hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
hehehehe,bičez je lukava..kakvi vrazji rat..samo si daje opravdavanje za daljnje filanje Khozoepa po Europi..mutava baštarda wrote:Merkel: Ako Njemačka zatvori granicu mogući vojni sukobi na Balkanu
danke deutchland
Guest- Guest
http://video.hrt.hr/0211/2015-11-01_Labirint_u2_16x9.mp4
7:10 - Luka Juranić: "Nama kroz državu prolaze, liječnici, kompjutoraši, dizajneri, profesori, prolaze šoferi, svakakva zanimanja, mi im damo stare tenisice, kutiju, konzervu ribica....bla, bla...mislim da bi trebali razmisliti o tome, da nam fali kadrova u državi"
7:10 - Luka Juranić: "Nama kroz državu prolaze, liječnici, kompjutoraši, dizajneri, profesori, prolaze šoferi, svakakva zanimanja, mi im damo stare tenisice, kutiju, konzervu ribica....bla, bla...mislim da bi trebali razmisliti o tome, da nam fali kadrova u državi"
Fale nam vkv podmetači eksploziva i diplomirani glavosječe
onda zaboravite..ovo su sve magistri i doktori u spomenutom..
Guest- Guest
Čim se filantrop Soriš angažirao i počeo se nabacivati sa ciframa možemo zaključiti da je sudbina evrope u pravim rukama i da je zaštita ljudskih prava zagarantirana.bogomdani wrote:hehehehe,bičez je lukava..kakvi vrazji rat..samo si daje opravdavanje za daljnje filanje Khozoepa po Europi..mutava baštarda wrote:Merkel: Ako Njemačka zatvori granicu mogući vojni sukobi na Balkanu
danke deutchland
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
eto,no,ne vidim bas potvrdu informacije..u slicnim situacijama je on uvijek Pedro koji visi...mutava baštarda wrote:Čim se filantrop Soriš angažirao i počeo se nabacivati sa ciframa možemo zaključiti da je sudbina evrope u pravim rukama i da je zaštita ljudskih prava zagarantirana.bogomdani wrote:hehehehe,bičez je lukava..kakvi vrazji rat..samo si daje opravdavanje za daljnje filanje Khozoepa po Europi..mutava baštarda wrote:Merkel: Ako Njemačka zatvori granicu mogući vojni sukobi na Balkanu
danke deutchland
Guest- Guest
http://www.dnevno.hr/uncategorized/bmw-ponudio-20-radnih-mjesta-imigrantima-nitko-se-nije-prijavio-851227
ja malo obradio što sam našao o tome
ja malo obradio što sam našao o tome
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Projekt je pokrenut u srpnju, a za sad nemamo niti jednog jedinog kandidata, koji bi pokazao spremnost i zadovoljavao uvjete”! Je li moguće da među tim silnim inženjerima, Nobelovcima, atomskim fizičarima koji pristižu iz zemalja s i preko 70% nepismenih, nema nikog tko bi mogao i htio raditi jednostavan posao u skladištu? Ili im vjera brani fizičke napore? Stvarno, tko od svih tih silnih doktora i profesora, kako neki mediji i političari tvrde, ima pravo očekivati da rade u običnom skladištu, ili ne daj bože da se prime motike i kopaju? To je za glupe Poljake: ne tako davno smo od jedne službene njemačke agencije čuli kako su pridošlice iz Afganistana i Sirije obrazovaniji od imigranata iz Njemačkoj susjednih zemalja poput Poljske! Nitko razuman, naravno, nije u to povjerovao.
Guest- Guest
A malo je vjerojatno i da se među ovima koji dolaze u Njemačku krije novi Steve Jobs: vjerojatniji je novi Jihad John.
ahahhahahahahaha
ahahhahahahahaha
Guest- Guest
Dobro možda ne baš Jihad John možda Hezbollah Hans
A s druge strane imigranti s balkana su valjda krive boje kože i vjere pa ih je trebalo poslati doma da se otvore radna mista za radišne arape i crnce :D
A da zanimljivo kako srbima brzo vrate njihove cigiće a ove će kao zadržat i zaposlit
Od tih Khozoepa,jedino Turci kao radnici nes valjaju..ostalo šrott...
Guest- Guest
ut to,Marc,zasto bi oni radili,kad za jedan komad otetog oruzja panduru ili vojniku,dobijaju po 10 000 Ojra..Baća moj,sto komada,pa se ti racunaj..
Guest- Guest
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/603459/AUFIDERZEN-Izvini-Angela-ali-nakon-10-godina-vreme-je-da-odes
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Tko to poklanja? Marcele, možeš pokloniti samo svoju njivu, a ne pola hrvatske države!marcellus wrote:dobro, to nek bude vaše cvijeće, poklanjamo vam cijeli buketStanojko wrote:Bosna vamo
Zrinjevac i Tresnjevku? :)Regoč wrote:Tko to poklanja? Marcele, možeš pokloniti samo svoju njivu, a ne pola hrvatske države!marcellus wrote:dobro, to nek bude vaše cvijeće, poklanjamo vam cijeli buketStanojko wrote:Bosna vamo
Similar topics
» Pecnik: izbjeglice su ogromna šansa za Hrvatsku
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Šansa za Longija
» TITO: "Ne postoji šansa da nas neko stigne"
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Šansa za Longija
» TITO: "Ne postoji šansa da nas neko stigne"
Page 10 of 10