HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Stari je heroj koji je ukokao okupatorskog vojnika.
A to sto ste vi ustaski JAD koji slinavi za svojim nacistickim gospodarima, druga je stvar.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
A to sto ste vi ustaski JAD koji slinavi za svojim nacistickim gospodarima, druga je stvar.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.michaellcmacha wrote:ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ovo su mali manekeni koji su se slikali jer je to tada bilo COOL.Noor wrote:dobro znaš da je u redovima partizana bilo puno djece...tako da ako je i ovaj čiča bio, nije nikakvo čudoRingo10 wrote:Stari je veli jos kao fetus bio partizan ...Noor wrote:ma starog jarca se savjetovati da kaže da se malo zbunio (kao godine, štaš...jel) ili će se odjednom sjetiti da je švabo umjesto demižona ipak u rukama držao šmajserAssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Ovo je fakat komedija.
Kakvi kurčevi borci od 13 godina. Niste normalni.
To je postojalo samo u knjigama za djecu France Bevka i Tone Seliškara.
2015-09-24
To nije tocnotre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Partizani su i,sli vrlo strog eticki kodeks u pogledu cak krade ili sexa
A kamoli ubojstva
Sami su likvidirali svoje neposlušne borce
Ima taj Primjer u kapelskim kresovima
A ustase .?
E
Tre. Nina Nana ninanana
Do imendana
AhAssadNaPodmornici wrote:michaellcmacha wrote:ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:
Pravosudje proustaske drzave.
Konvencije i nacisti ...
DA, to je istina. Recimo ona priča o CRVENOM ŠALU je istinit događaj sa Igmanskog marša, u stvari nakon njega. Strijeljanje je naredio komandant, mislim da je to bio Rade Hamović ali nisam sto posto siguran.Sora wrote:To nije tocnotre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
A kamoli ubojstva
A ustase .?
E
Tre. Nina Nana ninanana
Do imendana
2015-09-24
Bilo je jos takvih prica
U ratovanju se uvijek nade taj odobni odnos, neka osveta ili korist
No. Partizani su bili u tom pogledu vrlo čvrsti
Znam za istinitu pricu u TPO kad su ustrijelili svog borca za kaznu
Jer je u selu naoravio darmar ...
Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Jesam se napio ko letva, jebo te jos nikad se nisam tako umlatio.
A jesam li nesto i pjevao, nemam pojma. Sa mnom je bilo nekoliko mojih jarana
Krkanluk i papanluk na kvadrat ali klopa i piće na sve strane. DA nije bilo hrvatskih obilježja i prigodnih pjesama, pomislio bih da sam na nekom srpskom derneku.
Dinarski mentalni sklop u punome sjaju.
Kitoljube šta da ti radim. Razina tvoga imbecilizma je nemjerljiva a tvoj kretenizam neizlječiv.tre wrote:Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Krkanluk i papanluk na kvadrat ali klopa i piće na sve strane. DA nije bilo hrvatskih obilježja i prigodnih pjesama, pomislio bih da sam na nekom srpskom derneku.
2015-09-24
baba a što kažeš na malog princa, ipak je to puno realnije od kapelskih krijesova.Sora wrote:To nije tocnotre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
A kamoli ubojstva
A ustase .?
E
Tre. Nina Nana ninanana
Do imendana
Evo sad cu glasati za njih, samo da prijave jos josipa broza i staljina..jastreb wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/prijavljen-covjek-koji-je-za-novu-tv-priznao-ubojstvo-kao-partizan-ubio-je-nenaoruzanog-vojnika-1313523/
Program im je famozan..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, imali su zajeban taj kodeks. Znali su pretjerati ali jebi ga, ta čvrstina im je donijela pobjedu.Sora wrote:Bilo je jos takvih prica
2015-09-24
nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
Ovo su mali manekeni koji su se slikali jer je to tada bilo COOL.
a zato si se sam sebi posrao u usta ne odgovorivši ni na jedno logično postavljeno pitanje. Ti si dečko pun govana koje ti na usta izlaze daleko više nego na stražnji dio, jad i bijeda od čovjekaRingo10 wrote:Kitoljube šta da ti radim. Razina tvoga imbecilizma je nemjerljiva a tvoj kretenizam neizlječiv.tre wrote:Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:
Pravosudje proustaske drzave.
B oško Buha je bio nekoliko puta odbijan radi godina. Primili su ga nekako 1942 i imao je 16 godina jer nije imao gdje da ide. Poginuo sa 17.Noor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
A to je ipak malo više od 13.
2015-09-24
Ti si tre klonirana zeljkica Marković
Pun zivota
Napredan ko hdz i ostali desnicari u rh
Ti si tre .. jedino blesav u tom da mislis da si u pravu
Ostslo sve stima
Pun zivota
Napredan ko hdz i ostali desnicari u rh
Ti si tre .. jedino blesav u tom da mislis da si u pravu
Ostslo sve stima
Kitoljube, da bih sa tobom raspravljao morao bi da se nekako spustim na nivo inteligencije mentalno zaostalog debila. A to je ipak za mene nemoguće.tre wrote:a zato si se sam sebi posrao u usta ne odgovorivši ni na jedno logično postavljeno pitanje. Ti si dečko pun govana koje ti na usta izlaze daleko više nego na stražnji dio, jad i bijeda od čovjekaRingo10 wrote:Kitoljube šta da ti radim. Razina tvoga imbecilizma je nemjerljiva a tvoj kretenizam neizlječiv.tre wrote:Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:
u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.
2015-09-24
Oh, onda stipe mesic laze, on je bio sa 12 u partizanima.. ma nemoguce da lazeRingo10 wrote:B oško Buha je bio nekoliko puta odbijan radi godina. Primili su ga nekako 1942 i imao je 16 godina jer nije imao gdje da ide. Poginuo sa 17.Noor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
A to je ipak malo više od 13.
2015-08-15
šumski banditi su djecu iskorištavali i od toga pravili mitove. Danas kada su antife spoznale monstruoznost takvih dijela okreću priču da je to bila zajebancija. Kad njemcu ubiju jednog takvog dječaka obi su ga pretvarali u heroja a njemce ili ustaše optuživali da ubijaju djecu. Takve gadarije samo ljevičarima mogu pasti na pamet, hitler, tito i slična gamad, bljakNoor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
Ma on vas malo zajebava..nije.Sora wrote:Ti si tre klonirana zeljkica Marković
2015-08-15
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
Page 6 of 11