Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1024225
Ha ha ha Samopojeb
Ha ha ha Samopojeb
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Ugroženi pederi digli kaznenu prijavu protiv maškara u Kaštelima
A šta ako neki roditelj neželi da mu pederi indoktriniraju djete preko ulaska u nastavni program škole?
Ide roditelju kaznena prijava jel tako?
Ide roditelju kaznena prijava jel tako?
2014-04-11
Nitko im ne može zabraniti da podižu kaznene prijave, ali im nitko ne može garantirati uspjeh sa istima na sudu.
Guest- Guest
heheh pa to je bit karnevala, kao da digneš k.p. protiv tvorca šale ili vica, iako mi nije jasno kako je slikovnica postala krnjo pored vrdoljaka, šekija, vase ili rame, a štaš naš narod cijeni sjecikese
Kermit-
2014-04-17
Mene samo zanima jel društvo shvaća razliku između toga da ja njih puštan na miru da se prče u svoja četiri zida a da oni udaraju na moje djete peruči mu um preko države konkretno škole sa nečim šta ja znam da nije dobro za mentalno zdravlje djeteta tj da ga odgaja samo jedan spol
2014-04-11
Sad ću vam nešto reč i nemam namjeru to ponavljatRayMabus wrote:Mene samo zanima jel društvo shvaća razliku između toga da ja njih puštan na miru da se prče u svoja četiri zida a da oni udaraju na moje djete peruči mu um preko države konkretno škole sa nečim šta ja znam da nije dobro za mentalno zdravlje djeteta tj da ga odgaja samo jedan spol
Ti likovi i likice i njihovi simpatizeri to će u krvavim batinama izaći iz ove države i više se ovdje nikad neće vratiti
2014-04-11
U ovoj državi imate dva izbora
Možete ih izbaciti vi
Ili
Mogu ih izbaciti ja (Asthar komanda)
Bilo bi mi draže da ih vi izbacite jer sam ja već dao naredbu da ako ih vi ne izbacite nego moram ja
A naredba glasi POBIJ BEZ MILOSTI
Možete ih izbaciti vi
Ili
Mogu ih izbaciti ja (Asthar komanda)
Bilo bi mi draže da ih vi izbacite jer sam ja već dao naredbu da ako ih vi ne izbacite nego moram ja
A naredba glasi POBIJ BEZ MILOSTI
2014-04-11
Ovako...
Ajmo to razračunati na jedan jasan način.
Znači,Kaštela,ili bilo koja druga sredina,vidi da alkoholizam šteti toj zajednici. I sada dogovore se očajne majke,kćeri,supruge ,pas i braća,da na idućem karnevalu osude tu pojavu i spale mesopusta u obliku pijanice,ispičuture,Smuka i Salasa,pa čak i u obliku Zagorca,ili pak Deda Žike...
Znači,osudili smo alkoholizam i prekomjerno uživanje alkohola.
Ja,koji se smatram prekomjernim konzumatorom alk.pića neću riječ reći protiv te vaše ceremonije.
A zašto takvo što na isti način ne prihvate i "štovatelji" LGTB pokreta.
Ajmo to razračunati na jedan jasan način.
Znači,Kaštela,ili bilo koja druga sredina,vidi da alkoholizam šteti toj zajednici. I sada dogovore se očajne majke,kćeri,supruge ,pas i braća,da na idućem karnevalu osude tu pojavu i spale mesopusta u obliku pijanice,ispičuture,Smuka i Salasa,pa čak i u obliku Zagorca,ili pak Deda Žike...
Znači,osudili smo alkoholizam i prekomjerno uživanje alkohola.
Ja,koji se smatram prekomjernim konzumatorom alk.pića neću riječ reći protiv te vaše ceremonije.
A zašto takvo što na isti način ne prihvate i "štovatelji" LGTB pokreta.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gdje su sad umjetničke slobode?
ah, pederska posla
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Europejska posla.
a bogami i kod vas se vec naveliko europeizira :D
2014-04-22
Nisu to pederska posla nego fašistička posla, upravo zato sam i izdao naredbu ako ih vi neizbacite nego moram ja a naredba je POBITI BEZ MILOSTILeviathan2 wrote:ah, pederska posla
2014-04-11
Ima da ćutite...Kad Pederi govore..
Longi,pazi da ne bi morao opet neku nekretninu prodavati,da namiris nekima duovne patnje..
Longi,pazi da ne bi morao opet neku nekretninu prodavati,da namiris nekima duovne patnje..
Guest- Guest
kak se nikad ne sjetis sataras taritas i bereasilovski wrote:heheh pa to je bit karnevala, kao da digneš k.p. protiv tvorca šale ili vica, iako mi nije jasno kako je slikovnica postala krnjo pored vrdoljaka, šekija, vase ili rame, a štaš naš narod cijeni sjecikese
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ovdje se neradi o pederima nego nećemu drugome, budi siguran da ja ne dajem naredbe likvidacija olako nego sa debelim razlogompismejker wrote:Ima da ćutite...Kad Pederi govore..
2014-04-11
Nisu to nikakva pederska posla nego nešto drugo, čitaj moje postove ja se ne šalim
Neizbacite li ih vi ja ću
Njih i njihove simpatizere
Prije likvidacije papir i kemijska zaokruži odgovor
Jedan vodi u smrt drugi slobodan si
Neizbacite li ih vi ja ću
Njih i njihove simpatizere
Prije likvidacije papir i kemijska zaokruži odgovor
Jedan vodi u smrt drugi slobodan si
2014-04-11
ma jasno je...sloboda govora i te stvari a pederi vam je hotje oduzeti..bas su pravi fasisti..RayMabus wrote:Ovdje se neradi o pederima nego nećemu drugome, budi siguran da ja ne dajem naredbe likvidacija olako nego sa debelim razlogompismejker wrote:Ima da ćutite...Kad Pederi govore..
Guest- Guest
Ja ti fino jedno a ti drugo, očeš opet da ti objasnim da će puno širi krug ljudi dobit papir i kemijskupismejker wrote:ma jasno je...sloboda govora i te stvari a pederi vam je hotje oduzeti..bas su pravi fasisti..RayMabus wrote:Ovdje se neradi o pederima nego nećemu drugome, budi siguran da ja ne dajem naredbe likvidacija olako nego sa debelim razlogompismejker wrote:Ima da ćutite...Kad Pederi govore..
Zaokruži nešto DA NE
Smatrate li da je odgajanje djece od strane roditelja samo jednog spola iako stvara probleme na mentalnoj razini u odrastanju i poslije ispravno ili ne
Jedan te odgovor vodi u smrt
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Državno odvjetništvo odbacilo Bujančevu kaznenu prijavu protiv Stipe Milanovića
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
» Zoki u nevolji?!Tuziteljstvo BiH podnosi kaznenu prijavu protiv njega zbog negiranja genocida u Srebrenici
» DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Komšić najavio je danas da će ponovno podnijeti kaznenu prijavu protiv Milorada Dodika
» Zoki u nevolji?!Tuziteljstvo BiH podnosi kaznenu prijavu protiv njega zbog negiranja genocida u Srebrenici
» DP podnjeo kaznenu prijavu protiv Tomasevica jeg ga ilegalno financira strana agentura..Mozemo 'odlucno' odgovorilo ''ni mimo ni vrit"
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
Page 1 of 3