PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Page 14 of 22
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
musliman nije nacionalno opredijeljenje... nego vjersko...Sora wrote:Znaci mi čovjekmichaellcmacha wrote:a dobro jugoslavenka, kojoj muslimansko porijeklo ništa ne znači...Sora wrote:Dakle MIHA
Po deseti put
NISAM MUSLIMANKA
NISAM FOKUSIRANA NA JUGOSKAVIJU nego hrvatsku
NISAM GLUPLJA OD TEBE , TO JE NEMIGUCE
I NE TREBAM IZMIŠLJATI O TEBI bas nista
Vec rusiti tvoju propagandu
Mene necete ušutkati
Niti sam Srpkinja niti Židovkinja
Nečovjeka mogu pljuvat
A naciju i nacionalno opredjeljenje NE
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Negomichaellcmacha wrote:to ne vrijedi za hrvate... samo za talijane, "rumunje" i jugoslavene... muslimanskog porijeklavuksadinare wrote:pa ona i gnjec su rekli da su najpametniji oni koju psuju..pa eto..samo koristim priliku da budem pametan kao onimichaellcmacha wrote:valjda neće ispasti da sam ja... a dobro ja ni ne moram psovati, za mene je ionako dovoljno da sam ustašaSora wrote:Evo tko je prvi poceo psovativuksadinare wrote:
argument je da bubas sve napamet...i kako sam rekao a da se sluzim tvojim rijecnikom..jebem mater onom tko ti da diplomu uciteljice...
Hrvati su NEVRIJEDNI
PO TEBI
I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao
Nema komentara na taj tekst ?
ja vrijeđam tebe jer sam te citirao..ti stara moras prvo neke stvari rijesiti sama sa sobom...u prvom redu podvojenostSora wrote:Znas stavuksadinare wrote:pa ona i gnjec su rekli da su najpametniji oni koju psuju..pa eto..samo koristim priliku da budem pametan kao onimichaellcmacha wrote:valjda neće ispasti da sam ja... a dobro ja ni ne moram psovati, za mene je ionako dovoljno da sam ustašaSora wrote:Evo tko je prvi poceo psovativuksadinare wrote:
argument je da bubas sve napamet...i kako sam rekao a da se sluzim tvojim rijecnikom..jebem mater onom tko ti da diplomu uciteljice...
Moj tata ima veci kurac od tvog
Ajd stanite od ranog jutra s vrijeđanjem
Ocito ste nesigurni ..
I to je to
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
A wow
Opet parapsihologija
Ajd fuko citat onaj tekst na engleskom
Opet parapsihologija
hrvati su lešinari, koljači, horde zla koje su drugi plaćali za najprljavije i najogavnije poslove...Sora wrote:Negomichaellcmacha wrote:to ne vrijedi za hrvate... samo za talijane, "rumunje" i jugoslavene... muslimanskog porijeklavuksadinare wrote:pa ona i gnjec su rekli da su najpametniji oni koju psuju..pa eto..samo koristim priliku da budem pametan kao onimichaellcmacha wrote:valjda neće ispasti da sam ja... a dobro ja ni ne moram psovati, za mene je ionako dovoljno da sam ustašaSora wrote:
Evo tko je prvi poceo psovati
Hrvati su NEVRIJEDNI
PO TEBI
2015-08-08
Ajde decki mir u razredu
Saču vam staviti Titinu sliku na zid
Saču vam staviti Titinu sliku na zid
Da
I domaca zadaca
Bibliju citat samo .
Krunicu i ocenaseke po sto put
Klečat izmoliti oprost grijeha
I domaca zadaca
Bibliju citat samo .
Krunicu i ocenaseke po sto put
Klečat izmoliti oprost grijeha
vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...Sora wrote:I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao
2015-08-08
da bar ima sto procitati..a ne gnjecove bolesne podvaleSora wrote:A wow
Opet parapsihologija
2015-09-08
Istina sve. Osim da je Juga bila srpska tvorevina.michaellcmacha wrote:vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...Sora wrote:I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao
I država i ideja su hrvatski izumi.
Ako se protiv te Juge nisu imali razloga buniti Muslimani,Makedonci ili Crnogorci,ne vidim što današnji velikohrvati toliko mrmljaju.
Pa nije bilo godine da neki Hrvat ne obnaša nekakvu funkciju na vrhu. Od Predsjednika,Maršala,Predsjednika Predsjedništva,Predsjednika CK SKJ,Predsjednika skupštine,raznih ministara,generala,admirala itd itd.
da ne govorimo da smo bili zvanično druga,a ja mislim prva republika po razvijenosti.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ćuti, o tome se ne govori...jastreb wrote:Istina sve. Osim da je Juga bila srpska tvorevina.michaellcmacha wrote:vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...Sora wrote:I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao
Ako se protiv te Juge nisu imali razloga buniti Muslimani,Makedonci ili Crnogorci,ne vidim što današnji velikohrvati toliko mrmljaju.
Pa nije bilo godine da neki Hrvat ne obnaša nekakvu funkciju na vrhu. Od Predsjednika,Maršala,Predsjednika Predsjedništva,Predsjednika CK SKJ,Predsjednika skupštine,raznih ministara,generala,admirala itd itd.
da ne govorimo da smo bili zvanično druga,a ja mislim prva republika
Guest- Guest
e jebga ne bi ti bio ti... jugoslaviju je doslovno i faktično smislio i dao joj ime aleksandar... sa osmišljavanjem tog naziva hrvati nisu imali ništa...jastreb wrote:Istina sve. Osim da je Juga bila srpska tvorevina.michaellcmacha wrote:vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...Sora wrote:I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao
da ne govorimo da smo bili zvanično druga,a ja mislim prva republika po razvijenosti.
2015-08-08
po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...
2015-08-08
vuksadinare wrote:Cuj gnjec nemam nista protiv tebe..cak na salu okrecem tvoje uvrede i slicno..ali stavimo na stranu i to ali bez zajebancije potrazi pomoc..izvrjedjas nekoga onda kazes da ti sa tim nista lose mislis i zelis nekome dobro..doista trebas pomocGnječ wrote:kaya wrote:Pa gle, ne psuje vas, nisam nikada procitala da brani nekakav zlocin, da je pristran, da lopovluk neki brani..
ne treba njemu moja stanga nego cisto onako primjecujem sto tko pise pa ne vidim razlog za psovanje
Al pocele mi igre prijestolja a to se mora pogledati pa odoh..
ako netko ne psuje ne znači da je kulturan i da poštuje sugovornika. u mojem psovanju nema nikakvih zlih namjera niti vrijeđanja psovanju ste me naučili vi hrvati psovanje je vid način skretanja pažnje na nešto nekoga neki detalj post argument ili štogod. majke s time veze nemaju. a to da ste me vi hrvati naučili psovati je istina jer vi se pokrenete tek kad vam netko opsuje nešto ako idem sa molim vas nitko od hrvata me ne jebe pol posto dokazano u svim institucijama i državnim ustanovama ali kad krenem psovati onda se odjednom svi probude primijete me čekam ko budala satima i onda krenu raditi i još mi se izvinjavaju onako režeći kroz zube zaklali bi me da bi mogli. ali ako sugovornik ne podjebava i ne provocira ponižava omalovažava onda nema potrebe za takvim načinom komunikacije. ako naletiš na tovara onda jebiga akcija generira reakciju i tako. tebe jesam li kada opsovao? čini mi se da nisam nikada možda griješim ako griješim podsjeti me.
carissima Kaya c'e un proverbio che dice: l' abito non fa il monaco. in inglese you can't judge a book by its cover or a man by his clothes.
a vidi Kaye sa kurcem. jel si ti Kaya ili Kayo? jebote koji travestit mrš pederčino ustaška.
Guest- Guest
vidim da sam u pravuGnječ wrote:vuksadinare wrote:Cuj gnjec nemam nista protiv tebe..cak na salu okrecem tvoje uvrede i slicno..ali stavimo na stranu i to ali bez zajebancije potrazi pomoc..izvrjedjas nekoga onda kazes da ti sa tim nista lose mislis i zelis nekome dobro..doista trebas pomocGnječ wrote:kaya wrote:Pa gle, ne psuje vas, nisam nikada procitala da brani nekakav zlocin, da je pristran, da lopovluk neki brani..
ne treba njemu moja stanga nego cisto onako primjecujem sto tko pise pa ne vidim razlog za psovanje
Al pocele mi igre prijestolja a to se mora pogledati pa odoh..
ako netko ne psuje ne znači da je kulturan i da poštuje sugovornika. u mojem psovanju nema nikakvih zlih namjera niti vrijeđanja psovanju ste me naučili vi hrvati psovanje je vid način skretanja pažnje na nešto nekoga neki detalj post argument ili štogod. majke s time veze nemaju. a to da ste me vi hrvati naučili psovati je istina jer vi se pokrenete tek kad vam netko opsuje nešto ako idem sa molim vas nitko od hrvata me ne jebe pol posto dokazano u svim institucijama i državnim ustanovama ali kad krenem psovati onda se odjednom svi probude primijete me čekam ko budala satima i onda krenu raditi i još mi se izvinjavaju onako režeći kroz zube zaklali bi me da bi mogli. ali ako sugovornik ne podjebava i ne provocira ponižava omalovažava onda nema potrebe za takvim načinom komunikacije. ako naletiš na tovara onda jebiga akcija generira reakciju i tako. tebe jesam li kada opsovao? čini mi se da nisam nikada možda griješim ako griješim podsjeti me.
carissima Kaya c'e un proverbio che dice: l' abito non fa il monaco. in inglese you can't judge a book by its cover or a man by his clothes.
a vidi Kaye sa kurcem. jel si ti Kaya ili Kayo? jebote koji travestit mrš pederčino ustaška.
2015-09-08
michaellcmacha wrote:po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...
Ma svakako, da nije bilo Šugoslavije i zlih Srba, sada bi bili na nivou švajcarske...
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:ja svako malo zapalim za labin, zna me biti i u rovinju i u poreču, imam nekoliko dobrih frendova u puli i zamisli hipotetski situacije gnječ sjedi s frendom u nekom kafiću u puli i jebe meni mater i tamo se kliberi a stol do njega sjedi moj frend Mita... i što ćemo u tom slučaju kad bih ja hipotetski biku pokucao na vrata, a on da ni ne zna što bi ga u toj situaciji snašlo... uglavnom ponovit ću nema nikakve potrebe da itko ikom psuje majku... a pogotovo da se dotiče djece i općenito obitelji....
Otkad je meni Miha rekao ćemo se sresti i da će me zaklati srkom ili pogoditi vrućom ampulom, ja, kad god bih hodao po gradu pored hipoteke, ja bih se usrao od straha.
Poslije sam shvatio da je miha teško bolestan na srce i ostale organe i da mu je od prošle ili pretprošle godine ostalo još mjesec dana života.
On svaki čas može riknut. Već je odavno trebao.
Jebote, što bi bilo da se sretnemo, i on umre?
Ne bih to sebi mogao oprostiti.
crvenkasti-
2014-04-17
ideja da..ali temelji nisu ispostovani odmah na pocetku...zato se pola onih koji su tu ideju predlozili razocarali odmah a neki i odapeli zbog toga..pasic ih ej dobrano nasamariojastreb wrote:Istina sve. Osim da je Juga bila srpska tvorevina.michaellcmacha wrote:vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...Sora wrote:I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao
2015-09-08
Opet ovdje ispada da je Gnječ u pravu.michaellcmacha wrote:po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...
nama su uvijek krivi drugi. Pa bili to Mađari,Srbi,Talijani,Englezi ili čak Židovi,a samo smo mi nevinašca,žrtve i potlačeni.Prezreni na svijetu.
Već 30 godina nema Srba,ni Mađara. Talijana ni Francuza,a onda za sva zla i nedaće krivite bivši sustav,ostatke UDBE,komuniste i Jugoslavene,čak ste i one jadne ostatke od Srba ubacili u igru na velika vrata.
Kao takvi smo uspjeli od nekada naroda i države svima sklone (Njemačka,SAD,Rusija,Francusjka,UK,Vatikan...) postati sprdačina i nepogoda. Od nas danas svi okreću glave,pa čak i vatikan!!!
jesu li za to krivi Srbi,Mađari,masoni,Kominform,islamisti ili mi sami. razmislimo dobro.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Opet ovdje ispada da je Gnječ u pravu.michaellcmacha wrote:po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...
nama su uvijek krivi drugi. Pa bili to Mađari,Srbi,Talijani,Englezi ili čak Židovi,a samo smo mi nevinašca,žrtve i potlačeni.Prezreni na svijetu.
Već 30 godina nema Srba,ni Mađara. Talijana ni Francuza,a onda za sva zla i nedaće krivite bivši sustav,ostatke UDBE,komuniste i Jugoslavene,čak ste i one jadne ostatke od Srba ubacili u igru na velika vrata.
Kao takvi smo uspjeli od nekada naroda i države svima sklone (Njemačka,SAD,Rusija,Francusjka,UK,Vatikan...) postati sprdačina i nepogoda. Od nas danas svi okreću glave,pa čak i vatikan!!!
jesu li za to krivi Srbi,Mađari,masoni,Kominform,islamisti ili mi sami. razmislimo dobro.
Pupovac je još tu. Možda bismo živnuli kad bismo se njega riješili...
crvenkasti-
2014-04-17
Page 14 of 22 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22
Similar topics
» SAD-e za veliko širenje EU po cijelom Balkanu
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
Page 14 of 22