HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 5 of 11
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Re: HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
PA bolje i boljsevici nego usatsoidi koji slinave za okupatorskim vojnicima od prije 80 godina.AssadNaPodmornici wrote:a nažalost prije tvoji boljševici drže pravosuđe u normalnoj pravnoj državi se kaže da ratni zločin ne zastarijeva ali eto povlačim se sa ove teme
Hrvati su fakat JAD od naroda. JAD i nista drugo.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ajmo Hrvatici, svi u glas
Buhuhuhu Buhuhu ... kukuuuuuu leleeee ubio Svabu kukuuuu Buhuhuuuuu
Jaooo ubio Svabu buhuhuuuu
Buhuhuhu Buhuhu ... kukuuuuuu leleeee ubio Svabu kukuuuu Buhuhuuuuu
Jaooo ubio Svabu buhuhuuuu
2015-09-24
jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Stari je heroj koji je ukokao okupatorskog vojnika.
A to sto ste vi ustaski JAD koji slinavi za svojim nacistickim gospodarima, druga je stvar.
2015-09-24
sapienti sat.Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
A to sto ste vi ustaski JAD koji slinavi za svojim nacistickim gospodarima, druga je stvar.
Dobro reko moj pokojni strikan jednom kad je popizdio, ne radi politike nego radi nekih drugih razloga, ali moze se primijeniti
Rece covjek - Hrvati su JAD bili, JAD ostali.
Ljutio sam se a sad bih ga izljubio i izvinuo mu se kad bih mogao. Koliko je samo bio u pravu.
Rece covjek - Hrvati su JAD bili, JAD ostali.
Ljutio sam se a sad bih ga izljubio i izvinuo mu se kad bih mogao. Koliko je samo bio u pravu.
2015-09-24
Covjek objavio ovo na Forum.hr
Gledaj ovoga papanluka i krkanluka ustaskog. I jos se cude sto Austrijanci hoce da ovaj primitivizam zabrane
Bleiburg Krkanijada I
Bleiburg Krkanijada II
Bleiburg Oktoberfest in May
Bleiburg - Kad Hrvati određuju što Austrijanac smije i što ne smije u Austriji
Zlatne gusle Bleiburga 2007
Zlatne Gusle Bleiburga 2008
Zlatne Diple Bleiburga 2010
Zlatne Gusle Bleiburga 2013
Bleiburg - HDZ uzurpacija
Hahahah, ovo je galerija groteski
Gledaj ovoga papanluka i krkanluka ustaskog. I jos se cude sto Austrijanci hoce da ovaj primitivizam zabrane
Bleiburg Krkanijada I
Bleiburg Krkanijada II
Bleiburg Oktoberfest in May
Bleiburg - Kad Hrvati određuju što Austrijanac smije i što ne smije u Austriji
Zlatne gusle Bleiburga 2007
Zlatne Gusle Bleiburga 2008
Zlatne Diple Bleiburga 2010
Zlatne Gusle Bleiburga 2013
Bleiburg - HDZ uzurpacija
Hahahah, ovo je galerija groteski
2015-09-24
vidiš, to mi je promakloRingo10 wrote:Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
koji članak konvencije kaže na koga se odnosi, a na koga ne?
ajd sad opet stavi montirane sličice pobijenih nad kojima si ti danima suze ronio. U principu nitko se vama antifama ne može posrati u usta kao što ste to vi sami sebi u stanju napravitiRingo10 wrote:Ne, dno dna je slinaviti nakon 80 godina za nekim okupatorskim likom koji možda nije ni postojao.cassanowa wrote:Ne, dno dna je ubiti nenaoružanog zaobljenika.Ringo10 wrote:Ne, dno dna je služiti okupatorima a još dublje dno je nakon 80 godina plakati i zazivati osvetu7 radi nekakvog NAVODNOG okupatorskog vojnika od prije sto godina.cassanowa wrote:Onda si glup kad ne shvaćaš da je to dno dna, a ne ono što si ti naveo.Ringo10 wrote:
Odgovor sam dao ranije kao i prijedlog da starome treba dodijeliti orden i poduplati mirovinu.
Ali od Hrvata me više ne čudi ništa.
Znaci lik se zove NADIR DEDIC i svakako je Bosanac i predpostavljam da je tog Svabu ukantao u Bosni.jastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prijavljen-covjek-koji-je-za-novu-tv-priznao-ubojstvo-kao-partizan-ubio-je-nenaoruzanog-vojnika-1313523/
Sad ne znam koji se kurac HSP javlja kad je to sve u nadleznosti BiH.
Ili je njima jos ziva endehazija do Drine.
2015-09-24
pa da samo što su titoljupci još više u kurcu od pravaša i to za tri koplja minimalnoRingo10 wrote:Pravasi odnosno ustase, jer su upravo to, najdebilnije su kreature u Galaksiji Mlijecni Put a mozda i sire.catabbath wrote:Haha pravaši standardno o aktuaknim problemima ahahahahahahahahahahaha, srećom pa ti retardi nisu uspili u ničemu jer sad bi svi mi bili obrezani u nekoj đamiji
Koje ti gluposti drobiš to je za ne vjerovati. De nabroji mi optužene partizane u RH a onda mi nabroji optužene pripadnike HVa pa reci što tu ne štima čak i za tvoja nakaradna antifa gledišta.Ringo10 wrote:Ne, treba mu uruciti orden i dati trostruku mirovinu.Noor wrote:treba onda i ovog partizana osuditi, kaj ne?Sora wrote:Bilo je i togavuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:
Starome treba dati orden ...
A današnjim pravašima titulu najvećih šupaka u galaksiji.
Za likvidacije nenaoružanih vojnika su neki vojnici HV i optuženi također
Jer tako hrabro i otvoreno istupiti u javnosti te neoustaske drzave, svakako je velika hrabrost.
Sad sam tek vidio snimakjastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prijavljen-covjek-koji-je-za-novu-tv-priznao-ubojstvo-kao-partizan-ubio-je-nenaoruzanog-vojnika-1313523/
Dakle ovaj lik tvrdi da je sa 13 godina otišao u partizane i da je sa 13 godina ubio tog mitskog Švabu.
O jebem ti život sa kakvim se budalaštinama ovdje ja bavim i gubim vrijeme.
Starkelja laže i sve je ovo debilizam na kvadrat.
Ma bježi ...
2015-09-24
u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Ne treba ni biti osudjen. Ukantavanje nacistickog, fasistickog, ustaskog cetnickog i slicnog smeca je deratizacija odnosno dobro djelo.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Steta sto ih nisu jos pokantali.
Last edited by Ringo10 on 22/5/2019, 14:12; edited 1 time in total
2015-09-24
ma starog jarca se savjetovati da kaže da se malo zbunio (kao godine, štaš...jel) ili će se odjednom sjetiti da je švabo umjesto demižona ipak u rukama držao šmajserAssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Stari je veli jos kao fetus bio partizan ...Noor wrote:ma starog jarca se savjetovati da kaže da se malo zbunio (kao godine, štaš...jel) ili će se odjednom sjetiti da je švabo umjesto demižona ipak u rukama držao šmajserAssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Ovo je fakat komedija.
2015-09-24
kako je onda pravosuđe proustaško ako ni jedan partizan nije nikada za ništa optužen? de se prvo dogovori ssm sa sobom jesi li danas ustaša ili partizan, jel pravosuđe ustaško, partizansko, udbaško ili kako? Dinko Šakić je opužen i umro u zatvoru, jel ima koji partizan da je optužen da državi možeš pripisati ustašluk jebo te tito mutavog u glavu bosansku ustašku!?Ringo10 wrote:Ne treba ni biti osudjen. Ukantavanje nacistickog, fasistickog, ustaskog cetnickog i slicnog smeca je deratizacija odnosno dobro djelo.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Steta sto ih nisu jos pokantali.
Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Jesam se napio ko letva, jebo te jos nikad se nisam tako umlatio.
A jesam li nesto i pjevao, nemam pojma. Sa mnom je bilo nekoliko mojih jarana
Krkanluk i papanluk na kvadrat ali klopa i piće na sve strane. DA nije bilo hrvatskih obilježja i prigodnih pjesama, pomislio bih da sam na nekom srpskom derneku.
Dinarski mentalni sklop u punome sjaju.
2015-09-24
dobro znaš da je u redovima partizana bilo puno djece...tako da ako je i ovaj čiča bio, nije nikakvo čudoRingo10 wrote:Stari je veli jos kao fetus bio partizan ...Noor wrote:ma starog jarca se savjetovati da kaže da se malo zbunio (kao godine, štaš...jel) ili će se odjednom sjetiti da je švabo umjesto demižona ipak u rukama držao šmajserAssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Ovo je fakat komedija.
ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
2015-08-08
Page 5 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
Page 5 of 11