PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
Page 18 of 22
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Re: PARTIZANI ODUZELI IMOVINU CIJELOM SELU
zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Srbija je iz Maršalke i Borongajke permanetno 50 godina sprovodila agresiju na Zagreb.
Od moje mame kolegice ciji su muzevi bili vojna lica su se ekspresno odselili za srbiju a cijeli zivot su bile u hrvatskoj krajem 80 ih. Sto je njoj bilo jako cudno , cak ih je i pitala pa je samo jedna njih susnula da se tu sprema napad i rat. Kada je to rekla doma svi su je proglasili nenormalnom jer je to kao nemoguce.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
crvenkasti wrote:Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
kroz naš grad prolazio manji val izbjeglica, neki se zadržali..
jedan od njih prolazio po centru, svratio u RK..odjednom napade na čovjeka, trgovca ... srbina
ovaj put neću napisati ime
unutra počeo žestok napad, izašli van i vani nastavili
došla policija
prepoznao izbjeglica srbina zaposlenog kao trgovca u RK sa barikade gdje su zaustavili ovog
više se šupak nije pojavljivao na poslu
pobjegao
inače tog lika su ostavili u centru grada da radi, mene s 23-24 godine šibnuli 25 km kroz nenaseljenu pripizdinu da putujem svaki dan na posao na Hrvatsku stranu Posavine
Last edited by mortal on 31/5/2019, 10:12; edited 2 times in total
2014-04-16
e aj odjebi više, budeš li pretjerano naporan, slijedeći put ne bude ni sendviča ni sokića... budeš popio medicinu... ;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
pa napali smo ih... u 5 dana u mjesecu rujnu stavili smo pod opsadu ili izvršili napad na 36 vojnih objekata od kojih su najvažnije bjelovarska i koprivnička vojarna koje smo zauzeli borbenim djelovanjem kojom prilikom smo izgubili 15 vojnika, ali priskrbili hv-u u nastajanju ogromne količine tehnike, oruđa, oružja i streljiva...plus objekti koje smo zauzeli pregovorima...
To se ne priča, majmune.
Oni su napali nas. Oni nas, a ne mi njih.
Pa sama ti riječ govori: "branitelji".
Dakle, mi smo se branili. Srbija je agresor.
Ajde sad ponovi! Dok ne naučiš!
2015-08-08
normalno da ih ej bilo....spremas se za rat a da nemas organiziranu aktivnost iza neprijateljskih crta...treba iskreno rec da i sami potencijalni snajperisti realno bar dobar dio njih i nije imao u zargonu muda...narocito u gradovima koji nisu bili blizu linija razgranicenja da su se mogli lakse izvuci..kao npr.u sisku...u zagrebu je vec to bilo puno teze..potencijalni snajperist ako bi bio uhicen letio bi sa zgrade...narocito ako bi ga se docepala ekipa iz NZ ili HOS-a...pa tako da netko do snajpersita vjerojatno htio djelovati..mozda je i namjestio pusku..ali dolazimo do onog jedno je namjestiti ali trebas povuci okidac...a iza toga jos teze je ono..kako se neprimjetno izvuci,pobjeci..u zagrebu su snajperisti djelovali bnajvecim djelom kad su bile prve uzbune za zracnu i opcu opasnost...kad je ljdui doista malo bilo na ulici..pa je npr..jedna zena bila ranjena na tramvajskoj stanici u drzicevoj..bas u trenutku kad je svirala uzbuna dok su ljudi bjezali u sklonista i pothodnike i kad je bilo stanje lagane panikemichaellcmacha wrote:bilo ih je kayo poprilično... kod mene u sisku je idiot po imenu duško malović inače dečko one ljubice solar organizirao nekoliko bandita da snajperski djeluju sa onih stambenih zgrada u kojima su upravo vojna lica imali stanove, plus što su ti ološari bili jebeno samouvjereni da im nitko ništa ne može svi su posjedovali puške sa optikom vojne namjene i značajna sredstva za samostalno borbeno djelovanje i komunikacijsku opremu i razgovornike... ja sam osobno sudjelovao u neutralizaciji dvojice bandita i bio upoznat sa djelovanjem gore spomenutog koji nam je za dlaku uspio pobjeći...kaya wrote:Da, ili bi mogli postati..ako polude.crvenkasti wrote:Preventivno smo ih izbacivali iz stanova još prije nego što postanu snajperisti.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote: frend mi je bio na Maršalki, ista shema tamo u dugavama kompletno sve one zgrade su imale na desetke snajperskih gnijezda, protu oklopnih prijenosnih sistema je bilo u kombinaciji sa vozilima i radnim strojevima koja su bila spremna da na svim izlaznim pravcima iz vojarne izvrše blokadu... i zapovijed je bila pucaj da ubiješ... i kako rekoh bilo bi nas zasigurno puno mrtvih ali oni ne bi niti jedan preživjeli
Srbija je iz Maršalke i Borongajke permanetno 50 godina sprovodila agresiju na Zagreb.
Od moje mame kolegice ciji su muzevi bili vojna lica su se ekspresno odselili za srbiju a cijeli zivot su bile u hrvatskoj krajem 80 ih. Sto je njoj bilo jako cudno , cak ih je i pitala pa je samo jedna njih susnula da se tu sprema napad i rat. Kada je to rekla doma svi su je proglasili nenormalnom jer je to kao nemoguce.
To nije bio jedan slucaj nego 5,6 kolegica oko nje u godinu dana. Sto se nije dogodilo u posljednjih 25. Pa je njima, ostalima probudilo sumnju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
michaellcmacha wrote:ja sam osobno sudjelovao u neutralizaciji dvojice bandita
I s čim si ih? Srkom ili ampulom?
crvenkasti-
2014-04-17
npr..jos u skolskoj godini 1989/90...iz mog razreda je otislo troje srba sto je jos cudnije bilo bili su maturanti pred maturu a tad se ne ide bas ako ne moras...vec cekaju roditelji da maturiras i idu..jedan je otisao na samom pocetku godine..a jos jedan decko i cura otisli su kad je zavrsilo polugodiste...nitko nije znao zasto...niti su nam oni govorili da ce otici...intersantno dvoje od troje otisli je u korenicu i dvor na uni..a treci je otisao u bosnukaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...crvenkasti wrote:
To nije bio jedan slucaj nego 5,6 kolegica oko nje u godinu dana. Sto se nije dogodilo u posljednjih 25. Pa je njima, ostalima probudilo sumnju.
2015-09-08
kaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...crvenkasti wrote:
Pa nije bilo ni toliko tajnovito. Svi su sve znali.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa i kod mene u skoli, nasred skolske godine oni idu ?!vuksadinare wrote:npr..jos u skolskoj godini 1989/90...iz mog razreda je otislo troje srba sto je jos cudnije bilo bili su maturanti pred maturu a tad se ne ide bas ako ne moras...vec cekaju roditelji da maturiras i idu..jedan je otisao na samom pocetku godine..a jos jedan decko i cura otisli su kad je zavrsilo polugodiste...nitko nije znao zasto...niti su nam oni govorili da ce otici...intersantno dvoje od troje otisli je u korenicu i dvor na uni..a treci je otisao u bosnukaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:
pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...
To je budilo ljudima sumnju da oni nesto znaju sto mi ne.
Ne meni, ili u skoli ali starijima da.
2015-08-15
Miha je svetac.. samo dvojicecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja sam osobno sudjelovao u neutralizaciji dvojice bandita
immortal-
2014-04-16
mortal wrote:Miha je svetac.. samo dvojicecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja sam osobno sudjelovao u neutralizaciji dvojice bandita
Tko je dobio stanove? On nije, eno ga, još u svom selu.
On je samo izvršilac, mamlaz sa dna. Drugi na vrhu skupljaju vrhnje.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne mogu sada pustiti zvuk, poslje cu.crvenkasti wrote:kaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:
pripremala se za agresiju 50 godina s ciljem osvajanja većeg dijela hrvatske... ali bezuspješno u konačnici...
Al sam siguna da vecina nas nije nista znala. Eto mojoj mami su sve prijateljice srpkinje kojima su muzevi bili vojna lica nakon cijelog zivota u rh odselile u srbiju godinu dana a radile su u gradskim ljekarnama. I samo joj je jedna rekla da se jna sprema napasti. Ostale su samo otisle ..a cijeli zivot su se druzile.
2015-08-15
a kako je kod vascrvenkasti wrote:mortal wrote:Miha je svetac.. samo dvojicecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja sam osobno sudjelovao u neutralizaciji dvojice bandita
tko je kod vas pobrao vrhnje za progon i pokolj Hrvata
što je s onima koji su to provodili
immortal-
2014-04-16
pa nisu svi sve znali... mamulin plan kodnog naziva jedinstvo, i priprema za provođenje državnog udara nikad nije tajno snimljen od strane agenata KOS-a... tkđ nikada nije snimljen dogovor veljka i blagoja o provedbi plana sutjeska 3 koja je za cilj imala presijecanje hrvatske u 4 pravca, onemogućavajući na taj način prometne komunikacijske veze pojedinih dijelova hrcatske što bi u konačnici nakon hapšenja hr rukovodstva olakšal discipliniranje i pacifikaciju hrvatske... zajebao ih je odziv oko 50 000 mladih ljudi pod oružje koji su bili poprilično motivirani a i značajnoj mjeri i sposobni suočiti se sa izazovom u vidu vojne ugroze od strane tzv jnacrvenkasti wrote:kaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.michaellcmacha wrote:
2015-08-08
kaya wrote:Ne mogu sada pustiti zvuk, poslje cu.crvenkasti wrote:kaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:
Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.
Al sam siguna da vecina nas nije nista znala. Eto mojoj mami su sve prijateljice srpkinje kojima su muzevi bili vojna lica nakon cijelog zivota u rh odselile u srbiju godinu dana a radile su u gradskim ljekarnama. I samo joj je jedna rekla da se jna sprema napasti. Ostale su samo otisle ..a cijeli zivot su se druzile.
Eh, da je barem jna napala na vreme i tamo gde treba, a nije da nisu postojali planovi još od sredine 80-ih godina.
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:pa nisu svi sve znali... mamulin plan kodnog naziva jedinstvo, i priprema za provođenje državnog udara nikad nije tajno snimljen od strane agenata KOS-a... tkđ nikada nije snimljen dogovor veljka i blagoja o provedbi plana sutjeska 3 koja je za cilj imala presijecanje hrvatske u 4 pravca, onemogućavajući na taj način prometne komunikacijske veze pojedinih dijelova hrcatske što bi u konačnici nakon hapšenja hr rukovodstva olakšal discipliniranje i pacifikaciju hrvatske... zajebao ih je odziv oko 50 000 mladih ljudi pod oružje koji su bili poprilično motivirani a i značajnoj mjeri i sposobni suočiti se sa izazovom u vidu vojne ugroze od strane tzv jnacrvenkasti wrote:kaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...kaya wrote:
Pa zadnjih deset se jesu pripremali sigurno. Od kada je tito umro.
Ti to bolje znaš, bio si deo tadašnje strukture. JNA je planirala dosta pre rata vojni udar, tačnije posle čuvene 8. sednice u Srbiji. I nije trebalo da bude pohapšeno samo hrvatsko civilno rukovodstvo, već rukovodstva u svim republikama i AP. Ali jbg, isuviše je duvalo iznutra da bi se to izvršilo.
Guest- Guest
ovi puse kos-ov pamflet..ahahahaha,,, ...pa normalno da su ljudi nabavljali oruzje nakon balvana u kninu..mitinga i slicno..sto su trebali cackati jajca i cekati da ih jna' spasi'..da ja mogu i smijem pustio bi vam ejdna snimak iz originalne arhive...pa bi vidjeli da je ova snimka cisti amaterski pisuljak..
2015-09-08
meni nije trebalo ja sam imao svoj stan na viktorovcu, preciznije na marićevom brdu... neki dragan, penzionirani milicajac me je tražio da uđem u njegov stan dok on bude u puli kod sina, ali ja sam mu se zahvalio na ponudi i predložio mu da smjesti neke prognane od topuskog... uglavnom iz tvojih upisa koji odišu pritajenom ogorčenošću se vidi da si otišao iz hr i ostao bez stana kojeg ti je stari kao vojno lice imao... jebiga ljuti se na njega, da je ostao u hv, ne bi ostali bez stana...crvenkasti wrote:mortal wrote:Miha je svetac.. samo dvojicecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:ja sam osobno sudjelovao u neutralizaciji dvojice bandita
2015-08-08
drugo.....ovdje je spegelj pao toliko naivno kao stablo grahorovo..da od tog trenutka kad je izasla ova kos-ova podvala..tuđman vise nije toliko vjerovao u spegelja..ne zato sto ej ovaj radio za drugu stranu nego jer se ponio kao cisti amater...jednog generala izvozao ćato...makar bio i njegov rođak...mislim pa svakom covjeku koji i ne treba biti covjek od policije,vojske bilo bi iole malo sumnjivo sto ovaj drugi toliko propitkuje o detaljima a niej nositelj akcije...a ovaj amater spegelj se razvezao pred njim i vergla i vergla...onaj brko po njegovim reakcijama vidim da mu nije bas drago bilo sto spegelj previse prica...pred ovim svojim rođakom...ali jbg spegelj je bio glavni
2015-09-08
itekako dobro znam, i to je točno da je bio plan pohapsiti i srpsko rukovodstvo, ali ne iz istih razloga... hrvatsko je trebalo pohapsiti zbog opasnosti po yu suverenitet i integritet, a srpski zbog nesposobnosti da kroz savezna tijela osigura prevlast koja bi navedeno institucionalno osigurala... nije slobo dokinuo autonomije i preuzeo uzde u cg, i pokušavao utjecati na bh onako iz zajebancije nego po planu i programu koji je bio puno prije osmišljen.... da se razumijemo nisu ni oni pošto po to išli na vojni rasplet, sve dok god su imali političkog prostora za manevriranje... zato se planove radilo na dvije trase... pa ako ne prođe ovak proći će uz podršku vojske... ali eto nije...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:pa nisu svi sve znali... mamulin plan kodnog naziva jedinstvo, i priprema za provođenje državnog udara nikad nije tajno snimljen od strane agenata KOS-a... tkđ nikada nije snimljen dogovor veljka i blagoja o provedbi plana sutjeska 3 koja je za cilj imala presijecanje hrvatske u 4 pravca, onemogućavajući na taj način prometne komunikacijske veze pojedinih dijelova hrcatske što bi u konačnici nakon hapšenja hr rukovodstva olakšal discipliniranje i pacifikaciju hrvatske... zajebao ih je odziv oko 50 000 mladih ljudi pod oružje koji su bili poprilično motivirani a i značajnoj mjeri i sposobni suočiti se sa izazovom u vidu vojne ugroze od strane tzv jnacrvenkasti wrote:kaya wrote:E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.michaellcmacha wrote:
zadnjih deset su se pripremali intenzivno, ali od karađorđeva na ovamo su izmijenjene i vojne oblasti i pažljivo se radio odabir zapovjednog kadra po oblastima pogotovo na operativnoj razini...
Ti to bolje znaš, bio si deo tadašnje strukture. JNA je planirala dosta pre rata vojni udar, tačnije posle čuvene 8. sednice u Srbiji. I nije trebalo da bude pohapšeno samo hrvatsko civilno rukovodstvo, već rukovodstva u svim republikama i AP. Ali jbg, isuviše je duvalo iznutra da bi se to izvršilo.
2015-08-08
slobu oni nisu htjeli ni dirati to je spin..slobo je tada bio jako popularan među srbima ali i dobrom dijelu oficira jna srba a i nekih nesrba...u prvom pa i drugom planu jna pravi ciljevi su bile vlasti u hrvatskoj i sloveniji..nekidan je i jansa i tome zborio na slovenskoj televiziji u svezi ovih desavanja na kosovu...kaze jansa jna nije htjela dirati slobu jer su se plasili slobista u vlastitim redovima a kojih nije bilo malo...a drugo kadijevic i slobo su vec koncem 1989 gdoine preko blagoja adzica uspostavili skladnije odnose..da bi oni bili zacementirani tijekom 1990...uostalom vojska je spasial slobuod rusenja draskovcieve ekipe na onim prosvjedima u beogradu 9.ozujka.1991...michaellcmacha wrote:itekako dobro znam, i to je točno da je bio plan pohapsiti i srpsko rukovodstvo, ali ne iz istih razloga... hrvatsko je trebalo pohapsiti zbog opasnosti po yu suverenitet i integritet, a srpski zbog nesposobnosti da kroz savezna tijela osigura prevlast koja bi navedeno institucionalno osigurala... nije slobo dokinuo autonomije i preuzeo uzde u cg, i pokušavao utjecati na bh onako iz zajebancije nego po planu i programu koji je bio puno prije osmišljen.... da se razumijemo nisu ni oni pošto po to išli na vojni rasplet, sve dok god su imali političkog prostora za manevriranje... zato se planove radilo na dvije trase... pa ako ne prođe ovak proći će uz podršku vojske... ali eto nije...Serbia Strong wrote:michaellcmacha wrote:pa nisu svi sve znali... mamulin plan kodnog naziva jedinstvo, i priprema za provođenje državnog udara nikad nije tajno snimljen od strane agenata KOS-a... tkđ nikada nije snimljen dogovor veljka i blagoja o provedbi plana sutjeska 3 koja je za cilj imala presijecanje hrvatske u 4 pravca, onemogućavajući na taj način prometne komunikacijske veze pojedinih dijelova hrcatske što bi u konačnici nakon hapšenja hr rukovodstva olakšal discipliniranje i pacifikaciju hrvatske... zajebao ih je odziv oko 50 000 mladih ljudi pod oružje koji su bili poprilično motivirani a i značajnoj mjeri i sposobni suočiti se sa izazovom u vidu vojne ugroze od strane tzv jnacrvenkasti wrote:kaya wrote:
E to ne znam, za zadnjih par mi je poznato iz ove price kada su se poceli sklanjati u srbiju iz tajnovitog razloga.
2015-09-08
Page 18 of 22 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22
Similar topics
» SAD-e za veliko širenje EU po cijelom Balkanu
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
» Baka (98)iz Like pekla rakiju i kažnjena sa 2000 Kn-rakiju oduzeli
» Išarao Torcidin mural Četvrte i Pauka,hvatali su ga po cijelom Solinu
» Naplata u cijelom Zagrebu: U novoj zoni sat parkiranja bit će 75 lipa, a mjesec 10 kn
» SAD nakon Rusije, EU, Turske i Kine najavljuju sankcije Indiji i cijelom svijetu!
Page 18 of 22