PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Page 22 of 22
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
daj navedi što je to konkretno privatizirano i koja je bila bilanca tih poduzeća u trenutku privatizacije i točnu godinu kad je za koje poduzeće pokrenut proces privatizacije i kad je dovršen, tko je sudjelovao u privatizaciji i po kojoj osnovi i uz koje oolakšice....ajde odgovori na to pitanje bar za dva poduzeća i onda si na konju...Sora wrote:Da
Pljačkaški rat u kojem se imovine dokopali mnogi komunisticki funkcioner Preko tzv DIONICA
JBT
KOJA JE TO BILA PREDSTAVA
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
cuj kao prvo rekoh vec sto puta koji magarac ti ej dao diplomu uciteljice..mozda si je i kupila valja to ispitita...drugo...ti ulazis u rasprave narocito povijesne bez ikakvih valjanih argumenata vec sa sistemom birtijaskih prica pa ako prođe prođe...tu si kao najveca partizanka a ne zans nabrojati ni deset narodnih heroja..zato se ne upustaj u raprave o necemu o cemu pojma nemas..a o povijesti sigurno mogu reci a i otvoreno-pojma nemas..a ni o zemljopisuSora wrote:vuksadinare wrote:nemoj samo ti o cinjenicama molim te..pa tebi ni sin ne vjeruje u dovoljnj mjeri...Sora wrote:Dedo je mrtav od 89.
Ovo su cinjenice
Joj E fuko
Nemoj ti provicirati
Te dedo te sin
Aj pitaj jos za jebaca
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
eto je na kraju je tako pijana i nebulozna dala konkretan odgovor... privatizaciju su u osnovi provodili bivši komunistički funkcioneri ili osobe u uskoj vezi sa istima... i z njihov račun...flumen wrote:jel' to vi sa ovom glupachom raspravljate?
u jebo vas max luburic...man'te se corava posla.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:eto je na kraju je tako pijana i nebulozna dala konkretan odgovor... privatizaciju su u osnovi provodili bivši komunistički funkcioneri ili osobe u uskoj vezi sa istima... i z njihov račun...flumen wrote:jel' to vi sa ovom glupachom raspravljate?
u jebo vas max luburic...man'te se corava posla.
ma svaka cast - al cim se glupacha probudi, valja gasit pc...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
kako ne zna o povijesti... pa jedino je ona raspolagala sa povijesnom činjenicom da su ljudi 1943 bježali od ustaškog terora... u zagreb...vuksadinare wrote:cuj kao prvo rekoh vec sto puta koji magarac ti ej dao diplomu uciteljice..mozda si je i kupila valja to ispitita...drugo...ti ulazis u rasprave narocito povijesne bez ikakvih valjanih argumenata vec sa sistemom birtijaskih prica pa ako prođe prođe...tu si kao najveca partizanka a ne zans nabrojati ni deset narodnih heroja..zato se ne upustaj u raprave o necemu o cemu pojma nemas..a o povijesti sigurno mogu reci a i otvoreno-pojma nemas..a ni o zemljopisuSora wrote:vuksadinare wrote:nemoj samo ti o cinjenicama molim te..pa tebi ni sin ne vjeruje u dovoljnj mjeri...Sora wrote:Dedo je mrtav od 89.
Ovo su cinjenice
Joj E fuko
Nemoj ti provicirati
Te dedo te sin
Aj pitaj jos za jebaca
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ne znam zašto ti je kava povjerovala da si talijan, kad je ošito da si srbin, samo to pod svaku cijenu pokušavaš prikriti....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:gnječ bez ljutnje ali ti ovdje služiš najviše za sprdnju ovim srbima što tu dolaze, od kojih su većina prečani koji su morali otići iz hrvatske jer su njihovi sudjelovali u pobuni i agresiji... npr medini u pobuni, a od crvenkastog u agresiji... pročitaj zadnje upise frke, koji je stalno tvrdio da nije hrvat i da nema veze sa hrvatima, a u jednom od zadnjih upisa spominje neke polu čehe u obitelji koji su zapeli da su veći hrvati od njega ?!! ili tako nešto... vas dvojica ste u nekom mazohijalnom konfliktu kojem samo nebo zna povod, s obzirom da ste se vas dvojica totalno pogubili...
ja sam anacionalan puca mi kurac za nacije i nacionalnosti to je važno i od životne važnosti jedino vama balkancima koji ste u evoluciji zaostali 40.000 godina. wake up moron!
tu pišem i nikad ništa mi niste vjerovali stalno mi idete u kontru i govorite da lažem ali kad sam napisao da sam talijan odmah ste povjerovali u trenu a ja možda uopće nisam talijan. koji ste vi moroni takve majka rađa jedino na balkanu.
ti imaš tešku bolest, odnosno imaš ih više a jedna od njih je paranoidna šizofrenija.
ja kažem i opet ponavljam nisam srbin nitko iz moje bliže i pradaleke povijesti nije srbin. lijepo sam ti rekao da nisam slaven. ali ti i dalje guliš po svome. ma bolest šizofrenija.
Guest- Guest
a gle ako nisi srbin nemaš beda, samo dođi i bez brige ja ću od tebe napraviti pravog srbina.... živog naravno...:)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ne znam zašto ti je kava povjerovala da si talijan, kad je ošito da si srbin, samo to pod svaku cijenu pokušavaš prikriti....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:gnječ bez ljutnje ali ti ovdje služiš najviše za sprdnju ovim srbima što tu dolaze, od kojih su većina prečani koji su morali otići iz hrvatske jer su njihovi sudjelovali u pobuni i agresiji... npr medini u pobuni, a od crvenkastog u agresiji... pročitaj zadnje upise frke, koji je stalno tvrdio da nije hrvat i da nema veze sa hrvatima, a u jednom od zadnjih upisa spominje neke polu čehe u obitelji koji su zapeli da su veći hrvati od njega ?!! ili tako nešto... vas dvojica ste u nekom mazohijalnom konfliktu kojem samo nebo zna povod, s obzirom da ste se vas dvojica totalno pogubili...
ja sam anacionalan puca mi kurac za nacije i nacionalnosti to je važno i od životne važnosti jedino vama balkancima koji ste u evoluciji zaostali 40.000 godina. wake up moron!
tu pišem i nikad ništa mi niste vjerovali stalno mi idete u kontru i govorite da lažem ali kad sam napisao da sam talijan odmah ste povjerovali u trenu a ja možda uopće nisam talijan. koji ste vi moroni takve majka rađa jedino na balkanu.
ti imaš tešku bolest, odnosno imaš ih više a jedna od njih je paranoidna šizofrenija.
ja kažem i opet ponavljam nisam srbin nitko iz moje bliže i pradaleke povijesti nije srbin. lijepo sam ti rekao da nisam slaven. ali ti i dalje guliš po svome. ma bolest šizofrenija.
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a gle ako nisi srbin nemaš beda, samo dođi i bez brige ja ću od tebe napraviti pravog srbina.... živog naravno...:)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ne znam zašto ti je kava povjerovala da si talijan, kad je ošito da si srbin, samo to pod svaku cijenu pokušavaš prikriti....Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:gnječ bez ljutnje ali ti ovdje služiš najviše za sprdnju ovim srbima što tu dolaze, od kojih su većina prečani koji su morali otići iz hrvatske jer su njihovi sudjelovali u pobuni i agresiji... npr medini u pobuni, a od crvenkastog u agresiji... pročitaj zadnje upise frke, koji je stalno tvrdio da nije hrvat i da nema veze sa hrvatima, a u jednom od zadnjih upisa spominje neke polu čehe u obitelji koji su zapeli da su veći hrvati od njega ?!! ili tako nešto... vas dvojica ste u nekom mazohijalnom konfliktu kojem samo nebo zna povod, s obzirom da ste se vas dvojica totalno pogubili...
pazi, ja ti brojim provokacije. imaš još za nekoliko provokacija dok ne ispuniš limit nakon toga jebat ću ti mrtvu majku ustašku pa ćeš kicu kmečat ko pokislo ustaško govno na cesti. dakle na tebi je. vidiš provociraš i napadaš prvi isto kao što si i 1990. napadao prvi kasarne JNA pa kad su ti JNA vojnici uzvratili ti si počeo urlat EVO JUDI NAPADAJU NAS NAPADAJU ŠTA SAN VAN REKA? SRBI ČETNICI NAS NAPADAJU MORAMO SE BRANIT SVIM SREDSTVIMA ISTO KAO ŠTO SMO PRIJE JNA NAPADALI SVIM SREDSTVIMA!!! SAD IMAMO PRAVNI MOTIV ZA RAT!!! AJMO BRAĆO USTAŠE JURIIIŠ!!! U NAPAD KHM... U ODBRANU...
Guest- Guest
dobro dobro ne viči, jebote ja sam srčani bolesnik, nije ti ok da me uznemiravaš pa da mi pozli i da se onda čejen crvenkasti veseli... ako već mrziš ustaše, ali po tu javnom priznanju ne podnosiš ni četnike, pa onda budi fer i korektan i ne čini ništa što bi njega uveseljavalo.... btw, ja sam bio pripadnik jna, jebiga nisu bili ok, pa sam s obzirom da nisam mogao pristati da izvršavam naredbe koje su uključivale agresiju na hrvatsku, odlučio staviti se na raspolaganje hrvatskoj, koja je moja domovina... prije nego što sam sudjelovao u napadu na vojarnu u sisku, već sam u nekoliko navrata bio napadan od strane bivših kolega... jbg tako je kako je, bilo pa prošlo... sad evo živimo u miru 25 godina a po svemu sudeći taj mir će potrajati, a kad završi i počne neki novi rat ako me bude i budem sposoban opet ću ratovati, ako me ne bude ratovat će netko drugi... što se tiče psovanja psuj jebiga ne mrem ti zabraniti, ali znaj da kad bi mi to što mi tu psuješ psovao u reali, ne bi potrajao do kraja izgovaranja psovke... tako bih te nalipačio da bi šmrklje lizao tom poganom labrnjom ispod obje si plećke....kao dobro razgiban cirkuski gimnastički akrobat sad mi budi pozdravljen, odoh frendu koji je svoje ustaševanje počeo još u valbandonu u 11. mjesecu 1990. nešto pomoći...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a gle ako nisi srbin nemaš beda, samo dođi i bez brige ja ću od tebe napraviti pravog srbina.... živog naravno...:)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:ne znam zašto ti je kava povjerovala da si talijan, kad je ošito da si srbin, samo to pod svaku cijenu pokušavaš prikriti....Gnječ wrote:
pazi, ja ti brojim provokacije. imaš još za nekoliko provokacija dok ne ispuniš limit nakon toga jebat ću ti mrtvu majku ustašku pa ćeš kicu kmečat ko pokislo ustaško govno na cesti. dakle na tebi je. vidiš provociraš i napadaš prvi isto kao što si i 1990. napadao prvi kasarne JNA pa kad su ti JNA vojnici uzvratili ti si počeo urlat EVO JUDI NAPADAJU NAS NAPADAJU ŠTA SAN VAN REKA? SRBI ČETNICI NAS NAPADAJU MORAMO SE BRANIT SVIM SREDSTVIMA ISTO KAO ŠTO SMO PRIJE JNA NAPADALI SVIM SREDSTVIMA!!! SAD IMAMO PRAVNI MOTIV ZA RAT!!! AJMO BRAĆO USTAŠE JURIIIŠ!!! U NAPAD KHM... U ODBRANU...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:dobro dobro ne viči, jebote ja sam srčani bolesnik, nije ti ok da me uznemiravaš pa da mi pozli i da se onda čejen crvenkasti veseli... ako već mrziš ustaše, ali po tu javnom priznanju ne podnosiš ni četnike, pa onda budi fer i korektan i ne čini ništa što bi njega uveseljavalo.... btw, ja sam bio pripadnik jna, jebiga nisu bili ok, pa sam s obzirom da nisam mogao pristati da izvršavam naredbe koje su uključivale agresiju na hrvatsku, odlučio staviti se na raspolaganje hrvatskoj, koja je moja domovina... prije nego što sam sudjelovao u napadu na vojarnu u sisku, već sam u nekoliko navrata bio napadan od strane bivših kolega... jbg tako je kako je, bilo pa prošlo... sad evo živimo u miru 25 godina a po svemu sudeći taj mir će potrajati, a kad završi i počne neki novi rat ako me bude i budem sposoban opet ću ratovati, ako me ne bude ratovat će netko drugi... što se tiče psovanja psuj jebiga ne mrem ti zabraniti, ali znaj da kad bi mi to što mi tu psuješ psovao u reali, ne bi potrajao do kraja izgovaranja psovke... tako bih te nalipačio da bi šmrklje lizao tom poganom labrnjom ispod obje si plećke....kao dobro razgiban cirkuski gimnastički akrobat sad mi budi pozdravljen, odoh frendu koji je svoje ustaševanje počeo još u valbandonu u 11. mjesecu 1990. nešto pomoći...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a gle ako nisi srbin nemaš beda, samo dođi i bez brige ja ću od tebe napraviti pravog srbina.... živog naravno...:)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ne znam zašto ti je kava povjerovala da si talijan, kad je ošito da si srbin, samo to pod svaku cijenu pokušavaš prikriti....
Jel ta tvoja bolest djeluje i na mozak?
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:dobro dobro ne viči, jebote ja sam srčani bolesnik, nije ti ok da me uznemiravaš pa da mi pozli i da se onda čejen crvenkasti veseli... ako već mrziš ustaše, ali po tu javnom priznanju ne podnosiš ni četnike, pa onda budi fer i korektan i ne čini ništa što bi njega uveseljavalo.... btw, ja sam bio pripadnik jna, jebiga nisu bili ok, pa sam s obzirom da nisam mogao pristati da izvršavam naredbe koje su uključivale agresiju na hrvatsku, odlučio staviti se na raspolaganje hrvatskoj, koja je moja domovina... prije nego što sam sudjelovao u napadu na vojarnu u sisku, već sam u nekoliko navrata bio napadan od strane bivših kolega... jbg tako je kako je, bilo pa prošlo... sad evo živimo u miru 25 godina a po svemu sudeći taj mir će potrajati, a kad završi i počne neki novi rat ako me bude i budem sposoban opet ću ratovati, ako me ne bude ratovat će netko drugi... što se tiče psovanja psuj jebiga ne mrem ti zabraniti, ali znaj da kad bi mi to što mi tu psuješ psovao u reali, ne bi potrajao do kraja izgovaranja psovke... tako bih te nalipačio da bi šmrklje lizao tom poganom labrnjom ispod obje si plećke....kao dobro razgiban cirkuski gimnastički akrobat sad mi budi pozdravljen, odoh frendu koji je svoje ustaševanje počeo još u valbandonu u 11. mjesecu 1990. nešto pomoći...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a gle ako nisi srbin nemaš beda, samo dođi i bez brige ja ću od tebe napraviti pravog srbina.... živog naravno...:)Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:
ne znam zašto ti je kava povjerovala da si talijan, kad je ošito da si srbin, samo to pod svaku cijenu pokušavaš prikriti....
opet prijetiš jer nemaš argumanata za išta dokazati. po mom skromnom znanju iz psihijatrije ti si školski primjer psihopate i to onog psihopate sa brutalnim sadističkim nagonom pa vjerujem ti da bi ti u reali to što pričaš i napravio samo nažalost to bi ti bilo i zadnje u životu jr budi siguran da ja ne bi stajao ili ležao mirno ispalio bi u tebe nekoliko vrućih ampula, pa bi tvoju ustašku krv pokupio u ruku i polizao da osjetim kakav okus ima ustaška krv i ponjušio da osjetim miris ustaške krvi. ja bi s tobom kasnije razgovarao jer znam da bi me čuo ali mi ništa ne bi mogao bez tvog ustaškog fizičkog tijela ali znam da bi ti ustaški mozak još funkcionirao desetak minuta. lijepo bi se popričali zar ne? čak sam siguran da u rat nisi išao iz nekih rodoljubnih pobuda nego si išao zbog vlastitih demona koje imaš u glavi ubijanje ljudi ti je sadistčki orgazam. tu se hvališ da si ubijao ljude? pa ti si ubojica a ne branitelj.
a sad miči mi se s očiju psihopato ustaška toksično govno ustaško cijeli forum si kontaminirao. ajde marš!!! ein, zwei, ein! zwei! leva! leva! napred marš!!!
i kloni me se to ti preporučujem. možemo ovdje diskutirati ali sa činjenicama i dokazima a ne prijetnjama u nedostatku dokaza ili jer nemaš dokaza ili netko se s tvojim dokazima ne slaže jer imaju rupa više nego švicarski sir. ali nemoj provocirati ako nitko tebe ne dira.
Guest- Guest
miha to on tebi dobro zeli sa ovakvim rijecnikom..to je samo onako nejgov nacin izrazavanja kad je samo ljut..inace je ljut 99,9% dana...tasmanijska zvijer prema gnjecu je zapravo umiljato kuceGnječ wrote:michaellcmacha wrote:dobro dobro ne viči, jebote ja sam srčani bolesnik, nije ti ok da me uznemiravaš pa da mi pozli i da se onda čejen crvenkasti veseli... ako već mrziš ustaše, ali po tu javnom priznanju ne podnosiš ni četnike, pa onda budi fer i korektan i ne čini ništa što bi njega uveseljavalo.... btw, ja sam bio pripadnik jna, jebiga nisu bili ok, pa sam s obzirom da nisam mogao pristati da izvršavam naredbe koje su uključivale agresiju na hrvatsku, odlučio staviti se na raspolaganje hrvatskoj, koja je moja domovina... prije nego što sam sudjelovao u napadu na vojarnu u sisku, već sam u nekoliko navrata bio napadan od strane bivših kolega... jbg tako je kako je, bilo pa prošlo... sad evo živimo u miru 25 godina a po svemu sudeći taj mir će potrajati, a kad završi i počne neki novi rat ako me bude i budem sposoban opet ću ratovati, ako me ne bude ratovat će netko drugi... što se tiče psovanja psuj jebiga ne mrem ti zabraniti, ali znaj da kad bi mi to što mi tu psuješ psovao u reali, ne bi potrajao do kraja izgovaranja psovke... tako bih te nalipačio da bi šmrklje lizao tom poganom labrnjom ispod obje si plećke....kao dobro razgiban cirkuski gimnastički akrobat sad mi budi pozdravljen, odoh frendu koji je svoje ustaševanje počeo još u valbandonu u 11. mjesecu 1990. nešto pomoći...Gnječ wrote:michaellcmacha wrote:a gle ako nisi srbin nemaš beda, samo dođi i bez brige ja ću od tebe napraviti pravog srbina.... živog naravno...:)Gnječ wrote:
opet prijetiš jer nemaš argumanata za išta dokazati. po mom skromnom znanju iz psihijatrije ti si školski primjer psihopate i to onog psihopate sa brutalnim sadističkim nagonom pa vjerujem ti da bi ti u reali to što pričaš i napravio samo nažalost to bi ti bilo i zadnje u životu jr budi siguran da ja ne bi stajao ili ležao mirno ispalio bi u tebe nekoliko vrućih ampula, pa bi tvoju ustašku krv pokupio u ruku i polizao da osjetim kakav okus ima ustaška krv i ponjušio da osjetim miris ustaške krvi. ja bi s tobom kasnije razgovarao jer znam da bi me čuo ali mi ništa ne bi mogao bez tvog ustaškog fizičkog tijela ali znam da bi ti ustaški mozak još funkcionirao desetak minuta. lijepo bi se popričali zar ne? čak sam siguran da u rat nisi išao iz nekih rodoljubnih pobuda nego si išao zbog vlastitih demona koje imaš u glavi ubijanje ljudi ti je sadistčki orgazam. tu se hvališ da si ubijao ljude? pa ti si ubojica a ne branitelj.
a sad miči mi se s očiju psihopato ustaška toksično govno ustaško cijeli forum si kontaminirao. ajde marš!!! ein, zwei, ein! zwei! leva! leva! napred marš!!!
i kloni me se to ti preporučujem. možemo ovdje diskutirati ali sa činjenicama i dokazima a ne prijetnjama u nedostatku dokaza ili jer nemaš dokaza ili netko se s tvojim dokazima ne slaže jer imaju rupa više nego švicarski sir. ali nemoj provocirati ako nitko tebe ne dira.
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
prekidam ovdje komunikaciju sa vas dvoje miha i vuk sad ste mi na ban listi. nema smisla niti da čitam vaše proljeve a kamo li da ulazim u ikakvu diskusiju sa vama. vi ste mentalno bolesni. imate mentalni poremećaj ili više njih zajedno i neću više sa mentalnim bolesnicima pacijentima komunicirati.
to što smo rekli smo rekli od sada je silenzio stampa prekidaju se sve komunikacijske veze s vama dvojcom.
nemože normalan čovjek s vama diskutirat vi ste ozbiljni kandidati za psihijatrijsku hospitalizaciju. miha ti se tužiš da ti hertz šteka kao sad bi mi trebali bit nježni i obazrivi paziti šta pričamo da ti ne bi digli tlak i stres pa ti uletio u predinfarktno stanje? koju podlu ucjenu podvaljuješ kako te nije stid sram jel ti nije neugodno tvojom bolešću realnom ili izmišljenom ucjenjivati i cenzurirati forum? ako ti
hertz trokira koju pičku materinu radiš na forumu????? tebi je forum zabranjen jel ti kardiolog rekao da je stres smrtno opasan??? naravno da je. ajd odi ugasi account i odi u njivu obrađivat voćke i povrće šta si odradio si odradio za to dobivaš novac penziju. jedino ako te netko plaća da trolaš po forumima onda je to nešto ljigavo da ljigavije nemože. the end.
ne trebate mi odgovarati na ovaj moj post jer ja vaše odgovore neću vidjeti prema tome štedite si tipkovnice.
to što smo rekli smo rekli od sada je silenzio stampa prekidaju se sve komunikacijske veze s vama dvojcom.
nemože normalan čovjek s vama diskutirat vi ste ozbiljni kandidati za psihijatrijsku hospitalizaciju. miha ti se tužiš da ti hertz šteka kao sad bi mi trebali bit nježni i obazrivi paziti šta pričamo da ti ne bi digli tlak i stres pa ti uletio u predinfarktno stanje? koju podlu ucjenu podvaljuješ kako te nije stid sram jel ti nije neugodno tvojom bolešću realnom ili izmišljenom ucjenjivati i cenzurirati forum? ako ti
hertz trokira koju pičku materinu radiš na forumu????? tebi je forum zabranjen jel ti kardiolog rekao da je stres smrtno opasan??? naravno da je. ajd odi ugasi account i odi u njivu obrađivat voćke i povrće šta si odradio si odradio za to dobivaš novac penziju. jedino ako te netko plaća da trolaš po forumima onda je to nešto ljigavo da ljigavije nemože. the end.
ne trebate mi odgovarati na ovaj moj post jer ja vaše odgovore neću vidjeti prema tome štedite si tipkovnice.
Guest- Guest
by Gnječ Today at 10:33
prekidam ovdje komunikaciju sa vas dvoje miha i vuk sad ste mi na ban listi. nema smisla niti da čitam vaše proljeve a kamo li da ulazim u ikakvu diskusiju sa vama. vi ste mentalno bolesni. imate mentalni poremećaj ili više njih zajedno i neću više sa mentalnim bolesnicima pacijentima komunicirati.
==================================================================================
Dosadni su ko picajzle ...verglaju ..izmishljaju..mrze ...lazu..i podilaze jedni drugima kao hijene u choporu.Glupi ko kurac te si umislili da njihove rijechi imaju neki znachaj.Pametni ljudi se ne ustruchavaju uzeti neshto neku misao od pametnih ljudi i tu misao rabiti kao svoju dok idioti uzimaju od idiota idiotske misli i smatraju ih svojima.'.
Ja sam to davno opisao na primjeru mrava.On jadan osjeca toplinu sunca i njegovo svjetlo ali ga ne moze vidjeti zbog anatomskog problema sa kichmom..samo kad ga izvrnesh na ledja moze dozivjeti taj momenat .Tako i ove forumske budale ..mogu mozda dozivjeti istinu ako legnu na kauch kod psihologa..
Dobra odluka...govna zaobilaziti samo ponekada malo chachnuti da se provjeri jesu josh u smrdljivom stanju::)))
==================================================================================
Dosadni su ko picajzle ...verglaju ..izmishljaju..mrze ...lazu..i podilaze jedni drugima kao hijene u choporu.Glupi ko kurac te si umislili da njihove rijechi imaju neki znachaj.Pametni ljudi se ne ustruchavaju uzeti neshto neku misao od pametnih ljudi i tu misao rabiti kao svoju dok idioti uzimaju od idiota idiotske misli i smatraju ih svojima.'.
Ja sam to davno opisao na primjeru mrava.On jadan osjeca toplinu sunca i njegovo svjetlo ali ga ne moze vidjeti zbog anatomskog problema sa kichmom..samo kad ga izvrnesh na ledja moze dozivjeti taj momenat .Tako i ove forumske budale ..mogu mozda dozivjeti istinu ako legnu na kauch kod psihologa..
Dobra odluka...govna zaobilaziti samo ponekada malo chachnuti da se provjeri jesu josh u smrdljivom stanju::)))
Guest- Guest
Page 22 of 22 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
» SAD-e za veliko širenje EU po cijelom Balkanu
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
Page 22 of 22