BLJESAK 2019
Page 7 of 31
Page 7 of 31 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Re: BLJESAK 2019
Pogotovo kad je slao oružje arapima da tamane židove a ti si ono kao židovpismejker wrote:hehehehe,nebitno..jedno je sigurno,da je bio Manga..n_razbojnik wrote:Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:crvenkasti wrote:
Zašto? Jesi dobio neku srpsku kuću?
hvala bogu, sve sto imam sam zaradio sam sa zenom. nista nisam dobio, ukrao ili ne daj boze oteo. nisam ni komunista ni srbin.
tebi takva pitanja padaju na pamet onako genetski...jel?
I da hoces .. Jer trebao bi imati puno kvaliteta
Koje je imao TITO
POGKEDAJ sliku sve ti govori : snaga, duh, postenje..
Jel dizo tegove taj ruski agent?
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
Stvar je kućnog odgoja i društvenih normi da se ne veličaju bitange, lopine i koljači pa čak ni kroz šalu.
Zanemarimo sad genetiku na trenutak...ni yehudija takav ne smeta, šta se ti gojo petljaštre wrote:Pogotovo kad je slao oružje arapima da tamane židove a ti si ono kao židovpismejker wrote:hehehehe,nebitno..jedno je sigurno,da je bio Manga..n_razbojnik wrote:Sora wrote:I veliš nisi komunist hvala Boguflumen wrote:
hvala bogu, sve sto imam sam zaradio sam sa zenom. nista nisam dobio, ukrao ili ne daj boze oteo. nisam ni komunista ni srbin.
tebi takva pitanja padaju na pamet onako genetski...jel?
I da hoces .. Jer trebao bi imati puno kvaliteta
Koje je imao TITO
POGKEDAJ sliku sve ti govori : snaga, duh, postenje..
2014-04-15
Malo me to sve zbunjuje, kad arapi tuku židove onda to nije u redu, kad tito da oružje arapima da tuku židove onda je to u redu, ništa mi nije jasnon_razbojnik wrote:Zanemarimo sad genetiku na trenutak...ni yehudija takav ne smeta, šta se ti gojo petljaštre wrote:Pogotovo kad je slao oružje arapima da tamane židove a ti si ono kao židov
Tre,imam filling da si posve solidan covjek,ono bas na mjestu,ali kako rekoh,mozda je razlog sto je tvoja obiteljska linija imala stete od Titovog rezima..To mogu razumijeti..Mozda si primjetio da znam sprdati i Hitlera i nacije...uglavnom zajebavati se na temu svega i svacega..pa i na konto sebea..nema tu neke lose namjere..Ne divim se ja Titu,kao titu niti ga velicam,ali se smijem sustavu koji je imao takvog lika,koji si je na suptilan nacin pribavio mjesto polubozanstva(ne mislim u nekom pozitivnom ili negativnom smislu) nego po tome sto je uzimao i radio sto god je htio..nije to niti divljenje..tre wrote:Stvar je kućnog odgoja i društvenih normi da se ne veličaju bitange, lopine i koljači pa čak ni kroz šalu.
Jebiga,sto znaci,kad mu sKOJ-evka ucuci cvijee a on je drapi za sisu..nije to pohvala,nego morbidna stvar..apsolutisticka..
I ako to tako gledamo,Tito je imao vrlo velike ,gotovo diktatorske ovlasti,a to nikoga ne veseli posebno..uglavnom su narodi pod njim zivjeli skromno,neke stvari su bile kakve vec jesu i to je to..morbidna zajebancija Tito sa SKOJEVskom sisom u rukama..crni humor,ali ipak humor..Manga? u smislu da je radio sto je htio-sorry,ali istina..tonije niti pohvakla niti kritika,samo cinjenica..etoc,malo da se pojasnim
Guest- Guest
Da nije Tito, onda bi Rusi...a kakoš onda bit rusofiltre wrote:Malo me to sve zbunjuje, kad arapi tuku židove onda to nije u redu, kad tito da oružje arapima da tuku židove onda je to u redu, ništa mi nije jasnon_razbojnik wrote:Zanemarimo sad genetiku na trenutak...ni yehudija takav ne smeta, šta se ti gojo petljaštre wrote:Pogotovo kad je slao oružje arapima da tamane židove a ti si ono kao židovpismejker wrote:hehehehe,nebitno..jedno je sigurno,da je bio Manga..n_razbojnik wrote:
Tito je podnio tu tešku žrtvu
2014-04-15
pa i meni se tako zakomi. kaj oči znaju di će ruke.n_razbojnik wrote:Zanemarimo sad genetiku na trenutak...ni yehudija takav ne smeta, šta se ti gojo petljaštre wrote:Pogotovo kad je slao oružje arapima da tamane židove a ti si ono kao židov
2014-12-30
vrijeđao je on tebe itekako i izravno i neizravno samo ti toga očito nisi svjestan... ali jednom sam ti to već vrlo detaljno pojasnio a pošto očito zaboravljaš nemam namjeru ponavljati se... sretno sa tim svojim rezonom...AssadNaPodmornici wrote:gle iskreno ne želim ulaziti u to, iskreno njegov osobni život me ne zanima. ne zanima me. iman svoj život, iman ionako barem trećinu foruma na fejsu, a ostatak foruma mi je iona nebitan, mogu se sutra ištekati sa njega, kao što su se ištekali neki drugih ljudi koje sam čak i upoznao još sa bivšeg foruma u realnom svijetu, tako da ne želim znati o nečijem životu ništa, ako ta osoba ne želi da to znam. mene nitko(trenutnO) ne vrijeđa na forumu, mene recimo svetac nije nikada vrijeđao, meni su veći problem neki drugi "desničari" sa foruma, uglavnom iz susjedne države a glume velike Hrvate i katolike a bili članovi KPJa(ne želim ih imenovati), a ne svetac koji mene osobno nije nikada vrijeđao(barem ne van civilizirane rasprave), tako me vaša prepucavanja ne zanimaju. hvala lijepa.michaellcmacha wrote:nihil koji je tebi kurac... šta ja sad trebam objaviti svetozarevo puno ime i prezime matični i oib plus izjavu bar dvije osobe koje ga osobno poznaju.... ako ti ja kažem da je svetozar svetozar onda je svetozar... druga je stvar što funkcionira po zadanim obrascima kako u životu tako i tu na forumu... lik je bio tj imao dobre prijatelje hrvate, odavno nije više nikakve veze imao s bosnom od kud su se njegovi doselili i tako je kad je počeo rat tu ostao... ti hrvati su ga ušaltali u neku shemu da je samo obučen u neku uniformu kako ga netko ne bi onako u prolazu ubio... i tako se šlepao... poslije rata je i dalje kontinuirano furao te svoje vukove šeme u spiki i njegova ekipa ga odjebala i s vrermenom se otuđio od ekipe. ali nebitno ja stojim iza onog što sam reko da je bilo gdje bio a da sam se ja na tom terenu zateko i da sere ovako kako ovdje sere ja bi ga nakoksao ko konja... u boljem slučaju... u gorem bi ga liknuo.. a danas sutra da se zagužva prokleo bi mater svoju što mi je spominjao obitelj... ok ti ne kužiš šemu i ja to razumijem, ali poprilično si lakovjeran i pušiš spike koje nama koji smo proživjeli u prvom licu te godine, ne može prodavati...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
gle nisam pratio vaše rasprave, bez uvrede ne zanima me to.
pa miha ima pravo.AssadNaPodmornici wrote:gle nisam pratio vaše rasprave, bez uvrede ne zanima me to.
svetoje je obični seronja koji radi kao čistač. ne razlikuje kao inžinjer u audiju razliku robota, cnc stroja....
srao je ovdje o svojim snajperskojebačkim pothvatima. na neka pitanja nije znao osnovno odgovoriti, kako sam longiju rekao, pa mogu i njemu. da ga pogodim šakom u grlo. ugušio bi se svojoj krvi. pluća bi mu se punila krvlju, a ne zrakom.
a svetoje neka svetuje.
2014-12-30
ok, ali mene iskreno ne zanimaju te managerske , rujka, sniperske, židovske spike koje on prodaje. kužiš ne zanima me ....veber wrote:pa miha ima pravo.AssadNaPodmornici wrote:gle nisam pratio vaše rasprave, bez uvrede ne zanima me to.
svetoje je obični seronja koji radi kao čistač. ne razlikuje kao inžinjer u audiju razliku robota, cnc stroja....
srao je ovdje o svojim snajperskojebačkim pothvatima. na neka pitanja nije znao osnovno odgovoriti, kako sam longiju rekao, pa mogu i njemu. da ga pogodim šakom u grlo. ugušio bi se svojoj krvi. pluća bi mu se punila krvlju, a ne zrakom.
a svetoje neka svetuje.
AssadNaPodmornici- Posts : 22272
2018-06-14
Koji si ti kurac se nadovezo Yode picka ti materina jel?pa vrat bi ti mogo slomiti jednim stiskom picko smrdljiva i kukavna..jebote,Ere 15 godina starijeg se usro a on bi nekom u grlo kretencino jedna,bjezo ko zadnja kukavica da se prasilo iza,briso u panici profil i molio Kica da sve obrise..veber wrote:pa miha ima pravo.AssadNaPodmornici wrote:gle nisam pratio vaše rasprave, bez uvrede ne zanima me to.
a svetoje neka svetuje.
Ostavi se ti majmune pritiska na Yodu i nosi u picku materinu,tis nekom nesto odredjivati,smradu folksdojcerski..gledaj u svoje dvoriste kretencino jedna..
Guest- Guest
ma opizdi po srpskoj liniji, zato mihu to uzjebe. da je upoznao mihu ne bi mu prijetio.AssadNaPodmornici wrote:ok, ali mene iskreno ne zanimaju te managerske , rujka, sniperske, židovske spike koje on prodaje. kužiš ne zanima me ....veber wrote:pa miha ima pravo.AssadNaPodmornici wrote:gle nisam pratio vaše rasprave, bez uvrede ne zanima me to.
a svetoje neka svetuje.
miha mu zabije famozni glock u pakšu. srećom je virtualan glock pa je jebačev pakšu siguran.
2014-12-30
virtualna su i tvoja muda.,narocito ona u reali..veber wrote:ma opizdi po srpskoj liniji, zato mihu to uzjebe. da je upoznao mihu ne bi mu prijetio.AssadNaPodmornici wrote:ok, ali mene iskreno ne zanimaju te managerske , rujka, sniperske, židovske spike koje on prodaje. kužiš ne zanima me ....veber wrote:pa miha ima pravo.AssadNaPodmornici wrote:gle nisam pratio vaše rasprave, bez uvrede ne zanima me to.
a svetoje neka svetuje.
miha mu zabije famozni glock u pakšu. srećom je virtualan glock pa je jebačev pakšu siguran.
Guest- Guest
vidiš. i profilacija ide sa svim tim.pismejker wrote:Koji si ti kurac se nadovezo Yode picka ti materina jel?pa vrat bi ti mogo slomiti jednim stiskom picko smrdljiva i kukavna..jebote,Ere 15 godina starijeg se usro a on bi nekom u grlo kretencino jedna,bjezo ko zadnja kukavica da se prasilo iza,briso u panici profil i molio Kica da sve obrise..
Ostavi se ti majmune pritiska na Yodu i nosi u picku materinu,tis nekom nesto odredjivati,smradu folksdojcerski..gledaj u svoje dvoriste kretencino jedna..
doznam ti adresu u roku pol vure.
ostavi broj, kao da je to problem?
sutra idem u njemačku. u bmw-u sam. nije problem doći do tvog kontejnera.
2014-12-30
kaj sada lolovi i fali samo hahahahahahahapismejker wrote:virtualna su i tvoja muda.,narocito ona u reali..veber wrote:ma opizdi po srpskoj liniji, zato mihu to uzjebe. da je upoznao mihu ne bi mu prijetio.AssadNaPodmornici wrote:ok, ali mene iskreno ne zanimaju te managerske , rujka, sniperske, židovske spike koje on prodaje. kužiš ne zanima me ....veber wrote:pa miha ima pravo.AssadNaPodmornici wrote:gle nisam pratio vaše rasprave, bez uvrede ne zanima me to.
a svetoje neka svetuje.
pa koga ti lažeš? sebe ne mene.
2014-12-30
dojdi dojdi..slobodno...nije AMG..??veber wrote:vidiš. i profilacija ide sa svim tim.pismejker wrote:Koji si ti kurac se nadovezo Yode picka ti materina jel?pa vrat bi ti mogo slomiti jednim stiskom picko smrdljiva i kukavna..jebote,Ere 15 godina starijeg se usro a on bi nekom u grlo kretencino jedna,bjezo ko zadnja kukavica da se prasilo iza,briso u panici profil i molio Kica da sve obrise..
Guest- Guest
Pa kako tebe takog kompleksasa covjek moze uopce shvatiti ozbiljno???Weberu weberu,nikad od tebe necega..zvuci poznato??veber wrote:kaj sada lolovi i fali samo hahahahahahahapismejker wrote:virtualna su i tvoja muda.,narocito ona u reali..veber wrote:ma opizdi po srpskoj liniji, zato mihu to uzjebe. da je upoznao mihu ne bi mu prijetio.AssadNaPodmornici wrote:ok, ali mene iskreno ne zanimaju te managerske , rujka, sniperske, židovske spike koje on prodaje. kužiš ne zanima me ....veber wrote:
pa miha ima pravo.
a svetoje neka svetuje.
pa koga ti lažeš? sebe ne mene.
Guest- Guest
kretenu, dajte naučite čitat. ne loviti se vaše izdrkancije.pismejker wrote:dojdi dojdi..slobodno...nije AMG..??veber wrote:vidiš. i profilacija ide sa svim tim.pismejker wrote:Koji si ti kurac se nadovezo Yode picka ti materina jel?pa vrat bi ti mogo slomiti jednim stiskom picko smrdljiva i kukavna..jebote,Ere 15 godina starijeg se usro a on bi nekom u grlo kretencino jedna,bjezo ko zadnja kukavica da se prasilo iza,briso u panici profil i molio Kica da sve obrise..
da ti olakšam.
NARUČIO SAM BMW.
2014-12-30
Jebi se ..rekao si aMG,pikamumaterina,sto sad glumis seronju..??veber wrote:kretenu, dajte naučite čitat. ne loviti se vaše izdrkancije.pismejker wrote:dojdi dojdi..slobodno...nije AMG..??veber wrote:vidiš. i profilacija ide sa svim tim.pismejker wrote:Koji si ti kurac se nadovezo Yode picka ti materina jel?pa vrat bi ti mogo slomiti jednim stiskom picko smrdljiva i kukavna..jebote,Ere 15 godina starijeg se usro a on bi nekom u grlo kretencino jedna,bjezo ko zadnja kukavica da se prasilo iza,briso u panici profil i molio Kica da sve obrise..
da ti olakšam.
NARUČIO SAM BMW.
ili si ko nova mlada,ne zna sto odabrati pa malo vako malo nako..
Guest- Guest
Page 7 of 31 • 1 ... 6, 7, 8 ... 19 ... 31
Similar topics
» State Department: Country Reports on Terrorism 2019 (October 2019)
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» BLJESAK
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Akcija Bljesak Godišnjica
Page 7 of 31