Puko Živi Zid
Page 4 of 13
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Puko Živi Zid
i onda netko kaže za RH da smo "patrijahalna zemlja"
Žena ona Biljana Brozan (kako se već zove) najviše glasova pokupila u SDPu.
RH desnicu vode žene -Ruža, Bruna i Petirka.
Žena vodi i ŽZ .
Žena predsjednica RH.
"patrijahalno i primitivno društvo", kurac kod nas žene opasnije i podmuklije od muškaraca. Naši muškarci su idealsti, ratnici, a žene pragmatične i smišljaju spletke.. vjerujem i korupcija u RH je samo zato radi žena i njihove materijalna pohlepe
Žena vodi i ŽZ .
Žena predsjednica RH.
"patrijahalno i primitivno društvo", kurac kod nas žene opasnije i podmuklije od muškaraca. Naši muškarci su idealsti, ratnici, a žene pragmatične i smišljaju spletke.. vjerujem i korupcija u RH je samo zato radi žena i njihove materijalna pohlepe
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
ahaAssadNaPodmornici wrote:žena koja je lagala za fakultet, koja je lagala da je gimnaziju završila, dakle nije nešto pre-inteligentna, međutim takva gospođa je uspjela se u stilu NKDVa (to pernar govori gore) popeti na čelo ŽZa i koristiti partiju u funkciju vlastitog osobnog probitka. nju ne zanima ideologija, niti borba, da joj sutra dođe ISIS i ponudi nekog jebača koji će joj napraviti dvoje -troje đihad djece, i njoj osigurati materijalnu egizstenciju ova bi prihvatila.
Žene treba držati dalje od bitnih stvari. Pri time kako navodi Bunjac, ova je doslovno svlačila i oblačila. Pazi ona je Pernara makla sa liste za EU parlament samo da bi se Sinčić uguzio. Iako je logičnije da Pernar ide u EU ,a Sinčić ostaje u RH.
I kako kaže Bunjac , ona i Lukanić su katastrofalno vodili stranku zadnjih par mjeseci. Od pripreme za referendum, do pripreme za EU izbore, da su napravili listu za EU izbore, gdje su recimo izbacili Pernara a stavljali su neke osobne prijatelje koje nitko nikada nije čuo. I zanimljivo kaže da je problem centralizacije da 7 od 10 kandidata su iz Zagreba, ostatak države = 0 bodova. A kaže na kraju u ZGu popušili. I onda ova htjela njega još riješiti. E da i Pernar stao u njegovu obranu, liku nasuzile oči, da nije mogao gledati kako su Bunjca na NKDV način pokušali "likvidirati" , da su doslovno ga isprovocirali, gurali, i lik se okrenuo i rekao onome da se ne boji, ovi to snimali sve, i na kraju izrezali zadnjih 10sekundi i poslali jutarnjem, i indexu, .. ono
:D
iden vidit stranu od ove Vladimire, jer ona upravlja partijom.
Inače moj frend je rekao sinoć, da Sinčić ako želi spasiti obraz i ne ispasti teški papučar, da mora bi trebao izbaciti suprugu iz stranke čak i pod cijenu razvoda :D
zapravo to bi i ja nja njegovom mjestu napravio..
2014-04-19
Ivan Pernar
Dragi prijatelji, nakon današnjeg javnog obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo.
Nadam se da ćete nakon njega otvoriti oči i shvatiti kakav je karakter ljudi koji su me likvidirali iz stranke koju sam osnovao pod optužbom da sam pohlepan za novac, častohlepan, osvetoljubiv i onaj koji prijeti i ucijenjuje.
Želim da znate da su te optužbe lažne i da nisam kriv za ono što mi predbacuju.
2018-06-14
pohlepa je jedan od osnovnih uzroka svih problema na zapaduAssadNaPodmornici wrote:i onda netko kaže za RH da smo "patrijahalna zemlja"
Žena vodi i ŽZ .
Žena predsjednica RH.
moralno postaje ono sto je finansiski dobro
2014-04-19
a pohlepa i postoji radi žena. muškarci iako više zarađuju, na kraju muškarci i nisu toliki materijalisti. žene su katastrofa . a sa druge strane žene uglavnom glasuju za lijeve opcije, sklonije su trpačini, a vidimo šta su napravili od ŽZa. Nemoran se slagati sa Bunjcem, Pernarom niti Sinčićem, ali ta 3 lika su bili idealisti i borci. Dok ova nije uškopila Sinčića, na brzinu se oplodila sa njime i napravila dvojice djece, tako si riješila biološki sat, i sada samo koristi partiju da bi okrenula što više love , kako rekoh boli nju kurac za ideologiju, da joj sutra dođe bradati ISILovac i obeća da će joj napraviti 2-3 djece i da će joj riješiti materijalnu egizstenciju , ova bi rekla može.. i većina takvih ženaprckov wrote:pohlepa je jedan od osnovnih uzroka svih problema na zapaduAssadNaPodmornici wrote:i onda netko kaže za RH da smo "patrijahalna zemlja"
Žena vodi i ŽZ .
Žena predsjednica RH.
2018-06-14
jadan Pernar, iako ima neke redikulne ideje (recimo monetarna reforma) , ispao jadan idealist.. posvetio se borbi, protiv HDZa i SDPa, skupio ekipu, među tom ekipom bila i Pafi, koja je ušla odmah u ŽZ jer je propala na faksu, a roditelji digli kredit, pa problemi sa jamcom.. i na kraju nanjušila njufera Vilibora(koji je i sam priznao da mu je prva cura) , ovaj ga je prvi put stavio u picu, i ova već trudna.. Na kraju Pernar dao njemu predsjedništvo, a time je ova postala šefica. I još sebe stavila za pot-predsjednicu :D horor . ovo je za napraviti seriju. kao one Turske sapunice, Vilibor je Sulejman veličanstveni a Vladimira je Hurem, eto
Ja san ionako zaokružija Tihomira Lukanića. Bunjac mi je običan bukač.
Meni je bitno da oni imaju mandat u eu parlamentu i onda eu grupacija u eu parlamentu s pokrerom pet zvijezdica a na parlamentarnim izborima ionako glasan za Most.
Sve ok šta se mene tiče.
Meni je bitno da oni imaju mandat u eu parlamentu i onda eu grupacija u eu parlamentu s pokrerom pet zvijezdica a na parlamentarnim izborima ionako glasan za Most.
Sve ok šta se mene tiče.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:žena koja je lagala za fakultet, koja je lagala da je gimnaziju završila, dakle nije nešto pre-inteligentna, međutim takva gospođa je uspjela se u stilu NKDVa (to pernar govori gore) popeti na čelo ŽZa i koristiti partiju u funkciju vlastitog osobnog probitka. nju ne zanima ideologija, niti borba, da joj sutra dođe ISIS i ponudi nekog jebača koji će joj napraviti dvoje -troje đihad djece, i njoj osigurati materijalnu egizstenciju ova bi prihvatila.
Žene treba držati dalje od bitnih stvari. Pri time kako navodi Bunjac, ova je doslovno svlačila i oblačila. Pazi ona je Pernara makla sa liste za EU parlament samo da bi se Sinčić uguzio. Iako je logičnije da Pernar ide u EU ,a Sinčić ostaje u RH.
I kako kaže Bunjac , ona i Lukanić su katastrofalno vodili stranku zadnjih par mjeseci. Od pripreme za referendum, do pripreme za EU izbore, da su napravili listu za EU izbore, gdje su recimo izbacili Pernara a stavljali su neke osobne prijatelje koje nitko nikada nije čuo. I zanimljivo kaže da je problem centralizacije da 7 od 10 kandidata su iz Zagreba, ostatak države = 0 bodova. A kaže na kraju u ZGu popušili. I onda ova htjela njega još riješiti. E da i Pernar stao u njegovu obranu, liku nasuzile oči, da nije mogao gledati kako su Bunjca na NKDV način pokušali "likvidirati" , da su doslovno ga isprovocirali, gurali, i lik se okrenuo i rekao onome da se ne boji, ovi to snimali sve, i na kraju izrezali zadnjih 10sekundi i poslali jutarnjem, i indexu, .. ono
Inače moj frend je rekao sinoć, da Sinčić ako želi spasiti obraz i ne ispasti teški papučar, da mora bi trebao izbaciti suprugu iz stranke čak i pod cijenu razvoda :D
Jednostavno je imala sreće, dala jepičku pravom čovjeku u pravo vrijeme
najuspješnija hrvatska sponzoruša
a sinčić je telac jer drugog iskustva sa ženama nema, ova mu je prva kako govori...
gazdarica naravno tjera true believere a dovodi poslušne šibicare, s kojima ŽZ od pokušaja stranke pretvara u čisto shemu za uzimanje love.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
"Gimnazija nije bila za nju. Nije znala na povijesnoj karti pokazati ni gdje je Hrvatska", kazala je i otkrila da je u drugom razredu na kraju godine imala četiri zaključene jedinice i "gomilu izostanaka", pa se "morala prebaciti u građevinsku školu".
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-vladimira-palfi-sinciceva-zena-koja-drma-zivim-zidom/2090703.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/tko-je-vladimira-palfi-sinciceva-zena-koja-drma-zivim-zidom/2090703.aspx
2018-04-10
zene su vecinski potrosaciAssadNaPodmornici wrote:a pohlepa i postoji radi žena. muškarci iako više zarađuju, na kraju muškarci i nisu toliki materijalisti. žene su katastrofa . a sa druge strane žene uglavnom glasuju za lijeve opcije, sklonije su trpačini, a vidimo šta su napravili od ŽZa. Nemoran se slagati sa Bunjcem, Pernarom niti Sinčićem, ali ta 3 lika su bili idealisti i borci. Dok ova nije uškopila Sinčića, na brzinu se oplodila sa njime i napravila dvojice djece, tako si riješila biološki sat, i sada samo koristi partiju da bi okrenula što više love , kako rekoh boli nju kurac za ideologiju, da joj sutra dođe bradati ISILovac i obeća da će joj napraviti 2-3 djece i da će joj riješiti materijalnu egizstenciju , ova bi rekla može.. i većina takvih ženaprckov wrote:pohlepa je jedan od osnovnih uzroka svih problema na zapaduAssadNaPodmornici wrote:i onda netko kaže za RH da smo "patrijahalna zemlja"
Žena vodi i ŽZ .
Žena predsjednica RH.
lova se slije u njihove ruke bez obzira ko koliko zaraduje
to je samo jos jedan od razloga zasto je lazni pay gap glupost
ali je zaveden u program EU pa ti vidi
naime zene trose oko 80% love
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:Ivan Pernar
Dragi prijatelji, nakon današnjeg javnog obraćanja Sinčića mislim da je moje vrijeme u Živom zidu završilo.
Nadam se da ćete nakon njega otvoriti oči i shvatiti kakav je karakter ljudi koji su me likvidirali iz stranke koju sam osnovao pod optužbom da sam pohlepan za novac, častohlepan, osvetoljubiv i onaj koji prijeti i ucijenjuje.
Želim da znate da su te optužbe lažne i da nisam kriv za ono što mi predbacuju.
Pa naravno, obrnute teze... dobro ih je usporedio sa nkvd :D
2018-04-10
gene da te upozorim na nestoHektorović wrote:"Gimnazija nije bila za nju. Nije znala na povijesnoj karti pokazati ni gdje je Hrvatska", kazala je i otkrila da je u drugom razredu na kraju godine imala četiri zaključene jedinice i "gomilu izostanaka", pa se "morala prebaciti u građevinsku školu".
zene se radaju sa doktoratom
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
horor.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:žena koja je lagala za fakultet, koja je lagala da je gimnaziju završila, dakle nije nešto pre-inteligentna, međutim takva gospođa je uspjela se u stilu NKDVa (to pernar govori gore) popeti na čelo ŽZa i koristiti partiju u funkciju vlastitog osobnog probitka. nju ne zanima ideologija, niti borba, da joj sutra dođe ISIS i ponudi nekog jebača koji će joj napraviti dvoje -troje đihad djece, i njoj osigurati materijalnu egizstenciju ova bi prihvatila.
a sinčić je telac jer drugog iskustva sa ženama nema, ova mu je prva kako govori...
gazdarica naravno tjera true believere a dovodi poslušne šibicare, s kojima ŽZ od pokušaja stranke pretvara u čisto shemu za uzimanje love.
najjača stvar, ona je kao "operativac" na terenu nanjušila da ŽZ propada(od anketa gdje je imao 10-13% pali na 5.5%), i (naravno propada njezinom krivicom), i pazi šta radi - iako bi se stranka mogla spasiti nekako, onda ide na "sigurno". Šalje muža u EU parlament(iako nije tako dogovor) da ovaj prima idućih 4-5godina 8000€ plaću, a onda se gleda uvaliti u sabor za 2500€ plaću, iako zna da će ta odluka upropastiti stranku , ali ona gleda izvući maksimum love iz partije i posli kupiti dva tri stana, rentati, podizati djecu, možda napravi i još jedno dite, a muž posli političke karijere može biti i skladišni radnik nije bitno.. a taj Vilibor papak..
AssadNaPodmornici wrote:jadan Pernar, iako ima neke redikulne ideje (recimo monetarna reforma) , ispao jadan idealist.. posvetio se borbi, protiv HDZa i SDPa, skupio ekipu, među tom ekipom bila i Pafi, koja je ušla odmah u ŽZ jer je propala na faksu, a roditelji digli kredit, pa problemi sa jamcom.. i na kraju nanjušila njufera Vilibora(koji je i sam priznao da mu je prva cura) , ovaj ga je prvi put stavio u picu, i ova već trudna.. Na kraju Pernar dao njemu predsjedništvo, a time je ova postala šefica. I još sebe stavila za pot-predsjednicu :D horor . ovo je za napraviti seriju. kao one Turske sapunice, Vilibor je Sulejman veličanstveni a Vladimira je Hurem, eto
Jer ŽZ nema sustav, nego je ad hoc, onda prolaze takve sitne manipulacije... amateri.
2018-04-10
Pa ?AssadNaPodmornici wrote:horor.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:žena koja je lagala za fakultet, koja je lagala da je gimnaziju završila, dakle nije nešto pre-inteligentna, međutim takva gospođa je uspjela se u stilu NKDVa (to pernar govori gore) popeti na čelo ŽZa i koristiti partiju u funkciju vlastitog osobnog probitka. nju ne zanima ideologija, niti borba, da joj sutra dođe ISIS i ponudi nekog jebača koji će joj napraviti dvoje -troje đihad djece, i njoj osigurati materijalnu egizstenciju ova bi prihvatila.
najjača stvar, ona je kao "operativac" na terenu nanjušila da ŽZ propada(od anketa gdje je imao 10-13% pali na 5.5%), i (naravno propada njezinom krivicom), i pazi šta radi - iako bi se stranka mogla spasiti nekako, onda ide na "sigurno". Šalje muža u EU parlament(iako nije tako dogovor) da ovaj prima idućih 4-5godina 8000€ plaću, a onda se gleda uvaliti u sabor za 2500€ plaću, iako zna da će ta odluka upropastiti stranku , ali ona gleda izvući maksimum love iz partije i posli kupiti dva tri stana, rentati, podizati djecu, možda napravi i još jedno dite, a muž posli političke karijere može biti i skladišni radnik nije bitno.. a taj Vilibor papak..
Pametna ženska.
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:horor.
E pa to, ovo je čisto brzinsko izvlačenje love... to jest brda love za njen pojam... Dovoljno im je još na pralamentarnim uzeti jedan mandat pa izvlačiti i financiranje stranke... (unatoč ovom Bunjčevom referendumu, buahaha) :D
2018-04-10
Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Glupe su one koje misle da će in past mana s neba. Triba lovu i zaradit. Ženska je pametna.
Glupe su one koje misle da će in past mana s neba. Triba lovu i zaradit. Ženska je pametna.
2014-04-11
RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Pa i tebe će neka za par godina...
Kad ti bude 60tak neka od 45 će te već ščepati...
2018-04-10
Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Ray nece moc ni jebat a ova ce ga iskoristiti....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I ? U čemu je tu problem ? Pa neću pare odnit u grob.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Yoda drqgi nešto ću ti objasnit , ima san i ja žena al triba bit pametan i za uvatit nekog s lovon npr ovako ko ja s par stanova. Ti se čudiš tj Vladimiri a ja ti kažen da je to pamena ženaka.
Ja stalno govorin da je meni draža otvorena ženska koja otvoreno kaže nešto šta jest a to je da im je materijalna sigurnost bitna radi djece nego ove neke koje mi glume da nije a jebavala bi se ćin čuje da netko ima para a ne bi kad ćuje da nema.
Davno san ja njih pročita samo šta one ne kuže da san ja pametniji od njih i da volin normalne otvorene ljude i iskrene a ne muljanje.
2014-04-11
Page 4 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Dodik puko'
» Bitcoin puko ko guma: u 24 sata pao 24%
» Trump puko: prodaje oružje u vrijednosti od 100 mild$ državi za koju je rekao da stoji iza 9/11
Page 4 of 13