ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BLJESAK 2019

Page 8 of 31 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 31  Next

Go down

BLJESAK 2019 - Page 8 Empty Re: BLJESAK 2019

Post by Guest 4/5/2019, 01:05

veber wrote:
pismejker wrote:
veber wrote:
pismejker wrote:Koji si ti kurac se nadovezo Yode picka ti materina jel?pa vrat bi ti mogo slomiti jednim stiskom picko smrdljiva i kukavna..jebote,Ere 15 godina starijeg se usro a on bi nekom u grlo kretencino jedna,bjezo ko zadnja kukavica da se prasilo iza,briso u panici profil i molio Kica da sve obrise..
Ostavi se ti majmune pritiska na Yodu i nosi u picku materinu,tis nekom nesto odredjivati,smradu folksdojcerski..gledaj u svoje dvoriste kretencino jedna..
vidiš. i profilacija ide sa svim tim.

doznam ti adresu u roku pol vure.

ostavi broj, kao da je to problem?

sutra idem u njemačku. u bmw-u sam. nije problem doći do tvog kontejnera.
dojdi dojdi..slobodno...nije AMG..?? :cleanteeth
kretenu, dajte naučite čitat. ne loviti se vaše izdrkancije.

da ti olakšam. 
NARUČIO SAM BMW.
Jebi se ..rekao si aMG,pikamumaterina,sto sad glumis seronju..??
ili si ko nova mlada,ne zna sto odabrati pa malo vako malo nako.. :cleanteeth

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2019, 01:13

pismejker wrote:
veber wrote:
pismejker wrote:
veber wrote:
pismejker wrote:Koji si ti kurac se nadovezo Yode picka ti materina jel?pa vrat bi ti mogo slomiti jednim stiskom picko smrdljiva i kukavna..jebote,Ere 15 godina starijeg se usro a on bi nekom u grlo kretencino jedna,bjezo ko zadnja kukavica da se prasilo iza,briso u panici profil i molio Kica da sve obrise..
Ostavi se ti majmune pritiska na Yodu i nosi u picku materinu,tis nekom nesto odredjivati,smradu folksdojcerski..gledaj u svoje dvoriste kretencino jedna..
vidiš. i profilacija ide sa svim tim.

doznam ti adresu u roku pol vure.

ostavi broj, kao da je to problem?

sutra idem u njemačku. u bmw-u sam. nije problem doći do tvog kontejnera.
dojdi dojdi..slobodno...nije AMG..?? :cleanteeth
kretenu, dajte naučite čitat. ne loviti se vaše izdrkancije.

da ti olakšam. 
NARUČIO SAM BMW.
Jebi se ..rekao si aMG,pikamumaterina,sto sad glumis seronju..??
ili si ko nova mlada,ne zna sto odabrati pa malo vako malo nako.. :cleanteeth
koja si ti kretenčina.
sada vozim amg

a s obzirom da radim za bmw nije zgodno voziti micubiši.

kužiš naručio sam ga, jel ti kužiš razliku od naručiti i imati?

ili vi srblji muslimanskog podrjekla s hrvatskom putovnicom nikaj ne kužite.

polako tipkam jer ti polako čitaš.

znači, svetoje, naručio sam, ne vozim. trenutno vozim amg. mislim ne vozim ga trenutno jer tebi pokušavam objasniti neke stvari. danas ujutro ću ga voziti. trenutno je amg na parkingu, a bmw je u fazi dolaska.

jasnije?

ili da još sporije tipkam?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:18

nish s nicim,isprazno puhanje i hvaljanje..AMG..BMW..kog to jos impresionira..??'

Micubishi je bolji i kvalitetniji od BMW-a..BMW je toliko dosadan dizajn,a interijer da ne pricam..dizajn motora kradu od svih od kojih mogu,i sklapaju kao svoje..U danaslju 5ticu jedva stanem ,a ramena mi se nabijaju o stok vrata,dok me konzola ubija po nozi..i to auto??mozda za meke metroseksualce..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:22

Za Micubishija u Europi rezervne dijelove po licenci proizvodi Mercedes,odnosno po Mercedesovim standardima....jedini u biti na nivou koliko toliko neke kvalitete,kako kazu Mercedecs je Mercedes,sve ostalo su auti..bMW jew samo nabrijana mashina,koga to zadovoljava,pa eto,neka mu..svaka nabrijana japanska jurilica ce postidjeti svaki bMW..japanci do sada nisu davali na izgled,ali projektantsko konstrukcijsko kvalitativni dio je nesto sto svabi nece nikad postici,u zadnjih godina,dapace,sve je losija kvaliteta,a drifteri,kao ti koji dolaze raditi u produkciji i opremanju,samo potvrdjuju tu tezu-pad kvalitete..s
Svabi postaju preskupi za svapsku autoindustriju..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2019, 01:25

pismejker wrote:nish s nicim,isprazno puhanje i hvaljanje..AMG..BMW..kog to jos impresionira..??'

Micubishi je bolji i kvalitetniji od BMW-a..BMW je toliko dosadan dizajn,a interijer da ne pricam..dizajn motora kradu od svih od kojih mogu,i sklapaju kao svoje..U danaslju 5ticu jedva stanem ,a ramena mi se nabijaju o stok vrata,dok me konzola ubija po nozi..i to auto??mozda za meke metroseksualce..
olako ću pisat jer polako čitaš.

znači radim za bmw, jesam li dovoljno sporo pisao?
kaj bi se tamo na parkingu trebao pojavit s mitshushijem?

a mene će vjerovatno M5 koštat kao golf. 
dovoljno sporo sam pisao?

u audiju toleriraju da inžinjeri voze micubišije.

bmw mi je onako okolišno rekao da se rješim amg.

jesam li dovoljno sporo pisao ili da još sporije pišem?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2019, 01:32

pismejker wrote:Za Micubishija u Europi rezervne dijelove po licenci proizvodi Mercedes,odnosno po Mercedesovim standardima....jedini u biti na nivou koliko toliko neke kvalitete,kako kazu Mercedecs je Mercedes,sve ostalo su auti..bMW jew samo nabrijana mashina,koga to zadovoljava,pa eto,neka mu..svaka nabrijana japanska jurilica ce postidjeti svaki bMW..japanci do sada nisu davali na izgled,ali projektantsko konstrukcijsko kvalitativni dio je nesto sto svabi nece nikad postici,u zadnjih godina,dapace,sve je losija kvaliteta,a drifteri,kao ti koji dolaze raditi u produkciji i opremanju,samo potvrdjuju tu tezu-pad kvalitete..s
daj ne drobi. to možeš tamo u svojoj vukojebini. niti jedna tvornica vozila ne proizvodi dijelove, ni vrata ni stakla, ni gume.

daj majmune, to kaj čistiš po audiju ne čini te inžinjerom.

di si ti u audiju kao inžinjer vidio da audi nekaj proizvodi?

meni si našao ići pričat. vozila se slažu. dolaze sklopovi koje pretvaraš u vozilo. nisam vidio u niti jednoj tvornici da se proizvode, samo se slažu.

svetoje laži tam po selu, ne meni.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:40

veber wrote:
pismejker wrote:nish s nicim,isprazno puhanje i hvaljanje..AMG..BMW..kog to jos impresionira..??'

olako ću pisat jer polako čitaš.

znači radim za bmw, jesam li dovoljno sporo pisao?
kaj bi se tamo na parkingu trebao pojavit s mitshushijem?

a mene će vjerovatno M5 koštat kao golf. 
dovoljno sporo sam pisao?

u audiju toleriraju da inžinjeri voze micubišije.

bmw mi je onako okolišno rekao da se rješim amg.

jesam li dovoljno sporo pisao ili da još sporije pišem?
ajd sad ja polako... :clown

Na parkingu bi se trebao pojaviti sa onim u cemu doista uzivas vozeci..mislim ako drzis do sebea..ja primjer jednom sjeo u audi i nikad vise..zesci krap,da ne 

spominjem politiku Firme,koja bitno kvalitetnije oprema iste serije za japansko i americko trziste nego za EU..a bedaci sve vise i vise audi smatraju statusnim 

simbolom..ajd mozda Q i A8 serija, s-line..nebitno..

BMW ti jerekao st oti je rekao,jer si pristao biti njihova bičez..zato jeftino auto..Meni pak nitko nece odredjivati sto vozim

tebe ce BMW kostati poput golfa,ZATO Weberu,jer ces ih besplatno reklamirati,odnosno,pristankom na taj oddnospostao si njihova bićez..

Ja sam iskesiro 17500 Ojrova i ostatak,isto toliko placam smjesnu ratu kredita..ali vozim ono,sto sam mislio da necu nikad voziti,jerbo sam slusao,budala ja,da 

su europski auti najbolja kvaliteta..jesu kuratz.niti kvalitete,niti dizajna,a o cijenama da ne pricamo..

Kurtzu hvala na pameti i slucajnosti kad sam usao u Mitsubishijev salon,jerbo ce za 5 godina ovaj ostati u njemu,kao polovnjak,a ja uzeti novi,jos savrseniji...

Kad budem pristao da mi firma odredjuje sto cu voziti,..hehehehe,vish to se nikad nece dogoditi Weberu..slobodno ti gushtaj u bMW-u... jocolor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:41

veber wrote:
pismejker wrote:Za Micubishija u Europi rezervne dijelove po licenci proizvodi Mercedes,odnosno po Mercedesovim standardima....jedini u biti na nivou koliko toliko neke kvalitete,kako kazu Mercedecs je Mercedes,sve ostalo su auti..bMW jew samo nabrijana mashina,koga to zadovoljava,pa eto,neka mu..svaka nabrijana japanska jurilica ce postidjeti svaki bMW..japanci do sada nisu davali na izgled,ali projektantsko konstrukcijsko kvalitativni dio je nesto sto svabi nece nikad postici,u zadnjih godina,dapace,sve je losija kvaliteta,a drifteri,kao ti koji dolaze raditi u produkciji i opremanju,samo potvrdjuju tu tezu-pad kvalitete..s
daj ne drobi. to možeš tamo u svojoj vukojebini. niti jedna tvornica vozila ne proizvodi dijelove, ni vrata ni stakla, ni gume.

meni si našao ići pričat. vozila se slažu. dolaze sklopovi koje pretvaraš u vozilo. nisam vidio u niti jednoj tvornici da se proizvode, samo se slažu.

Kretencino mozga neformirana...citaj boldano..evo i crven oza svki slucaj..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:42

veber wrote:

bedak..kad sam ja to rekao da sam inzenjer?Iako po sveukupnom znaju,za tebe definitivno..ti se drz CNCa i povremeno konzultiraj Esca..ti si drifter Weberu...roge doli..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2019, 01:45

ajmo još polakše.

jebe mi se za auto.

sada idemo još sporije, kaj više vrijedi 80 koje si dobio za 40 ili 18 koje moraš plaćat.

dobro čim ti vidiš 18 zemeš.

mislim auto ne uzimaš po pedofiliji.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 4/5/2019, 01:51

pismejker wrote:
veber wrote:

bedak..kad sam ja to rekao da sam inzenjer?Iako po sveukupnom znaju,za tebe definitivno..ti se drz CNCa i povremeno konzultiraj Esca..ti si drifter Weberu...roge doli..
pa ti si reao da si inžinjer.

gnječ i ja smo jedini koji znadu tu tematiku. pitao sam ga kao kolega. namjerno javno.

gle nemreš nikog prevarit.

drži se ti turskog i sve pet.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:55

veber wrote:ajmo još polakše.

jebe mi se za auto.

sada idemo još sporije, kaj više vrijedi 80 koje si dobio za 40 ili 18 koje moraš plaćat.

dobro čim ti vidiš 18 zemeš.

mislim auto ne uzimaš po pedofiliji.
Pa,lijepo je kad odes u salon i UOPCE TE NE JEBE LOVA..trazis ugovor na placanje polovine auta keshom..onda se prodavac ustrca,ponudi kofi i sok,stogod..izracuna ti ostal ona kredu i sve rjeseno...malo tamo vamo gledis sjajne nove aute,sjednes,probavas dojam..koji jebeni novac..35k Ojra je sitnis,a za auto kojeg sam platio,uopce ne pretjerana cijena,pogotovo kad je u full opremi,koja se rijetko nadje i u gornjoj klasi BMWa ili Mercedesa..
18 je zakonski zena,jel,ali ti se trebas vise za t obrinuti..ono androgene cure volis,koje podsjecaju na jako jako malde cure...puj puj Weberu..odrasti vise... :clown

Kretenluk bi bilo Weberu platiti primjer VW Kodiac,koji sam prvo uzeo,pa poslije vratio,45k Ojrova,a u Rusiji,svega 22000 ojrova..tko tu koga jebe..???

Japanac ti to nikad ne bi napravio,jerbo za ono sto platis,to i dobijes,i zadovoljan si..

Odina web sajt cars.com i pogledaj komentare vlasnika primjer Eclipse crossa sto kazu..pametnom dovoljno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:56

veber wrote:
pismejker wrote:
veber wrote:

pa ti si reao da si inžinjer.

gnječ i ja smo jedini koji znadu tu tematiku. pitao sam ga kao kolega. namjerno javno.

pitas Gnjeca,koji zna ..kuratz o meni??
pitaj slobodno,u prodaji sam radio,ali sam morao proci cjelokupni proces..ne mogu biti ing,jer nemam tu skoluvrlo jasno..naravno normalnima..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 01:58

Pusa za laku noc Weberu..netko ti i to mora poslati... lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 03:30

dzango wrote:Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
Nije u svima. Oko 20 tisuća Srba je branilo Hrvatsku.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 07:05

by cassanowa Yesterday at 21:30

@dzango wrote:
Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
==========================================================
Imaju li oni mirovine?Chetnici pichka im materina na vrijeme se presvukli:::))
Mada ne vjerujem u taj podatak ali je bilo dosta krimosa koji su se borili za lovu ..i privilegije koje su dobili al u kurcu::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 07:10

Ja mislim da crvenkasti prikriveni ustasha koji zajebava 'rvate da vishe mrze srbe kako ne bi izgubili domoljubni osjecaj::)))
Sto god da je..inteligentniji je od cijelog foruma..ima zivaca za popizdit...neki sociolog koji je radi sa delikventima ...ili profa u shkoli koji vjezba ovdje kako prcati glupe studente::))
Ja sam prochitao masu "pametnih" analiza da sam ja chetnik..Da se ne zajbavamo vishe moram reci da sam chetnik na kub..tako da ne morate vishe nagadjat..::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 4/5/2019, 07:25

by veber Yesterday at 19:51

=====================================================
Vidi ljubomornog i opsjednutog poluschwabe protjeranog iz Banja Luke..Pa sto ti programirash?Bog te jebo to klinci znaju...isprogramirati robota da montira shofershajbu ..ili da zavari (punktira odredjene tochke na karoseriji)..Ajde upoznao sam jednog Bosanca chija je ideja koju je sam programirao za BNW kada auto stane da se ugasi i kada skinesh nogu sa kochnice on se sam upali...Kao fol shtednja goriva u gradu..Glupa ideja kao i Sancho ali on ima samo 35 godina...a ti si kao neki programer vjerojatno si isprogramiro shupak da ne zagadjuje zrak kad prnesh.Da si ti vrijedio ostao bi u Cro jer mi frend ima IT firmu tamo i placa bolje nego u Njemachkoj..ali samo mlade i pametne a ne kao ti koji palamude i hvale se dok istovremeno druge nipodashtavaju da se netko ne bi sjetio da ti postavi kako struchno pitanje..Eno ja sam ti ostavio link o CAN _BASU ali ti po kurca ne kuzish..Podcjenjujesh ljude..i pravish se josh veca budala nego shto jesi..Pravi akademski obrazovan chovjek to nikada ne radi...samo seljak kakav si ti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 4/5/2019, 07:41

n_razbojnik wrote:
tre wrote:
n_razbojnik wrote:
tre wrote:
pismejker wrote:
hehehehe,nebitno..jedno je sigurno,da je bio Manga..

BLJESAK 2019 - Page 8 Nepoznata-jugoslovenka-pruza-cvece-marsalu-titu.-deluje-kao-da-je-on-slucajno-hvata-za-grudi-umesto-za-buket-830x0
Pogotovo kad je slao oružje arapima da tamane židove a ti si ono kao židov No
Zanemarimo sad genetiku na trenutak...ni yehudija takav ne smeta, šta se ti gojo petljaš
Malo me to sve zbunjuje, kad arapi tuku židove onda to nije u redu, kad tito da oružje arapima da tuku židove onda je to u redu, ništa mi nije jasno shame
Da nije Tito, onda bi Rusi...a kakoš onda bit rusofil

Tito je podnio tu tešku žrtvu
aaaa zato ga yuda i sveto obožavaju :aw

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 4/5/2019, 11:06

frka wrote:by cassanowa Yesterday at 21:30

@dzango wrote:
Proterali ste Srbe ali izgleda da nije u njima bio problem.
==========================================================
Imaju li oni mirovine?Chetnici pichka im materina na vrijeme se presvukli:::))
Mada ne vjerujem u taj podatak ali je bilo  dosta krimosa koji su se borili za lovu ..i privilegije koje su dobili al u kurcu::))
ima poprilično srba koji su bili i u sjp, i u gardijskim brigadama i podstožernim postrojbama, većina njih je u mirovini.... ukupno je što kroz dragovoljački status što kroz mobilizaciju bilo cca 20 000 osoba srpske nacionalnosti u policijskim i vojnim formacijama ali i u odredima narodne zaštite... tu nema ništa sporno odnosno nikad nije ni bilo, samo to eto nije i ne može biti jasno likovima poput frke... čak i sokrat je tu domaći...
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by crvenkasti 4/5/2019, 11:22

Danas ujutro idem ja ništa ne sluteći. Mislim, ono. I polako...
Idem, idem, kad ono ništa! Gledam, što je? Okrenem se, ništa.
Jebote!
I ništa, produžim ja dalje. Kad, malo dalje, ništa.
Opet!
Sad mi je stvarno bilo dosta!
To je trajalo dobra dva sata.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down