ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Page 6 of 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 6 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by ljubo1212 3/6/2019, 18:36

ne bi

ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Hladan tuš iz Brisela za Srbiju - Page 6 Empty Re: Hladan tuš iz Brisela za Srbiju

Post by michaellcmacha 3/6/2019, 18:39

dzango wrote:
flumen wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:
dzango wrote:
Nelegalno, ima veze. Nije valjda da je Srbija kriva za rat na Kosovu, na svojoj teritoriji?

nije bitno. Kosovo je zavrsna scena ratova Koje ste poceli u Sloveniji.
Koji vam je kurac bio? Cehoslovacka se raspala bez ispaljenog metka. SSSR isto tako. Samo vi ste se kurcili nekakvom velikom Srbijom.
Česi i Slovaci su imali čistu situaciju a Sovjeti du izgubili ideološki rat. Ovde nije bila čista situacija. Koji ste vi kurac tražili u Bosni.

koji ste vi kurac trazili u Hrvatskoj?
Ljubu u majmunari. Dakle jasno je zašto nije bilo modela Čehoslovačke.
Ja se sjećam neke ekipe iz zajecara sto su dosli traziti vraga... Pola ih je otislo kuci u vrecama a pola cvileći... Neki su i nestali...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by dzango 3/6/2019, 18:39

flumen wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:

Koji vam je kurac bio? Cehoslovacka se raspala bez ispaljenog metka. SSSR isto tako. Samo vi ste se kurcili nekakvom velikom Srbijom.
Česi i Slovaci su imali čistu situaciju a Sovjeti du izgubili ideološki rat. Ovde nije bila čista situacija. Koji ste vi kurac tražili u Bosni.

Meni je jasno. I kako davno rekoh, vas su zajebali srbi i najvise ta vasa spc. Inace biste cak i mogli bit normalni...
I meni je jasno. Naročito mi je jasno šta bi ostalo od nas i šta bi danas bili da nije SPC.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by kaya 3/6/2019, 18:42

mislim ta prica o tome kako je kada te nato bombardira i 17 zemalja nelegalno jer je kina rekla  nisam za a ovih 17 kini odhebi i bombardiraju je zbilja deplasirana. 
To kao da pricamo da nije legalno da je VB bila kolonijalna sila ili nije legalno da je rimsko carstvo doslo do engleske .. ono fakat nije u redu..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 18:44

Sto reche ono krivousti na Trgu Republike u Zagrebu prije pochetka rata...Samo u ratu se drzava stvara...jebo majku svoju zajedno sa onim pizza majstorem ...sad mi je jasno zashto je slao onu djecu da ginu ,,,uBorovo selu..zashto je ubijen Kirin,,zashto su u smrt gurana djeca u chamce na Kupi i Uni.. da ginu (trebalo je dizati tenzije i stvarati mrznju)dok je njegov unuk Sinisha sSrbin vozio utrke po Sljemenu..E moji vi..Hazari su vam ucerali kurchinu od koje se nikada vishe necete oporaviti...Imate Hrvatsku...imate kurac od ovce...sttoko sitnog zuba..jebem vam mater glupu...unishtili ste djetnjstvo svoje i tudje djece...Majku vam sotonistichku...kako se Crna Gora i Makedonija odvojila od Srbije bez ispaljenog metka....i onda kada mi netko kaze ...a tu su posebno uochljive bivshe komunjare...tko je pocheo rat...Tko je pustio kriminalce i ubice iz hrvatskih ...srpskih i bosanskih zatvora...majku vam jebem glupu...Shto to ovaj shipac nounar ne ispita....oce kurac...osto bi bez ono malo kruva shto mu daju na kapaljku..Ma mrsh stoko..lazljiva..Mozete nekom drugome srat...i ponavljati svoje papagajske floskule...meni ne....jer sam sve vidio izbliza...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 3/6/2019, 18:44

michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:

Ja se sjećam neke ekipe iz zajecara sto su dosli traziti vraga... Pola ih je otislo kuci u vrecama a pola cvileći... Neki su i nestali...
Ja se sećam onih HOS-ovaca što smo ih vozili. Svi su izgledali prilično nenormalno. Mada mi se čini da su nam dovodili samo guzonje. Pričalo se da su one manje važne ostavljali na ledini ili u nekoj rupi.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 18:49

kaya wrote:mislim ta prica o tome kako je kada te nato bombardira i 17 zemalja nelegalno jer je kina rekla  nisam za a ovih 17 kini odhebi i bombardiraju je zbilja deplasirana. 
To kao da pricamo da nije legalno da je VB bila kolonijalna sila ili nije legalno da je rimsko carstvo doslo do engleske .. ono fakat nije u redu..

Devojko, bolje obriši ovaj post. Za svoje dobro, nemoj da se brukaš...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 18:50

dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:
dzango wrote:

Ja se sećam onih HOS-ovaca što smo ih vozili. Svi su izgledali prilično nenormalno. Mada mi se čini da su nam dovodili samo guzonje. Pričalo se da su one manje važne ostavljali na ledini ili u nekoj rupi.

Seća se miha svega, u svakoj akciji je učestvovao i bio na više mesta odjednom... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 3/6/2019, 18:52

Serbia Strong wrote:
kaya wrote:mislim ta prica o tome kako je kada te nato bombardira i 17 zemalja nelegalno jer je kina rekla  nisam za a ovih 17 kini odhebi i bombardiraju je zbilja deplasirana. 

:) necu. 
Al ne mogu vam ni zabraniti da sanjate kako cete ih tuziti  i traziti odstetu.
Slobodno mozete, jest da je uzalud al..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by flumen 3/6/2019, 18:54

dzango wrote:
flumen wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:
dzango wrote:

Meni je jasno. I kako davno rekoh, vas su zajebali srbi i najvise ta vasa spc. Inace biste cak i mogli bit normalni...
I meni je jasno. Naročito mi je jasno šta bi ostalo od nas i šta bi danas bili da nije SPC.

bili bi manje skloni lazima i vjerovatno normalna evropska drzava.

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 18:57

kaya wrote:
Serbia Strong wrote:

Pa čim se MSP po tužbi SRJ odmah oglasio stvarno nenadležnim jer je ,,srj u vreme bombardovanja bila suspendovana iz članstva UN”, odmah vidiš da je zahtev tadašnje SRJ bio osnovan nakon tako pravno skaradne odluke.

Nešto slično danas radi i država Srbija ljudima, rezervistima koji su je tužili za naknadu štete po osnovu diskriminacije u vezi isplate ratnih dnevnica za rat 1999. godine.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 3/6/2019, 19:13

frka wrote:Majmune glupi...Rusija ima ono shto EU nema...idiote..davno sam na onome tvome forumu napisao...A sto cemo kad Rusija zavrne pipu??
Njemachka po cijenu sukoba sa USA bira Rusiju...glupane glupi..ne zato shto ih vole nego zato shto ce bez ruskog plina pocrkati kao i ti u Zg..A kad pipu zavrne...e onda cesh kleknuti,,,i pushiti mu kurac ali  laganini..Da ne bi doshlo do toga...ajmo rec rijeshenje je...treci svjetski...i opet si u kurcu jer ce te gadjati rusi  a od Jadrana ce ostati samo slovo J..Dalmoshi ce jesti radioaktivne girice..i opet zivjeti kao prije sto godina..Svojevremeno si se rugao kinezima..a sada tipkash na PC ili na tableticu ili na telefonu koji su oni proizveli..Nemam nishta osobno protiv tebe a ni protiv ostalih par idiota ali imam protiv vashih skuchenih mozgova koji ne vide prst pred okom.
Eto ja sam vidio 1990 kuda idete,,,ti si vidio Hrvatsku kao schwitzarsku..shta imash,,,imash kurac od ovce ..Pametni ljudi bjeze..posebno mladost jer zna kada se okolnsti promijene da ce opet biti ..chekaj da ti vratim..konju glupi...Balkan je to...zivite samo kako da susjedu crkne krava ili da jedan drugome shto maznete ..ubijete dijete ...silujete  i da ne nabrajam gadosti koje stojecima jedni drugima radite..Prije rata sjedim sa uvazenim osnivachem  zagrebachke shkole crtanog filma Vukoticem  (crnogorac koji je obogatio hrvatsku kulturu).Pitam ga...shto se ovo deshava...zar cemo opet iz vrece od sto pichaka izvuci kurchinu...ne budi prost ..i ljut..I sam znash da ovdje zivimo kao razni narodi stoljecima okruzeni najvecim kulturama koje je civilizacija izrodila..nismo nishta nauchili....tko ti garantira da cemo slijedecih 100 godina neshto nauchiti...E pa logika je chista matematika ako nehsto nisi nauchio za cijeli svoj zivot..necesh ni nauchiti jer nemash mozga nego zivish u iluzijama i  djechijim mashtarijama..Dakle..bez emocija...okolnosti ce s epromijeniti i to uskoro..a ti pjevaj borbene..mene zaboli kurac,,,daleko sam od te vukojebine...Nounaru...glupa shalterusho bankarska::))

rusija ima kurac na biciklu... rusija je bilo kome najmanji problem u ovom trenutku. Realno Rusija je kleptokracija koja živi od prodaje sirovina, što može potrajati još dvadesetak godina, možda trideset...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 3/6/2019, 19:16

frka wrote:Sto reche ono krivousti na Trgu Republike u Zagrebu prije pochetka rata...Samo u ratu se drzava stvara...jebo majku svoju zajedno sa onim pizza majstorem ...sad mi je jasno zashto je slao onu djecu  da ginu ,,,uBorovo selu..zashto je ubijen Kirin,,zashto su u smrt gurana djeca u chamce na Kupi i Uni.. da ginu (trebalo je dizati tenzije i stvarati mrznju)dok je njegov unuk Sinisha sSrbin vozio utrke po Sljemenu..E moji vi..Hazari su vam ucerali kurchinu od koje se nikada vishe necete oporaviti...Imate Hrvatsku...imate kurac od ovce...sttoko sitnog zuba..jebem vam mater glupu...unishtili ste djetnjstvo svoje i tudje djece...Majku vam sotonistichku...kako se Crna Gora i Makedonija odvojila od Srbije bez ispaljenog metka....i  onda kada mi netko kaze ...a tu su posebno uochljive bivshe komunjare...tko je pocheo rat...Tko je pustio kriminalce  i ubice iz hrvatskih ...srpskih i bosanskih zatvora...majku vam jebem glupu...Shto to ovaj shipac nounar ne ispita....oce kurac...osto bi bez ono malo kruva shto mu daju na kapaljku..Ma mrsh stoko..lazljiva..Mozete nekom drugome srat...i ponavljati svoje papagajske floskule...meni ne....jer sam sve vidio izbliza...

jao da mi smo krivi što nas je sloba napao, izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo... trebali smo dozvolit slobi da nas potamani bez ispaljenog metka i proglasi svrbiju na liniji kavlovac kavlobag kuvac od ovce... inače sloba je odustao od napada na makedoniju koji je već bio pripremljen jer su mu ameri rekli da će ga izbombardirat... a crna gora, ne bi ni njima dozvolili da je to bilo u vrijeme dok je srbija još smjela ratovati...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kaya 3/6/2019, 19:18

Serbia Strong wrote:
kaya wrote:
Serbia Strong wrote:

Pa čim se MSP po tužbi SRJ odmah oglasio stvarno nenadležnim jer je ,,srj u vreme bombardovanja bila suspendovana iz članstva UN”, odmah vidiš da je zahtev tadašnje SRJ bio osnovan nakon tako pravno skaradne odluke.

Nešto slično danas radi i država Srbija ljudima, rezervistima koji su je tužili za naknadu štete po osnovu diskriminacije u vezi isplate ratnih dnevnica za rat 1999. godine.
Ne mozes tuziti nato pakt za agresiju , pa i kada imaju ili nemaju jednoglasno odobrenje. 
Zato jer ... je to najjaci vojni savez. Mozes ih jedino poljubiti u dupe ili dignut nos. 
I mps ce odbaciti tuzbu. Iz ovog ili onog  razloga. Ili si mislio da ce clintona mozda osuditi na 30 godina i da ce amerika srbiji platiti odstetu. Ako jesi  ludi  si nego frka a to nije bas malo.
Pa cak i kada ih ne tuzis za agresiju nego recimo za onaj osiromaseni  uran. Cime zapravo priznas da smiju ali ali ne bas sa svime. Ali i od toga nista..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 19:33

ljubo1212 wrote:kosovo vaš teritorij? dobar vic, dobar..je da je malo buđav
najebo bi vam se ja mater
jos krajem osamdesetih
bez ijednog metka
pa bi sad kenjao ko grlica
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/6/2019, 19:33

Serbia Strong wrote:
dzango wrote:
michaellcmacha wrote:
dzango wrote:
flumen wrote:

Seća se miha svega, u svakoj akciji je učestvovao i bio na više mesta odjednom... Basketball
bio sam tamo gdje je bila moja brigada, išao u ispomoć gdje je falilo ljudstva, konkretno tamo gdje sam bio se ratovalo i ginulo,,,, džango je 1992 služio vr i nakon što se vojska povukla iz mostara i on odslužio u miru vr više sa ratom nije imao veze, bar je tako on ustvrdio... zato mi je bzvz kad on krene pričat o ratu u kojem nije sudjelovao...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by flumen 3/6/2019, 19:34

pizzon wrote:
jos krajem osamdesetih
bez ijednog metka

bi ti...al si piskio u gace, pa nisi mogo.

Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...

flumen
flumen

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 19:35

marcellus wrote:
frka wrote:Majmune glupi...Rusija ima ono shto EU nema...idiote..davno sam na onome tvome forumu napisao...A sto cemo kad Rusija zavrne pipu??
Njemachka po cijenu sukoba sa USA bira Rusiju...glupane glupi..ne zato shto ih vole nego zato shto ce bez ruskog plina pocrkati kao i ti u Zg..A kad pipu zavrne...e onda cesh kleknuti,,,i pushiti mu kurac ali  laganini..Da ne bi doshlo do toga...ajmo rec rijeshenje je...treci svjetski...i opet si u kurcu jer ce te gadjati rusi  a od Jadrana ce ostati samo slovo J..Dalmoshi ce jesti radioaktivne girice..i opet zivjeti kao prije sto godina..Svojevremeno si se rugao kinezima..a sada tipkash na PC ili na tableticu ili na telefonu koji su oni proizveli..Nemam nishta osobno protiv tebe a ni protiv ostalih par idiota ali imam protiv vashih skuchenih mozgova koji ne vide prst pred okom.
Eto ja sam vidio 1990 kuda idete,,,ti si vidio Hrvatsku kao schwitzarsku..shta imash,,,imash kurac od ovce ..Pametni ljudi bjeze..posebno mladost jer zna kada se okolnsti promijene da ce opet biti ..chekaj da ti vratim..konju glupi...Balkan je to...zivite samo kako da susjedu crkne krava ili da jedan drugome shto maznete ..ubijete dijete ...silujete  i da ne nabrajam gadosti koje stojecima jedni drugima radite..Prije rata sjedim sa uvazenim osnivachem  zagrebachke shkole crtanog filma Vukoticem  (crnogorac koji je obogatio hrvatsku kulturu).Pitam ga...shto se ovo deshava...zar cemo opet iz vrece od sto pichaka izvuci kurchinu...ne budi prost ..i ljut..I sam znash da ovdje zivimo kao razni narodi stoljecima okruzeni najvecim kulturama koje je civilizacija izrodila..nismo nishta nauchili....tko ti garantira da cemo slijedecih 100 godina neshto nauchiti...E pa logika je chista matematika ako nehsto nisi nauchio za cijeli svoj zivot..necesh ni nauchiti jer nemash mozga nego zivish u iluzijama i  djechijim mashtarijama..Dakle..bez emocija...okolnosti ce s epromijeniti i to uskoro..a ti pjevaj borbene..mene zaboli kurac,,,daleko sam od te vukojebine...Nounaru...glupa shalterusho bankarska::))

rusija ima kurac na biciklu... rusija je bilo kome najmanji problem u ovom trenutku. Realno Rusija je kleptokracija koja živi od prodaje sirovina, što može potrajati još dvadesetak godina, možda trideset...
Al ga ti mlaćas praznu slamu...

strane investicije...detaljno..

https://www.ceicdata.com/en/indicator/russia/foreign-direct-investment  

i jos...najbrze rastuca industrija,industrija auta,gdje je Japan vec usao na trziste i proizvodi svoje aute u Rusiji,Kina,uskoro..

https://www.ebrd.com/downloads/research/economics/auto.pdf  

..isječak..

Russia is one of the world’s fastest-growing automotive markets, with estimated total sales of 2 million units worth US$ 30 billion in 2007. In recent years, a number of leading international car manufacturers have announced establishment of assembly facilities in Russia (see Table 1 on planned automotive investments, including expected volumes, as of January 2008). This reflects the rapidly growing importance of central and eastern Europe (CEE), and in particular of Russia, for the world’s automotive industry (see, e.g., report on the automotive sector in CEE prepared by Unicredit Group in December 2007). Within the last few years local assembly grew from a few percentage points to one-third of foreign brand car sales.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/6/2019, 19:36

svabi najavili vec seljenje produkcije u Rusiju..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 3/6/2019, 19:38

pizzon wrote:
jos krajem osamdesetih
bez ijednog metka
evo kako završavaju vaše misaone konstrukcije... sa jebavanjem matere... evo aj mi sad objasni, idiote usta ti jebem ladna konjskim kurcem... šta bi ti radio sa mojom mterom koja ima sedmdeset godina, ajde, jebem ti krv krvavu skorenu, objasni što bi ti s njom radio... ajde reci gdje si ti ili bilo koja od vas fukara, bez jebemti u roku 24 sata ili časa ćemo izorganizirati sastanak po viđenju pa da vidim tko će mi u lice opsovat majku...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Maggie19 3/6/2019, 19:42

Nema me neko vrijeme, a kad nakratko svratim uvijek isto.
:-S

2019-01-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 20 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Next

Back to top

- Similar topics