
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
Page 2 of 13