hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
Page 9 of 10
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: hahhhaahaahaa izbjeglice su šansa za njemačku ekonomijuuuuu
E ne može. To darujte dole Šipcima. Oni su više za second hand robu.Stanojko wrote:Moze...al da uzmete Vucica, Dacica, Nikolica, Tadica, Pajtica....i Cedu...Eva wrote:Marčelo, poduplaj svoju ponudu. Slab si ti trgovac:) Evo, da uskočim ja, darujemo vam pride i Karamarka,Vasu, Zokija i Kolindu. Sve gratis!
Guest- Guest
A vaša Kolinda nedirnuta kao rosa?Eva wrote:E ne može. To darujte dole Šipcima. Oni su više za second hand robu.Stanojko wrote:Moze...al da uzmete Vucica, Dacica, Nikolica, Tadica, Pajtica....i Cedu...Eva wrote:Marčelo, poduplaj svoju ponudu. Slab si ti trgovac:) Evo, da uskočim ja, darujemo vam pride i Karamarka,Vasu, Zokija i Kolindu. Sve gratis!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
..I tako bi nanovo,Bractvo & Jedinstvo...
Guest- Guest
O dirnuta bi ona bila.. ..prava zenka..dzango wrote:A vaša Kolinda nedirnuta kao rosa?Eva wrote:E ne može. To darujte dole Šipcima. Oni su više za second hand robu.Stanojko wrote:Moze...al da uzmete Vucica, Dacica, Nikolica, Tadica, Pajtica....i Cedu...Eva wrote:Marčelo, poduplaj svoju ponudu. Slab si ti trgovac:) Evo, da uskočim ja, darujemo vam pride i Karamarka,Vasu, Zokija i Kolindu. Sve gratis!
Guest- Guest
Vama je kao nova. Kaj vi znatedzango wrote:A vaša Kolinda nedirnuta kao rosa?Eva wrote:E ne može. To darujte dole Šipcima. Oni su više za second hand robu.Stanojko wrote:Moze...al da uzmete Vucica, Dacica, Nikolica, Tadica, Pajtica....i Cedu...Eva wrote:Marčelo, poduplaj svoju ponudu. Slab si ti trgovac:) Evo, da uskočim ja, darujemo vam pride i Karamarka,Vasu, Zokija i Kolindu. Sve gratis!
Guest- Guest
Puno toga mi znamo sele...
Ono jest. Posle Hrvata sve ostanu skoro nedirnute.Eva wrote:Vama je kao nova. Kaj vi znatedzango wrote:A vaša Kolinda nedirnuta kao rosa?Eva wrote:E ne može. To darujte dole Šipcima. Oni su više za second hand robu.Stanojko wrote:Moze...al da uzmete Vucica, Dacica, Nikolica, Tadica, Pajtica....i Cedu...Eva wrote:Marčelo, poduplaj svoju ponudu. Slab si ti trgovac:) Evo, da uskočim ja, darujemo vam pride i Karamarka,Vasu, Zokija i Kolindu. Sve gratis!
2014-04-19
Nek se švabe jebu sa tvornicama, arapi su stvoreni da rede u bolnicama :)))asilovski wrote:Neka pa će Švabe dobro promisliti o Lajpciškoj ljepoticimarcellus wrote:BMW otvara novi centar s 2000 zaposlenih, i 20 radnih mjesta su rezervirali za migrante... i oglašavali ta mjesta među novopristiglih 400 000 migranata, nezaposlenih i na socijali... I NIJE IM SE JAVIO NITKO!
Guest- Guest
Znam da, na plus strani, fura brazilku...Eva wrote:Ali ne o Kolindi.
Pođi ti sa njom da objasniš.Eva wrote:Ali ne o Kolindi.
2014-04-19
Sjedni malo da ti na brzinu objasnim! I tako dođe ljeto 2028.dzango wrote:Pođi ti sa njom da objasniš.Eva wrote:Ali ne o Kolindi.
Guest- Guest
Bolje sedi ti pa objašnjavaj. Gde se žuriš?Eva wrote:Sjedni malo da ti na brzinu objasnim! I tako dođe ljeto 2028.dzango wrote:Pođi ti sa njom da objasniš.Eva wrote:Ali ne o Kolindi.
2014-04-19
Eva wrote:Marčelo, poduplaj svoju ponudu. Slab si ti trgovac:) Evo, da uskočim ja, darujemo vam pride i Karamarka,Vasu, Zokija i Kolindu. Sve gratis!
Ko vi? Ne možeš dijelit nešto što nije tvoje... ti možeš dat nekog iz republike srpske ili austrije...
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Evo, dam i tebe, kao škart, kalo, rasip i lom. Možda buš nekom poslužil za našodrat prilaz garaži.marcellus wrote:Eva wrote:Marčelo, poduplaj svoju ponudu. Slab si ti trgovac:) Evo, da uskočim ja, darujemo vam pride i Karamarka,Vasu, Zokija i Kolindu. Sve gratis!
Ko vi? Ne možeš dijelit nešto što nije tvoje... ti možeš dat nekog iz republike srpske ili austrije...
Guest- Guest
Nudi im se brza i dobra zarada u obećanoj zemlji
ID plaća 10.000 evra za policijsko oružje link
Merkel: Ako Njemačka zatvori granicu mogući vojni sukobi na Balkanu
danke deutchland
danke deutchland
BEČ - Austrijske vlasti su u stanju pripravnosti pošto su od Organizacije za evrospku bezbjednost i saradnju (OEBS) dobile upozorenje da teroristi Islamske države plaćaju 10.000 evra za razoružanje policajaca i vojnika.mutava baštarda wrote:Nudi im se brza i dobra zarada u obećanoj zemlji
"Mi smo obazrivi", potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Austrije.
Austrijske vlasti su tu informaciju dobile od OEBS-a i prema tom dopisu, Islamska država plaća novčanu nagradu za službeno naoružanje, prenosi bečki dnevnik "Kronen cajtung".
Nakon dobijene informacije ministarstva unutrašnjih poslova i odbrane Austrije izdale su interno upozorenje svojim službenicima.
"Upozoravamo sve vođe jedinica da se brinu za sopstvenu bezbjednost i prema migrantima budu veoma obazrivi", navodi se u upozorenju.
Portparol policije u pokrajini Štajerskoj, pukovnik Joahim Huber, ističe da čuvari reda jesu veoma obazrivi, ali da trenutno nema razloga za posebnu predostrožnost.
Guest- Guest
hehehehe,bičez je lukava..kakvi vrazji rat..samo si daje opravdavanje za daljnje filanje Khozoepa po Europi..mutava baštarda wrote:Merkel: Ako Njemačka zatvori granicu mogući vojni sukobi na Balkanu
danke deutchland
Guest- Guest
Page 9 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Pecnik: izbjeglice su ogromna šansa za Hrvatsku
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Šansa za Longija
» TITO: "Ne postoji šansa da nas neko stigne"
» Zašto izbjeglice više nisu dobrodošle u Njemačku
» Merkel kritizira Trumpa, poziva izbjeglice u njemačku
» Šansa za Longija