BLJESAK 2019
Page 14 of 31
Page 14 of 31 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31
Re: BLJESAK 2019
Ove tvoje pizdarije gore uopce necu citati , jedna recenica mi je upala u oko zato sto sam i sama pomislila isto, al nebitno koja.frka wrote:by tre Today at 14:47
@kaya wrote:
Jedi govna bolesnice
=============================
Slushaj krmachice ..ovo je istina milion posto samo shto u tvojoj ustashkoj drzavi se to krije kao zmija noge..Imali su spiskove svih ljudi koji su glasali protiv HDZ...ja sam bio jedan od njih..imali su po kucnim savjetima rasporedjene ljude koji su dolazili na vrata i provjeravali...posebno ako ne gore svijece u prozor..Iz istih razloga nisam spavao doma..Lovili su ljude po gradu kao zivotinje ...racije po kaficima ...pokazesh osobnu ...a vidi ga Bosanac...bio on hrvat ili musliman ..pakuj to u kombi i vozi Mishk.Dalje necu..otkud ja znam tko sve chita ovo...a ima vas pun kurac dousnika u toj ustyashkoj vukojebini koji bi rado sjebali nekoga sa imenom i prezimeom..mada vecina tih obitelji vec odavno ne zivi tamo..Zene sam u Hrvatskoj uvijek smatrao i danas smatram pametnijim dijelom stanovnishtva ali ti si ochito sjebanog mozga koji zivi u svojim filmovima valjda da bi ti bilo lakshe zivjeti medju zlochincima iz sopstvene obitelji....Zato skachesh na zadnje noge kada napishem istinu...Glupacho ...istina oslobadja..ja nemam razloga da lazem...davno sam vas otpisao ..iako mi se pojavila neka jebena namjera proshle godine da bi mogao zivjeti u mirovini tamo....Bio ..vidio...i opalio sebi shamarchinu...otrijeznio se ...tak da sam doshao na ovaj forum da vidim koliko ste napredovali ili nazadovali sa mentalnim bolestima..Pa vi ste za gasnu komoru mater vam jebem bolesnu..Odjebi..chuo sam da si neki admin...mozete me kiknuti ..suflirali su mi da si okej...pa sam te zaobilazio...Od sada cu ti jebati sve po spisku ako mi se priblizish na sto metara,,,mrshhh..bolesnice glupa...idi se lijechi..Chek,,,uz ovo ide i link sto tvoji 'rvati po toj tvojoj sjebano ustashkoj drzavi rade zivotinjama..valjda cesh pokazati malo samilosti prema toj zivotinjici ako nemash prema ljudima druge vjeroispovijesti ili nacije..Vidi gdje zivish krmacho glupa..
https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-monstrum-sa-snimke-ubijanja-macica-prijeti-odsjeci-cu-i-vama-glavu/2082685.aspx
Ovaj mackosjek iz linka je gotov , zbog mene i nas par je u pola novina i zivot mu nije nimalo jednostavan , a od levatijana ima 3000 prijetnji smrcu ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
inače, bljesak je bio briljantna akcija, je da i dan danas izaziva stres na forumu, al to je mala beba prema približavanju godišnjice oluje, al njeka :)
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Evo ga, 1 od 20.000.ljubo1212 wrote:inače, bljesak je bio briljantna akcija, je da i dan danas izaziva stres na forumu, al to je mala beba prema približavanju godišnjice oluje, al njeka :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa sta?mortal wrote:sabri se na uranakdzango wrote:Mi jesmo ali nam nisu krivi drugi. Koju pamet?mortal wrote:a vi niste u kurcu ??dzango wrote:Jesam, Srba odavno nema a vi ste idalje u kurcu.cassanowa wrote:
Nisi skužio.Ti onda vidi gde leži problem.
nemoj soliš pamet na forumu mojim Hrvatima
srbin se probudi ujutro i hipom uskoči za komp na Hrvatski forum
2015-08-15
A vi kao da svetu neznate...
Ude u autobus ,menadzer stedljiv kakav jest, i prebije goloruk stado kozoyeba
2014-04-15
Sveto izmisli nesto a ne kuzi da se to odmah moze provjeriti , posebno tu par ljudi takvo sto moze provjeriti za 20 minuta i onda upadne u problem ..
2015-08-15
ljubo1212 wrote:inače, bljesak je bio briljantna akcija, je da i dan danas izaziva stres na forumu, al to je mala beba prema približavanju godišnjice oluje, al njeka :)
a lijepo sam mu napisao ako već nešto izmišlja neka bude neprovjerljivo kao onomad kad je razbuco kozojebe u dojčlandu na ulici ili autobusu ne mogu se sjetiti ali nebitno. Ono znamo da laže ali ne možemo provjeritikaya wrote:Sveto izmisli nesto a ne kuzi da se to odmah moze provjeriti , posebno tu par ljudi takvo sto moze provjeriti za 20 minuta i onda upadne u problem ..
:)tre wrote:a lijepo sam mu napisao ako već nešto izmišlja neka bude neprovjerljivo kao onomad kad je razbuco kozojebe u dojčlandu na ulici ili autobusu ne mogu se sjetiti ali nebitno. Ono znamo da laže ali ne možemo provjeritikaya wrote:Sveto izmisli nesto a ne kuzi da se to odmah moze provjeriti , posebno tu par ljudi takvo sto moze provjeriti za 20 minuta i onda upadne u problem ..
A mislim, sam se uvali ..
2015-08-15
to je nešto kao kad cigo dođe kući poslje posla i okupa se - ono dva vica u jednomn_razbojnik wrote:A vi kao da svetu neznate...
Soljici su dragovoljci , meni isto bilo malo cudno da bi vp vukla jos dvojicu a dvojica poginula iz iste iste kuce .ljubo1212 wrote:pismejker wrote:dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli..dzango wrote: Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
ne znaš ni obitelj, ni bošnjake,
nema ni preklinjanja, muž je umro 10 godina prije rata, piše u tekstu koji si sam dao kao neki dokaz, u tekstu se vidi da je bio godinama progonjen od tita i titovih, a i ženi su 4 brata pobijena na križnom putu, pa se sjeti toga kad veličaš istog
link si dao, šoljići su dragovoljci, nema mobilizacije, nema vojne policije, nema preklinjanja, žena sama kaže da su takvi njeni sinovi, branili su svoj grad
btw, treći poginuli je odveo obitelj u zadar, pa se vratio u selo vidjeti kako mu kuća, zarobili i ubili ga susjedi srbi..
sad, zašto lažeš i dramatiziraš da bi držao leđa drugom bolesniku, samo ti znaš..
2015-08-15
Otac je preklinjao VP iako je umro 1981.
Obolio covjek od bujne maste...
2014-04-15
pokušao sam mu objasniti na drugoj temi koju je otvorio meni i mihi u častkaya wrote:Soljici su dragovoljci , meni isto bilo malo cudno da bi vp vukla jos dvojicu a dvojica poginula iz iste iste kuce .ljubo1212 wrote:pismejker wrote:dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli..dzango wrote: Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
nema ni preklinjanja, muž je umro 10 godina prije rata, piše u tekstu koji si sam dao kao neki dokaz, u tekstu se vidi da je bio godinama progonjen od tita i titovih, a i ženi su 4 brata pobijena na križnom putu, pa se sjeti toga kad veličaš istog
link si dao, šoljići su dragovoljci, nema mobilizacije, nema vojne policije, nema preklinjanja, žena sama kaže da su takvi njeni sinovi, branili su svoj grad
btw, treći poginuli je odveo obitelj u zadar, pa se vratio u selo vidjeti kako mu kuća, zarobili i ubili ga susjedi srbi..
sad, zašto lažeš i dramatiziraš da bi držao leđa drugom bolesniku, samo ti znaš..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t33675-samo-za-trejamihu-i-pripadajucu-im-foxdojcerku-jedine-i-nepatvorene-hrvate-d#1413935
ustao iz groba samo za tu prilikun_razbojnik wrote:Otac je preklinjao VP iako je umro 1981.
Srbi su bili glavni političari, suci, privrednici, liječnici, znanstvenici..
Oni su oduvijek bili na svim vodeći položajima u Hrvatskoj.
Oni su upravljali sa svim. A manjina!
Potpuno je razumljivo što smo bili ljubomorni i mrzili ih.
A onda, odjednom, svi su masovno otišli!
Ostavili su nas same!
A znali su oni da ćemo mi sve upropastiti. Mi smo Hrvati! Što mi znamo?
Gadovi!
Ostavili su nas same!
Gadovi!
crvenkasti-
2014-04-17
Aha :)tre wrote:pokušao sam mu objasniti na drugoj temi koju je otvorio meni i mihi u častkaya wrote:Soljici su dragovoljci , meni isto bilo malo cudno da bi vp vukla jos dvojicu a dvojica poginula iz iste iste kuce .ljubo1212 wrote:pismejker wrote:dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli..dzango wrote: Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
https://www.ex-iskon-pleme.com/t33675-samo-za-trejamihu-i-pripadajucu-im-foxdojcerku-jedine-i-nepatvorene-hrvate-d#1413935
A mislim, to je velika tragedija i za nju znaju svi i naprosto je nevjerojatno da bi se ista stvar dogodila negdje u bosnjacima s prisilnom mobilizacijom i da za tu drugu nitko ne zna.
2015-08-15
Aha :)tre wrote:pokušao sam mu objasniti na drugoj temi koju je otvorio meni i mihi u častkaya wrote:Soljici su dragovoljci , meni isto bilo malo cudno da bi vp vukla jos dvojicu a dvojica poginula iz iste iste kuce .ljubo1212 wrote:pismejker wrote:dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli..dzango wrote: Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
A mislim, to je velika tragedija i za nju znaju svi i naprosto je nevjerojatno da bi se ista stvar dogodila negdje u bosnjacima s prisilnom mobilizacijom i da za tu drugu nitko ne zna.
2015-08-15
n_razbojnik-
2014-04-15
Vi ste svi veliki uvaženi pametni jaki srbi koji ste otišli iz Hrvatske, koji ste po Hrvatskoj bili veliki face, znalci, fungcioneri... nema što nistecrvenkasti wrote:Srbi su bili glavni političari, suci, privrednici, liječnici, znanstvenici..
Ostavili su nas same!
Gadovi!
Jbt od kad ste se vrati u Srbiju i Bosnu među svoje srbe nitko vas živ više ne doživljava, nemate uticaj, posao, značaj. Pokušavate cijukati kao miševi, gugukati kao golubovi, ali i dalje nikako ni da privučete pozornost.
Ostalo vam samo da visite na Hrvatskom forumu i serete kvake!!
Pi_de!
immortal-
2014-04-16
Page 14 of 31 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 14 of 31