HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: HSP podnio kazn.prijavu protiv partizana koji je ubio nenaoružanog Švabu
Ma on vas malo zajebava..nije.Sora wrote:Ti si tre klonirana zeljkica Marković
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hahaha, Stipica naš nasušni.kaya wrote:Oh, onda stipe mesic laze, on je bio sa 12 u partizanima.. ma nemoguce da lazeRingo10 wrote:B oško Buha je bio nekoliko puta odbijan radi godina. Primili su ga nekako 1942 i imao je 16 godina jer nije imao gdje da ide. Poginuo sa 17.Noor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
Ovo su mali manekeni koji su se slikali jer je to tada bilo COOL.
Kakvi kurčevi borci od 13 godina. Niste normalni.
To je postojalo samo u knjigama za djecu France Bevka i Tone Seliškara.
A to je ipak malo više od 13.
Jest, bio je u partizanima sa 12, nosali ga u sepetu.
Bilo je u partizanima i novorođenčadi ako ćemo tako gledati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
je, malo je više, al opet i sa 16 si dijeteRingo10 wrote:B oško Buha je bio nekoliko puta odbijan radi godina. Primili su ga nekako 1942 i imao je 16 godina jer nije imao gdje da ide. Poginuo sa 17.Noor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
a stari je možda malo podmazao svoju priču to s godinama, nije isključeno...no to je nebitno u svemu što je rekao
Ajd tre
Bajke prica ko neki dedo unuku
Bajke prica ko neki dedo unuku
Stari laže.Noor wrote:je, malo je više, al opet i sa 16 si dijeteRingo10 wrote:B oško Buha je bio nekoliko puta odbijan radi godina. Primili su ga nekako 1942 i imao je 16 godina jer nije imao gdje da ide. Poginuo sa 17.Noor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
a stari je možda malo podmazao svoju priču to s godinama, nije isključeno...no to je nebitno u svemu što je rekao
Možda je on i vidio nekog Švabu pa se sakrio a onda kasnije unucima pričao mitološke bajke.
Gluposti. Čim ga čujem kako se junači znam da laže.
NAslušao sam se takvih laži u posljednjem ratu koliko hoćeš.
Last edited by Ringo10 on 22/5/2019, 14:51; edited 1 time in total
2015-09-24
tebi je budalo ustaška problem objasniti tvoju tezu zašto je u RH pravosuđe proustaško a jedino su osuđdne ustaše i pripadnici HVa ali ne partizani. Kad to sam sebi objasniš javi se po nove čvrge imbeculu naloumni ustaškiRingo10 wrote:Kitoljube, da bih sa tobom raspravljao morao bi da se nekako spustim na nivo inteligencije mentalno zaostalog debila. A to je ipak za mene nemoguće.tre wrote:a zato si se sam sebi posrao u usta ne odgovorivši ni na jedno logično postavljeno pitanje. Ti si dečko pun govana koje ti na usta izlaze daleko više nego na stražnji dio, jad i bijeda od čovjekaRingo10 wrote:Kitoljube šta da ti radim. Razina tvoga imbecilizma je nemjerljiva a tvoj kretenizam neizlječiv.tre wrote:Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:
Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.
Jesam se napio ko letva, jebo te jos nikad se nisam tako umlatio.
A jesam li nesto i pjevao, nemam pojma. Sa mnom je bilo nekoliko mojih jarana
Krkanluk i papanluk na kvadrat ali klopa i piće na sve strane. DA nije bilo hrvatskih obilježja i prigodnih pjesama, pomislio bih da sam na nekom srpskom derneku.
Dinarski mentalni sklop u punome sjaju.
baba tebi je mozak spaljen i ovako, ne doljevaj visoko oktansko gorivo na njega barem jedan danSora wrote:Ti si tre klonirana zeljkica Marković
Pun zivota
Napredan ko hdz i ostali desnicari u rh
Ti si tre .. jedino blesav u tom da mislis da si u pravu
Ostslo sve stima
Da, svakako gadovi jedni. Iskorištavali djecu.tre wrote:šumski banditi su djecu iskorištavali i od toga pravili mitove. Danas kada su antife spoznale monstruoznost takvih dijela okreću priču da je to bila zajebancija. Kad njemcu ubiju jednog takvog dječaka obi su ga pretvarali u heroja a njemce ili ustaše optuživali da ubijaju djecu. Takve gadarije samo ljevičarima mogu pasti na pamet, hitler, tito i slična gamad, bljakNoor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
Nisu ih kao plemenite ustaše ubijali, trpali po logorima i odvajali od roditelja.
2015-09-24
eto opet laprdaš bez pokrića, oćeš reći da partizani lažu i da su izmislili buhu, sirogojna i ostale partizanske junake od 12 do 16 godina? oćeš reći da su bez veze snimali filmove o tome i indoktrinirali svu djecu i narod bez veze? oćeš reći da si sad prohgledao i kažeš da partizani lažu?Ringo10 wrote:Da, svaako gadovi jedni. Iskorištavali djecu.tre wrote:šumski banditi su djecu iskorištavali i od toga pravili mitove. Danas kada su antife spoznale monstruoznost takvih dijela okreću priču da je to bila zajebancija. Kad njemcu ubiju jednog takvog dječaka obi su ga pretvarali u heroja a njemce ili ustaše optuživali da ubijaju djecu. Takve gadarije samo ljevičarima mogu pasti na pamet, hitler, tito i slična gamad, bljakNoor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
Nisu ih kao plemenite ustaše ubijali, trpali po logorima i odvajali od roditelja.
Rekoh ja tebi da si budaletina bosanska i da ti se ne može nitko posrati u usta kao ti sam sebi
debilizam je glorificirati bilo koga pa tako i partizaniju za koju je poznato da je tijekom ratnih godina skupljana s koca i konopca, inače da, vrlo je lako usporediti snage novj sa snagama hoćeš JNA, JA, vojske rsk ili vojske rs jer su im obrasci djelovanja i postupanja u poziciji nadmoći nad neprijateljem bili potpuno istog obrasca....Ringo10 wrote:usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.michaellcmacha wrote:ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?Ringo10 wrote:
Pravosudje proustaske drzave.
Stari je heroj koji je ukokao okupatorskog vojnika.
A to sto ste vi ustaski JAD koji slinavi za svojim nacistickim gospodarima, druga je stvar.
2015-08-08
meni se jednom prilikom požalio da je jako jako bolesta... između ostalog i na nerve...tre wrote:Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:Pravosudje proustaske drzave.AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo oće li biti heroj ako ga pravosuđe krene ispitivati,
Krkanluk i papanluk na kvadrat ali klopa i piće na sve strane. DA nije bilo hrvatskih obilježja i prigodnih pjesama, pomislio bih da sam na nekom srpskom derneku.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Titov NOP je najčasniji pokret u povijesti prostora Južnih Slavena.michaellcmacha wrote:debilizam je glorificirati bilo koga pa tako i partizaniju za koju je poznato da je tijekom ratnih godina skupljana s koca i konopca, inače da, vrlo je lako usporediti snage novj sa snagama hoćeš JNA, JA, vojske rsk ili vojske rs jer su im obrasci djelovanja i postupanja u poziciji nadmoći nad neprijateljem bili potpuno istog obrasca....Ringo10 wrote:usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.michaellcmacha wrote:ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.Noor wrote:
jesi kad čuo za IV Hašku konvenciju i kasnije III Ženevsku?
A to sto ste vi ustaski JAD koji slinavi za svojim nacistickim gospodarima, druga je stvar.
2015-09-24
tebi se stanje poprilično pogoršalo od kako si mi se požalio da te boli.... glava...Ringo10 wrote:Titov NOP je najčasniji pokret u povijesti prostora Južnih Slavena.michaellcmacha wrote:debilizam je glorificirati bilo koga pa tako i partizaniju za koju je poznato da je tijekom ratnih godina skupljana s koca i konopca, inače da, vrlo je lako usporediti snage novj sa snagama hoćeš JNA, JA, vojske rsk ili vojske rs jer su im obrasci djelovanja i postupanja u poziciji nadmoći nad neprijateljem bili potpuno istog obrasca....Ringo10 wrote:usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.michaellcmacha wrote:ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:
Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ne, nego uživam da guzim vas ustašoide u mozak.michaellcmacha wrote:tebi se stanje poprilično pogoršalo od kako si mi se požalio da te boli.... glava...Ringo10 wrote:Titov NOP je najčasniji pokret u povijesti prostora Južnih Slavena.michaellcmacha wrote:debilizam je glorificirati bilo koga pa tako i partizaniju za koju je poznato da je tijekom ratnih godina skupljana s koca i konopca, inače da, vrlo je lako usporediti snage novj sa snagama hoćeš JNA, JA, vojske rsk ili vojske rs jer su im obrasci djelovanja i postupanja u poziciji nadmoći nad neprijateljem bili potpuno istog obrasca....Ringo10 wrote:usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.michaellcmacha wrote:
ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...
2015-09-24
Mislis da ovi iz HV ILI HVO znaju uopce sto znaci CAST ?Ringo10 wrote:Titov NOP je najčasniji pokret u povijesti prostora Južnih Slavena.michaellcmacha wrote:debilizam je glorificirati bilo koga pa tako i partizaniju za koju je poznato da je tijekom ratnih godina skupljana s koca i konopca, inače da, vrlo je lako usporediti snage novj sa snagama hoćeš JNA, JA, vojske rsk ili vojske rs jer su im obrasci djelovanja i postupanja u poziciji nadmoći nad neprijateljem bili potpuno istog obrasca....Ringo10 wrote:usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.michaellcmacha wrote:ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...Ringo10 wrote:
Jesam i zaboli me kitomir. Ne odnosi se na nacisticke okupatore koji pljackaju i kradu a to sto je bio navodno nenaoruzan jebe mi se.
Zato se i prozvali časnicima da se sakriju iza etikete
To se lokalo i drogiralo ko pravi časnici
pa kad trijezan glumi partizana a kad se našiša bude najveći ustaša u melburnu, ko ne bi obolio od tolike borbe u samom sebimichaellcmacha wrote:meni se jednom prilikom požalio da je jako jako bolesta... između ostalog i na nerve...tre wrote:Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.Ringo10 wrote:
Pravosudje proustaske drzave.
a kako tek laže kad pojašnjava kako je artuković u osnovi bio jedan od najinteligentnijih i najčasnijih ljudi na ovim prostorima a pogotovo među hrvatima... plus tvrdnje kako mu je kompletna inkriminacija napakovana... jebiga sad kad to tvrdi takav antifašist sa pedigreom....kaya wrote:Oh, onda stipe mesic laze, on je bio sa 12 u partizanima.. ma nemoguce da lazeRingo10 wrote:B oško Buha je bio nekoliko puta odbijan radi godina. Primili su ga nekako 1942 i imao je 16 godina jer nije imao gdje da ide. Poginuo sa 17.Noor wrote:nije istina, pa Boško Buha nije bio puno stariji kad se pridružio II proleterskojRingo10 wrote:
2015-08-08
jok tvoji iz handžar divizije su svi čestiti i časni.Sora wrote:Mislis da ovi iz HV ILI HVO znaju uopce sto znaci CAST ?Ringo10 wrote:Titov NOP je najčasniji pokret u povijesti prostora Južnih Slavena.michaellcmacha wrote:debilizam je glorificirati bilo koga pa tako i partizaniju za koju je poznato da je tijekom ratnih godina skupljana s koca i konopca, inače da, vrlo je lako usporediti snage novj sa snagama hoćeš JNA, JA, vojske rsk ili vojske rs jer su im obrasci djelovanja i postupanja u poziciji nadmoći nad neprijateljem bili potpuno istog obrasca....Ringo10 wrote:usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.michaellcmacha wrote:
ček znači po tvom rezonu su srbi, da su tebe kojim slučajem zarobili bilo sa puškom, bilo da si bio nenaoružan, trebali ubiti kao kera... jer se bilo koja humana konvencija ne odnosi na tebe s obzirom da si bio pripadnik proustaških formacija...
Zato se i prozvali časnicima da se sakriju iza etikete
To se lokalo i drogiralo ko pravi časnici
Osim toga luda babetino ni HV ni HVO nisu uzimali djecu u svoje redove i stvarali ubojice od njih kao što su patliđani radili i već smo tu debelo po časti ispred vas a da ne spominjemo ubijanje ratnih zarobljenika kao što su to tvoji i jedni i drugi činili
MA nema tu borbe. Pa mi smo dvaput pobijedili ... kako reče Mesiči.tre wrote:pa kad trijezan glumi partizana a kad se našiša bude najveći ustaša u melburnu, ko ne bi obolio od tolike borbe u samom sebimichaellcmacha wrote:meni se jednom prilikom požalio da je jako jako bolesta... između ostalog i na nerve...tre wrote:Bosančino ne seri, ti se nisi maknio iz svoje kasabe dok nisi počeo praviti papire za sustraliju a i to ti je neki rođak sredio jer ti očito nisu u stanju ni to napraviti, ono je jednostavno ali ti nemaš kapacitet ni za to, osim toga sigurno te ne bi primili da su prijavio da vidiš bijele miševe ili da su izvršili na tebi neko psihijatrijsko vještačenje. Pitanje je samo jel si munjen cijeli život ili te robijanje u ABIH tako sjebalo da si otišao u mp3 i nikad se nisi vratio.Ringo10 wrote:Kitoljube, da ti odam tajnu. Jedne godine sam bio na Bleiburgu na tom derneku.tre wrote:
u kojoj niti jedan partizan nije osuđen nikada, ajde prestani jesti govna budaletino ustaška australska.
2015-09-24
Z
Last edited by AssadNaPodmornici on 22/5/2019, 15:11; edited 1 time in total
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
a znači tebe od guženja jako boli glava, de vidi sa debilbiodebilosto, ili sa frkom, ili sa svetozarom, pa da raspodijelite tu glavobolju... od guženja... ionak ste sva četvorica tijekomRingo10 wrote:Ne, nego uživam da guzim vas ustašoide u mozak.michaellcmacha wrote:tebi se stanje poprilično pogoršalo od kako si mi se požalio da te boli.... glava...Ringo10 wrote:Titov NOP je najčasniji pokret u povijesti prostora Južnih Slavena.michaellcmacha wrote:debilizam je glorificirati bilo koga pa tako i partizaniju za koju je poznato da je tijekom ratnih godina skupljana s koca i konopca, inače da, vrlo je lako usporediti snage novj sa snagama hoćeš JNA, JA, vojske rsk ili vojske rs jer su im obrasci djelovanja i postupanja u poziciji nadmoći nad neprijateljem bili potpuno istog obrasca....Ringo10 wrote:
usporedjivati cetnike iz devedesetih sa partizanskim borcima kontra fašizma je kretenizam tipičan za ustaške debile.
ivota bili nesposobni za nać si žene...
2015-08-08
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Erdogan podnio krivičnu prijavu protiv nizozemskog desničara Wildera
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
» ODVJETNIK PODNIO PRIJAVU PROTIV ANTONIJA ALVAREZA: ‘On nema radnu dozvolu,
» OBITELJ Džabara El Bakra koji je nakon uhićenja počinio samoubojstvo u zatvoru, najavila je kaznenu prijavu protiv djelatnika istražnog zatvora
» Torcida Knin:'Nisu problem ovi domaći Srbi koji ovdje žive.Problemi nastaju kada dođu ovi iz Srbije a među njima ima i ekstremnih navijača Zvezde ili Partizana koji onda vrše provokacije,uništavaju nam murale,pišu provokatorske grafite..'
» DORH odbacio HSPovu prijavu protiv Novosti: 'Pjesma je satirična'
Page 7 of 11