HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
e jebiga sad, pa sjeti se da je prvo mene još davnih dana napala pa sam joj bez pardona odgovorio... i od onda smo završili prepisku... inače ovdje gore je toliko očito tko je munjen do bola... i uopće ne kuži u čemu je poanta... ali to je vjerujem da ćeš se složiti unificirano obilježje svih kvaziantifašista, tipa on, svetozar, yehudi, debilbiodebilosto, jastreb i slični... oni se zaklinju u antifašističke ideale a a svakim svojim upisom opravdavaju u veličaju i svršavaju na klasične fašističke obrasce klanja, ubijanja i otimačine svojih kvaziantifašističkih uzora.... koji su rame uz rame sa onim koje pljuju...kaya wrote::)michaellcmacha wrote:pa kome bi drugom išlo... :)
A nemam pojma, tu sve valja precizirati na ne napadne netko, recimo mortalka jer misli da je to njoj islo :)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
moraš odustati ako si normalan, taj jede iz tanjura u koji redovno serucka i još poziva druge da mu se pridruže na gozbimichaellcmacha wrote:evo i ja odustao, stvarno je nevjerojatno kako su ovdje neki likovi mutavi... nema teorije da bi bar svoju misao mogli upratiti a kamoli tuđu... ktstrfkaya wrote:Ja ne mogu s ogranicenima razgovarati jer je zakljucak sulud, pa orema tome odgovor moze dati netko tko je lud. Ja ne mogu.
Point nije da je nevin, on je kriv jer je bio ministar mup a, potpisivao je tjeralice, rasne zakone i svasta nesto te tako indirektno skrivio smrt. Medutim direktnu krivnju za ubojstva nisu mogli naci a nisu se ni trudili nego dovodili eto svjedoka vozaca koji ne zna voziti. I ostale. Sto i tada bio sprd a kamoli sada.
Dobro on vjeruje da i sada hodamo u ustaskim trojkama gradom tak da..michaellcmacha wrote:Uveli lik da zna da smo skoro svi mi bili ustašoidni i u hv i u hvo,
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
da vjeruje!!! on ih vidi svaki dan u svemu i svačemu kao što alkosi u deliriju vide bijele miševe i konje i ko zna što sve ne.kaya wrote:Dobro on vjeruje da i sada hodamo u ustaskim trojkama gradom tak da..michaellcmacha wrote:Uveli lik da zna da smo skoro svi mi bili ustašoidni i u hv i u hvo,
jesu li ovo hrvatske regularne snage, jesu, jel vrše razmjenu srpskih civila, vrše, jel se ori ustaška pjesma sa razglasa u pol bijela dana...Ringo10 wrote:JA to ne znam ali ti si tako rekao.michaellcmacha wrote:veli lik da zna da smo skoro svi mi bili ustašoidni i u hv i u hvo,
Uostalom biti ustaša je legitiman politički stav i ideološko uvjerenje. Sve OK.
https://www.youtube.com/watch?v=DXTZwJsNTfY
2015-08-08
Ja si njih pokusavam zamisliti u situaciji da bi za ozbiljno nesto trebali procitati i odgovoriti. A da nije na forumu.michaellcmacha wrote:e jebiga sad, pa sjeti se da je prvo mene još davnih dana napala pa sam joj bez pardona odgovorio... i od onda smo završili prepisku... inače ovdje gore je toliko očito tko je munjen do bola... i uopće ne kuži u čemu je poanta... ali to je vjerujem da ćeš se složiti unificirano obilježje svih kvaziantifašista, tipa on, svetozar, yehudi, debilbiodebilosto, jastreb i slični... oni se zaklinju u antifašističke ideale a a svakim svojim upisom opravdavaju u veličaju i svršavaju na klasične fašističke obrasce klanja, ubijanja i otimačine svojih kvaziantifašističkih uzora.... koji su rame uz rame sa onim koje pljuju...kaya wrote::)michaellcmacha wrote:pa kome bi drugom išlo... :)
A nemam pojma, tu sve valja precizirati na ne napadne netko, recimo mortalka jer misli da je to njoj islo :)
Recimo ima neki predmet , ne znam vise ni koji, gdje su tema montirani procesi.
I sada zamisli da oni moraju procitati gdje im daju primjer iz komunizma i njihovo izlaganje o ustastvu u stvari i da tu nis nije montirano jer gdje bi to bilo moguce u komunizmu :) a da se to sve dogada 30 godina nakon komunizma..
2015-08-15
ma dobro on to uistinu vjeruje, ali vidiš da radi distinkciju, između ndh, i rh, iako i jedna i druga država imaju iste ciljeve, rh se odrekla skoro cjelokupnog socijalističkog naslijeđa po pitanju nazivlja i simbola, eto izuzev slova U... ali sve drugo je bilo skoro pa u detalj prenešeno iz ustrojstva ndh... a ja ovo što sam gore iznio nisam se zajebavao, to je stvarno tako bilo, samo što mi nitko nismo sebe poistovjećivali sa ustaškim zločinima niti smo takve gadarije radili, ali smo u svojstvu odlučnosti vođenja borbe do konačne pobjede bili i gori od ustaša...kaya wrote:Dobro on vjeruje da i sada hodamo u ustaskim trojkama gradom tak da..michaellcmacha wrote:Uveli lik da zna da smo skoro svi mi bili ustašoidni i u hv i u hvo,
2015-08-08
pa božidar spasić, jedan od šefova savezne udbe je u jednom intervjuu tako zorno pokazao kakva su oni bili banda i kriminalci, ali ok cilj im je bio državnim terorizmom osigurati što duži vijek svog režima u kojem mu je / im je bilo i više nego lijepo... pogledaj samo neki od intervjua sa tim srbijanskim obavještajcem udbe...kaya wrote:Ja si njih pokusavam zamisliti u situaciji da bi za ozbiljno nesto trebali procitati i odgovoriti. A da nije na forumu.michaellcmacha wrote:e jebiga sad, pa sjeti se da je prvo mene još davnih dana napala pa sam joj bez pardona odgovorio... i od onda smo završili prepisku... inače ovdje gore je toliko očito tko je munjen do bola... i uopće ne kuži u čemu je poanta... ali to je vjerujem da ćeš se složiti unificirano obilježje svih kvaziantifašista, tipa on, svetozar, yehudi, debilbiodebilosto, jastreb i slični... oni se zaklinju u antifašističke ideale a a svakim svojim upisom opravdavaju u veličaju i svršavaju na klasične fašističke obrasce klanja, ubijanja i otimačine svojih kvaziantifašističkih uzora.... koji su rame uz rame sa onim koje pljuju...kaya wrote::)michaellcmacha wrote:pa kome bi drugom išlo... :)
I sada zamisli da oni moraju procitati gdje im daju primjer iz komunizma i njihovo izlaganje o ustastvu u stvari i da tu nis nije montirano jer gdje bi to bilo moguce u komunizmu :) a da se to sve dogada 30 godina nakon komunizma..
2015-08-08
Naravno. Nisam citala inace nista od toga bozidara ali mogu pretpostaviti sto je pisao.michaellcmacha wrote:pa božidar spasić, jedan od šefova savezne udbe je u jednom intervjuu tako zorno pokazao kakva su oni bili banda i kriminalci, ali ok cilj im je bio državnim terorizmom osigurati što duži vijek svog režima u kojem mu je / im je bilo i više nego lijepo... pogledaj samo neki od intervjua sa tim srbijanskim obavještajcem udbe...kaya wrote:Ja si njih pokusavam zamisliti u situaciji da bi za ozbiljno nesto trebali procitati i odgovoriti. A da nije na forumu.michaellcmacha wrote:e jebiga sad, pa sjeti se da je prvo mene još davnih dana napala pa sam joj bez pardona odgovorio... i od onda smo završili prepisku... inače ovdje gore je toliko očito tko je munjen do bola... i uopće ne kuži u čemu je poanta... ali to je vjerujem da ćeš se složiti unificirano obilježje svih kvaziantifašista, tipa on, svetozar, yehudi, debilbiodebilosto, jastreb i slični... oni se zaklinju u antifašističke ideale a a svakim svojim upisom opravdavaju u veličaju i svršavaju na klasične fašističke obrasce klanja, ubijanja i otimačine svojih kvaziantifašističkih uzora.... koji su rame uz rame sa onim koje pljuju...kaya wrote::)michaellcmacha wrote:pa kome bi drugom išlo... :)
A zbog ovoga su postojali - sto duzi vijek. Vrlo jednostavno.
2015-08-15
https://www.youtube.com/watch?v=MlNIrwrZiD4kaya wrote:Naravno. Nisam citala inace nista od toga bozidara ali mogu pretpostaviti sto je pisao.michaellcmacha wrote:pa božidar spasić, jedan od šefova savezne udbe je u jednom intervjuu tako zorno pokazao kakva su oni bili banda i kriminalci, ali ok cilj im je bio državnim terorizmom osigurati što duži vijek svog režima u kojem mu je / im je bilo i više nego lijepo... pogledaj samo neki od intervjua sa tim srbijanskim obavještajcem udbe...kaya wrote:Ja si njih pokusavam zamisliti u situaciji da bi za ozbiljno nesto trebali procitati i odgovoriti. A da nije na forumu.michaellcmacha wrote:e jebiga sad, pa sjeti se da je prvo mene još davnih dana napala pa sam joj bez pardona odgovorio... i od onda smo završili prepisku... inače ovdje gore je toliko očito tko je munjen do bola... i uopće ne kuži u čemu je poanta... ali to je vjerujem da ćeš se složiti unificirano obilježje svih kvaziantifašista, tipa on, svetozar, yehudi, debilbiodebilosto, jastreb i slični... oni se zaklinju u antifašističke ideale a a svakim svojim upisom opravdavaju u veličaju i svršavaju na klasične fašističke obrasce klanja, ubijanja i otimačine svojih kvaziantifašističkih uzora.... koji su rame uz rame sa onim koje pljuju...kaya wrote:
:)
A zbog ovoga su postojali - sto duzi vijek. Vrlo jednostavno.
2015-08-08
Znam ja da niko ne hoda u trojkama ali znam i to da u Hrvatskoj postoji taj sentiment koji je vrlo štetan i to ne kažem samo ja. Badava se pravite mutavi, to jednostavno izbija u Hrvatskoj svakodnevno.kaya wrote:Dobro on vjeruje da i sada hodamo u ustaskim trojkama gradom tak da..michaellcmacha wrote:Uveli lik da zna da smo skoro svi mi bili ustašoidni i u hv i u hvo,
Nije tu u pitanju komunizam ni socijalizam ni Jugovina oni više ne postoje iako ih vi neprestano prizivate i povampirivate.
Vidiš, ja prema svemu imam svoj stav i odnos. Kad je bio ovaj zadnji rat bio je protiv podivljalog velikosrpstva koje je krenulo da Hrvatsku uništi znalo se da u ratu nema pravila i radi se o ILI-ILI.
I tu je ispoljavanje nekakvog verbalnog ustaštva bilo neizbježno radi psihološkog dojma na protivnika i neprijatelja. I to je bilo manje više u redu, jebi ga. OSim toga bilo je neophodno nacionalno jedinstvo jer bi podjele bile pogubne.
Ali čim je prošao rat, to je trebalo pospremiti u kantu za smeće i promovirati POZITIVNE POVIJESNE HRVATSKE TRADICIJE. Upravo one koje je postavio F. Tuđman kad je formirao svoj HDZ. A jedna od njih je Titov NOP, i radnički i komunistički pokret u Hrvatskoj.
Ali odmah nakon rata i mirne reintegracije Tuđman je bio teško bolestan i posljednjih godinu dvije je bio samo figura. I onda su ti postulati bačeni u smeće i promoviralo se samo ono što je odgovaralo krajnjoj desnici iako je i sam Tuđman upozoravao na pogubnost crnokošuljaških ispada i tendencija. Ali FT je imao na vratu rat i borbu za cjelovitost i potenciranje bilo kakvih podjela je bilo opasno i pogubno. I stvoren je vakuum u kojem se ugnijezdilo zlo.
Dakle, umjesto da se uradi ovako kako sam rekao, u Hrvatskoj je nastavljeno sa tim proustaškim sentimentima do DANA DANAŠNJEGA. I to je postalo vrlo pogubno za Hrvatsku. A to što se nije skrenulo u potpunu ultradesnu satrapiju treba prije svega zahvaliti utjecaju međunarodnog faktora i strahu od istoga.
Prema tome, možete vi to negirati koliko hoćete ali u Hrvatskoj se gaji proendehazijanerski sentiment i to je činjenica pa se na glavu nasadite. I to je veliki problem i pošast koja davi Hrvatsku.
Režim bivše države je bio i ovakav i onakav ali sve što je u tome režimu bilo loše vama služi kao opravdanje i alibi za izvrtanje povijesti i povijesni revizionizam. A to tako ne ide.
Da, ne hoda u Hrvatskoj niko u trojkama ali je klima u Hrvatskoj bolesna. Svi glavni segmenti hrvatskog društva su time zaraženi. Osim SDPa, IDSa i još par marginalnih stranaka, od HDZa pa na desno sve je u tome fonu, neko manje a neko više. Pa onda Crkveni kler, sve braniteljske udruge, navijačke organizacije, vjerojatno i u vojsci ... a tretman 2. sv rata u udžbenicima povijesti je smijurija od povijesnog revizionizma. DA ne spominjem zatiranje svakog spomena i spomenika na NOP koji je najpozitivnija tradicija novije povijesti.
Europa obilježava Dan Europe 9. Maja- Svobnja na Dan pobjede, Amerika također na svoj način poštiva te datume, u Rusiji i zemljama bivšeg SSSRa manifestacije, židovske organizacije da ne spominjemo.
A Hrvatska... te datume obilježava općom kuknjavom za propalom endehazijom, da ne spominjem ono ruglo na Blajburgu...
Možete se vi praviti mutavi koliko hoćete ali to vam je tako. I to vidi cijeli svijet. I zato od Hrvatske nema ništa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
pa tako je nitko se ne pravi mutav osim što ti uistinu jesi mutav... proustaška nastrojenost je imanentna ali nema nikakvih realnih učinaka jer još nije na pomolu nekakav ozbiljniji sukob... onog trenutka kad se takav sukob počne nazirati ili bude na pomolu, ta proustaška nastrojenost će vrlo brzo izaći na vidjelo i opet s pozitivnim učinkom i u opravdanom cilju.... dok god postoji i najmanja opcija velikosrpskih ideja na tlu hrvatske, da li u liku milorada pupovca ili aboliranih zločibaca koji misle da im je abolicija podloga i alibi za nastavak četnikovanja ili u djelovanju pročetničkog sdss-a ili spc-e koja koristi svaku priliku da vrijeđa i ponižava hrvatsku i hrvate na tlu hrvatske...
2015-08-08
HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
koliko je godina moralo proći od oslobođenja od Yu- komunističke diktature da se Hrvat osjeti ovog poteza i da ga povuče
.. bit će i bolje
2014-04-16
MA sve je to OK, budite vi šta hocete, sve je to legitimno i vaša slobodna volja. Budite vi i ustaše ako hoćete i koliko hoćete. Budite vi opsjednuti Srbima i neka vam je i neki bezvezni Pupovac dežurna baba Roga i alibi za sve.michaellcmacha wrote:pa tako je nitko se ne pravi mutav osim što ti uistinu jesi mutav... proustaška nastrojenost je imanentna ali nema nikakvih realnih učinaka
Nema nikakvih problema.
Ali onda nemojte da pizdite kad vam neko otvoreno u lice kaže ono sto je očigledno i što se jasno vidi. Ne mislim tu na tebe osobno nego na uobičajeno hrvatsko ponašanje u takvim slučajevima. Dakle budite dosljedni sebi i nemojte svaki put da se prenemažete i folirate i pričate šuplje priče kad vam neko kaže ono što se vidi iz aviona.
Budite ono što jeste, otvoreno i bez prodavanja muda pod bubrege. A ne da uvijek negirate ono što ste do maloprije gorljivo zastupali.
Primjer - Recimo pričaš kako je Artuković nedužni anđelak kojem je montiran proces i koji je bio sušta dobrota u životu. Ili recimo nazoveš stradale vojnike NDH domovinskom vojskom i javno plačeš za njima, na dan kad svbi obilježavaju Dan Pobjede ti suze roniš, ili zatireš svaki spomen na one koji su ratovali na strani NOPa a onda kad te neko nazove ustašom ti pizdiš, negiraš i optužuješ one koji ti jednostavno kažu otvoreno ono što je jasno svakome sa dva grama mozga.
I onda kad dobiješ šamar i optužbe od strane recimo Amerike, zapadnih medija ili židovskih organizacija onda počneš srati i kenjati o nekakvom svome antifašizmu.
Dajte zajebite više taj licemjerni i neiskreni i ljigavi dualizam i budite do kraja ono što jeste. Tu su i Srbi i Bošnjaci pošteniji i iskreniji od vas.
2015-09-24
pa nemoj biti podvojena osoba kao setozar, tu gore si rekao da si ti isto što i ja (hv i hvo su jedno)... navodim kako je mesić govorio da je artukoviću montiran proces jer nisu imali dokaza pa su izmišljali gluposti, a on je kako je kaya rekle nedvojbeno odgovoran za ustaške pizdarije iz pozicije i funkcije koju je obnašao... već sam tu jednom pisao glupo mi se ponavljati, ustaška vojnica pod zapovjedništvom jure francetića i poslije rafaela ranka bobana nema vojničke mrlje, to ostaje na dušu divljim ustašama i hrvatskom oružništvu od kojih su jedni vršili bezobzirne osvetničke pohode a drugi sprovodili mjere i radnje u okviru zakona i drugih provedbenih akata koje je potpisivao i nalagao spomenuti andrija. domobranska stajaća vojska također nije činila nikakvijeh zločina... btw ne dobijamo nikakve šamare od nikoga pojedinim organizacijama nas prijavljuju razni stefanovići (srbi, četnici, kvaziantifašisti) ali to uglavnom ne pričinja štetu hrvatskoj državnoj politici...Ringo10 wrote:MA sve je to OK, budite vi šta hocete, sve je to legitimno i vaša slobodna volja. Budite vi i ustaše ako hoćete i koliko hoćete. Budite vi opsjednuti Srbima i neka vam je i neki bezvezni Pupovac dežurna baba Roga i alibi za sve.michaellcmacha wrote:pa tako je nitko se ne pravi mutav osim što ti uistinu jesi mutav... proustaška nastrojenost je imanentna ali nema nikakvih realnih učinaka
Nema nikakvih problema.
Ali onda nemojte da pizdite kad vam neko otvoreno u lice kaže ono sto je očigledno i što se jasno vidi. Ne mislim tu na tebe osobno nego na uobičajeno hrvatsko ponašanje u takvim slučajevima. Dakle budite dosljedni sebi i nemojte svaki put da se prenemažete i folirate i pričate šuplje priče kad vam neko kaže ono što se vidi iz aviona.
Budite ono što jeste, otvoreno i bez prodavanja muda pod bubrege. A ne da uvijek negirate ono što ste do maloprije gorljivo zastupali.
Primjer - Recimo pričaš kako je Artuković nedužni anđelak kojem je montiran proces i koji je bio sušta dobrota u životu. Ili recimo nazoveš stradale vojnike NDH domovinskom vojskom i javno plačeš za njima, na dan kad svbi obilježavaju Dan Pobjede ti suze roniš, ili zatireš svaki spomen na one koji su ratovali na strani NOPa a onda kad te neko nazove ustašom ti pizdiš, negiraš i optužuješ one koji ti jednostavno kažu otvoreno ono što je jasno svakome sa dva grama mozga.
I onda kad dobiješ šamar i optužbe od strane recimo Amerike, zapadnih medija ili židovskih organizacija onda počneš srati i kenjati o nekakvom svome antifašizmu.
Dajte zajebite više taj licemjerni i neiskreni i ljigavi dualizam i budite do kraja ono što jeste. Tu su i Srbi i Bošnjaci pošteniji i iskreniji od vas.
mi i nismo licemjerni, a još manje neiskreni... govorimo upravo onako kako je, upozoravamo da nas se okanete i vi kvaziantifašistički klošari i četnička srbadija jer se ima svoje granice, a kad svojim sranjima dosegnete prag tolerancije i jedni i drugi ćete dobiti po pički, jer nikako da shvatite da više nemate posla sa hrvatima koji su jadni i bijedni, bez države i zemlje i koji su poteze kroz povijest povlačili najviše iz očaja...
2015-08-08
MA budite šta hoćete i radite šta hoćete. Koga više briga
2015-09-24
hahahahahaha...legendo..Ringo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
A današnjim pravašima titulu najvećih šupaka u galaksiji.
Guest- Guest
Usere Miha na kraju..michaellcmacha wrote:pa nemoj biti podvojena osoba kao setozar, tu gore si rekao da si ti isto što i ja (hv i hvo su jedno)... navodim kako je mesić govorio da je artukoviću montiran proces jer nisu imali dokaza pa su izmišljali gluposti, a on je kako je kaya rekle nedvojbeno odgovoran za ustaške pizdarije iz pozicije i funkcije koju je obnašao... već sam tu jednom pisao glupo mi se ponavljati, ustaška vojnica pod zapovjedništvom jure francetića i poslije rafaela ranka bobana nema vojničke mrlje, to ostaje na dušu divljim ustašama i hrvatskom oružništvu od kojih su jedni vršili bezobzirne osvetničke pohode a drugi sprovodili mjere i radnje u okviru zakona i drugih provedbenih akata koje je potpisivao i nalagao spomenuti andrija. domobranska stajaća vojska također nije činila nikakvijeh zločina... btw ne dobijamo nikakve šamare od nikoga pojedinim organizacijama nas prijavljuju razni stefanovići (srbi, četnici, kvaziantifašisti) ali to uglavnom ne pričinja štetu hrvatskoj državnoj politici...Ringo10 wrote:MA sve je to OK, budite vi šta hocete, sve je to legitimno i vaša slobodna volja. Budite vi i ustaše ako hoćete i koliko hoćete. Budite vi opsjednuti Srbima i neka vam je i neki bezvezni Pupovac dežurna baba Roga i alibi za sve.michaellcmacha wrote:pa tako je nitko se ne pravi mutav osim što ti uistinu jesi mutav... proustaška nastrojenost je imanentna ali nema nikakvih realnih učinaka
Nema nikakvih problema.
mi i nismo licemjerni, a još manje neiskreni... govorimo upravo onako kako je, upozoravamo da nas se okanete i vi kvaziantifašistički klošari i četnička srbadija jer se ima svoje granice, a kad svojim sranjima dosegnete prag tolerancije i jedni i drugi ćete dobiti po pički, jer nikako da shvatite da više nemate posla sa hrvatima koji su jadni i bijedni, bez države i zemlje i koji su poteze kroz povijest povlačili najviše iz očaja...
Da,i jadni i bijedni ste,u svakom i iz svakog pogleda,ako percipiramo i domace vecinsko misljenje,a i sve vise ono europskih susjeda..
Neku drzavicu ste uvijek imali,istina,ali ste uvijek i sluzili Visim(citaj:interesima velikih igraca) a ako niste,onda ste se priklonioli uvijek unaprijed osudjenim luzerima..
sto se tice neke Želje za davanjem po pičiki,sve se ogranicava na lokalni birc,gdje tucet maksimalno,uglavnom ispredducanskih generala uglavnom prosipaju svoje impotentne zelje,svakom godinom,sve mlitavije i mlitavije..
nije da ne mos susjedu Srbinu u ljutnji ili nekom nepodobnopm drugom gradjaninu,nafilati stomak sitnim olovom,..ili on tebi..budimo posteni..
no u nekom organiziranom smislu,zaboravi,jerbo tata-Amerika bi vas prva dovela redu..par politickih triski i svi bi bili upravo tamo gdje pripadaju..ili bi opet popushili od Partizana,koji bi opet,bio najveci broj iz hrvatskog nacionalnog korpusa..
Guest- Guest
ne bi ti bio ti, da se ne izasereš... bijedan si vjerojatno bio ti, jer se dobro sjećam koliko sam te ojadio i naljutio kad sam ti rekao da uokolo štale gacaš u gumenjacima preko koljena i očito pogodio u čelenku iskompleksiranu....otud ti vjerojatno i poriv da stalno lažeš i izmišljaš neke fantomske menadžerske, predradničke i kojekakve druge nebulozne funkcije i pozicije a iz jebene svemirske stanice je vidljivo da si polupismen i da si većinu "ne-znanja" pokupio slovićajući prvo novine šrotajući na školjci a poslije guglajući nemušto i neuko po internetskim bespućima, sa naglaskom na drkanju po porn hub stranicama... valjda ti otud to nebulozno tepanje....
2015-08-08
Pismeni drekmajklmichaellcmacha wrote:ne bi ti bio ti, da se ne izasereš... bijedan si vjerojatno bio ti, jer se dobro sjećam koliko sam te ojadio i naljutio kad sam ti rekao da uokolo štale gacaš u gumenjacima preko koljena i očito pogodio u čelenku iskompleksiranu....otud ti vjerojatno i poriv da stalno lažeš i izmišljaš neke fantomske menadžerske, predradničke i kojekakve druge nebulozne funkcije i pozicije a iz jebene svemirske stanice je vidljivo da si polupismen i da si većinu "ne-znanja" pokupio slovićajući prvo novine šrotajući na školjci a poslije guglajući nemušto i neuko po internetskim bespućima, sa naglaskom na drkanju po porn hub stranicama... valjda ti otud to nebulozno tepanje....
Bez velikog slova a s tri tocke
Ajd ne mlati praznu slamu vis
Disadio si i vragu i Bogu
Tu na imzernetu se kurcis ko neko dijete
Aj sic vis
I povici vodu za sobom
A sad ti pročitaj svoje sranje.Sora wrote:Pismeni drekmajklmichaellcmacha wrote:ne bi ti bio ti, da se ne izasereš... bijedan si vjerojatno bio ti, jer se dobro sjećam koliko sam te ojadio i naljutio kad sam ti rekao da uokolo štale gacaš u gumenjacima preko koljena i očito pogodio u čelenku iskompleksiranu....otud ti vjerojatno i poriv da stalno lažeš i izmišljaš neke fantomske menadžerske, predradničke i kojekakve druge nebulozne funkcije i pozicije a iz jebene svemirske stanice je vidljivo da si polupismen i da si većinu "ne-znanja" pokupio slovićajući prvo novine šrotajući na školjci a poslije guglajući nemušto i neuko po internetskim bespućima, sa naglaskom na drkanju po porn hub stranicama... valjda ti otud to nebulozno tepanje....
Bez velikog slova a s tri tocke
Ajd ne mlati praznu slamu vis
Disadio si i vragu i Bogu
Tu na imzernetu se kurcis ko neko dijete
Aj sic vis
I povici vodu za sobom
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
Page 10 of 11