ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?

Page 10 of 16 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next

Go down

U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom? - Page 10 Empty Re: U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?

Post by Serbinho-3 30/4/2019, 21:39

Ne znam ko moze da kupi pricu, ali ajde...

Udariti bocom nekoga, mozes da ga ubijes.

Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom? - Page 10 Empty Re: U što se to pretvara zemlja koja je trebala postati novom Švicarskom?

Post by RayMabus 30/4/2019, 21:41

Zakuca san ga bocon u glavu

A prvo san mu da mogučnost povlačenja ili da popizdi a kako ja mirno zavaljen sidin a on pun sebe doša s deset revolveraša misli nitko mi ništa ne može

Fino neko odjelo , jarke boje i kravata

I fino se pajdo nagne i na moje Jel tebi baba Srpkinja ?

Počme mk pritit

Paf boca u glavu

Hrvatska vojska

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber 30/4/2019, 21:43

Serbinho-3 wrote:Udariti bocom nekoga, mozes da ga ubijes.
ne mora značit.

ja frenda opičio s dvije boce.

bio je mali raskorak, ja taman da bi prazne u gajbu, a on pune iz gajbe.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Noor 30/4/2019, 21:43

kaya wrote:
Noor wrote:
kaya wrote:
Noor wrote:
vili40 wrote:
netko se digao na lijevu nogu :O
pa nije baš, dobro je sve rekla :)
A da, tko njima brani da se zaposle gdje ih trebaju i gdje ce imati placu. Al kurac, tamo treba  raditi , tu ne rade a traze placu.
ili su po lažnim bolovanjima, a rade u fušu ko blesavi
Unistili bi svicarsku. 
Pa oni su sjebali brodogradiliste, ovi nisu mogli zavrsavati u roku brodove jer neradnici rade svaki parni mjesec i to mozda, stigli ih penali, kupci otkazali a ovima su davali placu. Do jednom. Onda kada vise nisu mogli ni to drzava je uletila par mjeseci. E sad vise nitko ne moze a oni bi jos.
Nije uprava, lova je u njihovim placama zavrsila. Uprava mozda je zamracila nesto nekad negdje  ali ovi su dobili lovu a koju nisu zaradili.
na bolovanju budu po 30-40 dana, taman da ne bodu u oko hzzo inspektore, a onda ga zatvore, poslodavcu donesu doznake, odrade tjedan-dva-tri, pa krece novo bolovanje...
e, nakon uzastopnog obrasca poslodavac bi trebao pozvati u nadzor inspekciju, koja onda provjerava kod lijecnika jel bolovanje otvorio zbog odojka ili stvarno bolesti

2017-10-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 21:45

Serbinho-3 wrote:Ne znam ko moze da kupi pricu, ali ajde...

To ti je istinit događaj.

To san ti ja.

Taki ti je moj život.

Zato sad doma odmaran i šta manje izlazim vanka.

S menon ti je uvik šou.

PS : boli me kurac za Srbe , iman prijatelje Srbe i poluSrbe samo vidin lik nakon šta san mu reka hrvatska vojska a on s njih deset iza

Nema izlaza

Samo je jedan

Ajmo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2019, 21:54

Men si cini da ti je baba srpkinja chim keljish ovoga Mitra...jad ne klikam ne otvaram...ali chim vidim tu sliju ja bi ga opizdijo punom flashon ka ti onega..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 21:58

RayMabus wrote:
Serbinho-3 wrote:Ne znam ko moze da kupi pricu, ali ajde...

To ti je istinit događaj.

To san ti ja.

Taki ti je moj život.

Zato sad doma odmaran i šta manje izlazim vanka.

S menon ti je uvik šou.

PS : boli me kurac za Srbe , iman prijatelje Srbe i poluSrbe samo vidin lik nakon šta san mu reka hrvatska vojska a on s njih deset iza

Nema izlaza

Samo je jedan

Ajmo
Umišljenko dobija bocu u glavu i prispava sve

Kad su ga probudili cili kafić izrazbijan

Vidiš Zagreb je u Hrvatskoj , mogu shvatiti da san radija neki nered al nisan

Dolaziš s deset ljudi iza sebe

Nešto ne štima

Dereš mi se u lice nakon šta san ti sve objasnija

Ok

Stvar je jasna

Prelazin preko tebe

Paf
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:00

I tako su dva Dalmoša u hrvatskoj vojsci pribili cili kafić

Tog gazdu i njegovih deset regolveraša

E pa drugi put mi se tako ne obraćaj

Ne samo meni nego ni ikome iz Dalmacije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2019, 22:05

Sad se sjecam kad mi je frend govorio u kaficu..naruci par piva..reko koji ce mi kurac pijem vino....ma naruchi jebem te glupog..pa nreko jebe me ..ne kuzim ..kad smo dobili po pichki veli on meni pa jesam ti reko da naruchish par pia ..imali bi se chime braniti...rekoh...pa shto mi ne reche pichka ti materina da si neki kurac zasro pa josh i mene uvalio u pizdariju...a jebga veli lakshe mi je kad dobijem batine u dvoje...zamisli...veli da sam bio sam..svi bi skochili na mene ...ovako sam ih pola eskiviro:::)))
Pichka mu materina luda..zato smo valjda i bili frendovi shto nije bio normalan kao sav ostali svijet::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:05

Glup čovik ( taj voditelj diska na Jarunu )

Moga je ko i ovi Giljo reketar koji ima faks skužit da kad je pita šta ima a sunce sija ko tepsija i moj odogovr je Oblačno je

Da se sprema kiša

Last edited by RayMabus on 30/4/2019, 22:08; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:07

RayMabus wrote:Glup čovik

Moga je ko i ovi Giljo reketar koji ima faks skužit da kad je pita šta ima a sunce sija ko tepsija i moj odogovr je Oblačno je

Da se sprema kiša
Giljo je pameta

Zato sam ga zaštito

Volim inteligentne

Cila mreža je pala

https://amp.index.hr/article/2069425/video-kod-splita-uhiceni-opasni-kriminalci-policija-ih-pobacala-po-cesti

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 30/4/2019, 22:10

Kako mosh biti opasan sa lisicama na rukama,,u jebo te..pa 10 god.nisam bio ovoliko na internetu josh se pitam shto me boli palac lijeve ruke...ajd Giljo ciao..::))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:13

frka wrote:Kako mosh biti opasan  sa lisicama na rukama,,u jebo te..pa 10 god.nisam bio ovoliko na internetu josh se pitam shto me boli palac  lijeve ruke...ajd Giljo ciao..::))
Pa ne može

Rektari stare ljude

Moga je i gore proć jer je Bekavac ubojica kojeg sam ja poslao

No kad je Bekavca upucao usred bijela dana dobio je moje dodatne simpatije

Volim ljude s mudima

Recolveraši imaju poštivanje

Nisi faca ako nekog upucaš u mraku

Rokni ga u sri bilog dana

Respect

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:15

Svaka pizda može nekog upucat u mraku

Pošaljem ti budalu okolo kamere dan je

Likvidirat će te

Ti si ga upucao

Ok ti si gotov murija te vata tvoja karijwra reketara je završena

No

Imaš moj respect
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:19

RayMabus wrote:Svaka pizda može nekog upucat u mraku

Pošaljem ti budalu okolo kamere dan je

Likvidirat će te

Ti si ga upucao

Ok ti si gotov murija te vata tvoja karijwra reketara je završena

No

Imaš moj respect
Oblačno je

Revolveraš poštuje recolveraša

Nije recolveraš tko puca iz mraka nego tko ima muda

Respect

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:23

Ljudi koji pucaju iz mraka iz zasjede nisu revolveraši nego kokošari

Zato nije Giljo najeba al jesu ovi

https://amp.index.hr/article/2069425/video-kod-splita-uhiceni-opasni-kriminalci-policija-ih-pobacala-po-cesti

Nisu oni opasni

Svjetlo ih je obasjalo
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:32

Svijetlo će vas obasjati

On je reketario druge i na krajj su njega reketarili

To se počell dešavat točno nakon šta je meni s pištoljima došao glumit nešto

Posla ubojicu

Ispalio mu metak u ud

Pred kamerama

Respect

No ide ti prijava zatvor i tvoja karijera reketara je gotova

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:33

U suštini izabrao je između

Sigurne smrti

Ili

Otpora

Ok

Otpor

Može

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:36

Kako god moj otac je stariji čovik

Ja san mu sin

Da me nije napravio ovaj bi mu radio šta i ovima

https://www.google.com/amp/s/www.express.hr/amp/top-news/kamatar-giljo-godinama-je-vladao-splitom-20838

Ja san sin svoga oca

Zato si najebao

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:37

Da me otac nije napravio bio bi ( moj otac ) bi laka meta

No napravio me a ti si zaglumio pogrešnome

Nagazio si na

Minu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 30/4/2019, 22:42

Volim svog oca.

Nikad ne bi dopustio da ga neki jadnik reketari.

Ovo van je lekcija.

Sad je u zatvoru i tamo mu neće biti ljepo.

Ja san zlo dragi moj.

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/600539/giljanovic-pretukao-zagrepcanina-u-sibenskom-zatvoru-nije-se-htio-maknuti-s-klupe-na-kojoj-sam-radio-sklekove-i-napao-me

Uživaj u zatvoru.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 10 of 16 Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Next

Back to top

- Similar topics