hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
Visoko školovani ali islamisti. Imaju vrh ISIL-ove škole. Zna se raznjeti bombom na 10 različitih načina.
Guest- Guest
I ja znam kako bi zatvorio granicu u Grčkoj. Minskim poljem.
Guest- Guest
Hahahahaha...U vodi? Jedino ako mislis na protivbrodske mine...zgdosada wrote:I ja znam kako bi zatvorio granicu u Grčkoj. Minskim poljem.
Došlo je sve, od love do njene poruke. Imaju wi-fi, udaraju fotke na pametnim telefonima, hvale se s terena kako ubijaju Kurde, Jezide i ostale. Sve oni odlično znaju i informirani su inače ne bi dolazili glumiti, pričati priče kako su svi rođeni 1.1. iz Sirije uz nezaobilazne dokumente koje ciljano nemaju, a Europa svojim saveznicima Arabiji Sauditi, Katru, Kuvajtu, UAE i Turskoj pušta da ih uništava u ime još jednog saveznika Amerike.Ta priča kako Merkelica i Njemačka nisu otvoreno pozvali Arape je u rangu Hebrangove "ja ne lažem već samo nekad ne govorim istinu".
Samo kažem da oni nisu krenuli zbog merkel i bilo čega što je ona rekla. To ionako nikad nije došlo do njihovih ušiju. Ono što je došlo do njih je deset somova dolara od katarskog emira, i još pet ako se domognu šengena, a je li to saudijski i katarski novac ili netko drugi stoji iza te priče u stilu blofelda iz bonda to ćemo još vidjeti. Ili možda nikad ni nećemo. Kako god.
Od svega što nose jedino nisu ponijeli ono najvažnije - dokumente.
Sve se jasno vidjelo zadnjih 5 godina kad su brodovi prelazili Sredozemlje, još prije smrti Gaddafija kako je EU imala plan za budućnost. Ovo su sad plodovi te ideologije i politike Bijele kuće.
Na kraju krajeva, upravo si ti osoba koja je malo upoznala nas s Australijom i njihovom politkom i radom na terenu s ovakvim 'problemima'. Ispada toliko jednostavno, ali što bi Europa radila kontra nečijih interesa koji su upravo uništavanje Europe.
Njemačka umjesto da je zadnjih 5-6 godina ponovo krenula odlučno i agresivno riješavati se Amerike i Britanije, oni su još daleko goru stvar napravili nego što su ovi možda prvotno mislili.
Guest- Guest
Pa ne plivaju valjda ovi preko bez brodova ? A ustvari brate tko to prepliva neka ga.
Guest- Guest
Ma kakva granica u 21. stoljeću... Tko je to još vidio... Otvori sve i puštaj, ali nemoj Ukrajince, Latinose, Kineze, ove-one... Pusti samo one koje određene mega-manjine(inače perverzno bogate) žele vidjeti.zgdosada wrote:I ja znam kako bi zatvorio granicu u Grčkoj. Minskim poljem.
Kakvo pucanje po ljudima u 21. stoljeću... Tko je to još vidio... Ako će već netko pucati, pucat će manjine po većini i stranci po domicilnima u njihovim državama.
Beži bre! Toliko nazadan biti.
Guest- Guest
A rađe brate da sam nazadan pa da me manjine izbjegavaju po cesti nego da mi neki Paljestinac naguzi kćer pa da doma hranim polutalibana ;)Fénix wrote:Ma kakva granica u 21. stoljeću... Tko je to još vidio... Otvori sve i puštaj, ali nemoj Ukrajince, Latinose, Kineze, ove-one... Pusti samo one koje određene mega-manjine(inače perverzno bogate) žele vidjeti.zgdosada wrote:I ja znam kako bi zatvorio granicu u Grčkoj. Minskim poljem.
Kakvo pucanje po ljudima u 21. stoljeću... Tko je to još vidio... Ako će već netko pucati, pucat će manjine po većini i stranci po domicilnima u njihovim državama.
Beži bre! Toliko nazadan biti.
Guest- Guest
A znaš kakve su curice od 17 18 godina. Ne znam ona da je ovaj zmazan trajno i da se ne da oprati. Ona misli nespretan je pa se sladoledom zamuljao.
Guest- Guest
Možda su to Grci zajebali Njemačku jer je on njih?
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da. Onda kad je taj šonjo krene mlatiti, prijetiti i maltretirati ako ga ostavi, uhhhh... Nema mrdanja kod njih dok oni drugačije ne kažu. To se ni obitelji ne govori. Barem ja imam jednu osobu koja je to godinama doživljavala u Njemačkoj.zgdosada wrote:A znaš kakve su curice od 17 18 godina. Ne znam ona da je ovaj zmazan trajno i da se ne da oprati. Ona misli nespretan je pa se sladoledom zamuljao.
Guest- Guest
Eto..vake...zgdosada wrote:A znaš kakve su curice od 17 18 godina. Ne znam ona da je ovaj zmazan trajno i da se ne da oprati. Ona misli nespretan je pa se sladoledom zamuljao.
Guest- Guest
marcellus wrote:
Samo kažem da oni nisu krenuli zbog merkel
Ni zbog Milanovića, jel.
Kaj god baba je ni zašta, politički otpad, čak je i Zoki za nju ekspert.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa svakako je Khozoepi ne bez razloga zovu Mutti Merkel..
Guest- Guest
Stanojko wrote:Ne, navrnuli su jer ih doticna gertruda nije sprecila... A nije smela jer...marcellus wrote:ne kužim koje veze ima merkel, svatko tko misli da su ovi žohari navrnuli u eu jer ih je "merkel pozvala" je žešće retardiran
Jer nije važno, vaš premijer je reko da će radije otići iz vlade nego pokvariti prijateljstvo s gertrudom... pa iako znam da bi vas njegov odlazak teško pogodio, jelda, naročito pižona...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko wrote:Hahahahaha...U vodi? Jedino ako mislis na protivbrodske mine...zgdosada wrote:I ja znam kako bi zatvorio granicu u Grčkoj. Minskim poljem.
Ljudi pričaju gluposti ko i naš premijer... bio sam u grčkoj jebote, na kreti... pa šesta flota ne može tu granicu kontrolirat. A ovaj naš genije ne može zatvorit 200 km granice prema srbiji ali bi jednim brodom hrvatske ratne mornarice (najveći je veličine tendera na abramovičevoj jahti) zatvorio granicu prema nekoliko stotina otoka u egejskom moru...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Fénix wrote:Pa da. Onda kad je taj šonjo krene mlatiti, prijetiti i maltretirati ako ga ostavi, uhhhh... Nema mrdanja kod njih dok oni drugačije ne kažu. To se ni obitelji ne govori. Barem ja imam jednu osobu koja je to godinama doživljavala u Njemačkoj.zgdosada wrote:A znaš kakve su curice od 17 18 godina. Ne znam ona da je ovaj zmazan trajno i da se ne da oprati. Ona misli nespretan je pa se sladoledom zamuljao.
Ja sam čuo od stare priču da se u bosni neka žena oženila za nekog od tih nesvrstanih. Sada su joj djeca u Jordanu a ona ih traži već 10 godina. Uzeo joj dragi djecu i otišao svojima kada su se rastali.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Eto..vake...zgdosada wrote:A znaš kakve su curice od 17 18 godina. Ne znam ona da je ovaj zmazan trajno i da se ne da oprati. Ona misli nespretan je pa se sladoledom zamuljao.
Uf kako je ovo grdo. Pa koji joj to kurac treba.
Guest- Guest
Nego što napravi musliman ako ga žena izudara ? Mislim ova mala bi mogla dobro okinuti pa mi je palo na pamet ?
Guest- Guest
Četvrti slučaj u par tjedana. Ono.....ostrakon wrote:nemaju vremena raditi
evo samo u 10 mjesec u jednom njemačkom gradu, Magdrburgu, su grupno silovali već četiri žene
jednu 24godišnjakinju su grupno sliovali na groblju, te tri 19godišnjakinje po parkovima noću dok su hodale same
http://www.mdr.de/sachsen-anhalt/vergewaltigung-magdeburg100_zc-a2551f81_zs-ae30b3e4.html
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Još jedan sa malim.marcellus wrote:dzango wrote:
E onda neće više srbin bit onaj koji izgovara "sad ću da te karam". Inače antropolozi su lijepo objasnili zašto je duljina kurca obrnuto proporcionalna ajkjuu. Objasnio sam to u jednom tekstu pa me HND napalo za rasizam
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pitanje za Marcelusa? Ako ih Merkel nije ohrabrila politiko m otvorenih vrata i nema veze sa stampedom iz Turske, zasto svi vicu "Germani, Gremani, Merkel !" i zasto svi ide bas u Njemačku?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Pecnik: izbjeglice su ogromna šansa za Hrvatsku
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Šansa za Longija
» TITO: "Ne postoji šansa da nas neko stigne"
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Šansa za Longija