ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BLJESAK 2019

Page 13 of 31 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next

Go down

BLJESAK 2019 - Page 13 Empty Re: BLJESAK 2019

Post by immortal 5/5/2019, 01:29

pismejker wrote:Pishat pa spavati...odohjos malo Titi praviti strazu...ajde lijepo spavajte..

tu ste kakali, sad idete obavljati ostalo pa spavanje  Basketball

immortal

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2019, 03:58

frka wrote:by cassanowa Yesterday at 21:30

@dzango wrote:
Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
Nije u svima. Oko 20 tisuća Srba je branilo Hrvatsku.
==========================================================
Imaju li oni mirovine?Chetnici pichka im materina na vrijeme se presvukli:::))
Mada ne vjerujem u taj podatak ali je bilo  dosta krimosa koji su se borili za lovu ..i privilegije koje su dobili al u kurcu::))
Boli me kurac u koje podatke ti vjeruješ.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2019, 04:01

dzango wrote:
cassanowa wrote:
dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
Mora onda da je tu problem. Opet vam Srbi podmetnuli.
Nisi skužio.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 5/5/2019, 04:59

pismejker wrote:
tre wrote:
michaellcmacha wrote:
tre wrote:
Iskra wrote:
Glup ti onaj tko te napravio tako lažljivog! Upravo pričam sa frendom iz Štitara, nikad čuo za nešto takvo! Smradu lažljivi!
naravno da laže, samo eto pokušaš mu dati šansu koju ne može nikako realizirati pa stoga nastavi vrijeđati kao neki vid obrambenog mehanizma. Uopće ne kužim zašto to ljudi pokušavaju kad su danas informacije prelako dostupne? u ovom slučaju se išlo vrijeđati RH i ako prođe prođe kao i svaki put do sada No
i naravno da je vrlo teško ne popizditi na takve gadarije od takvih gnjusoba... e ak yoda nikad nije vidio takve situacije svih ovih godina iako se one skoro pa na dnevnoj razini odvijaju.... i onda meni veli bez uvrede, ma jebo te uvreda šta bi to mene osobno vrijeđalo... pa to i jedno i drugo vrijeđa zdrav razum...
jebiga miha, mi koji smo stara garda uočavamo pozadinu pisanja protiv države i Hrvata, jodu i tu mlađahnu ekipu zanima nešto drugo dok se ne budu i sami opekli i tek onda uhvatili odakle je taj vjetar "duvo".  Mi iz Vukovara ( ne samo mi ali slikovito da pojasnim) smo točno znali odakle i dokle vjetar puše a odakle duva što današnji naraštaji očito ne kontaju.
Rekoh juce da si razuman,ali si susta budala..Jebote i drzava i Vlast,koja vas je opljackala,ali vi radi svojih pemzijica,lopovima drzite ljestve,jerbo ako pisnete rijec,ode pemzija u kuratz,pa ce trebati raditi,a za to ste ,bas onako komjunisticki neraspolozeni.
Kreten si jer kazes i optuzujes nekog da j protiv drzave,ako ju kritikuje..O kojima čmaroljubima ti pricaš,pa tebi jos samo stopala vire iz guzice vlasti i hadezeja..
Hrvati...sto reci..samio o sebi najvise inajbolje govorite,treba vas samo pustiti na miru i u tisini..
takvi kao ti i Miha u biti stvaraju najvise neprijatelja hrvatskoj,unutar i van nje,a objasnit cu ti kako...
Eto tako jer ste samo vi dobri i za Hrvatei drzavu,koji se hvastate,kao jedini koji su zaduzili cijeli svijet..jebote,od parstotisca,Tre i Miha oslobodili rH..normalni ljudi se nemaju potrebe busati u grudi za zasluge..i to domoljubstvo..pa pemziju si dobio,jerbo si placenik,i svi takvi paraziti na drzavnoj sisi samo cijede zivot toj usahloj drzavici..
Yoda je primjer mudrog mladca kojemu je jasno sto se dogadja..osim za lopove u politici i vlasti,ima jedino mjesta za supljoglavce Hadezeja,zasluzne borce i podguzne privjeske..Pa toga su svi svjesni..jebote,nedavno je i bila anketa vania tema na forumu,ZASTO ljudi odlaze van..pa upravo radi vec nabrojane elite i podguzih im muha boraca-zasluznika..
Naravno svaka kritika je Rad protiv drzave i Oberrvatina i to treba osuditi...pa jel moze biti vecih komjunistickih jednoumskih ghovana kao sto ste vi??..tesko..
Najvei je vic da upravo oni koji se najvise prikazuju Hrvatima ,su najmanje Hrvati..Pravi Hrvati imaju sasvim druugacije ponasanje..sasvi msuprotno nego Miha i ti..
I naravno da mlade boli kurac i za vas stare "garde",jerbo vide da ste samo paraziti na krepajucem truplu drzave,dok za mlade nema sanse da svoj zivot izgrade..I sad bi trebalo da mladost urla i rezi na sve strane kao i vi, vas na prste nabrojati par budala i pripadajucih im fufnjaca,koje nemaju kurca redovno..??
Kako da ne... :cleanteeth
ser truć der truć. Toliko toga si napisao a ništa nisi rekao. Upadneš svojim izmišljanjem u nevolje i onda kreneš pisati kilometarske plahte da se opravdaš a samo si trebao ne izmišljati takve gluposti kakve ovdje prosipaš. U svakom slučaju demantiraj nas sa prezimenom te braće iz Bošnjaka pa da ti se ispričamo ako si u pravu. Ako nisi u pravu onda si i zaslužio da te svi odreda jebu kako stignu.

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2019, 05:46

by Maggie19 Today at 19:30

Previse citas ovakve kao frka.
Naravno da je bilo slucajeva, kao i raznih drugih, ali nije bilo politike.
Dzani, pazi, metak.
===========================================================================
Gle ...procitao sam par tvojij postova i shvatio da si kak bi rekli zagorci ni mim ni vrit..Tak da ne chitaj me..zaobilazi jer nisam bash ugodan sugovornik sa ljudima kojima mozak sluzi samo zato da ne pishaju i ne seru po kuci.Ja nisam nista slagao..ako si me chitala prije onda prafi fabulu pa cesh skuziti da moji postovi imaju tezinu ne zato shto su istiniti nego zato shto ih nisam prepisao sa interneta nego na osnovu podataka i dogadjaja iz prve ruke ih iznosim ovdje jer vas ovdje ima jako puno prepariranih vashim jebenim medijima koji su napravili zombije od vecine hrvata.Nisam lud da iznosim imena i prezimena jer bih mogao nashkoditi nekim ljudima i obiteljima od tih dechkica.Bio sam medju tim krimosima koji su radili za njemachki DTB.Moje poznavanje njemachkog jezika u to vrijeme dalo mi je priliku da chujem shto se planira.Vi hrvati ste ovce..(kazesh nije bila politika i zaboravljash Mesicev dokaz Hagu i snmku gdje Tudjman na Brionima pricha o jesenskom oranju) doznate na kraju tko vas je shishao i jebo u zdrav mozak.Ja ne znam gdje ti zivish i shto si dozivjela..ali ja sam zivio Zagrebu ..znam da mogu sve imenom i prezimenom dokumentirati.Josh je bila zajebancija da zagorce love po vinogradima..ali nije bila zajbancija da su hrvate iz Bosne isti tako lovili po kaficima i slali direktno u Bosnu.Samo mi nemoj reci da sam to trebao prijaviti ustashkoj drzavi.Ja sam bio malo mudriji jer sam poznavao i dans poznajem jako dobro povijest tih prostora i toga mentaliteta koji ochito pomalo i tebe preuzima.Svaki muskarac ovdje zna da je to istina shto sam napisao zato cute.A najbolje znaju to majke koje su izgubile svoju djec.Da da tvoj Tudjman je saradnji sa Njemachkom rijeshio srpsko pitanje u Cro..ali je rijeshio i vashe..sad cesh reci da lazem..Svi ovdje do sada koji komuniciraju na ovaj nachin samnom nisu iznijeli ni jedan fakt nego uopcavaju i izmishljaju gluposti.Kako znam da su gluposti.P jednostavno ..sve sam to prozivio na svojoj kozi i ne sluzim se rekla kazala ...nego vidio ...osjetio..dotako...Bog vas mazo...vi ste stvarno slijepi.Isprichavam se na grubim rijechima (to radim zbog toga shto sam shvatio da nisi pokvarena osoba nego naivna) isto tako..ako sam te "povrijedio" istinom to je prvi znak budjenja.Zapamti ..i ne samo ti..ja nemam nikakvog interesa da lazem jer volim vishe najgoru istinu od najljepshe lazi.Proshle godine sam bio 3 mjeseca u Zagrebu i okolo ..moje oko i uho vidi sve..a vi ste kao mravi hodate po zemlji ali ne znate da postoji nebo...niste krivi..zbog anatomskog nedostatka jednostavno ne ozete okrenuti glavu prema nebu dok vas neki kurac ne okrene na ledja tek onda vidite da postoji i neka druga dimenzija pogleda na zivot.Kuzim..zensko si (nisu sve takve) ali vecina zivi u svom svijetu zabluda.Poznat sam po tome i u stvarnosti da ljudima kazem istinu u ochi a neke koje ne zelim povrijediti istinom jednostavno zaobidjem..pa cu tako i uguduce zaobilaziti tebe i tvoju korektnost.Nemam pojma tko si ...niti imam pojma tko su drugi...nishta osobno nemam protiv bilo koga dok se ponasha na civilizirani nachin..Prema dobrim i pametnim ljudima sam ponizan sa duznim poshtovanjem a prema gadovima koji se hvale kako su ubijali i tjerali ljude sa njihovih ognjishta pa bilo oni srbi...hrvati...ili muslimani..ili mozda netko blizi iz moje obitelji....e takvima jebem mater u po pichke (meforichki recheno naravno) zato shto ne podnosim neparavdu bilo koje vrste prema bilo kome.Ostaj dobro i ne chitaj me jer ce ti zivot postati nocna mora ako ti se probudi ona sinapsa koja postoji u svakom normalnom bicu.

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2019, 05:51

y cassanowa Today at 21:58

@frka wrote:

@dzango wrote:
Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
==========================================================
Imaju li oni mirovine?Chetnici pichka im materina na vrijeme se presvukli:::))
Mada ne vjerujem u taj podatak ali je bilo dosta krimosa koji su se borili za lovu ..i privilegije koje su dobili al u kurcu::))

by cassanowa Yesterday at 21:30
Boli me kurac u koje podatke ti vjeruješ.
==================================================================
Dobro ...samo sam pitao jer mi je sve sumnjivo kada se radi o zaokruzenim brojkama..Ak te kurac boli,,javi se onoj glupachitzi kUjy kazu kuloari da je najbolja duvachica..jer je glupa ko kurac::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2019, 06:08

by tre Today at 14:47

@kaya wrote:
Jedi govna bolesnice
=============================
Slushaj krmachice ..ovo je istina milion posto samo shto u tvojoj ustashkoj drzavi se to krije kao zmija noge..Imali su spiskove svih ljudi koji su glasali protiv HDZ...ja sam bio jedan od njih..imali su po kucnim savjetima rasporedjene ljude koji su dolazili na vrata i provjeravali...posebno ako ne gore svijece u prozor..Iz istih razloga nisam spavao doma..Lovili su ljude po gradu kao zivotinje ...racije po kaficima ...pokazesh osobnu ...a vidi ga Bosanac...bio on hrvat ili musliman ..pakuj to u kombi i vozi Mishk.Dalje necu..otkud ja znam tko sve chita ovo...a ima vas pun kurac dousnika u toj ustyashkoj vukojebini koji bi rado sjebali nekoga sa imenom i prezimeom..mada vecina tih obitelji vec odavno ne zivi tamo..Zene sam u Hrvatskoj uvijek smatrao i danas smatram pametnijim dijelom stanovnishtva ali ti si ochito sjebanog mozga koji zivi u svojim filmovima valjda da bi ti bilo lakshe zivjeti medju zlochincima iz sopstvene obitelji....Zato skachesh na zadnje noge kada napishem istinu...Glupacho ...istina oslobadja..ja nemam razloga da lazem...davno sam vas otpisao ..iako mi se pojavila neka jebena namjera proshle godine da bi mogao zivjeti u mirovini tamo....Bio ..vidio...i opalio sebi shamarchinu...otrijeznio se ...tak da sam doshao na ovaj forum da vidim koliko ste napredovali ili nazadovali sa mentalnim bolestima..Pa vi ste za gasnu komoru mater vam jebem bolesnu..Odjebi..chuo sam da si neki admin...mozete me kiknuti ..suflirali su mi da si okej...pa sam te zaobilazio...Od sada cu ti jebati sve po spisku ako mi se priblizish na sto metara,,,mrshhh..bolesnice glupa...idi se lijechi..Chek,,,uz ovo ide i link sto tvoji 'rvati po toj tvojoj sjebano ustashkoj drzavi rade zivotinjama..valjda cesh pokazati malo samilosti prema toj zivotinjici ako nemash prema ljudima druge vjeroispovijesti ili nacije..Vidi gdje zivish krmacho glupa..

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-monstrum-sa-snimke-ubijanja-macica-prijeti-odsjeci-cu-i-vama-glavu/2082685.aspx
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/5/2019, 06:13

Link cete dobiti kada do kraja pokazete koliko ste primitivni i jadni..ja imam strpljenja..pochinjete me zabavljati..ljudska gomila smeca...::)))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dzango 5/5/2019, 08:24

cassanowa wrote:
dzango wrote:
cassanowa wrote:
Nisi skužio.
Jesam, Srba odavno nema a vi ste i dalje u kurcu. Ti onda vidi gde leži problem.

Last edited by dzango on 5/5/2019, 08:32; edited 1 time in total
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by immortal 5/5/2019, 08:33

dzango wrote:
cassanowa wrote:
dzango wrote:
cassanowa wrote:
Nisi skužio.
Jesam, Srba odavno nema a vi ste idalje u kurcu. Ti onda vidi gde leži problem.
a vi niste u kurcu ??
nemoj soliš pamet na forumu mojim Hrvatima

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

The author of this message was banned from the forum - See the message

Post by dzango 5/5/2019, 08:38

mortal wrote:
dzango wrote:
cassanowa wrote:
dzango wrote:
cassanowa wrote:
Nisi skužio.
a vi niste u kurcu ??
Mi jesmo ali nam nisu krivi drugi. Koju pamet?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by immortal 5/5/2019, 08:40

dzango wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
cassanowa wrote:
dzango wrote:
Nisi skužio.
a vi niste u kurcu ??
sabri se na uranak
srbin se probudi ujutro i hipom uskoči za komp na Hrvatski forum
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by dzango 5/5/2019, 08:45

mortal wrote:
dzango wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
cassanowa wrote:
Nisi skužio.
a vi niste u kurcu ??
sabri se na uranak
Ja sam mislio da je forum Kicov.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by immortal 5/5/2019, 08:46

dzango wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
a vi niste u kurcu ??
sabri se na uranak
Kic je Hrvat , nalazi se u Hrvatskoj
šta ti j Kic??
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by ljubo1212 5/5/2019, 08:46

pismejker wrote:
dzango wrote: Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli.. :cleanteeth

ne znaš ni obitelj, ni bošnjake, 
nema ni preklinjanja, muž je umro 10 godina prije rata, piše u tekstu koji si sam dao kao neki dokaz, u tekstu se vidi da je bio godinama progonjen od tita i titovih, a i ženi su 4 brata pobijena na križnom putu, pa se sjeti toga kad veličaš istog
link si dao, šoljići su dragovoljci, nema mobilizacije, nema vojne policije, nema preklinjanja, žena sama kaže da su takvi njeni sinovi, branili su svoj grad
btw, treći poginuli je odveo obitelj u zadar, pa se vratio u selo vidjeti kako mu kuća, zarobili i ubili ga susjedi srbi..

sad, zašto lažeš i dramatiziraš da bi držao leđa drugom bolesniku, samo ti znaš..
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by ljubo1212 5/5/2019, 08:50

pismejker wrote:
tre wrote:
pismejker wrote:
dzango wrote: Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli.. :cleanteeth
kad ih znaš izbaci prezime pa da se odemo pokloniti junacima, barem mi koji smo bliži Bošnjacima
Znam ih po cuvenju,po tome sto su 4 sina izgubili..ulica iz centra prema Vrbanji..svakako odem,ako su jos roditelji siroti zivi..mala kucica onako uvucena u dvoriste..siroto i skromno..kad saznam javim ti..Bog ih sve blagoslovio..

odlično da kuću znaš, točno uvučena u dvorište, čelo puta sigurno, nema sad veze što im je kuća puno dalje, 
recimo 3-4 puta dalje nego što su štitar i vrbanja od bošnjaka

zašto inzistiraš dalje na laži, samo ti znaš...
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by dzango 5/5/2019, 08:53

mortal wrote:
dzango wrote:
mortal wrote:
dzango wrote:
mortal wrote:
a vi niste u kurcu ??
sabri se na uranak
Kic je Hrvat , nalazi se u Hrvatskoj
šta ti j Kic??
Danas je Hrvat a suta možda nije. Danas je u HR a sutra možda nije. Forum uopšte nije na hrvatskom serveru i sveukupno uzevši, malo ima veze sa HR.

Last edited by dzango on 5/5/2019, 08:55; edited 1 time in total
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by ljubo1212 5/5/2019, 08:53

pismejker wrote:
ljubo1212 wrote:što  bi ja našao kad ti znaš kuću, google street majka, i do utorka znamo jesi veći lažljo od jastreba...sve 5
ja na guglu pise prezime obitelji..e jesi budala,nisi malo.. No

na kraju ti ipak pomoglo što su spomenuti šoljići, prezime obitelji, pa si ga odguglao kao dokaz nečega
samo, imaš problem, znaš ono, da znaš obitelj, sirote oca i majku koji preklinju vp, kuća uvučena, prema vrbanji
ljubo1212
ljubo1212

2015-08-02

Back to top Go down

Post by kaya 5/5/2019, 08:55

frka wrote:by tre Today at 14:47

@kaya wrote:
Jedi govna bolesnice
=============================
Slushaj krmachice ..ovo je istina milion posto samo shto u tvojoj ustashkoj drzavi se to krije kao zmija noge..Imali su spiskove  svih ljudi koji su glasali protiv HDZ...ja sam bio jedan od njih..imali su po kucnim savjetima rasporedjene ljude koji su dolazili na vrata i provjeravali...posebno ako ne gore svijece u prozor..Iz istih razloga nisam spavao doma..Lovili su ljude po gradu kao zivotinje ...racije po kaficima ...pokazesh osobnu ...a vidi ga Bosanac...bio on hrvat ili musliman ..pakuj to u kombi i vozi Mishk.Dalje necu..otkud ja znam tko sve chita ovo...a ima vas pun kurac dousnika u toj ustyashkoj vukojebini koji bi rado sjebali nekoga sa imenom i prezimeom..mada vecina tih obitelji vec odavno ne zivi tamo..Zene sam u Hrvatskoj uvijek smatrao i danas smatram pametnijim dijelom stanovnishtva ali ti si ochito sjebanog mozga koji zivi u svojim filmovima valjda da bi  ti bilo lakshe zivjeti medju zlochincima iz sopstvene obitelji....Zato skachesh na  zadnje noge kada napishem istinu...Glupacho ...istina oslobadja..ja nemam razloga da lazem...davno sam vas otpisao ..iako mi se pojavila neka jebena namjera proshle godine da bi mogao zivjeti u mirovini tamo....Bio ..vidio...i opalio sebi shamarchinu...otrijeznio se ...tak da  sam doshao na ovaj forum da vidim koliko ste napredovali ili nazadovali sa mentalnim bolestima..Pa vi ste za gasnu komoru mater vam jebem bolesnu..Odjebi..chuo sam da si neki admin...mozete me kiknuti ..suflirali su mi da si okej...pa sam te zaobilazio...Od sada cu ti jebati sve po spisku ako mi se priblizish na sto metara,,,mrshhh..bolesnice glupa...idi se lijechi..Chek,,,uz ovo ide i link sto tvoji 'rvati po toj tvojoj sjebano ustashkoj drzavi rade zivotinjama..valjda cesh pokazati malo samilosti prema toj zivotinjici ako nemash prema ljudima druge vjeroispovijesti ili nacije..Vidi gdje zivish krmacho glupa..

https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo-je-monstrum-sa-snimke-ubijanja-macica-prijeti-odsjeci-cu-i-vama-glavu/2082685.aspx
Ove tvoje pizdarije gore uopce necu citati , jedna recenica mi je upala u oko zato sto sam i sama pomislila isto, al nebitno koja.
Ovaj mackosjek iz linka  je gotov , zbog mene i nas par  je u pola novina i zivot mu nije nimalo jednostavan , a od levatijana ima 3000 prijetnji smrcu ..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 13 of 31 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 22 ... 31  Next

Back to top

- Similar topics