BLJESAK 2019
Page 19 of 31
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Re: BLJESAK 2019
Evo još malo četničke propagande kad već nije prošla laž o prisilnoj mobilizaciji dragovoljacah uz zapomaganje majke i pokojnoga otca.pismejker wrote:pa..i vi ste u potpunost iisti..kad ste vi prihvatili odgovornost?,uostalom srbi i hrvati su posvadjana bratija..ono,tko ce biti glavni na balkanu..cassanowa wrote:S vama ne možeš drugačije. Najbolje shvatite kad vam se sve nacrta na nekadašnji način političkih komesava. Relikt prošlosti kod vas...dzango wrote:Evo ga relikt nekafašnjih političkih komesara. Pod jedan, pod dva...cassanowa wrote:1. Di Srba odabno nema?dzango wrote:
Jesam, Srba odavno nema a vi ste i dalje u kurcu. Ti onda vidi gde leži problem.
2. Mi u kurcu? Pogledaj onda beogradski pašaluk.
3. Problem leži u vašim krivo informiranim glavama.
Nema Srba u HR. Srbija je isto u kurcu ali nama su krivi naši srpski političari a ne svi drugi sem nas. E baš super što je sve u redu a ja sam pogrešno obavešten.
Pitaj Pupovca ima li Srba u Hrvatskoj, ako meni ne vjeruješ.
Čudno, vi ste poznati po tome što je ceo svet protiv vas, a vi ste jedini ispravni.
Kod nas nije sve u redu, kao ni nigdje na svijetu, ali u kurcu sigurno nismo. Od nas su razvijenije samo neke zemlje iz EU i još možda petnaestak država na svijetu.
Mi smo zlatna sredina gledajući cijeli svijet. Čak i malo bolji od toga.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Jedino što ti ZNAŠ je da NIŠTA NE ZNAŠ. Ovo dalje neću komentirati jer je hrpa gluposti. Ono što ja zasigurno ZNAM (i stojim iza toga) cilj ti je bio pljunuti na HV i VP.pismejker wrote:ZNAM ne znaci defaultno DIREKTNO POZNAVANJE osobe ili nekoga ..Znam i Dzanga..po cuvenju i sa foruma,novina,kakogod..Iskra wrote:Lapsus!??pismejker wrote:ovi podlaci se uvijek lijepe za lapsuse i onda iz toga drame i grakću do nebesa,ono kao oni su u pravu,svi drugi lazu..jos ne cuh niti jedan objektivni argument sa strane quasirodoljubne..samo pljuckaju ko ljame...
Ovo si ti pisao, nisam ja.
"Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli.."
"Znam ih po cuvenju,po tome sto su 4 sina izgubili..ulica iz centra prema Vrbanji..svakako odem,ako su jos roditelji siroti zivi..mala kucica onako uvucena u dvoriste..siroto i skromno..kad saznam javim ti..Bog ih sve blagoslovio.."
Lapsus?
Ma dobro, poznato je da si forumski oberlažov i klaun, tako da ništa čudno što su Bošnjaci zapravo Vukovar a dragovoljci DR-a prisilno mobilizirani.
Nadalje necu,jer vidim da se kacite bas doslovno za lapsuse i od toga pravita slona...sa takvim "savrsenim" sugovornicima,u sustini zlonamjernicima i ne moze netko drugi ispasti nego lazov...
Mali bed jest Iskra,sto meni forum nije mjesto gdje mi trebaju prijatelji,niti trebaju osobe koje ce hraniti moj ego i ucvrscivati moje samopouzdanje,pa mogu kako hocu,cak si i lepsue,i sitna muljanja i stogod pozelim priustiti..
naravno,prema osobama koje postivam i cijenim,od samog pocetka sam fer..to je ipak vecina ovdje..za one gladne samopotvrdjivanja i hranjenja ega,imam svega i svacega...ukratko,ne znaima me tko sto o meni misli...jel..
Guest- Guest
pa ne možeš ti nikog podjebavati kad si ti redovno zbog svojih "lapsusa" objekt za podjebavanje... pa svako malo ispadneš umni degenerik isključivo i jedino zahvaljujući svojoj imbecilnostipismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!pismejker wrote:fair enough..a mobiliziranja jest bilo i vojna policija jest kupila ljude..nigdje ne tvrdim da je bilo masovno,ili da su kupili srbe,nego da je BILO..pobrkao sam ono sa Bosnjacima,priznajem,smrtni grijeh..kaya wrote:sveto, već sam ti odgovorila. nisi izmislio ali upotrijebio si tu priču kao matricu za neku drugu koji si začinio mobilizacijom kako pridržao štangu frki ...pismejker wrote:
Imas na drugoj temi..tebe sam iz ljubaznosti iskljucio iz naslova,naivno pomislih,ima nada za Kayu,ali avaj...
Jel sam izmislio da je mater izgubiča 4 sina u domovinskom ratu??
Ajd odgovori ako imas karakter.
2015-08-08
vidim...michaellcmacha wrote:pa ja sam odmah pokopčao o čemu budala reinterpretativno trkelja, jer mi ne treba google za stvari koje pamtim i pamtit ću cijeli život... a s obzirom da sam se bavio analitikom nikad mi nije problem u kratkom roku raspetljati klupka koja namataju neuki i bezumni klošari poput svetozara... jebiga sory, bolje mu je i to neg da smo se sreli onomad... sad bi ili pijucko na slamku i slinio od jebenog koksanja utokom po čelenki ili bi davno bio ucrvan, jer po meni takav skot bolje ni ne zaslužuje... ali ok sad je tak kak je, kultivirano doba pa ga moramo durat, uz određenu dozu bar ovog vurtualnog šamaranja.... ;)kaya wrote:zapravo mihi je prvom sinulo što je matrica za događaj , i ti bi isto miha nekad mogao prešutiti
vidiš da će ovo trajati do sudnjega dana..
podsjećaš me na bivšega, tom pak nikad nisam mogla pošteno ni slagati ...čim krenem mmm..pa...ja..pa..odmah me razmontira
pas mu mater...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kritizirati njemački stav glede Savudrijske vale je posve legitimno, zar je Njemačka sveta krava da joj se ne smije ništa prigovoriti? I kako je kritika nečijega stava usporediva sa srbskom psihozom o svemirskoj uroti protiv Nebeskoga Naroda?pismejker wrote:ako uvjetno kazemo da su ovi iberrodoljubi Hrvati,skoro cijela postava je pljuvala po Njemuačkoj,kad je iskritikovala RH za stvar oko piranskog zaljeva..cassanowa wrote:Kad si ti čuo od nekog Hrvata da je cijeli svijet protiv Hrvatske?pismejker wrote:pa..i vi ste u potpunost iisti..kad ste vi prihvatili odgovornost?,uostalom srbi i hrvati su posvadjana bratija..ono,tko ce biti glavni na balkanu..cassanowa wrote:S vama ne možeš drugačije. Najbolje shvatite kad vam se sve nacrta na nekadašnji način političkih komesava. Relikt prošlosti kod vas...dzango wrote:
Evo ga relikt nekafašnjih političkih komesara. Pod jedan, pod dva...
Nema Srba u HR. Srbija je isto u kurcu ali nama su krivi naši srpski političari a ne svi drugi sem nas. E baš super što je sve u redu a ja sam pogrešno obavešten.
Čudno, vi ste poznati po tome što je ceo svet protiv vas, a vi ste jedini ispravni.
Kod nas nije sve u redu, kao ni nigdje na svijetu, ali u kurcu sigurno nismo. Od nas su razvijenije samo neke zemlje iz EU i još možda petnaestak država na svijetu.
Ja sam to čuo od masu Srba što se tiče Srbije.
svbi vam vise nisu dobri,a ZA SVAKO SRANJE KOJE SI NAPRAVITE,KRIVI SU SRBI I OSTATAK SVIJETA..nikako vi..
Iskra wrote:Jedino što ti ZNAŠ je da NIŠTA NE ZNAŠ. Ovo dalje neću komentirati jer je hrpa gluposti. Ono što ja zasigurno ZNAM (i stojim iza toga) cilj ti je bio pljunuti na HV i VP.pismejker wrote:ZNAM ne znaci defaultno DIREKTNO POZNAVANJE osobe ili nekoga ..Znam i Dzanga..po cuvenju i sa foruma,novina,kakogod..Iskra wrote:Lapsus!??pismejker wrote:ovi podlaci se uvijek lijepe za lapsuse i onda iz toga drame i grakću do nebesa,ono kao oni su u pravu,svi drugi lazu..jos ne cuh niti jedan objektivni argument sa strane quasirodoljubne..samo pljuckaju ko ljame...
"Znam jednu obitelj u bošnjacima,e sad ne znam jel su Hrvati ili Srbi,kakogod,siromasna obitelj seoska,muz zena i 4 sina..
dvojica osli u HV i poginuli na ratistu,i umjesto da obitelj ostave na miru vise,vojna policija je pokupila i ta dva zadnja sina..i na ratiste..mater i otac su preklinjali da ih ne odvode,no nish..na kraju i ta dva sirotana izginuli.."
"Znam ih po cuvenju,po tome sto su 4 sina izgubili..ulica iz centra prema Vrbanji..svakako odem,ako su jos roditelji siroti zivi..mala kucica onako uvucena u dvoriste..siroto i skromno..kad saznam javim ti..Bog ih sve blagoslovio.."
Lapsus?
Ma dobro, poznato je da si forumski oberlažov i klaun, tako da ništa čudno što su Bošnjaci zapravo Vukovar a dragovoljci DR-a prisilno mobilizirani.
Nadalje necu,jer vidim da se kacite bas doslovno za lapsuse i od toga pravita slona...sa takvim "savrsenim" sugovornicima,u sustini zlonamjernicima i ne moze netko drugi ispasti nego lazov...
Mali bed jest Iskra,sto meni forum nije mjesto gdje mi trebaju prijatelji,niti trebaju osobe koje ce hraniti moj ego i ucvrscivati moje samopouzdanje,pa mogu kako hocu,cak si i lepsue,i sitna muljanja i stogod pozelim priustiti..
naravno,prema osobama koje postivam i cijenim,od samog pocetka sam fer..to je ipak vecina ovdje..za one gladne samopotvrdjivanja i hranjenja ega,imam svega i svacega...ukratko,ne znaima me tko sto o meni misli...jel..
gle,ako bas zeli netko mozemo mi ici u picinu dlaku precizno,alo se bojim da ce vam se onda mozgici preusijati od naprezanja...kakogod..
POANTA jest,da ovo nije strucni forum,nego opceniti i kao takav vrvi i dopusteno mu je da bude i neprecizan po infoima..ako ce se to nekom gledati kao grijeeh,epa nek bude,kako rekoh ne opterecuje me to..
Pljunuti IMAM pravo i na cijelu vLAST i dRZAVU i HV i vP,iz razloga,moja draga damo,jer sam u to vrijeme i sam bio u juniformi SJP RH i kasnije nesh u HV,i BIO SPREMAN I ZGINUTI ZA mladu RH..kuzis..
i to je to..
Sad ti slobodno gutaj zlonamjerne infoje onih koji ce reci da nisam bio u uniformamam RH-a,a ja cu ti reci-cisto me boli kiki...etoc.
Guest- Guest
hehehehe,bas sam na teba i mislio...nadurio si se ko dijete na cika-svabiju sto ti je uzela lizalicu...vise se ne pjeva Danke danke Dojčland..Regoč wrote:Kritizirati njemački stav glede Savudrijske vale je posve legitimno, zar je Njemačka sveta krava da joj se ne smije ništa prigovoriti? I kako je kritika nečijega stava usporediva sa srbskom psihozom o svemirskoj uroti protiv Nebeskoga Naroda?pismejker wrote:ako uvjetno kazemo da su ovi iberrodoljubi Hrvati,skoro cijela postava je pljuvala po Njemuačkoj,kad je iskritikovala RH za stvar oko piranskog zaljeva..cassanowa wrote:Kad si ti čuo od nekog Hrvata da je cijeli svijet protiv Hrvatske?pismejker wrote:pa..i vi ste u potpunost iisti..kad ste vi prihvatili odgovornost?,uostalom srbi i hrvati su posvadjana bratija..ono,tko ce biti glavni na balkanu..cassanowa wrote:
S vama ne možeš drugačije. Najbolje shvatite kad vam se sve nacrta na nekadašnji način političkih komesava. Relikt prošlosti kod vas...
svbi vam vise nisu dobri,a ZA SVAKO SRANJE KOJE SI NAPRAVITE,KRIVI SU SRBI I OSTATAK SVIJETA..nikako vi..
Guest- Guest
Uuuuuuu, laži se raspale pa ti odjednom forum nije važan?! Toliko ti je ovdje nezanimljivo da dolaziš svaki dan! Toliko smo podkapacitirani da nisi laž uspjel održati više od dva upisa? Majstore, alal vera!pismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!pismejker wrote:fair enough..a mobiliziranja jest bilo i vojna policija jest kupila ljude..nigdje ne tvrdim da je bilo masovno,ili da su kupili srbe,nego da je BILO..pobrkao sam ono sa Bosnjacima,priznajem,smrtni grijeh..kaya wrote:sveto, već sam ti odgovorila. nisi izmislio ali upotrijebio si tu priču kao matricu za neku drugu koji si začinio mobilizacijom kako pridržao štangu frki ...pismejker wrote:
Imas na drugoj temi..tebe sam iz ljubaznosti iskljucio iz naslova,naivno pomislih,ima nada za Kayu,ali avaj...
Jel sam izmislio da je mater izgubiča 4 sina u domovinskom ratu??
Ajd odgovori ako imas karakter.
mali ispravak nije uspio svoju izmišljotinu održati niti jedan upis..... ;)Regoč wrote:Uuuuuuu, laži se raspale pa ti odjednom forum nije važan?! Toliko ti je ovdje nezanimljivo da dolaziš svaki dan! Toliko smo podkapacitirani da nisi laž uspjel održati više od dva upisa? Majstore, alal vera!pismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!pismejker wrote:fair enough..a mobiliziranja jest bilo i vojna policija jest kupila ljude..nigdje ne tvrdim da je bilo masovno,ili da su kupili srbe,nego da je BILO..pobrkao sam ono sa Bosnjacima,priznajem,smrtni grijeh..kaya wrote:
sveto, već sam ti odgovorila. nisi izmislio ali upotrijebio si tu priču kao matricu za neku drugu koji si začinio mobilizacijom kako pridržao štangu frki ...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Opa, nismo vriedni laganja? Pa zašto nam onda lažeš? A kad laži prepoznamo, ide četnička propaganda. Ustaljeni obrazac, lako vas je prepoznati.pismejker wrote:kazem niste vrijedni laganja..isto ste sto i srbi,jedino ste mladji inesh tulaviji brat..ista genetika..zadnja istrazivanja..Regoč wrote:Nije to nikakav lapsus, nego najbezočnije laganje i ustrajavanje u laži!pismejker wrote:ovi podlaci se uvijek lijepe za lapsuse i onda iz toga drame i grakću do nebesa,ono kao oni su u pravu,svi drugi lazu..jos ne cuh niti jedan objektivni argument sa strane quasirodoljubne..samo pljuckaju ko ljame...
3-4 patopsiholoska slucaja me bas i ne zabrinjavaju,odnosno njihovo misljenje..isti modus operandi imate prema svakom tko vam se posere na vasu "logiku"..dobro vas ljudi ovdje na forumu znaju..michaellcmacha wrote:pa ne možeš ti nikog podjebavati kad si ti redovno zbog svojih "lapsusa" objekt za podjebavanje... pa svako malo ispadneš umni degenerik isključivo i jedino zahvaljujući svojoj imbecilnostipismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!pismejker wrote:fair enough..a mobiliziranja jest bilo i vojna policija jest kupila ljude..nigdje ne tvrdim da je bilo masovno,ili da su kupili srbe,nego da je BILO..pobrkao sam ono sa Bosnjacima,priznajem,smrtni grijeh..kaya wrote:
sveto, već sam ti odgovorila. nisi izmislio ali upotrijebio si tu priču kao matricu za neku drugu koji si začinio mobilizacijom kako pridržao štangu frki ...
Guest- Guest
Dakako...ono,ako mi nije bitno sto vvi mislite o meni,zasto bih vam lagao i time pokusao ..sto??..poanta jest da ne lazem,samo ne ulazim u previse detalja..a opet,muljam malo da iskrivim sliku,koju imate..vidim,to vam puca po egu,a meni je to zabavno,kad se grcite kao gliste na suhom..Regoč wrote:Opa, nismo vriedni laganja? Pa zašto nam onda lažeš? A kad laži prepoznamo, ide četnička propaganda. Ustaljeni obrazac, lako vas je prepoznati.pismejker wrote:kazem niste vrijedni laganja..isto ste sto i srbi,jedino ste mladji inesh tulaviji brat..ista genetika..zadnja istrazivanja..Regoč wrote:Nije to nikakav lapsus, nego najbezočnije laganje i ustrajavanje u laži!pismejker wrote:ovi podlaci se uvijek lijepe za lapsuse i onda iz toga drame i grakću do nebesa,ono kao oni su u pravu,svi drugi lazu..jos ne cuh niti jedan objektivni argument sa strane quasirodoljubne..samo pljuckaju ko ljame...
Guest- Guest
bio je u deltama, ali na način da su ga sebi uzeli frendovi hrvati, poslije tijekom 92. je demobiliziran, i uglavnom se šugao po županji, koliko sam čuo tamo kasnije se neš pokušao kuršiti pa je skoro i glavu izgubio... otud moguće ta naknadna mržnja spram hr branitelja....
2015-08-08
Nisi neprecizan, nego lažeš. Neprecizno je reći da su bila tri brata umjesto četiri, ali je lagati reći da su prisilno mobilizirali dragovoljce uz zapomaganje majke i pokojnoga otca.pismejker wrote:Iskra wrote:Jedino što ti ZNAŠ je da NIŠTA NE ZNAŠ. Ovo dalje neću komentirati jer je hrpa gluposti. Ono što ja zasigurno ZNAM (i stojim iza toga) cilj ti je bio pljunuti na HV i VP.pismejker wrote:ZNAM ne znaci defaultno DIREKTNO POZNAVANJE osobe ili nekoga ..Znam i Dzanga..po cuvenju i sa foruma,novina,kakogod..Iskra wrote:Lapsus!??pismejker wrote:ovi podlaci se uvijek lijepe za lapsuse i onda iz toga drame i grakću do nebesa,ono kao oni su u pravu,svi drugi lazu..jos ne cuh niti jedan objektivni argument sa strane quasirodoljubne..samo pljuckaju ko ljame...
Lapsus?
gle,ako bas zeli netko mozemo mi ici u picinu dlaku precizno,alo se bojim da ce vam se onda mozgici preusijati od naprezanja...kakogod..
POANTA jest,da ovo nije strucni forum,nego opceniti i kao takav vrvi i dopusteno mu je da bude i neprecizan po infoima..ako ce se to nekom gledati kao grijeeh,epa nek bude,kako rekoh ne opterecuje me to..
Pljunuti IMAM pravo i na cijelu vLAST i dRZAVU i HV i vP,iz razloga,moja draga damo,jer sam u to vrijeme i sam bio u juniformi SJP RH i kasnije nesh u HV,i BIO SPREMAN I ZGINUTI ZA mladu RH..kuzis..
i to je to..
Sad ti slobodno gutaj zlonamjerne infoje onih koji ce reci da nisam bio u uniformamam RH-a,a ja cu ti reci-cisto me boli kiki...etoc.
Pa nije vazan..mislim koliko ga osoba pohodi..??dolazim da se zabavim sa vama egotripovima...nemam pametnija posla izgleda..Regoč wrote:Uuuuuuu, laži se raspale pa ti odjednom forum nije važan?! Toliko ti je ovdje nezanimljivo da dolaziš svaki dan! Toliko smo podkapacitirani da nisi laž uspjel održati više od dva upisa? Majstore, alal vera!pismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!pismejker wrote:fair enough..a mobiliziranja jest bilo i vojna policija jest kupila ljude..nigdje ne tvrdim da je bilo masovno,ili da su kupili srbe,nego da je BILO..pobrkao sam ono sa Bosnjacima,priznajem,smrtni grijeh..kaya wrote:
a ja..sad mozete biti ponosni na svoju "pamet2...
Guest- Guest
aj se saberi... ne postoji termin patopsihološki.... ;)pismejker wrote:3-4 patopsiholoska slucaja me bas i ne zabrinjavaju,odnosno njihovo misljenje..isti modus operandi imate prema svakom tko vam se posere na vasu "logiku"..dobro vas ljudi ovdje na forumu znaju..michaellcmacha wrote:pa ne možeš ti nikog podjebavati kad si ti redovno zbog svojih "lapsusa" objekt za podjebavanje... pa svako malo ispadneš umni degenerik isključivo i jedino zahvaljujući svojoj imbecilnostipismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!pismejker wrote:
fair enough..a mobiliziranja jest bilo i vojna policija jest kupila ljude..nigdje ne tvrdim da je bilo masovno,ili da su kupili srbe,nego da je BILO..pobrkao sam ono sa Bosnjacima,priznajem,smrtni grijeh..
2015-08-08
...to je istina,no sto je u Bosnjacima bilo..pobrkao jesam slucajeve...Regoč wrote:Nisi neprecizan, nego lažeš. Neprecizno je reći da su bila tri brata umjesto četiri, ali je lagati reći da su prisilno mobilizirali dragovoljce uz zapomaganje majke i pokojnoga otca.pismejker wrote:Iskra wrote:Jedino što ti ZNAŠ je da NIŠTA NE ZNAŠ. Ovo dalje neću komentirati jer je hrpa gluposti. Ono što ja zasigurno ZNAM (i stojim iza toga) cilj ti je bio pljunuti na HV i VP.pismejker wrote:ZNAM ne znaci defaultno DIREKTNO POZNAVANJE osobe ili nekoga ..Znam i Dzanga..po cuvenju i sa foruma,novina,kakogod..Iskra wrote:
Lapsus!??
Lapsus?
i to je to..
Guest- Guest
Što je smiešno? Njekad smo imali slične interese, sad se razilazimo u interesih. Što nam ne odgovara, to i kažemo. Tebi je očito normalno ugužavanje, meni nije.pismejker wrote:hehehehe,bas sam na teba i mislio...nadurio si se ko dijete na cika-svabiju sto ti je uzela lizalicu...vise se ne pjeva Danke danke Dojčland..Regoč wrote:Kritizirati njemački stav glede Savudrijske vale je posve legitimno, zar je Njemačka sveta krava da joj se ne smije ništa prigovoriti? I kako je kritika nečijega stava usporediva sa srbskom psihozom o svemirskoj uroti protiv Nebeskoga Naroda?pismejker wrote:ako uvjetno kazemo da su ovi iberrodoljubi Hrvati,skoro cijela postava je pljuvala po Njemuačkoj,kad je iskritikovala RH za stvar oko piranskog zaljeva..cassanowa wrote:Kad si ti čuo od nekog Hrvata da je cijeli svijet protiv Hrvatske?pismejker wrote:
pa..i vi ste u potpunost iisti..kad ste vi prihvatili odgovornost?,uostalom srbi i hrvati su posvadjana bratija..ono,tko ce biti glavni na balkanu..
kovanica..vi ih volite,zar ne?..michaellcmacha wrote:aj se saberi... ne postoji termin patopsihološki.... ;)pismejker wrote:3-4 patopsiholoska slucaja me bas i ne zabrinjavaju,odnosno njihovo misljenje..isti modus operandi imate prema svakom tko vam se posere na vasu "logiku"..dobro vas ljudi ovdje na forumu znaju..michaellcmacha wrote:pa ne možeš ti nikog podjebavati kad si ti redovno zbog svojih "lapsusa" objekt za podjebavanje... pa svako malo ispadneš umni degenerik isključivo i jedino zahvaljujući svojoj imbecilnostipismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:
Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!
Guest- Guest
Vas koriguje EU. Irska, Nemačka... Ni ne trebaju vam Srbi sem za večite krivce za sve i svja.michaellcmacha wrote:pa svedeni ste na prihvatljivu meru.... s tim da još ima prostora za korekcije...dzango wrote:Hrvatima nije kriv čitav svet, samo Srbi uvek i za sve. Iako ih odavno nema sem par procenata.cassanowa wrote:Kad si ti čuo od nekog Hrvata da je cijeli svijet protiv Hrvatske?pismejker wrote:pa..i vi ste u potpunost iisti..kad ste vi prihvatili odgovornost?,uostalom srbi i hrvati su posvadjana bratija..ono,tko ce biti glavni na balkanu..cassanowa wrote:
S vama ne možeš drugačije. Najbolje shvatite kad vam se sve nacrta na nekadašnji način političkih komesava. Relikt prošlosti kod vas...
I stand corrected!michaellcmacha wrote:mali ispravak nije uspio svoju izmišljotinu održati niti jedan upis..... ;)Regoč wrote:Uuuuuuu, laži se raspale pa ti odjednom forum nije važan?! Toliko ti je ovdje nezanimljivo da dolaziš svaki dan! Toliko smo podkapacitirani da nisi laž uspjel održati više od dva upisa? Majstore, alal vera!pismejker wrote:bedak...kad shvatis da ste mi ekstremno nezanimljivi osim kao objekt za podjebavanje,vas uskih pogleda i ogranicena mentalnakapiciteta,mozda bude bilo nade za vas..za mene si ti i cetnik,nesh potpuno isto..smrad jedan smrad drugi..jesmol sad jasni,,Regoč wrote:Nisi ti ništa pobrkal, nego si svjesno lagal da bi svoju filočetničku propagandu dignul na kub. Kad ti je glupa priča razvaljena, izvlačiš se na zbunjenost. Provaljen si odavno!pismejker wrote:
fair enough..a mobiliziranja jest bilo i vojna policija jest kupila ljude..nigdje ne tvrdim da je bilo masovno,ili da su kupili srbe,nego da je BILO..pobrkao sam ono sa Bosnjacima,priznajem,smrtni grijeh..
Page 19 of 31 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 25 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 19 of 31