vuk drinski ce dobit menzes
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: vuk drinski ce dobit menzes
debotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
...pravi coporativni napad na moju malenkost ocito udaram lijevu ekipu di boli i pokojeg laznig konzervativca i liberala
daj samo...idem ja po Lobu onda, paš ti vidit :)))
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Jao koji si ti glupan...vuksadinare wrote:Saman franja nije pripadnik moje katolicke vjere..prvo autonomas je unutar katolicke vjere-jezuit shodno tome i nije domacin unutar vatikana...red wolf wrote:Sprdancija je, ili kako vi pravovjerni Hrvati kažete, šprdancija je jedno, a vrijeđanje ad hominem nešto sasvim drugo...Papa Franjo nije Mesija, jer time bogohuliš vlastitu vjeru...Ali, pošto si glup takav kakav si, nije ni čudno da bogohuliš...vuksadinare wrote:Ne bi rekao..vrijedjanje na osobnoj razini nije sprdnja..zapravo upravo je suprotno...prvi cilj mi je za sad da razotkrivam laznog mesiju u laznog katolika samana franju...srbalji su mi dosadni..preprozirni su...mogu se samo sprdat sa njima ili zaliti ih..trenutno najozbiljnije shvacam samaneriju na celu sa glavnim samanom franjom zvanim jos i protared wolf wrote:Sprdaju se s tobom...vuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
...pravi coporativni napad na moju malenkost ocito udaram lijevu ekipu di boli i pokojeg laznig konzervativca i liberala
red wolf-
2016-02-10
vuksadinare wrote:Joj nemoj jos jednog dete kreten necu moc podnjetidebotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
@gnjac je dostojan protivnik za misli 19st.
na ljutu ranu ljutu ...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Probaš njegovim stilom - ne ide, probaš normalno - ne ide...jbg izgleda i njemu riknuo dozator :)n_razbojnik wrote:eto nared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:
wolfi...koliko brojimo još? :)
gdje su sada?
Ljudima uvijek treba reći istinu...Ljutili se ili ne...n_razbojnik wrote:eto nared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:
gdje su sada?
red wolf-
2016-02-10
Ljutu traaavuu na ljutu ranuuuu-u-u-udebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Joj nemoj jos jednog dete kreten necu moc podnjetidebotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
na ljutu ranu ljutu ...
znala sam uvik da voliš tompsona u dubini duše i iza zatvorenih vrata ;)
Vi ljudi imate jedan problem...Nikad ne učite na Vašim greškama...Ovo je sada ''the end of game''...
red wolf-
2016-02-10
ezek je na eksperimentalnoj terapiji, samo nuspojaveNoor wrote:Probaš njegovim stilom - ne ide, probaš normalno - ne ide...jbg izgleda i njemu riknuo dozator :)n_razbojnik wrote:eto nared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:
Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...
2014-04-15
Noor wrote:debotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
prihvacam izazov i podizem za 2 @jastreba... a sto ces sad jadna nebila
2014-04-12
ae, upravo tak'ared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:wolfi...koliko brojimo još? :)red wolf wrote:hop hop hop ... Ajmo u krug ...hahahahahahahahahahahaha
gdje su sada?
iću po kaju iz 2015., izut ce te u zrakudebotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
Slažem se s tobom...Noor wrote:ae, upravo tak'ared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:
gdje su sada?
red wolf-
2016-02-10
Noor wrote:Ljutu traaavuu na ljutu ranuuuu-u-u-udebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Joj nemoj jos jednog dete kreten necu moc podnjetidebotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:
ne daj se
na ljutu ranu ljutu ...
znala sam uvik da voliš tompsona u dubini duše i iza zatvorenih vrata ;)
nije to puska nego poglavar glavom i bradom
puska je okrenuo rijeci nadajuci se koncertima u dijaspori di se vrti lova a na kraju lovu nasih trudbenika vrti ceca
2014-04-12
ah tako...imat cu razumijevanja u tom slucaju :)n_razbojnik wrote:ezek je na eksperimentalnoj terapiji, samo nuspojaveNoor wrote:Probaš njegovim stilom - ne ide, probaš normalno - ne ide...jbg izgleda i njemu riknuo dozator :)n_razbojnik wrote:eto nared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:
pratimo onda :)
kaya v2015 i etna...može vas 30 na crtu, nemaju šamseNoor wrote:iću po kaju iz 2015., izut ce te u zrakudebotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:
ne daj se
2014-04-15
Noor wrote:iću po kaju iz 2015., izut ce te u zrakudebotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:
ne daj se
samo ne @kaju iz 2015 ako boga znades
2014-04-12
n_razbojnik wrote:kaya v2015 i etna...može vas 30 na crtu, nemaju šamseNoor wrote:iću po kaju iz 2015., izut ce te u zrakudebotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:
a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnu
kako se zva oni slovenac sto brijao samo partizane/usrase teme a ka ono puno pametno ?
2014-04-12
lako im sad laprdat :)n_razbojnik wrote:kaya v2015 i etna...može vas 30 na crtu, nemaju šamseNoor wrote:iću po kaju iz 2015., izut ce te u zrakudebotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:
debotoijusto wrote:Noor wrote:iću po kaju iz 2015., izut ce te u zrakudebotoijusto wrote:Noor wrote:debotoijusto wrote:
samo ne @kaju iz 2015 ako boga znades
predajes se, a?!
ne mogu se sjetit nicka...debotoijusto wrote:n_razbojnik wrote:kaya v2015 i etna...može vas 30 na crtu, nemaju šamseNoor wrote:iću po kaju iz 2015., izut ce te u zrakudebotoijusto wrote:Noor wrote:
kako se zva oni slovenac sto brijao samo partizane/usrase teme a ka ono puno pametno ?
2014-04-15
u pravu si... što se ljudi tiče... dok jedinke tvog mentalnog statusa ipak ne bi trebalo opterećivati... sa zdravstvenim činjenicama.... jednostavno treba pojačati terapiju do krajnjeg maksimuma i nadat se kontroliranoj stabilizaciji... i ne puštat te sa odjela svako malo...red wolf wrote:Ljudima uvijek treba reći istinu...Ljutili se ili ne...n_razbojnik wrote:eto nared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:
Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ero ce dobit menzes
» trump ce dobit menzes
» petir dobila menzes
» batarelo dobio menzes od reklame
» dobit ce turopoljsku podgutnicu
» trump ce dobit menzes
» petir dobila menzes
» batarelo dobio menzes od reklame