Puko Živi Zid
Page 6 of 13
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Re: Puko Živi Zid
a sad slag na tortu - to je tek pocetakHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:dva totalna anonimusa, zanimljivo nema niti lukanića tu kraj njega, vjerojatno je tražio ljude da budu iza njega, počeli miševi bježati iz broda koji tone, naša dva zbunjena lika..Hektorović wrote:
e moj Vilibore šta napravi radi "polovnjače" bilo bi bolje da si ostao njufer do kraja.. sada bi bio borac a ne jebač, ratnik a ne foteljaš
Žene baš znaju totalno uništiti naivne muškarce.
Izoliraju ih, posvađaju sa ekipom, onda ih tako usamljene pretvore u lutke.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Valjda rip Pernar i Bunjac ? ŽZ kao stranka i dalje postoji. Imaju jedan mandat u eu parlamentu idućih pet godina.Hektorović wrote:RIP Živi Zid
Mostu gori pod nogama jer nisi uvatili nijedan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
to nije mandat Živog Zida, nego je to mandat Vladimire Pafi , koja je tu u EU parlamentu samo da siše pare, a ne da vrši neku revoluciju/ideologiju.RayMabus wrote:Valjda rip Pernar i Bunjac ? ŽZ kao stranka i dalje postoji. Imaju jedan mandat u eu parlamentu idućih pet godina.Hektorović wrote:RIP Živi Zid
Nakon toga nitko neće više glasovati za Vladimiru
ova dvojica mooožda prežive, ali prije ne, teško skupiti 4% i proći prag.. možda im nebi bilo loše da se utope kod Kolakušića ili nekoga iako na mjestu ovoga nebi ih niti prima
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
2018-06-14
koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i zbog jedne fufice..vuksadinare wrote:koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
2015-09-08
Pa za pet godina ionako će se nakotit tih stranaka po eu pa nije ni bitno. Sad je bitno da imaju.AssadNaPodmornici wrote:to nije mandat Živog Zida, nego je to mandat Vladimire Pafi , koja je tu u EU parlamentu samo da siše pare, a ne da vrši neku revoluciju/ideologiju.RayMabus wrote:Valjda rip Pernar i Bunjac ? ŽZ kao stranka i dalje postoji. Imaju jedan mandat u eu parlamentu idućih pet godina.Hektorović wrote:RIP Živi Zid
Nakon toga nitko neće više glasovati za Vladimiru
ova dvojica mooožda prežive, ali prije ne, teško skupiti 4% i proći prag.. možda im nebi bilo loše da se utope kod Kolakušića ili nekoga iako na mjestu ovoga nebi ih niti prima
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Europe_of_Freedom_and_Direct_Democracy
2014-04-11
...i navodno lažnu diplomu građevinskog fakultetaAssadNaPodmornici wrote:i sada je njega uvalila u EU parlament a uopće nije bio takav dogovor.. pazi 10 000€ plaća + 4godine, ona već vidi to kao rješenje svojih egistencijalnih problema.. to je 2-3milijuna kuna što će mu ostati za vrijeme mandata, ona sebe riješila..
JEBE SE NJU za partiju, ideale, borbu protiv sistema, borbu protiv korupcije, HDZa i SDPa , borbu protiv uništavanja države, daj - daj -daj pare, odmah sada odmah
a da ne govorim kako je prodavala priču da ima fakultet građevinarstva a ima samo SSS
Ta fufica je saborski mandat prepustila Bunjcu koji sad sere. Neka ga izbace. Bezobrazan je i nezahvalan. U kurcu lik.vuksadinare wrote:..i zbog jedne fufice..vuksadinare wrote:koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
2014-04-11
Evo :RayMabus wrote:Ta fufica je saborski mandat prepustila Bunjcu koji sad sere. Neka ga izbace. Bezobrazan je i nezahvalan. U kurcu lik.vuksadinare wrote:..i zbog jedne fufice..vuksadinare wrote:koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
https://www.sabor.hr/hr/zastupnici/bunjac-branimir-9-saziv
Kao zamjenik Vladimire u saboru
Ma lik je u kurcu.
2014-04-11
Bunjac filozofski fakultet. Eto moš sad u Radničku frontu. Ti , Pernar i Mate Kapović.
2014-04-11
dobro znam d alik laze..tvrdi d aje bio u hos-u u gospicu a nitko od hosovaca u gospicu koji su bili ne mogu ga se sjetiti i kako kazu to je raritete jer njih ej tamo bilo svega pedesetak da ga se ne bi sjetili..ali realno svi oni vole s eomrsiti za fotelju...mada iskreno meni sincic djeluje postenije nego ova dvojcia pernar i bunjac ali njegov feler je sto se ne zeli medijski eksponirati kao ova dvojica pa ljudi nemaju toliko informacija o sincicu kao o ovoj dvojici...sincic sad ima priliku stranku ustrojiti ipak realno na pristojnijim i modernijim temeljima..mogu oni ostati na slicnim temama ali ipak u nekim granicama pristojnog ponasanja...preporucio bi da razmisli mozda da se udruzi sa suverenistima od ruze...jer sinci je ideoloski desnije recimo od pernara i bunjca...RayMabus wrote:Ta fufica je saborski mandat prepustila Bunjcu koji sad sere. Neka ga izbace. Bezobrazan je i nezahvalan. U kurcu lik.vuksadinare wrote:..i zbog jedne fufice..vuksadinare wrote:koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
2015-09-08
Ja san zaokružija Tihomira Lukanića na ovoj listi za eu parlament.vuksadinare wrote:dobro znam d alik laze..tvrdi d aje bio u hos-u u gospicu a nitko od hosovaca u gospicu koji su bili ne mogu ga se sjetiti i kako kazu to je raritete jer njih ej tamo bilo svega pedesetak da ga se ne bi sjetili..ali realno svi oni vole s eomrsiti za fotelju...mada iskreno meni sincic djeluje postenije nego ova dvojcia pernar i bunjac ali njegov feler je sto se ne zeli medijski eksponirati kao ova dvojica pa ljudi nemaju toliko informacija o sincicu kao o ovoj dvojici...sincic sad ima priliku stranku ustrojiti ipak realno na pristojnijim i modernijim temeljima..mogu oni ostati na slicnim temama ali ipak u nekim granicama pristojnog ponasanja...preporucio bi da razmisli mozda da se udruzi sa suverenistima od ruze...jer sinci je ideoloski desnije recimo od pernara i bunjca...RayMabus wrote:Ta fufica je saborski mandat prepustila Bunjcu koji sad sere. Neka ga izbace. Bezobrazan je i nezahvalan. U kurcu lik.vuksadinare wrote:..i zbog jedne fufice..vuksadinare wrote:koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
Pernaru i Bunjcu nikad ne bi da glas dok za Sinčića uvik na predsjedničkim izborima.
Poslušaj malo Pernara i Bunjca pa lipo reci bil takvima da glas za sabor ?
2014-04-11
vuksadinare wrote:dobro znam d alik laze..tvrdi d aje bio u hos-u u gospicu a nitko od hosovaca u gospicu koji su bili ne mogu ga se sjetiti i kako kazu to je raritete jer njih ej tamo bilo svega pedesetak da ga se ne bi sjetili..ali realno svi oni vole s eomrsiti za fotelju...mada iskreno meni sincic djeluje postenije nego ova dvojcia pernar i bunjac ali njegov feler je sto se ne zeli medijski eksponirati kao ova dvojica pa ljudi nemaju toliko informacija o sincicu kao o ovoj dvojici...sincic sad ima priliku stranku ustrojiti ipak realno na pristojnijim i modernijim temeljima..mogu oni ostati na slicnim temama ali ipak u nekim granicama pristojnog ponasanja...preporucio bi da razmisli mozda da se udruzi sa suverenistima od ruze...jer sinci je ideoloski desnije recimo od pernara i bunjca...RayMabus wrote:Ta fufica je saborski mandat prepustila Bunjcu koji sad sere. Neka ga izbace. Bezobrazan je i nezahvalan. U kurcu lik.vuksadinare wrote:..i zbog jedne fufice..vuksadinare wrote:koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
jasno kad ne smije..
Vladimira Palfi, jedna od supredsjednica Živog zida i supruga Ivana Sinčića, ima eksplozivnu narav i smatraju je vladaricom u sjeni. Kao dokaz tome dobili smo i snimku u kojoj Palfi urla na Sinčića oko plakata u kampanji.
"Što stalno sukobe spominješ, gdje je bio sukob, gdje, slušam!", viče Palfi na supruga.
Sinčić odgovara da je oko plakata, a Palfi nastavlja vikati da određeni Luka ima napraviti plakate.
Sinčić pita tiho: “To je tvoja odluka?”.
"Da to je moja odluka. Koji k...c misliš da si ti? Ja sam u stranci dulje od tebe", zaključuje Palfi svaki razgovor.
Sinčić nije odgovorio.
Pročitajte više na: https://www.express.hr/top-news/palfi-urlala-na-vilibora-ma-koji-kc-mislis-da-si-ti-7295 - www.express.hr
ma ja sam pernara prekrižio dok se naslikavao sa onim ljoticevcem obradovicem...a bunjac je muljator...RayMabus wrote:Ja san zaokružija Tihomira Lukanića na ovoj listi za eu parlament.vuksadinare wrote:dobro znam d alik laze..tvrdi d aje bio u hos-u u gospicu a nitko od hosovaca u gospicu koji su bili ne mogu ga se sjetiti i kako kazu to je raritete jer njih ej tamo bilo svega pedesetak da ga se ne bi sjetili..ali realno svi oni vole s eomrsiti za fotelju...mada iskreno meni sincic djeluje postenije nego ova dvojcia pernar i bunjac ali njegov feler je sto se ne zeli medijski eksponirati kao ova dvojica pa ljudi nemaju toliko informacija o sincicu kao o ovoj dvojici...sincic sad ima priliku stranku ustrojiti ipak realno na pristojnijim i modernijim temeljima..mogu oni ostati na slicnim temama ali ipak u nekim granicama pristojnog ponasanja...preporucio bi da razmisli mozda da se udruzi sa suverenistima od ruze...jer sinci je ideoloski desnije recimo od pernara i bunjca...RayMabus wrote:Ta fufica je saborski mandat prepustila Bunjcu koji sad sere. Neka ga izbace. Bezobrazan je i nezahvalan. U kurcu lik.vuksadinare wrote:..i zbog jedne fufice..vuksadinare wrote:koja prevara svi zajedno iz ŽZ...majke ti mile koje fukare...poklali se na mrtvo zbog jedne fotelje..pali nize i od hdzovaca i sdp-ovaca..
Pernaru i Bunjcu nikad ne bi da glas dok za Sinčića uvik na predsjedničkim izborima.
Poslušaj malo Pernara i Bunjca pa lipo reci bil takvima da glas za sabor ?
2015-09-08
[size=32]PRVI JAVNI ISTUP OD RASKOLA: VLADIMIRA PALFI ZA JUTARNJI 'Jesam li siva eminencija Živog zida? To bi značilo da sam zaslužna što je od aktivističkog pokreta postao europarlamentarna stranka. Ako je tako, ponosna sam!' U VELIKOM TV INTERVJUU BILA NA RUBU SUZA 'Ne znam u čemu je problem, ali najgore mi je kad mi kažu da sam Sinčićeva žena. Ja sam stvarala ovu stranku, odlazila na deložacije... Pernar je iracionalan, a Bunjac me napada jer sam Viliborova supruga'[/size]
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
http://hr.n1info.com/Vijesti/a408576/Vladimira-Palfi-na-N1-o-Zivom-zidu.html?fbclid=IwAR3s_8Yf_lNwegfySOL6i4QgVGjyk-le6ApTbn07eA8RScUEG00Vxj-DR4M evo video
AssadNaPodmornici wrote:http://hr.n1info.com/Vijesti/a408576/Vladimira-Palfi-na-N1-o-Zivom-zidu.html?fbclid=IwAR3s_8Yf_lNwegfySOL6i4QgVGjyk-le6ApTbn07eA8RScUEG00Vxj-DR4M evo video
Hajd da je neka dobra i obrazovana pička, al ovdje se baš vidi kako preko šonjavog beta muškarca i gadno, priglupo žensko može manipulirati u svoju korist
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
ma to je luđakinja, lažljivica, a njen piskutavi šonjo bez kičme joj je idealan medij za manipulacije
pala razred u gimnaziji, upisala srednju gradevinsku, pa 1. godinu građevine u osijeku, koju nikad nije dala i upisala dalje i to je to..
pala razred u gimnaziji, upisala srednju gradevinsku, pa 1. godinu građevine u osijeku, koju nikad nije dala i upisala dalje i to je to..
i onda laže da je završila gimnaziju, pa posli faks. da je netko normalan to bi mu odmah trebao biti alarm da se takva osoba drži dalje od bitnih funkcija. a moj vilibore gdje si izgubio njuf... a meni lik koji je napustio ŽZ ,a bio je u vrhu stranke, još mi je prije godinu dana kada sam ga ja pitao "tko je šef, Sinčić koji je predsjednik ili Pernar koji kao nije predsjednik" - kaže on Vladimira Palfi sve drži.Noor wrote:ma to je luđakinja, lažljivica, a njen piskutavi šonjo bez kičme joj je idealan medij za manipulacije
2018-06-14
Page 6 of 13 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
Page 6 of 13