Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
Page 1 of 1
Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
https://www.vecernji.hr/zagreb/naplata-u-cijelom-zagrebu-u-novoj-zoni-sat-parkiranja-bit-ce-75-lipa-a-mjesec-10-kn-1225053
a što je s nama koji imamo svoja parkirna mjesta koja su kupljena sa stanom? ili oni koji imaju parkirno mjesto u dvorištu?
zašto bi mi bili građani drugog reda?
Ne možemo imati građane prvog i drugog reda – ustvrdio je još u listopadu gradonačelnik Milan Bandić
neka od prvih nagađanja bila su da će čitav projekt startati u Španskom.
Ići će, međutim, na zapad do Rudeša i na istok do Jelkovca, dok bi sat trebao koštati 75 lipa, odnosno stanari bi mjesečno za svoje parkirno mjesto trebali izdvojiti desetak kuna.
a što je s nama koji imamo svoja parkirna mjesta koja su kupljena sa stanom? ili oni koji imaju parkirno mjesto u dvorištu?
zašto bi mi bili građani drugog reda?
Re: Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
Bandić uredno naplaćuje tuđu imovinu, čekam da mi nsolati garažu i parking ispred kuće.
2014-12-30
Re: Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
Nema labavo...naplata od Samobora do Vrbovca...možda se ljudi opamete pa konačno isfinanciraju taj metro...Bandić ne može sve sam...
darth_vader-
2014-04-17
Kaj Vrbovec! I Kutinu i Brod i Karlovac kao predgrađe.
2014-12-30
» Uskoro naplata obilaznica, državnih cesta i poljskih puteva???
» sutkinji zapaljen auto radi pogrešnog parkiranja
» Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH
» Inflacija u zoni eura dostigla rekordnih pet posto
» Nika Fleiss pokazala tetovažu u bikini zoni
» sutkinji zapaljen auto radi pogrešnog parkiranja
» Naplata duga : HŽ pljeni imovinu željeznica FBiH
» Inflacija u zoni eura dostigla rekordnih pet posto
» Nika Fleiss pokazala tetovažu u bikini zoni
Page 1 of 1