HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 4 of 11
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Re: HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Gle..onda neko laze..na tom youtube kazu vecina pripadnika rasformiranog hvo-a u sarajevu presla u multi kulti brigadu abih koja je zbog veceg broja srba jos nazivana i 'prva slavna pravoslavna'...drugo...slavko zelic kaze da je vec bilo dogovoreno da se veci dio hvo brigade u sarajevu preko srpskog teritorija prebaci u kiseljak i istocnu hercegovinu odakle bi presli u zap.hercegovinu...ali netko je muslimanima cinkao tu namjeru i sve je propalo a zelic je bio uhapsen...a vi svi drugi ste bili tko je htio porazbacani po drugim postrojbama a najvise u tu prvu pravoslavnu jer je to bila bas mjesovita brigada..sad ko laze ne bi se stel mesatiRingo10 wrote:E koje ti gluposti pričaš pa to je revija ...vuksadinare wrote:Ne glupiram se..ima na youtube o toj multi kulti brigadi abih koja je zbog veceg broja srba nazvana 'prva slavna pravoslavna'..u koju su presli onaj tko je htio od hrvata iz rasformiranog hvo-a..pronaci cu taj youtube pa cu ga tu postaviti ne znam tocan naslov ne danas ali nekih iducih danaRingo10 wrote:Odgovorio sam ti , ne glupiraj sevuksadinare wrote:nestao dingo cim sam ga uhvatio u mulji.. ...zaboravio je da ja imam slonovsku memoriju i pamtim puno toga i od prije nekoliko godina pa i vise sto je tko napisao
HVO Brigada Kralj Tvrtko je bila teritorijalno organizirana. 98% su tu bili gradski momci pa i cure i u njoj jeste bilo prilično i Srba i muslimana. Mi nismo nikoga opstruirali i sabotirali i svi su bili dobrodošli koji su našu brigadu prihvaćali.
i nikakvih problema nije bilo. Nikada. Mi smo bili gradska raja, velika većina odgojena na toleranciji i suživotu i to je ostalo i kroz našu brigadu.
Recimo Bojna sa Mejtaša je imala dosta muslimana. Bojna sa Stupa, Azića i Dogloda je bila uglavnom etnički Hrvatska.
Bojna Novi Grad je bila od svega i svačega iako su Hrvati bili neznatna nadpolovična većina.
Ja sam bio u Novosarajevskoj Bojni koja je imala 4 satnije sa Stožerom u školi Alija Alijagić.
Prva satnija je bila Pofalićka pretežno hrvatska. Druga je bila čisto hrvatska, poznati kao Paninijevci, jer smo prije toga bili smješteni kod pekare Panini. U njoj sam i ja bio dok me nisu prebacili u 4. Satniju. Treća je bila izmiješana Hrvati-muslimani uz par Srba. Četvrta je bila Hrvati-Srbi uz par muslimana. Ja sam bio u Četvrtoj Satniji kojoj je zapovjednik bio Franjo Pranjić mislim da i sad živi u Sarajevu.
Ćato nam je bio Jozo Gavranić.
Kasnije tijekom 1994 je bilo dosta reorganizacija jer je bilo dosta osipanja brigade jebi ga raja su bježala iz Sarajeva. početkom 11. jeseca 1993 skoro cijela Pofalićka je prešla Miljacku i predala se Srbima pošto se očekivao napad Armije BiH na nas.
Polovinom 1994 mene su bacali čas na Mejtaš pa onda u Stožer kod Tvornice Duhana u Donjim Pofalićima, a kad su nas fuzionirali sa pretežno muslimanskim HOSom, onda sam prebačen u bivši Stožer HOSa u srednjoj školi Blagoje Parović.
Tu sam dočekao kraj rata a posljednji teren sam imao u Siječnju- Januaru 1996 na Igmanu. U gradu smo držali crte do Aprila- Travnja 1996te. Demobiliziran sam 16. 4. 1996te.
I tako to.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Inace i yehudim je bio u hos-u kao i beljak ali ovi drugi hosovce ih se ne mogu sjetiti pod svim pritiskom na mozdane vijuge..mislim oni su bili u hosu odreda Narodne zastite cuvajuci trafostanice i trafike a neki i aute
2015-09-08
Je moram se ispricati dingu i biti posten i priznati da je u pravu..postojala je hrvatska brigada u sklopu ABiH...ja sam pobrkao ali isto tako postojala je i ta brigada prva slavna pravoslavna kojoj se pridruzilo i dosta hrvata i pripadnika rasformirane hvo brigade...inace to je bio slucaj podmukle izdaje muslimana koji nisu u sarajevu imalu razloga ukinuti hvo brigadu u sarajevu jer nije bilo trzavica niti je hvo icim prijetio abih...drugo takva suradnja izmedju hvo i abih bez obzira na sukob hvo i abih u drugim djelovima postojala je u bihacu,brckom,dijelu tuzlanskog ratista...po nekim informacijama na ukidanju hvo brigade u sarajevu nisu toliko inzistirali muslimansko vodstvo vec tamosnje nazovihrvatski uguznicarski politicari...poput ive komsica i kako se zove predsjednik hkud 'napredak'..pejic ili tako nekako..
2015-09-08
Ne znam za slavnu pravoslavnu i nikad nisam cuo za tako nesto.vuksadinare wrote:Je moram se ispricati dingu i biti posten i priznati da je u pravu..postojala je hrvatska brigada u sklopu ABiH...ja sam pobrkao ali isto tako postojala je i ta brigada prva slavna pravoslavna kojoj se pridruzilo i dosta hrvata i pripadnika rasformirane hvo brigade...inace to je bio slucaj podmukle izdaje muslimana koji nisu u sarajevu imalu razloga ukinuti hvo brigadu u sarajevu jer nije bilo trzavica niti je hvo icim prijetio abih...drugo takva suradnja izmedju hvo i abih bez obzira na sukob hvo i abih u drugim djelovima postojala je u bihacu,brckom,dijelu tuzlanskog ratista...po nekim informacijama na ukidanju hvo brigade u sarajevu nisu toliko inzistirali muslimansko vodstvo vec tamosnje nazovihrvatski uguznicarski politicari...poput ive komsica i kako se zove predsjednik hkud 'napredak'..pejic ili tako nekako..
Nasa brigada je ostala takva kakva jeste do kraja rata samo je podpala pod Armiju BiH nakon 6. 11. 1004. Kao sto sam vec rekao, Promijenjeno je rukovodstvo ali sve drugo je ostalo isto.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Haha pravaši standardno o aktuaknim problemima ahahahahahahahahahahaha, srećom pa ti retardi nisu uspili u ničemu jer sad bi svi mi bili obrezani u nekoj đamiji
Pravasi odnosno ustase, jer su upravo to, najdebilnije su kreature u Galaksiji Mlijecni Put a mozda i sire.catabbath wrote:Haha pravaši standardno o aktuaknim problemima ahahahahahahahahahahaha, srećom pa ti retardi nisu uspili u ničemu jer sad bi svi mi bili obrezani u nekoj đamiji
2015-09-24
https://www.youtube.com/watch?v=T5okRYLkekMRingo10 wrote:Ne znam za slavnu pravoslavnu i nikad nisam cuo za tako nesto.vuksadinare wrote:Je moram se ispricati dingu i biti posten i priznati da je u pravu..postojala je hrvatska brigada u sklopu ABiH...ja sam pobrkao ali isto tako postojala je i ta brigada prva slavna pravoslavna kojoj se pridruzilo i dosta hrvata i pripadnika rasformirane hvo brigade...inace to je bio slucaj podmukle izdaje muslimana koji nisu u sarajevu imalu razloga ukinuti hvo brigadu u sarajevu jer nije bilo trzavica niti je hvo icim prijetio abih...drugo takva suradnja izmedju hvo i abih bez obzira na sukob hvo i abih u drugim djelovima postojala je u bihacu,brckom,dijelu tuzlanskog ratista...po nekim informacijama na ukidanju hvo brigade u sarajevu nisu toliko inzistirali muslimansko vodstvo vec tamosnje nazovihrvatski uguznicarski politicari...poput ive komsica i kako se zove predsjednik hkud 'napredak'..pejic ili tako nekako..
Nasa brigada je ostala takva kakva jeste do kraja rata samo je podpala pod Armiju BiH nakon 6. 11. 1004. Kao sto sam vec rekao, Promijenjeno je rukovodstvo ali sve drugo je ostalo isto.
2015-09-08
Bilo je i togavuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
A današnjim pravašima titulu najvećih šupaka u galaksiji.
Za likvidacije nenaoružanih vojnika su neki vojnici HV i optuženi također
Ovo nikakve veze sa nama nema.vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=T5okRYLkekMRingo10 wrote:Ne znam za slavnu pravoslavnu i nikad nisam cuo za tako nesto.vuksadinare wrote:Je moram se ispricati dingu i biti posten i priznati da je u pravu..postojala je hrvatska brigada u sklopu ABiH...ja sam pobrkao ali isto tako postojala je i ta brigada prva slavna pravoslavna kojoj se pridruzilo i dosta hrvata i pripadnika rasformirane hvo brigade...inace to je bio slucaj podmukle izdaje muslimana koji nisu u sarajevu imalu razloga ukinuti hvo brigadu u sarajevu jer nije bilo trzavica niti je hvo icim prijetio abih...drugo takva suradnja izmedju hvo i abih bez obzira na sukob hvo i abih u drugim djelovima postojala je u bihacu,brckom,dijelu tuzlanskog ratista...po nekim informacijama na ukidanju hvo brigade u sarajevu nisu toliko inzistirali muslimansko vodstvo vec tamosnje nazovihrvatski uguznicarski politicari...poput ive komsica i kako se zove predsjednik hkud 'napredak'..pejic ili tako nekako..
2015-09-24
treba onda i ovog partizana osuditi, kaj ne?Sora wrote:Bilo je i togavuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
Ne, treba mu uruciti orden i dati trostruku mirovinu.Noor wrote:treba onda i ovog partizana osuditi, kaj ne?Sora wrote:Bilo je i togavuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:Starome treba dati orden ...vuksadinare wrote:priznao je da je ubio nenaoruzanog svabu a ratni zlocin nikad ne zastarjeva stari si je pucao u koljeno...inace predao bi ga njemackom pravosuđu ovi ce ga 'nasi' pustiti garant...
Jer tako hrabro i otvoreno istupiti u javnosti te neoustaske drzave, svakako je velika hrabrost.
2015-09-24
rekao si da za njih nisi cuo..a bili ste na istom ratistu...gotovo na istoj liniji...Ringo10 wrote:Ovo nikakve veze sa nama nema.vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=T5okRYLkekMRingo10 wrote:Ne znam za slavnu pravoslavnu i nikad nisam cuo za tako nesto.vuksadinare wrote:Je moram se ispricati dingu i biti posten i priznati da je u pravu..postojala je hrvatska brigada u sklopu ABiH...ja sam pobrkao ali isto tako postojala je i ta brigada prva slavna pravoslavna kojoj se pridruzilo i dosta hrvata i pripadnika rasformirane hvo brigade...inace to je bio slucaj podmukle izdaje muslimana koji nisu u sarajevu imalu razloga ukinuti hvo brigadu u sarajevu jer nije bilo trzavica niti je hvo icim prijetio abih...drugo takva suradnja izmedju hvo i abih bez obzira na sukob hvo i abih u drugim djelovima postojala je u bihacu,brckom,dijelu tuzlanskog ratista...po nekim informacijama na ukidanju hvo brigade u sarajevu nisu toliko inzistirali muslimansko vodstvo vec tamosnje nazovihrvatski uguznicarski politicari...poput ive komsica i kako se zove predsjednik hkud 'napredak'..pejic ili tako nekako..
2015-09-08
Ja znam za trecu vitesku. ALi nikad cuo za to slavna pravoslavna ... gluposti.vuksadinare wrote:rekao si da za njih nisi cuo..a bili ste na istom ratistu...gotovo na istoj liniji...Ringo10 wrote:Ovo nikakve veze sa nama nema.vuksadinare wrote:https://www.youtube.com/watch?v=T5okRYLkekMRingo10 wrote:Ne znam za slavnu pravoslavnu i nikad nisam cuo za tako nesto.vuksadinare wrote:Je moram se ispricati dingu i biti posten i priznati da je u pravu..postojala je hrvatska brigada u sklopu ABiH...ja sam pobrkao ali isto tako postojala je i ta brigada prva slavna pravoslavna kojoj se pridruzilo i dosta hrvata i pripadnika rasformirane hvo brigade...inace to je bio slucaj podmukle izdaje muslimana koji nisu u sarajevu imalu razloga ukinuti hvo brigadu u sarajevu jer nije bilo trzavica niti je hvo icim prijetio abih...drugo takva suradnja izmedju hvo i abih bez obzira na sukob hvo i abih u drugim djelovima postojala je u bihacu,brckom,dijelu tuzlanskog ratista...po nekim informacijama na ukidanju hvo brigade u sarajevu nisu toliko inzistirali muslimansko vodstvo vec tamosnje nazovihrvatski uguznicarski politicari...poput ive komsica i kako se zove predsjednik hkud 'napredak'..pejic ili tako nekako..
2015-09-24
ne, nije to hrabrost, nego priznanje ratnog zločinaRingo10 wrote:Ne, treba mu uruciti orden i dati trostruku mirovinu.Noor wrote:treba onda i ovog partizana osuditi, kaj ne?Sora wrote:Bilo je i togavuksadinare wrote:dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisioRingo10 wrote:
Starome treba dati orden ...
Jer tako hrabro i otvoreno istupiti u javnosti te neoustaske drzave, svakako je velika hrabrost.
Ne, lik je heroj koji je ubio okupatorskog vojnika. I to javno priznao u zemlji koja gaji proustaske sentimente.Noor wrote:ne, nije to hrabrost, nego priznanje ratnog zločinaRingo10 wrote:Ne, treba mu uruciti orden i dati trostruku mirovinu.Noor wrote:treba onda i ovog partizana osuditi, kaj ne?Sora wrote:Bilo je i togavuksadinare wrote:
dati orden jer je ubio nenaoruzanog zarobljenika....a sto bi rekao npr..da je hrvatski vojnik upucao npr nenaoruzanog marticevca..mogu si misliti kakve bi mu sve etikete prisio
Svaka mu cast.
2015-09-24
može u on tvojim očima biti heroj, kao i Ratko Mladić koji je na TVu isto se tako hvalio ratnim zločinima, ali ratni zločin je ratni zločin. Njega mora pravosuđe obraditi, iako vjerojatno mu neće moći dokazati, ako je pametan ovaj ratni zločinac(nevirujem da se šalio) će se braniti šutnjom/ili će govoriti (nisam ja to baš tako napravio šalio sam se, htio sam se pohvaliti samo ).
dapače cijenio bih ga , kada bi rekao "je ubio sam , i neka sam, i znam da je to ratni zločin" i pirhvatio svoju zasluženu kaznu i odležao u zatvoru do kraja života
dapače cijenio bih ga , kada bi rekao "je ubio sam , i neka sam, i znam da je to ratni zločin" i pirhvatio svoju zasluženu kaznu i odležao u zatvoru do kraja života
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Covjek je heroj u zemlji koja gaji proustaske, pronacisticke i profasisticke sentimente.
Heroj, kapu mu skidam.
Heroj, kapu mu skidam.
2015-09-24
vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
2015-09-24
a nažalost prije tvoji boljševici drže pravosuđe u normalnoj pravnoj državi se kaže da ratni zločin ne zastarijeva ali eto povlačim se sa ove teme
PA bolje i boljsevici nego usatsoidi koji slinave za okupatorskim vojnicima od prije 80 godina.AssadNaPodmornici wrote:a nažalost prije tvoji boljševici drže pravosuđe u normalnoj pravnoj državi se kaže da ratni zločin ne zastarijeva ali eto povlačim se sa ove teme
Hrvati su fakat JAD od naroda. JAD i nista drugo.
2015-09-24
Page 4 of 11 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
Page 4 of 11