Šansa za Longija
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Šansa za Longija
Već je gotovo: Ecija jednim potezom otkrila da je Pokrivač postao bivši
prije sat vremena
Foto: Instagram
SVI ONI koji prate bivšu radijsku i televizijsku voditeljicu Eciju Ivušić na Instagramu, a njih je više od 57 tisuća, već neko vrijeme sumnjaju na to da je njena veza s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem završila.
U virtualnom svijetu potvrdom prekida smatra se brisanje svih tragova bivše veze, a upravo je to Ecija napravila ovih dana. Fotografija kojom je 10. kolovoza objavila da su zajedno sad je obrisana s njenog profila, kao i još jedna nastala ljetos na moru.
Osim toga, Pokrivač više nije među ljudima koje projekt menadžerica u Hrvatskom radijskom forumu prati, iako on nju i dalje prati.
U međuvremenu je zbog izjave da ne bi bila s bauštelcem navukla na sebe bijes javnosti.
Ecija je prije dva tjedna slavila rođendan, a Pokrivača nije bilo među uzvanicima.
Vezu s bivšim nogometašem javno je obznanila 10. kolovoza.
"Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je uz fotku na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži.
Potom je u jednom intervjuu govorila o tome koliko je zaljubljena. Na pitanje čime ju je Pokrivač osvojio, spremno je odgovorila: "Ne znam čim nije, iskreno. Baš sam razmišljala, to je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu." Iako ističe da se u njega nije zaljubila zbog toga što je nogometaš, ipak priznaje da joj zanimanje partnera nije nebitno.
"Ne bih se mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica, svi znaju da nemaju ljudi zajedničkih točaka, mislim, ja i Nikola, evo, dečko, imamo puno više zajedničkih točaka nego što bih imala s nekim bauštelcem", izjavila je Ecija.
prije sat vremena
Foto: Instagram
SVI ONI koji prate bivšu radijsku i televizijsku voditeljicu Eciju Ivušić na Instagramu, a njih je više od 57 tisuća, već neko vrijeme sumnjaju na to da je njena veza s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem završila.
U virtualnom svijetu potvrdom prekida smatra se brisanje svih tragova bivše veze, a upravo je to Ecija napravila ovih dana. Fotografija kojom je 10. kolovoza objavila da su zajedno sad je obrisana s njenog profila, kao i još jedna nastala ljetos na moru.
Osim toga, Pokrivač više nije među ljudima koje projekt menadžerica u Hrvatskom radijskom forumu prati, iako on nju i dalje prati.
U međuvremenu je zbog izjave da ne bi bila s bauštelcem navukla na sebe bijes javnosti.
Ecija je prije dva tjedna slavila rođendan, a Pokrivača nije bilo među uzvanicima.
Vezu s bivšim nogometašem javno je obznanila 10. kolovoza.
"Ne želim zvučat dramatično il tako nešto... Al već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N", napisala je uz fotku na kojoj se ona i Nikola strastveno ljube na plaži.
Potom je u jednom intervjuu govorila o tome koliko je zaljubljena. Na pitanje čime ju je Pokrivač osvojio, spremno je odgovorila: "Ne znam čim nije, iskreno. Baš sam razmišljala, to je jedna od boljih osoba koje sam upoznala u svom životu." Iako ističe da se u njega nije zaljubila zbog toga što je nogometaš, ipak priznaje da joj zanimanje partnera nije nebitno.
"Ne bih se mogla zaljubiti u bauštelca ili prodavača lubenica, svi znaju da nemaju ljudi zajedničkih točaka, mislim, ja i Nikola, evo, dečko, imamo puno više zajedničkih točaka nego što bih imala s nekim bauštelcem", izjavila je Ecija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Šansa za Longija
vuffff..pičketina ko bomba..gle ti te zavijutke oblinaaa...dupence za pojisti..Longi sto se ceka???
Guest- Guest
Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
Pa ne moras voditi doma..naguzi je nedje vanka...
Guest- Guest
Mogu tako i izdrkat. Jeftinije mi je a ne moram se dignit s kauča.pismejker wrote:RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
2014-04-11
tek sad procitao...Jbtg..sto bi sad nas Levi rekao na to...
Pa iskusne cure i tete,kad vide bajustelca,odmah porumene od necistih misli..ova jos nije osjetila pneumatiku u sebi...
Pa iskusne cure i tete,kad vide bajustelca,odmah porumene od necistih misli..ova jos nije osjetila pneumatiku u sebi...
Guest- Guest
Ajoj šta se nudi danas...
Longi, tu razmišljanja nema.
£otk@-
2019-02-12
RayMabus wrote:Mogu tako i izdrkat. Jeftinije mi je a ne moram se dignit s kauča.pismejker wrote:RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
a Longi,ti ne volis onako guzlati curu,i dropiti joj slatku guzu,povremeno trisnuti po istoj,pa onda malo obobati sise ispod???...MESO ZENSKO Longi..to je nesh..
Guest- Guest
Nudi se svašta samo one ne nude ništa. Karoserija bez motora.£otk@ wrote:Ajoj šta se nudi danas...
Pljuneš u desanku i malo ga nauljiš i za pet minuta te boli kurac za njih.
2014-04-11
Lin san. Volim al ne volim ih vatat i vrtit se oko njih radi toga. Draže mi je spavat.pismejker wrote:RayMabus wrote:Mogu tako i izdrkat. Jeftinije mi je a ne moram se dignit s kauča.pismejker wrote:RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
a Longi,ti ne volis onako guzlati curu,i dropiti joj slatku guzu,povremeno trisnuti po istoj,pa onda malo obobati sise ispod???...MESO ZENSKO Longi..to je nesh..
2014-04-11
£otk@ wrote:Ajoj šta se nudi danas...
Taman da uleti ko Ferrari u krivinu
2018-04-10
RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
Ti si kapitalist, tri stana i tako... kažeš poduzetnik sa IT startupom...
2018-04-10
Zbog čega ?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
Motiv ?!?!?!
2014-04-11
RayMabus wrote:Zbog čega ?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
Motiv ?!?!?!
Pa nego
treba ti družica
2018-04-10
Ja san sad popija kavu i ćornija u međuvremenu.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Zbog čega ?Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ta ima malo visoku ljestvicu. Lovaš i sportski tipovi. Dok dobro izgleda uvaljivat će se okolo no očito nije tip žene za vodit kući. Ima i boljih.
Motiv ?!?!?!
Pa nego
treba ti družica
Ne treba. Ne treba mi družica. Možda tebi triba al meni nne triba.
Triba mi ona Box konzola koju mi je prijatelj obeća posudit kad mu mali izigra igrice da odigram Red dead redemption 2 jer me ta igra zanima.
A one me niti zanimaju a ponajmanje mi tribaju da mi prave društvo jer mi njihovo društvo ne triba jer su glupe i nezanimljive totalno.
2014-04-11
Život je igra. Cilj igre je pobijedit a ne izgubit.
Netko je odlučija da će žene radit , uzimat radna mjesta i snižavat plaću muškima i solit in pamet još uz to i ja san reka odustajem.
Kako možeš odustati ? Zar se to može ? Pa može.
Život je igra a cilj igre je pobjeda a ne poraz.
Pa pa.
Netko je odlučija da će žene radit , uzimat radna mjesta i snižavat plaću muškima i solit in pamet još uz to i ja san reka odustajem.
Kako možeš odustati ? Zar se to može ? Pa može.
Život je igra a cilj igre je pobjeda a ne poraz.
Pa pa.
2014-04-11
a stas, mlado i neiskusnopismejker wrote:tek sad procitao...Jbtg..sto bi sad nas Levi rekao na to...
2018-03-12
kic wrote:
veza od 2 mj
Pa da, taman da longi prekine sušu, i ne bankrotira...
2018-04-10
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pecnik: izbjeglice su ogromna šansa za Hrvatsku
» hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
» TITO: "Ne postoji šansa da nas neko stigne"
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju
» Junker: Konferencija u Ženevi posljednja šansa za ujedinjenje Cipra
» hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
» TITO: "Ne postoji šansa da nas neko stigne"
» Američki zaokret prema Rusiji je šansa za Srbiju