vuk drinski ce dobit menzes
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
vuk drinski ce dobit menzes
NA splitskoj Rivi prije nekoliko dana plesalo se užičko kolo, i to ni više ni manje nego na mjestu gdje su nedavno napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde iz Beograda.
Nekoliko je dana na stadionu Atletskog kluba Split trajalo Svjetsko školsko atletsko prvenstvo, na kojem je sudjelovalo 800 sudionika iz 29 zemalja, a završna svečanost bila je na splitskoj Rivi. U sklopu te svečanosti, između ostalog, plesalo se i užičko kolo.
Svjetsko prvenstvo za škole u atletici održano je 25. put u organizaciji Svjetske školske federacije ISF i Hrvatskog školskog sportskog saveza, a snimka koju možete pogledati ispod obišla je Hrvatsku.
https://www.index.hr/sport/clanak/video-uzicko-kolo-na-splitskoj-rivi-nedugo-nakon-napada-na-srpske-vaterpoliste/2086956.aspx
Nekoliko je dana na stadionu Atletskog kluba Split trajalo Svjetsko školsko atletsko prvenstvo, na kojem je sudjelovalo 800 sudionika iz 29 zemalja, a završna svečanost bila je na splitskoj Rivi. U sklopu te svečanosti, između ostalog, plesalo se i užičko kolo.
Svjetsko prvenstvo za škole u atletici održano je 25. put u organizaciji Svjetske školske federacije ISF i Hrvatskog školskog sportskog saveza, a snimka koju možete pogledati ispod obišla je Hrvatsku.
https://www.index.hr/sport/clanak/video-uzicko-kolo-na-splitskoj-rivi-nedugo-nakon-napada-na-srpske-vaterpoliste/2086956.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: vuk drinski ce dobit menzes
Kog brige za užičko kolo ? To su narodni plesovi.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Vuk je zaglavio u vremenu i prostoru,kao u nekakvoj bekonačnoj vremenskoj petlji,pa stalno proživljava 90-u.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:Vuk je zaglavio u vremenu i prostoru,kao u nekakvoj bekonačnoj vremenskoj petlji,pa stalno proživljava 90-u.
beskrajni dan bez svisca
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vuk u svakom Srbinu vidi ono što prosječan zapadnjak vidi u emigrantu iz Afganistana,ili Sirije,potencijalnog bombaša samoubojicu ili terorista koji će izvoditi ubitačne akcije u katoličkim crkvama.סמאל wrote:Vuk je zaglavio u vremenu i prostoru,kao u nekakvoj bekonačnoj vremenskoj petlji,pa stalno proživljava 90-u.
Ono što normalan Hrvat neće ni primijetiti;npr. užičko kolo na Rivi,ili nastup Jandrinog jata u Đevrskama,za Vuka će predstavljati opasnu uzbunu i predznak svesrpske agresije na hrvatsku nejačad.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vuk ima fobiju od Srba,ili stručnim riječnikom,,ima uznapredovalu ustašoidnu srbofobiju''
2015-07-23
Ja mislim da nije samo to.סמאל wrote:Vuk ima fobiju od Srba,ili stručnim riječnikom,,ima uznapredovalu ustašoidnu srbofobiju''
Ja mislim da on prilikom spominjanja Srba osjeti neko puteno sladostrašće i doživi,ono što naši BH muslimani,nazivaju -zort!!!
2014-04-22
To je nekakva čudna simbioza.Niti vuk može bez Srba,niti Srbi mogu bez ovakvih kao što je vuk.
Kad bi nekim čudom svi Srbi nestali s planete,mislim da bi to bio i kraj za našeg vuka i ostale Srboljube poput njega.
Nestankom Srba,nestao bi i smisao vukovog postojanja,bez Srba srušio bi se cijeli njegov svijet,te bi i on izgubio smisao svog postojanja.
Kad malo bolje razmislim,Hrvati su zapravo najsrpskiji Srbi,ali,cijeli smisao postojanja Hrvata je taj da se trude da ne budu Srbi.
Crvenkasti je to jako dobro detektirao.
Kad bi nekim čudom svi Srbi nestali s planete,mislim da bi to bio i kraj za našeg vuka i ostale Srboljube poput njega.
Nestankom Srba,nestao bi i smisao vukovog postojanja,bez Srba srušio bi se cijeli njegov svijet,te bi i on izgubio smisao svog postojanja.
Kad malo bolje razmislim,Hrvati su zapravo najsrpskiji Srbi,ali,cijeli smisao postojanja Hrvata je taj da se trude da ne budu Srbi.
Crvenkasti je to jako dobro detektirao.
2015-07-23
Vukovoj baki su srbi zapalili kucu a zeni od vuka ubili brata i protjerali ih...trebao bi biti srboljubac i skakat od srece kad ih vidim...dobro je sto se suzdrzavam..סמאל wrote:Vuk ima fobiju od Srba,ili stručnim riječnikom,,ima uznapredovalu ustašoidnu srbofobiju''
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa vidiš mu i po nadimku "Vuk sa Dinare" da vuče na Srbadiju.סמאל wrote:To je nekakva čudna simbioza.Niti vuk može bez Srba,niti Srbi mogu bez ovakvih kao što je vuk.
Kad bih ja na majicu napisao Vuk sa Dinare i prošao s tim natpisom po Šibeniku ili Zadru,dobio bih batine.
2014-04-22
Pazi,mnogi ljudi raznih nacionalnosti u ex Yu,doživili su traume od drugih naroda.Nažalost,bilo je zločinaca i žrtava sa svih strana,te su razumljive traume iz prošlosti,ali prošlo je 24 god. od rata,mnogo toga se promjenilo,prošlost ne treba zaboravit,ali živit u prošlosti znači ne imat budućnost.vuksadinare wrote:Vukovoj baki su srbi zapalili kucu a zeni od vuka ubili brata i protjerali ih...trebao bi biti srboljubac i skakat od srece kad ih vidim...dobro je sto se suzdrzavam..סמאל wrote:Vuk ima fobiju od Srba,ili stručnim riječnikom,,ima uznapredovalu ustašoidnu srbofobiju''
2015-07-23
Zasto?..logo hsp-a je vuk..u thompsonovom spotu vjetre sa dinare spominje se vuk...vuk je zastitni znak dinare..a dinara nije srpska planina..jastreb wrote:Pa vidiš mu i po nadimku "Vuk sa Dinare" da vuče na Srbadiju.סמאל wrote:To je nekakva čudna simbioza.Niti vuk može bez Srba,niti Srbi mogu bez ovakvih kao što je vuk.
Kad bih ja na majicu napisao Vuk sa Dinare i prošao s tim natpisom po Šibeniku ili Zadru,dobio bih batine.
2015-09-08
Ti bi dobio batine zbog drugih razlogajastreb wrote:Pa vidiš mu i po nadimku "Vuk sa Dinare" da vuče na Srbadiju.סמאל wrote:To je nekakva čudna simbioza.Niti vuk može bez Srba,niti Srbi mogu bez ovakvih kao što je vuk.
2014-04-15
Gle ako ti mislis da ja idem sa toljagom i mlatim srbe na koje naidjem varas se..pa ja u familiji sa obje strane imam cetvrtinu srba..imam susjeda srbina sa kojim kartam belu...ali da im ne vjerujem nevjerujem im..jbg..tko se jednom opece na hladno puse.. znas kako se kaze srbin te tri dana gosti a cetvrti dan te pocinje bosti...a da se mogu napit i sa njima moguסמאל wrote:Pazi,mnogi ljudi raznih nacionalnosti u ex Yu,doživili su traume od drugih naroda.Nažalost,bilo je zločinaca i žrtava sa svih strana,te su razumljive traume iz prošlosti,ali prošlo je 24 god. od rata,mnogo toga se promjenilo,prošlost ne treba zaboravit,ali živit u prošlosti znači ne imat budućnost.vuksadinare wrote:Vukovoj baki su srbi zapalili kucu a zeni od vuka ubili brata i protjerali ih...trebao bi biti srboljubac i skakat od srece kad ih vidim...dobro je sto se suzdrzavam..סמאל wrote:Vuk ima fobiju od Srba,ili stručnim riječnikom,,ima uznapredovalu ustašoidnu srbofobiju''
2015-09-08
kvarat Srba je , ono, optimalno...kad pređe 50% belaj
2014-04-15
Inace facinira me povjest devedesetih i kraj osamdesetih..po meni sigurno najburnije politicko razdoblje 20 stoljeca na ovim prostorima..jbg sory ak nekog vrijedjam ali me pretjerano ne zanima povijest drugog svjetskog rata narocito ne sa ovih prostora
2015-09-08
Ok.Razumijem nepovjerenje prema srpskoj nejači,ali mislim kako u budućnosti izglednija opcija problema s islamom,nego sa Srbima,zapravo,mislim kako će svi slavenski narodi,pa tako Hrvati i Srbi,te još neki narodi,Mađari,Rumunji,Talijani,Grci,bit prisiljeni na neko novo zajedništvo,ako misle izbjeć potpuni nestanak.
2015-07-23
Pa kaže se da je i najboljeg gosta tri dana dosta.vuksadinare wrote:סמאל wrote:vuksadinare wrote:סמאל wrote: znas kako se kaze srbin te tri dana gosti a cetvrti dan te pocinje bosti...
Koji kurac imaš tražit kod njega još i četvrti dan?
Nije ti dosta ni tri dana što si džabe jeo i loko,a ti bi i dalje iskorištavao ovog jadnog domaćina.
2014-04-22
סמאל wrote:Ok.Razumijem nepovjerenje prema srpskoj nejači,ali mislim kako u budućnosti izglednija opcija problema s islamom,nego sa Srbima,zapravo,mislim kako će svi slavenski narodi,pa tako Hrvati i Srbi,te još neki narodi,Mađari,Rumunji,Talijani,Grci,bit prisiljeni na neko novo zajedništvo,ako misle izbjeć potpuni nestanak.
Pravaši će s muslimanima protiv kršćana to se već zna
zds
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zar pravaši uopće više postoje ?epikur37 wrote:סמאל wrote:Ok.Razumijem nepovjerenje prema srpskoj nejači,ali mislim kako u budućnosti izglednija opcija problema s islamom,nego sa Srbima,zapravo,mislim kako će svi slavenski narodi,pa tako Hrvati i Srbi,te još neki narodi,Mađari,Rumunji,Talijani,Grci,bit prisiljeni na neko novo zajedništvo,ako misle izbjeć potpuni nestanak.
Pravaši će s muslimanima protiv kršćana to se već zna
zds
2015-07-23
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ero ce dobit menzes
» trump ce dobit menzes
» petir dobila menzes
» batarelo dobio menzes od reklame
» dobit ce turopoljsku podgutnicu
» trump ce dobit menzes