vuk drinski ce dobit menzes
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: vuk drinski ce dobit menzes
by vuksadinare Today at 14:35
Frka znas onu poslovicu
Prijatelja drzi blizu neprijatelja jos blize
--------------------------------------------------------------
Obratno ..obratno...jer nikada ne znash shto ti prijatelj moze namjestiti a neprijatelj ti kada ga bolje upoznash moze postati blizi jer taj ne laze,,,kaze ti u bobu shto misli...dok prijatelji podilaze iz vishe razloga...razni interesi..Na Balkanu su prijateljstva rijetka tak da....kuzish::)))
Frka znas onu poslovicu
Prijatelja drzi blizu neprijatelja jos blize
--------------------------------------------------------------
Obratno ..obratno...jer nikada ne znash shto ti prijatelj moze namjestiti a neprijatelj ti kada ga bolje upoznash moze postati blizi jer taj ne laze,,,kaze ti u bobu shto misli...dok prijatelji podilaze iz vishe razloga...razni interesi..Na Balkanu su prijateljstva rijetka tak da....kuzish::)))
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Prva baba ti je radila ko crv i nije imala vremena za 'cili svit' a broj 2 je imala vremena da prodaje zjake i filozofira jer nije se bas od posla pretrgla pa ostala mastadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:he,he meni niko..ovi sto jesu su se prizenili...ali moja najbliza familija jok more...pazili smo sto trazimo u izlogucrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:pa ja u familiji sa obje strane imam cetvrtinu srba..imam susjeda srbina sa kojim kartam belu...ali da im ne vjerujem nevjerujem im..
Meni i treu je otac Srbin. Tko je tebi? Stric?
moja baba je govorila beri rastiku u svome vrtlu a none o prstu u more za cili svit
iz izloga br. 2 izabra san svit a ti 91 , sve to za ljude
varas se , baba je volila poist popit zapivat a didu rano zakopala dok nona od dinara bi napravila dva a 1/16 bracke krvi , zamisli da je bracanka od kolina arsen bauk bi bio goli kurac od stednje
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Baba ti je vlajina...te rade...a none modu gradedebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:Prva baba ti je radila ko crv i nije imala vremena za 'cili svit' a broj 2 je imala vremena da prodaje zjake i filozofira jer nije se bas od posla pretrgla pa ostala mastadebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:he,he meni niko..ovi sto jesu su se prizenili...ali moja najbliza familija jok more...pazili smo sto trazimo u izlogucrvenkasti wrote:
Meni i treu je otac Srbin. Tko je tebi? Stric?
moja baba je govorila beri rastiku u svome vrtlu a none o prstu u more za cili svit
iz izloga br. 2 izabra san svit a ti 91 , sve to za ljude
varas se , baba je volila poist popit zapivat a didu rano zakopala dok nona od dinara bi napravila dva a 1/16 bracke krvi , zamisli da je bracanka od kolina arsen bauk bi bio goli kurac od stednje
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
frka wrote:Vuk je ochvrsnuo hapajuci ovce po Dinari..a sada najbolje rezi iz kaveza na Srbe..Vuk Karadzic bi mu pozavidio na poznavanju istih..Jebo te...nije njemu lako dokazivati kaki su chedomiri..Meni je Vuk okej do ne ujeda,,a kad krene sa svojim ochnjacima samo ga nabijesh u rebra i odma se skvrchi negdje u grmlju chekajuci priliku da zaskochi neku ovcu ili kozu::))
od opreme uvijek ima mobilnu vezu i cizmu za zadnje noge
2014-04-12
Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
...pravi coporativni napad na moju malenkost ocito udaram lijevu ekipu di boli i pokojeg laznig konzervativca i liberala
...pravi coporativni napad na moju malenkost ocito udaram lijevu ekipu di boli i pokojeg laznig konzervativca i liberala
2015-09-08
ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
hop hop hop ... Ajmo u krug ...hahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Sprdaju se s tobom...vuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
red wolf-
2016-02-10
wolfi...koliko brojimo još? :)red wolf wrote:hop hop hop ... Ajmo u krug ...hahahahahahahahahahahaha
gdje su sada?
Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:wolfi...koliko brojimo još? :)red wolf wrote:hop hop hop ... Ajmo u krug ...hahahahahahahahahahahaha
gdje su sada?
red wolf-
2016-02-10
a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
2014-04-12
Ne bi rekao..vrijedjanje na osobnoj razini nije sprdnja..zapravo upravo je suprotno...prvi cilj mi je za sad da razotkrivam laznog mesiju u laznog katolika samana franju...srbalji su mi dosadni..preprozirni su...mogu se samo sprdat sa njima ili zaliti ih..trenutno najozbiljnije shvacam samaneriju na celu sa glavnim samanom franjom zvanim jos i protared wolf wrote:Sprdaju se s tobom...vuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
2015-09-08
hahahahahahahahahahahaha...hop hop hop hop....hahahahahahahahahahahahadebotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
red wolf-
2016-02-10
Joj nemoj jos jednog dete kreten necu moc podnjetidebotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
2015-09-08
Sprdancija je, ili kako vi pravovjerni Hrvati kažete, šprdancija je jedno, a vrijeđanje ad hominem nešto sasvim drugo...Papa Franjo nije Mesija, jer time bogohuliš vlastitu vjeru...Ali, pošto si glup takav kakav si, nije ni čudno da bogohuliš...vuksadinare wrote:Ne bi rekao..vrijedjanje na osobnoj razini nije sprdnja..zapravo upravo je suprotno...prvi cilj mi je za sad da razotkrivam laznog mesiju u laznog katolika samana franju...srbalji su mi dosadni..preprozirni su...mogu se samo sprdat sa njima ili zaliti ih..trenutno najozbiljnije shvacam samaneriju na celu sa glavnim samanom franjom zvanim jos i protared wolf wrote:Sprdaju se s tobom...vuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
red wolf-
2016-02-10
pratimo onda :)red wolf wrote:Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:wolfi...koliko brojimo još? :)red wolf wrote:hop hop hop ... Ajmo u krug ...hahahahahahahahahahahaha
gdje su sada?
Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:wolfi...koliko brojimo još? :)red wolf wrote:hop hop hop ... Ajmo u krug ...hahahahahahahahahahahaha
gdje su sada?
red wolf-
2016-02-10
Saman franja nije pripadnik moje katolicke vjere..prvo autonomas je unutar katolicke vjere-jezuit shodno tome i nije domacin unutar vatikana...red wolf wrote:Sprdancija je, ili kako vi pravovjerni Hrvati kažete, šprdancija je jedno, a vrijeđanje ad hominem nešto sasvim drugo...Papa Franjo nije Mesija, jer time bogohuliš vlastitu vjeru...Ali, pošto si glup takav kakav si, nije ni čudno da bogohuliš...vuksadinare wrote:Ne bi rekao..vrijedjanje na osobnoj razini nije sprdnja..zapravo upravo je suprotno...prvi cilj mi je za sad da razotkrivam laznog mesiju u laznog katolika samana franju...srbalji su mi dosadni..preprozirni su...mogu se samo sprdat sa njima ili zaliti ih..trenutno najozbiljnije shvacam samaneriju na celu sa glavnim samanom franjom zvanim jos i protared wolf wrote:Sprdaju se s tobom...vuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
2015-09-08
eto nared wolf wrote:Da si pratila glupačo ljudska, sve bi ti sada bilo jasno, ali nisi, jer si takva kakva jesi...Noor wrote:pratimo onda :)red wolf wrote:Kratko...Sve je gore...Gledajte nebo...Ono Vam daje odgovor...Noor wrote:wolfi...koliko brojimo još? :)red wolf wrote:hop hop hop ... Ajmo u krug ...hahahahahahahahahahahaha
gdje su sada?
2014-04-15
debotoijusto wrote:a-ha , evo pomoc sa strane , dovest cu @gnjaca ka dodatnu bojnuNoor wrote:ne daj sevuksadinare wrote:Muku muce da me sprijece ali sprijeciti me nece
daj samo...idem ja po Lobu onda, paš ti vidit :)))
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» ero ce dobit menzes
» trump ce dobit menzes
» petir dobila menzes
» batarelo dobio menzes od reklame
» dobit ce turopoljsku podgutnicu
» trump ce dobit menzes
» petir dobila menzes
» batarelo dobio menzes od reklame
» dobit ce turopoljsku podgutnicu
Page 3 of 6