ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Page 14 of 22 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next

Go down

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 14 Empty Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Post by michaellcmacha 30/5/2019, 08:36

Sora wrote:
michaellcmacha wrote:
Sora wrote:Dakle MIHA 
Po deseti put 
NISAM MUSLIMANKA 
NISAM FOKUSIRANA NA JUGOSKAVIJU nego hrvatsku 
NISAM GLUPLJA OD TEBE , TO JE NEMIGUCE 

I NE TREBAM IZMIŠLJATI O TEBI bas nista 
Vec rusiti tvoju propagandu 

Mene necete ušutkati 
Niti sam Srpkinja niti Židovkinja  PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 14 1f609
a dobro jugoslavenka, kojoj muslimansko porijeklo ništa ne znači...
Znaci mi čovjek 
Nečovjeka mogu pljuvat 
A naciju i nacionalno opredjeljenje NE
musliman nije nacionalno opredijeljenje... nego vjersko...

michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU - Page 14 Empty Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU

Post by Sora 30/5/2019, 08:37

michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
Sora wrote:
vuksadinare wrote:
argument je da bubas sve napamet...i kako sam rekao a da se sluzim tvojim rijecnikom..jebem mater onom tko ti da diplomu uciteljice...
Evo tko je prvi poceo psovati  lol!
valjda neće ispasti da sam ja... a dobro ja ni ne moram psovati, za mene je ionako dovoljno da sam ustaša
pa ona i gnjec su rekli da su najpametniji oni koju psuju..pa eto..samo koristim priliku da budem pametan kao oni pirat
to ne vrijedi za hrvate... samo za talijane, "rumunje" i jugoslavene... muslimanskog porijekla
Nego 
Hrvati su NEVRIJEDNI 
PO TEBI

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 30/5/2019, 08:39

I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao 
Nema komentara na taj  tekst ?

2014-04-29

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2019, 08:40

Sora wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
Sora wrote:
vuksadinare wrote:
argument je da bubas sve napamet...i kako sam rekao a da se sluzim tvojim rijecnikom..jebem mater onom tko ti da diplomu uciteljice...
valjda neće ispasti da sam ja... a dobro ja ni ne moram psovati, za mene je ionako dovoljno da sam ustaša
pa ona i gnjec su rekli da su najpametniji oni koju psuju..pa eto..samo koristim priliku da budem pametan kao oni pirat
Znas sta 

Moj tata ima veci  kurac od tvog 

Ajd stanite od ranog jutra s vrijeđanjem 
Ocito ste nesigurni ..
I to je to
ja vrijeđam tebe jer sam te citirao..ti stara moras prvo neke stvari rijesiti sama sa sobom...u prvom redu podvojenost Basketball
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sora 30/5/2019, 08:42

A wow 
Opet parapsihologija 
Ajd fuko citat onaj tekst na engleskom

2014-04-29

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2019, 08:42

Sora wrote:
michaellcmacha wrote:
vuksadinare wrote:
michaellcmacha wrote:
Sora wrote:
to ne vrijedi za hrvate... samo za talijane, "rumunje" i jugoslavene... muslimanskog porijekla
Nego 
Hrvati su NEVRIJEDNI 
PO TEBI
hrvati su lešinari, koljači, horde zla koje su drugi plaćali za najprljavije i najogavnije poslove...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sora 30/5/2019, 08:43

Ajde decki  mir u razredu
Saču vam staviti Titinu sliku na zid

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sora 30/5/2019, 08:45

Da 
I domaca zadaca 
Bibliju citat samo . 
Krunicu i ocenaseke po sto put 
Klečat izmoliti oprost grijeha

2014-04-29

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2019, 08:46

Sora wrote:I jeste procitali onaj tekst koji vam je gnjeco poslao 
vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2019, 08:49

Sora wrote:A wow 
Opet parapsihologija 
Ajd fuko citat onaj tekst na engleskom
da bar ima sto procitati..a ne gnjecove bolesne podvale
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 30/5/2019, 08:52

michaellcmacha wrote:
vrlo paušalno, uz potpuno nerazumijevanje šireg konteksta događanja... devedesete su bile vrijeme kad se u okviru tektonskih promjena na tlu europe vršilo sravnavanje i u bivšoj srpskoj tvorevini zvanoj jugoslavija...
Istina sve. Osim da je Juga bila srpska tvorevina.

I država i ideja su hrvatski izumi.

Ako se protiv te Juge nisu imali razloga buniti Muslimani,Makedonci ili Crnogorci,ne vidim što današnji velikohrvati toliko mrmljaju.

Pa nije bilo godine da neki Hrvat ne obnaša nekakvu funkciju na vrhu. Od Predsjednika,Maršala,Predsjednika Predsjedništva,Predsjednika CK SKJ,Predsjednika skupštine,raznih ministara,generala,admirala itd itd.

da ne govorimo da smo bili zvanično druga,a ja mislim prva republika po razvijenosti.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2019, 08:58

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:

Ako se protiv te Juge nisu imali razloga buniti Muslimani,Makedonci ili Crnogorci,ne vidim što današnji velikohrvati toliko mrmljaju.

Pa nije bilo godine da neki Hrvat ne obnaša nekakvu funkciju na vrhu. Od Predsjednika,Maršala,Predsjednika Predsjedništva,Predsjednika CK SKJ,Predsjednika skupštine,raznih ministara,generala,admirala itd itd.

da ne govorimo da smo bili zvanično druga,a ja mislim prva republika 
Ćuti, o tome se ne govori... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2019, 08:59

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:

da ne govorimo da smo bili zvanično druga,a ja mislim prva republika po razvijenosti.
e jebga ne bi ti bio ti... jugoslaviju je doslovno i faktično smislio i dao joj ime aleksandar... sa osmišljavanjem tog naziva hrvati nisu imali ništa...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 30/5/2019, 09:02

po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2019, 09:12

vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
kaya wrote:Pa gle, ne psuje vas, nisam nikada procitala da brani nekakav zlocin, da je pristran, da lopovluk neki brani.. 
ne treba njemu moja stanga nego  cisto onako primjecujem sto tko pise pa ne vidim razlog za psovanje 
Al pocele mi igre prijestolja a to se mora pogledati pa odoh..

ako netko ne psuje ne znači da je kulturan i da poštuje sugovornika. u mojem psovanju nema nikakvih zlih namjera niti vrijeđanja psovanju ste me naučili vi hrvati psovanje je vid način skretanja pažnje na nešto nekoga neki detalj post argument ili štogod. majke s time veze nemaju. a to da ste me vi hrvati naučili psovati je istina jer vi se pokrenete tek kad vam netko opsuje nešto ako idem sa molim vas nitko od hrvata me ne jebe pol posto dokazano u svim institucijama i državnim ustanovama ali kad krenem psovati onda se odjednom svi probude primijete me čekam ko budala satima i onda krenu raditi i još mi se izvinjavaju onako režeći kroz zube zaklali bi me da bi mogli. ali ako sugovornik ne podjebava i ne provocira ponižava omalovažava onda nema potrebe za takvim načinom komunikacije. ako naletiš na tovara onda jebiga akcija generira reakciju i tako. tebe jesam li kada opsovao? čini mi se da nisam nikada možda griješim ako griješim podsjeti me.

carissima Kaya c'e un proverbio che dice: l' abito non fa il monaco. in inglese  you can't judge a book by its cover or a man by his clothes.
Cuj gnjec nemam nista protiv tebe..cak na salu okrecem tvoje uvrede i slicno..ali stavimo na stranu i to ali bez zajebancije potrazi pomoc..izvrjedjas nekoga onda kazes da ti sa tim nista lose mislis i zelis nekome dobro..doista trebas pomoc

a vidi Kaye sa kurcem. jel si ti Kaya ili Kayo? jebote koji travestit mrš pederčino ustaška.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2019, 09:15

Gnječ wrote:
vuksadinare wrote:
Gnječ wrote:
kaya wrote:Pa gle, ne psuje vas, nisam nikada procitala da brani nekakav zlocin, da je pristran, da lopovluk neki brani.. 
ne treba njemu moja stanga nego  cisto onako primjecujem sto tko pise pa ne vidim razlog za psovanje 
Al pocele mi igre prijestolja a to se mora pogledati pa odoh..

ako netko ne psuje ne znači da je kulturan i da poštuje sugovornika. u mojem psovanju nema nikakvih zlih namjera niti vrijeđanja psovanju ste me naučili vi hrvati psovanje je vid način skretanja pažnje na nešto nekoga neki detalj post argument ili štogod. majke s time veze nemaju. a to da ste me vi hrvati naučili psovati je istina jer vi se pokrenete tek kad vam netko opsuje nešto ako idem sa molim vas nitko od hrvata me ne jebe pol posto dokazano u svim institucijama i državnim ustanovama ali kad krenem psovati onda se odjednom svi probude primijete me čekam ko budala satima i onda krenu raditi i još mi se izvinjavaju onako režeći kroz zube zaklali bi me da bi mogli. ali ako sugovornik ne podjebava i ne provocira ponižava omalovažava onda nema potrebe za takvim načinom komunikacije. ako naletiš na tovara onda jebiga akcija generira reakciju i tako. tebe jesam li kada opsovao? čini mi se da nisam nikada možda griješim ako griješim podsjeti me.

carissima Kaya c'e un proverbio che dice: l' abito non fa il monaco. in inglese  you can't judge a book by its cover or a man by his clothes.
Cuj gnjec nemam nista protiv tebe..cak na salu okrecem tvoje uvrede i slicno..ali stavimo na stranu i to ali bez zajebancije potrazi pomoc..izvrjedjas nekoga onda kazes da ti sa tim nista lose mislis i zelis nekome dobro..doista trebas pomoc

a vidi Kaye sa kurcem. jel si ti Kaya ili Kayo? jebote koji travestit mrš pederčino ustaška.
vidim da sam u pravu pirat
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/5/2019, 09:20

michaellcmacha wrote:po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...

Ma svakako, da nije bilo Šugoslavije i zlih Srba, sada bi bili na nivou švajcarske... lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/5/2019, 09:23

michaellcmacha wrote:ja svako malo zapalim za labin, zna me biti i u rovinju i u poreču, imam nekoliko dobrih frendova u puli i zamisli hipotetski situacije gnječ sjedi s frendom u nekom kafiću u puli i jebe meni mater i tamo se kliberi a stol do njega sjedi moj frend Mita... i što ćemo u tom slučaju kad bih ja hipotetski biku pokucao na vrata, a on da ni ne zna što bi ga u toj situaciji snašlo... uglavnom ponovit ću nema nikakve potrebe da itko ikom psuje majku... a pogotovo da se dotiče djece i općenito obitelji....

Otkad je meni Miha rekao ćemo se sresti i da će me zaklati srkom ili pogoditi vrućom ampulom, ja, kad god bih hodao po gradu pored hipoteke, ja bih se usrao od straha.

Poslije sam shvatio da je miha teško bolestan na srce i ostale organe i da mu je od prošle ili pretprošle godine ostalo još mjesec dana života.

On svaki čas može riknut. Već je odavno trebao.
Jebote, što bi bilo da se sretnemo, i on umre?
Ne bih to sebi mogao oprostiti.

crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by vuksadinare 30/5/2019, 09:23

jastreb wrote:
michaellcmacha wrote:

ideja da..ali temelji nisu ispostovani odmah na pocetku...zato se pola onih koji su tu ideju predlozili razocarali odmah a neki i odapeli zbog toga..pasic ih ej dobrano nasamario
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by jastreb 30/5/2019, 09:25

michaellcmacha wrote:po razvijenosti i po ekonomskoj snazi smo bili prvi i prije stvaranja prvotne kraljevine, a potom i sf republike, i u prvotnoj kraljevini a potom i u sf republici smo bili na šteti.... planski i organizirano...
Opet ovdje ispada da je Gnječ u pravu.

nama su uvijek krivi drugi. Pa bili to Mađari,Srbi,Talijani,Englezi ili čak Židovi,a samo smo mi nevinašca,žrtve i potlačeni.Prezreni na svijetu.

Već 30 godina nema Srba,ni Mađara. Talijana ni Francuza,a onda za sva zla i nedaće krivite bivši sustav,ostatke UDBE,komuniste i Jugoslavene,čak ste i one jadne ostatke od Srba ubacili u igru na velika vrata.

Kao takvi smo uspjeli od nekada naroda i države svima sklone (Njemačka,SAD,Rusija,Francusjka,UK,Vatikan...) postati sprdačina i nepogoda. Od nas danas svi okreću glave,pa čak i vatikan!!!

jesu li za to krivi Srbi,Mađari,masoni,Kominform,islamisti ili mi sami. razmislimo dobro.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by crvenkasti 30/5/2019, 09:32

jastreb wrote:
Opet ovdje ispada da je Gnječ u pravu.

nama su uvijek krivi drugi. Pa bili to Mađari,Srbi,Talijani,Englezi ili čak Židovi,a samo smo mi nevinašca,žrtve i potlačeni.Prezreni na svijetu.

Već 30 godina nema Srba,ni Mađara. Talijana ni Francuza,a onda za sva zla i nedaće krivite bivši sustav,ostatke UDBE,komuniste i Jugoslavene,čak ste i one jadne ostatke od Srba ubacili u igru na velika vrata.

Kao takvi smo uspjeli od nekada naroda i države svima sklone (Njemačka,SAD,Rusija,Francusjka,UK,Vatikan...) postati sprdačina i nepogoda. Od nas danas svi okreću glave,pa čak i vatikan!!!

jesu li za to krivi Srbi,Mađari,masoni,Kominform,islamisti ili mi sami. razmislimo dobro.

Pupovac je još tu. Možda bismo živnuli kad bismo se njega riješili...
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 22 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 22  Next

Back to top

- Similar topics