U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?
Ja san ti atomsko biološko nuklerana obrana u vojsci.kaya wrote:Ma zezam se ja, nisi ti uopce neradnik , ja mislim da si ti ok jedino jbg imas dijagnozu pa odmaras privremeno :)RayMabus wrote:Pa ja ne volim te neradnike znaš. Svako malo bolovanje otvore. Da je bila moja firma bili bi jednom upozoreni a drugi put je Nemoraš se ni vračat.kaya wrote:P. ti materina neradnicka , odi radit.
Toliko cu ga izluditi da ce se zaposliti na kraju
:)
Od nekoga tko u deset godina nema ni dana bolovanja očekuj taki režim.
Pa idi u Njemačku. Radija san i ja dvi godine u pilani u Italiji. Pa radi malo.
No problem je šta ja san ja diga sidro prije dvi godine.
Neće da mi digne plaću.
E pa sad ćeš je dignit.
I platit ćeš i kamate.
U nukleranoj elektrani te ne bi zaposlila to je sigurno a ovako negdje drugdje bi.
Mislim da bi baš mene zaposlila u nuklearnij centrali.
Ima da nam svijetle oči u mraku.
Dođi mali terorista pa čemo da svijetlimo.
Lud se boji još luđega.
Ne bi niti jedan terorista od straha to napao.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisu ništa naplatili , ošlo u zastaru jer ako nakon dvije godine nemaš prometnih kazni onda ti brišu.red wolf wrote:samo su ti petsto kuna naplatili? Bome si dobro prošao...A koliko su ti naplatili demoliranje kafića u Zagrebu?...Za mamu te neću pitati. Ne tiče me se.RayMabus wrote:Toliko košta ulična svjetiljka ( mjedena koju je netko Pokuplja ujutro i proda ).red wolf wrote:Pa reko si 5 tisuća kuna štete. Valjda si im to platio, zajedno sa zateznim kamatama?RayMabus wrote:Kome ?red wolf wrote:
A jesi li i zatezne kamate platio?
Otvorija ponistru , izvuka ruku sa šipkom od sto kila , zamanija i zatvorija ponistru.
1 sekunda.
Brz san ti ja.
Anđeli su brzi.
Nema svjedoka.
Općina časti.
Vi svi plaćate.
Policija je na državnoj plaći.
Uzmeš meni pesto kuna ( šta nisu na kraju jer neman prije ni posli prijava pa zastara ) uzmen i ja tebi.
Ja ću ti napravit veće sranje.
Ni u Zagrebu nisu ništa naplatili , zva san ih da izađu vani ali pičke tjelohranitelji dobili batina unutra.
Nitko ne izlazi.
Nisu ni shvatili šta ih je snašlo.
Gazda diska prvi dobija od mene bocu u glavu i na spavanje.
Onda je počela šora sa njegovim tjelohraniteljima.
Letili biljarski štapovi okolo.
Pucale kosti.
Meni šljiva ispod oka bila.
Sve osale kosti ok.
Ajmo dalje.
2014-04-11
eeeee, sada si pokrenula lavinu.kaya wrote:Ma zezam se ja, nisi ti uopce neradnik , ja mislim da si ti ok jedino jbg imas dijagnozu pa odmaras privremeno :)RayMabus wrote:Pa ja ne volim te neradnike znaš. Svako malo bolovanje otvore. Da je bila moja firma bili bi jednom upozoreni a drugi put je Nemoraš se ni vračat.kaya wrote:P. ti materina neradnicka , odi radit.
Toliko cu ga izluditi da ce se zaposliti na kraju
:)
Od nekoga tko u deset godina nema ni dana bolovanja očekuj taki režim.
Pa idi u Njemačku. Radija san i ja dvi godine u pilani u Italiji. Pa radi malo.
No problem je šta ja san ja diga sidro prije dvi godine.
Neće da mi digne plaću.
E pa sad ćeš je dignit.
I platit ćeš i kamate.
U nukleranoj elektrani te ne bi zaposlila to je sigurno a ovako negdje drugdje bi.
slijedi nam empćimpčija
pa red hahahahahahahahahah
2014-12-30
Ni prekršajna prijava za remećenje reda? Ili kako se već zove...Bome, svaka čast...RayMabus wrote:Nisu ništa naplatili , ošlo u zastaru jer ako nakon dvije godine nemaš prometnih kazni onda ti brišu.red wolf wrote:samo su ti petsto kuna naplatili? Bome si dobro prošao...A koliko su ti naplatili demoliranje kafića u Zagrebu?...Za mamu te neću pitati. Ne tiče me se.RayMabus wrote:Toliko košta ulična svjetiljka ( mjedena koju je netko Pokuplja ujutro i proda ).red wolf wrote:Pa reko si 5 tisuća kuna štete. Valjda si im to platio, zajedno sa zateznim kamatama?RayMabus wrote:
Kome ?
Otvorija ponistru , izvuka ruku sa šipkom od sto kila , zamanija i zatvorija ponistru.
1 sekunda.
Brz san ti ja.
Anđeli su brzi.
Nema svjedoka.
Općina časti.
Vi svi plaćate.
Uzmeš meni pesto kuna ( šta nisu na kraju jer neman prije ni posli prijava pa zastara ) uzmen i ja tebi.
Ni u Zagrebu nisu ništa naplatili , zva san ih da izađu vani ali pičke tjelohranitelji dobili batina unutra.
Nitko ne izlazi.
Pucale kosti.
Sve osale kosti ok.
Ajmo dalje.
red wolf-
2016-02-10
Ne slijedi emanicipacija
Protivnik sam nuklearnih centrala u gusto naseljenim područjima
Mislim da ih treba radit na Grenlandu ili daleko od ljudi
To mi je rod u vojsci
Protivnik sam nuklearnih centrala u gusto naseljenim područjima
Mislim da ih treba radit na Grenlandu ili daleko od ljudi
To mi je rod u vojsci
2014-04-11
Pa nisu ni izašlired wolf wrote:Ni prekršajna prijava za remećenje reda? Ili kako se već zove...Bome, svaka čast...RayMabus wrote:Nisu ništa naplatili , ošlo u zastaru jer ako nakon dvije godine nemaš prometnih kazni onda ti brišu.red wolf wrote:samo su ti petsto kuna naplatili? Bome si dobro prošao...A koliko su ti naplatili demoliranje kafića u Zagrebu?...Za mamu te neću pitati. Ne tiče me se.RayMabus wrote:Toliko košta ulična svjetiljka ( mjedena koju je netko Pokuplja ujutro i proda ).red wolf wrote:
Pa reko si 5 tisuća kuna štete. Valjda si im to platio, zajedno sa zateznim kamatama?
Općina časti.
Vi svi plaćate.
Nitko ne izlazi.
Pucale kosti.
Sve osale kosti ok.
Ajmo dalje.
Prebija cili kafić
Ja ih zva da izađu
Pičke dobile batina
Na njihovom terenu
Ma jeba ti ja mater kome ćeš se ti tako s viskoka obračat
2014-04-11
tko? re wolf?RayMabus wrote:To mi je rod u vojsci
2014-12-30
ABKOveber wrote:tko? re wolf?RayMabus wrote:To mi je rod u vojsci
2014-04-11
Umišljena velićina.RayMabus wrote:Pa nisu ni izašlired wolf wrote:Ni prekršajna prijava za remećenje reda? Ili kako se već zove...Bome, svaka čast...RayMabus wrote:Nisu ništa naplatili , ošlo u zastaru jer ako nakon dvije godine nemaš prometnih kazni onda ti brišu.red wolf wrote:samo su ti petsto kuna naplatili? Bome si dobro prošao...A koliko su ti naplatili demoliranje kafića u Zagrebu?...Za mamu te neću pitati. Ne tiče me se.RayMabus wrote:
Toliko košta ulična svjetiljka ( mjedena koju je netko Pokuplja ujutro i proda ).
Općina časti.
Vi svi plaćate.
Nitko ne izlazi.
Pucale kosti.
Sve osale kosti ok.
Ajmo dalje.
Prebija cili kafić
Ja ih zva da izađu
Pičke dobile batina
Na njihovom terenu
Doša s pet nabildanih iza sebe solit mi pamet.
Pitan ja njega : Jel tebi baba Srpkinja ?
On me gleda nije mu jasno , sageja se meni u facu
Kako se on lipo meni unija u facu a ja sidin a boca vina na stolu ispri njega
Ja za grkljan od boce i u glavu
Puće boca
Laku noć
Ajmo
2014-04-11
To ti se stručno zove : Naletija na minuRayMabus wrote:Umišljena velićina.RayMabus wrote:Pa nisu ni izašlired wolf wrote:Ni prekršajna prijava za remećenje reda? Ili kako se već zove...Bome, svaka čast...RayMabus wrote:Nisu ništa naplatili , ošlo u zastaru jer ako nakon dvije godine nemaš prometnih kazni onda ti brišu.red wolf wrote:
samo su ti petsto kuna naplatili? Bome si dobro prošao...A koliko su ti naplatili demoliranje kafića u Zagrebu?...Za mamu te neću pitati. Ne tiče me se.
Nitko ne izlazi.
Pucale kosti.
Sve osale kosti ok.
Ajmo dalje.
Prebija cili kafić
Ja ih zva da izađu
Pičke dobile batina
Na njihovom terenu
Puće boca
Laku noć
Ajmo
I
2014-04-11
Moguće je da su mislili da smo reketari ( ja i ovaj moj ) iz drugog klana.
Zato toliki tjelohranitelj i zato vjerovarno nisu izašli kad su dobili onakve batine.
Samo san doša popit piće.
Zato toliki tjelohranitelj i zato vjerovarno nisu izašli kad su dobili onakve batine.
Samo san doša popit piće.
2014-04-11
Reketare ne volim.
Onaj Giljanovic mi se nešto unija u facu al je skužija da je odgovor čudan ( mislim da sam mu odgovorio da je oblačno il tako nešto )
Reketari stare ljjde a meni je otac stariji čovik i ima para
Nakon pola godine šou
A dvi minute priča s menom
Pištolj pokazuje okolo da ja vidin , kao ja ću te se bojat
Ne znaš ti sine s kime imaš posla
Ja san ti demon
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/nakon-11-mjeseci-bijega-predao-se-ivan-giljanovic-u-splitskom-kaficu-je-izresetao-marka-bekavca-ucinio-sam-ovo-zato-sto-je-sad-napokon-mir/8691329/amp
Svidilo mi se šta je nakon mog odgovara umuka i povuka se
Nakon toga počeo rat
Sad su svi najebali
Cila mreža
Neće mog starog nitko reketarit
To van je poruka
Onaj Giljanovic mi se nešto unija u facu al je skužija da je odgovor čudan ( mislim da sam mu odgovorio da je oblačno il tako nešto )
Reketari stare ljjde a meni je otac stariji čovik i ima para
Nakon pola godine šou
A dvi minute priča s menom
Pištolj pokazuje okolo da ja vidin , kao ja ću te se bojat
Ne znaš ti sine s kime imaš posla
Ja san ti demon
https://www.google.com/amp/s/www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/nakon-11-mjeseci-bijega-predao-se-ivan-giljanovic-u-splitskom-kaficu-je-izresetao-marka-bekavca-ucinio-sam-ovo-zato-sto-je-sad-napokon-mir/8691329/amp
Svidilo mi se šta je nakon mog odgovara umuka i povuka se
Nakon toga počeo rat
Sad su svi najebali
Cila mreža
Neće mog starog nitko reketarit
To van je poruka
2014-04-11
Sunce sija , lito je
Doša on i još jedan njegov , pokazuju pištolje al ne meni kao nego vidi nas kao ono znaju da ja vidin pa sad su oni face
Pita on mene Šta ima?
Sunce sija , nema ni oblačka , lito
Kažen ja ; Oblačno je
Zasta lik
Povuka se
Znan ja šta ri oćeš i koja ti je namjera tu danas
Nakon pola godine počeo rat
Sine naletio si nakrivu osobu
https://www.google.com/amp/s/www.express.hr/amp/top-news/kamatar-giljo-godinama-je-vladao-splitom-20838
Nakon pola godine upuca u sri bila dana ovoga i murija za vratom
Ti ćeš se meni tako obračat ?
Gnjido jedna.
Doša on i još jedan njegov , pokazuju pištolje al ne meni kao nego vidi nas kao ono znaju da ja vidin pa sad su oni face
Pita on mene Šta ima?
Sunce sija , nema ni oblačka , lito
Kažen ja ; Oblačno je
Zasta lik
Povuka se
Znan ja šta ri oćeš i koja ti je namjera tu danas
Nakon pola godine počeo rat
Sine naletio si nakrivu osobu
https://www.google.com/amp/s/www.express.hr/amp/top-news/kamatar-giljo-godinama-je-vladao-splitom-20838
Nakon pola godine upuca u sri bila dana ovoga i murija za vratom
Ti ćeš se meni tako obračat ?
Gnjido jedna.
2014-04-11
Jednom sam prebija lika jer je ženska zaustavila autio moj i ušla mi u Citroen C4 , to je ovaj koji san danas registira
Da ju netko vata
Pomozite pomozite
Dvi ure iza ponoći ja iden doma
Lik ju izvuka i počeja tuč
Nisu moja posla oću ić dalje
Vidin ja u retrovizor on nju malo jače udara nije to guranje
Mislim se
Mogla bi ti to bit sestra
Izađi
Izađem
Kažen liku Smanji malo
On mi se zadere u facu
Dobije deset brzinskih udaraca
Ženska utekne
Njegova ekipa me odvaja i kaže pajdo ajde doma molin te dobro si napravija al samo molin te makni se
Dobija pakdo kaznenu prijavu
E tako je dragi
Pljuni je
Ne moraš je tuč i trčat za njom
Da ju netko vata
Pomozite pomozite
Dvi ure iza ponoći ja iden doma
Lik ju izvuka i počeja tuč
Nisu moja posla oću ić dalje
Vidin ja u retrovizor on nju malo jače udara nije to guranje
Mislim se
Mogla bi ti to bit sestra
Izađi
Izađem
Kažen liku Smanji malo
On mi se zadere u facu
Dobije deset brzinskih udaraca
Ženska utekne
Njegova ekipa me odvaja i kaže pajdo ajde doma molin te dobro si napravija al samo molin te makni se
Dobija pakdo kaznenu prijavu
E tako je dragi
Pljuni je
Ne moraš je tuč i trčat za njom
2014-04-11
Fizički slabija od tebe
Nije te stjerala u kut
Ovo je slobodna zemlja
Ti trčiš za njom i mlatiš je
Pa pljuni je
On je neki muškarac ( a fizički jači od mene a ja san komad momka )
Tućeš curicu
E zaderi se meni i facu nakin šta san ti reka Smanji malo dakle neću nered
To mi je mogla bit sestra
Eto ti kaznena prijava
Došla policija posli
Ja upalija auto i iša.ća spavat
Njegova me ekipa molia da se maknen
Vidil svw
Dobija deset brzinskih udaraca
Nije te stjerala u kut
Ovo je slobodna zemlja
Ti trčiš za njom i mlatiš je
Pa pljuni je
On je neki muškarac ( a fizički jači od mene a ja san komad momka )
Tućeš curicu
E zaderi se meni i facu nakin šta san ti reka Smanji malo dakle neću nered
To mi je mogla bit sestra
Eto ti kaznena prijava
Došla policija posli
Ja upalija auto i iša.ća spavat
Njegova me ekipa molia da se maknen
Vidil svw
Dobija deset brzinskih udaraca
2014-04-11
by RayMabus Today at 14:28
=======================
Otpor prljavom i divljem kapitalizmu samo ti radish...ostali kmeche..suze liju irakiju piju:))
Ja sam vec 1990 prestao placati TV pretplatu...bacio skoro novi Grundig sa prozora na ulicu...bio obrtnik..prestao placati porez i sve druge pristojbe..vjerojatno ce mi propasti ono sto sam prije uplacivao ali mi nije krivo...mirovinu im necu ni traziti...nije beg cicija..Ali mi je i danas satisfakcija shto sam im vec onda jebo amter na svoj nachin..da stotinu tisuca obrtnika prestane placati porez da vidish kako bi bagra bila ponizna i ladila im jaja perushkom..Kad udarish pojedinca ili drzavu po dzepu...odma se drugachije pricha i radi...dok cute ovi ce tovariti dok ne pokrepu..Daklem..moderni otpor nije izlaziti na ulice to samo stvara tenziju medju ljudima...nego klepiti drzavu po dzepu..pa ce svirat ko stradivari..Ali poshto su hrvati slozni ao i srbi taj film sigurno necete gledati::))
=======================
Otpor prljavom i divljem kapitalizmu samo ti radish...ostali kmeche..suze liju irakiju piju:))
Ja sam vec 1990 prestao placati TV pretplatu...bacio skoro novi Grundig sa prozora na ulicu...bio obrtnik..prestao placati porez i sve druge pristojbe..vjerojatno ce mi propasti ono sto sam prije uplacivao ali mi nije krivo...mirovinu im necu ni traziti...nije beg cicija..Ali mi je i danas satisfakcija shto sam im vec onda jebo amter na svoj nachin..da stotinu tisuca obrtnika prestane placati porez da vidish kako bi bagra bila ponizna i ladila im jaja perushkom..Kad udarish pojedinca ili drzavu po dzepu...odma se drugachije pricha i radi...dok cute ovi ce tovariti dok ne pokrepu..Daklem..moderni otpor nije izlaziti na ulice to samo stvara tenziju medju ljudima...nego klepiti drzavu po dzepu..pa ce svirat ko stradivari..Ali poshto su hrvati slozni ao i srbi taj film sigurno necete gledati::))
Guest- Guest
Normalno al neću ja za druge ratovat.frka wrote: by RayMabus Today at 14:28
=======================
Ja iman para ko blata gledan svoja posla samo stani mi na žulj pa ćeš vidit čija majka crnu vunu prede.
Nisan protiv države al vataj kriminalce pizda ti materina.
2014-04-11
Ovce šute ko pičkefrka wrote: by RayMabus Today at 14:28
=======================
Ma u pravu si sto posto
Neka ih gaze
Ugazi meni
Pa.ćeš.vidit šta je
Vuk
I
2014-04-11
RayMabus wrote:Umišljena velićina.RayMabus wrote:Pa nisu ni izašlired wolf wrote:Ni prekršajna prijava za remećenje reda? Ili kako se već zove...Bome, svaka čast...RayMabus wrote:Nisu ništa naplatili , ošlo u zastaru jer ako nakon dvije godine nemaš prometnih kazni onda ti brišu.red wolf wrote:
samo su ti petsto kuna naplatili? Bome si dobro prošao...A koliko su ti naplatili demoliranje kafića u Zagrebu?...Za mamu te neću pitati. Ne tiče me se.
Nitko ne izlazi.
Pucale kosti.
Sve osale kosti ok.
Ajmo dalje.
Prebija cili kafić
Ja ih zva da izađu
Pičke dobile batina
Na njihovom terenu
Puće boca
Laku noć
Ajmo
To pucaju one na filmovima
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ne nego istinit događaj.Serbinho-3 wrote:RayMabus wrote:Umišljena velićina.RayMabus wrote:Pa nisu ni izašlired wolf wrote:Ni prekršajna prijava za remećenje reda? Ili kako se već zove...Bome, svaka čast...RayMabus wrote:
Nisu ništa naplatili , ošlo u zastaru jer ako nakon dvije godine nemaš prometnih kazni onda ti brišu.
Nitko ne izlazi.
Pucale kosti.
Sve osale kosti ok.
Ajmo dalje.
Prebija cili kafić
Ja ih zva da izađu
Pičke dobile batina
Na njihovom terenu
Puće boca
Laku noć
Ajmo
To pucaju one na filmovima
Došla dva Dalmoša popit piće na Jarun u Zagrebu.
Doša on i pet tjelohranitelja i još pet šest lokalnih iza njih.
Ja mu kažen u vojsci smo , imamo slobodno , pusti nas , nikog ne diramo.
On se meni počeja derat a lik ono oko 40 godina , kravata odjelo
Vidin ja Ti si glavni
Sidin i gledan
Boce na stolu.
Tko zna tko si ti kad ti se nesviđa hrvatska vojska.
Kažen ja njemu Jel tebi baba Srpkinja ?
Odakle meni baš to tada al taki san ti ja uvik u tin situacijama.
Očekujen reči će Nije zaštl pitaš ?
On se nageja i počeja se derat.
Kontan ja u sebi : Znači je.
Ajmo boca u glavu ( a već san je snimija ispri za tu situaciju )
Lik samo zaspa na stolu kako san ga potega
Spavaj sine.
Stiže hrvatska vojska.
2014-04-11
Ne znam ko moze da kupi pricu, ali ajde...
Udariti bocom nekoga, mozes da ga ubijes.
Udariti bocom nekoga, mozes da ga ubijes.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» Jugoslavija je bila ono što je EU trebala postati, ali nikada neće!
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
» Di su pare? Još jedan domoljub utjecajni HDZovac zamračio lovu koja je trebala ići Vukovaru :D
» Prigovaramo našima na mjerama a što tek reći za Švedsku koja bi trebala biti primjer uređenosti
» Jedina zemlja koja PROFITIRA od Bregzita je - SRBIJA!
» Grenada deveta zemlja koja je POVUKLA PRIZNANJE Kosova
Page 9 of 16